Alle innlegg Sukkerforum

Gått glipp av drømmemannen/kvinnen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mars to. 4 des. 2008 20:40

Har dere noen gang tenkt på at personen dere fikk melding av sist, men av en eller annen grunn ikke svarer tilbake, kanskje var den drømmepersonen du lenge har letet etter?

Kanskje hadde personen bare et dårlig profilbilde (uheldig med valg av bilde?). Kanskje noen feilvalgte ord i profilen. Det er jo også mange ganger blitt diskutert at folk gir seg ut for å være annerledes enn i virkeligheten, legger litt ekstra på. Tenk om du bare hadde møtt personen, evt skrevet noen meldinger for å finne ut mer?

Tør man å ta slike sjanser, eller satser man på trygghet? Er man for kresen på nettet i forhold til i virkeligheten?

Tenkt om det bare var en enkelt liten skrivefeil som gjorde at drømmekjæresten forsvant mellom tastene på tastaturet....

Skjult ID med pseudonym angel on. 14 des. 2011 11:52

Er det meningen at man skal møtes, så møtes man før eller siden .
Kan ikke tenke på at jeg har misset noe fordi jeg ikke har svart den eller den .
Har tro på at den jeg skal treffe kommer før eller siden :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) on. 14 des. 2011 11:55 Privat melding

Nei, det har aldri slått meg. Og det gjorde ikke det nå heller. :-)

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 14 des. 2011 14:04

Sånn tenker jeg bare ikke. Hvis en person ikke svarer, så er vel ikke den personen drømmekjæresten vel?
Litt selvmotsigende spør du meg.. :P

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 14 des. 2011 14:07

Tror enkelte må skjønne at folk ikke ditcher å svare pga en enkelt skrivefeil. Det er helheten av gramatikken og ikke minst ordlyden som gjør at interessen faller. Spesielt sistnevnte.

Hvordan man ordlegger seg sier utrolig mye om en person, spesielt for den som klarer å tyde det og har en viss erfaring og evnen til å bruke den.

Skjult ID on. 14 des. 2011 14:10

Det har slått meg, men med motsatt fortegn. Menn har latt være å svare meg å mail men så har de prøvd å sjekke meg opp på sukkerfest senere. Hans tap og i ettertid blokkerer når han tar kontakt igjen!

(mann 44 år fra Oslo) on. 14 des. 2011 14:37 Privat melding

Hvis man ikke klarer å formulere en melding som motiverer nok til å svare på så er man vel per definisjon ikke drømmepartneren?

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) on. 14 des. 2011 14:42 Privat melding

Jaja, er det meningen at det skal bli oss så krysses veiene våre igjen :)
Det er deilig å være naiv :D

Skjult ID med pseudonym likefrem on. 14 des. 2011 14:53

Et tindrende nei.

Den siste personen som sendte meg melding, sendte en såkalt "flørt". Et av de heslige, corny dyrebildene med en kort tekst.

I tillegg var hun bokstavelig talt den tykkeste personen jeg har sett her.

Si hva dere vil om overfladiskhet, osv. Men jeg tror ikke jeg er den eneste som har opplevd at noen tar kontakt, enten her eller IRL, og man kan ikke annet enn å tenke "Hva... håper du å oppnå?"

For all del, alle står fritt til å kontakte hvem de vil, og alle står fritt til å avvise hvem de vil. Men noen ganger er avvisningen mer inderlig enn andre.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 14 des. 2011 14:55 Privat melding

Hvis man skal gå rundt og tenke "hvis-atte-dersom" med alt man gjør her i livet, så kaster man bort mye energi på ting man gjerne ikke kan få gjort så mye med uansett.

Jeg tenker at det er flere potensielle drømmemenn der ute. Og en vakker dag så finner jeg en, eller en av dem finner meg. Men om han enten her inne, på arbeidsplassen, på byen, i vennkretsen, på butikken, eller noe annet sted skulle ha gått meg "hus forbi", so be it :)
Personlig ville jeg ha blitt tussete hvis jeg skulle tenke over alle single menn man treffer gjennom alle de grå hverdagene...og om en eller flere av dem var en stor sjanse som gikk meg forbi fordi jeg ikke var "oppmerksom" nok.