Alle innlegg Sukkerforum

Slemt å blokkere expo brukere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ves on. 13 april 2016 02:00

Det er noe som heter at det er bra vi alle er forskjellige, og derfor har hver vår smak, men jeg har nå endt opp med å blokkere flere titalls profiler som har Expo, siden jeg ble medlem.. Hovedsakelig fordi jeg enten ikke finner de attraktive overhode, eller ikke klarer å forstå hvorfor jeg skal måtte få beskjed om at "vi har så fantastisk match med hverandre" der matchtallet knapt bikker 70. De dukker opp med ekstra profilering i alle mine søk og hver gang jeg gjør noe...

Men så føler jeg meg slem i etterkant, fordi jeg må faktisk besøke profilen for å få valget om å blokkere dem, da dette er eneste måten jeg har sett for å bli kvitt visningen.. Og da tenker jeg at det må være så utrolig kjipt for madamen i andre enden å se at jeg har besøk profilen, og skulle hun prøve å besøke meg tilbake så får hun ikke muligheten og vil da sikkert føle seg som lite verdt...

Burde jeg leve med Expo brukerne eller er det innafor å bare blokkere?

(mann 48 år fra Oslo) on. 13 april 2016 08:13 Privat melding

Blokkering er innafor uansett hva grunnen måtte være. Det er et sorteringsverktøy, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 13 april 2016 08:30

Mitt største ønske til sukker er at det gikk an å blokkere uten å gå inn på profilen deres. Synes også det er kjipt å gi folk forhåpninger og så la dem føle seg tråkket på.

(mann 48 år fra Oslo) on. 13 april 2016 09:20 Privat melding

Så hvis man har expo, så kan man se hvem som har blokkert en?

(mann 42 år fra Østfold) on. 13 april 2016 09:21 Privat melding

Expo er helt greit. Synes det poengsystemet er ganske tragisk egentlig, det er altfor mange irrelevante spørsmål og går altfor mye i detalj.Så at det dukker opp noen som er under 90 på match hos meg i expo har ingenting å si. Synes det er verre at de befinner seg geografisk langt utenfor mitt søkefelt.

(kvinne 53 år fra Hordaland) on. 13 april 2016 12:25 Privat melding

@Ymmot enig
matchingen er ikkje helt i vater....eg blir til stadig matchet med folk på ting eg føler er dealbreakers..barn bor langt vekke ..røyker...er sjalu......friluft og gapahuk mm.........mens om vi leser like mye plutselig er en diger greie....hallo? eg driter i hvor mye en event partner leser eller ikkje -EG leser mye og overalt,men det går ikkje utover et event forhold. Om han derimot klatrert hvert fjell stå på ski på hver flekk med snø dykker padler rafter fallskjermhopper etc så tar det mer tid penger og energi enn at eg løfter opp en bok :D Og de som er opptatt av sånne ting ønsker jo en partner som er lik...så matching er weird :)

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 13 april 2016 13:47 Privat melding

De som har Expo har betalt for at de skal vises for flere enn dem de vanligvis matcher med. Derfor dukker de opp hos mange de ikke har så topp match med i utgangspunktet. Jeg behandler dem som alle andre. Blokkerer akkurat som jeg vil.

(mann 49 år fra Oslo) on. 13 april 2016 14:02 Privat melding

Hei Fendi,
Du er inne på det selv. Ikke alle ting betyr like mye for alle. Derfor har hvert spørsmål en vekting slik at du kan sette hvorvidt spørsmålet betyr mye, lite eller ingenting. Det som derimot er verdt å vite er at den av dere som setter høyest vekt (viktighet) på spørsmålet trumfrer den som som setter lavere. Derfor kan det av og til ikke virke konsistent for begge parter, men likevel make sence. Ha en finfin dag!