Alle innlegg Sukkerforum

Svar til alle?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym helt ny ti. 12 april 2016 14:08

Hei. Jeg er relativt ny innpå her, så mulig jeg stiller et spørsmål som allerede er besvart før.. Men svarer dere på alle meldinger som tikker inn? Og hva svarer dere om det overhode ikke er interessant å snakke/skrive med vedkommende? Åpner dere melding, eller står de som ulest

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 12 april 2016 14:29 Privat melding

Svaret er nei man må ikkje svare alle....men eg lider av høflighet så eg svarer alle og de som er teit eller ikkje aksepterer et takk men neitakk de blokkerer eg :)

Lykke til :)

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 april 2016 15:18 Privat melding

ser ikkje problemet (sjelden eg får meldinger) :-)

Skjult ID med pseudonym Vesla ti. 12 april 2016 16:11

Svarer alle i et desperat håp om at en er den rette for meg :-p

Viser seg gang på gang at det er han ikke :-(
Så nå er jeg straks ferdig her inne.
Må bare akseptere at ingen vil ha meg :-p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 april 2016 16:23

Svar de du føler fortjener et svar, samme om det svaret er positivt eller negativt.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ti. 12 april 2016 17:30

Det å ikke svare er svakt. Greit at man kanskje sliter med å be folk holde seg unna, eller bare si at det ikke vil funke, men det er jo slik at det sitter en person der som vet at du ikke gadd å svare ham / henne.

Tenk på det; føler du deg spesielt bra når du tenker over at folk ikke gidder svare deg fordi du er så lite aktuell at du i deres øyne ikke fortjener en avvisning en gang?

Nå er et slik tankesett og reaksjonsmønster meg fremmed, men jeg svarer folk uansett av respekt og normal høflighet. Oldschool, baby!

(mann 48 år fra Oslo) ti. 12 april 2016 17:38 Privat melding

Svarer som regel på de meldingene jeg får, men forventer hverken svar på de meldingene jeg sender eller blir deppa hvis jeg ikke får det. Ingen her inne skylder meg noe som helst, og for meg har det egentlig ikke noe med høflighet å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Marie on. 13 april 2016 00:30

Ny bruker her også... Jeg syntes også det er høflig å svare på meldingene, men jeg var ikke forberedt på hvor mye meldinger som skulle komme. Jeg ønsker bare å møte menn i samme fylke som jeg bor i og har skrevet hvilken alder jeg søker. Så da menn fra hele landet, og mange som er en god del eldre enn det jeg er ute etter tar kontakt, har jeg valgt å ikke svare. Begynte å svare et par stykker at de bor i feil del av landet, men da fortsatte de å skrive selv etter at jeg informerte.
Jeg mener at mange av de som skriver som jeg ikke svarer kunne ha sett i profilen min at at de ikke er det jeg søker etter utifra alder og bosted.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 13 april 2016 01:13 Privat melding

Nei, det gjøre jeg ikke. Enkelt og greit. For spesielt interesserte les min begrunnelse i tråden "på vent.."