Alle innlegg Sukkerforum

Savner i søkefeltet

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Oslo) to. 14 april 2016 23:38 Privat melding

Skulle spisse søket mitt til sånn at jeg kunne finne noen som er mer for meg og som jeg kan matche med. Det er bare en liten detalj jeg kunne likt å ha med. At jeg også er innenfor radaren hennes aldersmessig. Her hagler det med damer men hvis dem ikke er interessert i noen over 40 år så er jeg like langt. Burde være mulig å legge til en sånn mulighet. Hvis den allerede finnes men at jeg er for dum til å finne den så verdsettes alle råd :

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 15 april 2016 00:35 Privat melding

@Krizstian vi har alle samme issue..eg får meldinger fra veldig unge og helt opp i 70 så eg tenker at du får spørre sukker om det er mulig å endre dette.....hva du søker etter er nå en ting der kan du jo bestemme selv når du setter parameterene, men er verre når du får meldinger der egentlig alle kan søke deg uansett aldersgruppe.

Men om de hagler inn hos deg betyr det da ikkje at de er intressert i deg selvom du er 40?

De som hagler inn hos meg er hvertfall en smule intressert :)

På Møteplassen bla så får man ikkje opp meldinger fra de utefor søkeparameteret utenom om man åpner for andre meldinger enn dem i innboksen. Besøk på profilen din angies også som utenfor søkeparameteret ditt om de er eldre/yngre enn du søker.

Og få nett de du vil ha som vil ha deg er desverre like nål i høystakken for deg som for oss andre tror eg.

Er flere ting eg føler sku vært mulig å få til, som fex de som ikkje ønsker å flytte om du ikkje vil heller......da burde du ikkje få dem opp som match.....eller de som ønsker seg barn når du sier at du er ferdig med barn og de som fins er velkommen.....men det er ikkje mulig å sile ut disse heller annet enn på den måten som fins pr i dag. OG eg føler at mange misforstår det med barn, Mange voksne menn skriver de vil ha barn,men som ikkje vil -cluet er at sier de ja til flere barn på treet sitt....så klikker eg videre

Du er ikkje dum

lykke til ;)

(mann 45 år fra Oslo) fr. 15 april 2016 00:37 Privat melding

Sorry. Jeg mener ikke hagler på annen måte enn at det er dem jeg får opp på søket mitt. Ikke at dem sender meg hjerter og stæsj ;)

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 15 april 2016 00:45 Privat melding

hahahaha åja sånn ja..sorry eg trodde du ble nedrent av håpefulle pikehjerter :)

Hangler mer inn hos meg enn hagler......men mitt problem er at eg får bare de samme på Looks fex og så får eg beklager da har vi ikkje fler som matcher ditt søk.så eg tror eg må være sykt sær.....for når eg søker så får eg jo haugevis......så eg er usikker på forskjellen...
Anyhuh beklager at eg ikkje var til hjelp :)

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 15 april 2016 11:34

Tenker at aldersgrense aldrig er absolutt. Jeg er 30 og søker fra 30-38. Hvis den rette 40-åringen sendte melding kunne jeg nok ombestemt meg. Men som oftest er 40 veldig anderledes enn 35 for eks.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 15 april 2016 11:55 Privat melding

Du må nok pløye deg gjennom listene her, Kriztian 😉 hva annet har du vel å gjøre på en fredagskvæll? 😁😉👍🏻

(mann 45 år fra Oslo) fr. 15 april 2016 12:41 Privat melding

Ser den, Lilly. Men for meg er det ikke aktuelt å sende hjerter eller post til noen som ikke vil ha en gubbe som meg. Og jeg orker ikke å spekulere på "kaaaanskje hun vil allikevel" når det står i profilen hennes at hun foretrekker yngre. Skulle hatt muligheten til å velge dem som har grunnvalg på sånne som meg i sine kriterier.
Jeg bor i Oslo, Gille :) Fredager er det liv i leiren!

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 15 april 2016 12:58 Privat melding

Det skulle vært et sånt "jeg øsker kun å synes for de som er i mitt geografiske område og i den alderen jeg søker"-felt.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 15 april 2016 13:07 Privat melding

Det hadde også vært smashing :)

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 15 april 2016 13:11 Privat melding

Men da kan du jo peile deg inn direkte, da, Kriz! Er det ikke noe (en app) som heter "happn", som piper hver gang noen interessante er i nærheten., Go hunt, mann! 😁

(mann 45 år fra Oslo) fr. 15 april 2016 13:46 Privat melding

Har nok apper på datingfronten ;)