Alle innlegg Sukkerforum

Hva kvinner vil ha...

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 april 2016 20:22 Privat melding

Det hender jo at gutta her sier at det er så mye lettere for jentene å få det de vil ha, for de får vanligvis flere meldinger enn gutta. Men det er jo ikke det.

De fleste jentene ønsker seg jo en fast kjæreste, og det er det ikke det spor lettere for oss å finne.

To ting er derimot i snitt lettere for oss å få. Dater og sex. Jeg har fått nesten 700 førstemeldinger siden jeg begynte her. Av de tipper jeg at 500 hadde sagt ja til en date, og 400 hadde sagt ja til å bli kjent med meg i bibelsk forstand. Men siden det jeg og de fleste andre jentene vil ha er jo en kjæreste, så står dessverre telleverket på det foreløpig på 0.

Jeg vet ikke om det er noen statistikk på hvor mange som lykkes med å finne en kjæreste, og hvor lang tid det tar å finne, men jeg gjetter at tallene ikke bare på det første men også på det siste vil være relativt like.

Så vi stiller nok relativt likt :-)

Skjult ID med pseudonym Cirkeline ti. 19 april 2016 21:00

Bibelsk forstand hehe😊 enig med deg, jeg tror tallene ville lignet mye. Og tenker det vil føles helt flott å være aktiv på feltet selv, så trives godt med å sende meldinger til menn selv. Så kjennes det som jeg får tatt litt grep om situasjonen selv..

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 april 2016 21:07 Privat melding

Og som på kommando tikket det nå inn en melding fra en gutt på 19 år med følgende utvetydige budskap: 'Vil du ha sex med meg'.? Svaret mitt var like utvetydig 'Nei'.

Hvis det derimot hadde kommet en melding som sa at han elsket profilen min og hadde veldig lyst til å bli kjent med meg - fra en i passende alder og avstand fra heimen - DA hadde det vært noe å glede seg over. Sukk. Hvem skulle trodd at det blant så mange mennesker som er her skulle vise seg at det for så mange av oss tar så lang tid å finne den rette?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 19 april 2016 21:15

Joda, skjønner hva du mener.
Men flere meldinger og flere som viser interesse øker jo selvsagt sjansen for at en finner en kjæreste, gjør det ikke?

Hvis du får 5 meldinger i uka og jeg får 0. Hvem tror du har størst sjanse for å finne se kjæreste?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 19 april 2016 21:25

Får verken meldinger eller sex-tilbud 😕.
Ble jo lovet en masse tilgjengelige unggutter da jeg meldte meg inn. Falsk reklame. Bare oppskrytt tull det der...

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 19 april 2016 21:25 Privat melding

700 meldinger ? Innihelv....

Deler synet til pow wow her.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 april 2016 21:27 Privat melding

@Powpowgutt: Det er resultatene som teller. Og der stiller vi foreløpig 0-0 ☺️

Og det er i prinsippet like stor sjanse for at vi i morgen får hver vår melding som fører til at vi finner drømmekjæresten. 😁

Ellers er det veldig stille om dagen både på forumet og i innboksen. Er det bare hos meg eller gjelder dette flere?

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 19 april 2016 21:30 Privat melding

Skrur du av "vis min profil til profiler uten match" så stopper meldingene fra kåte 19-åringer.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 19 april 2016 21:37

Jeg "sliter" med å motta meldinger fra menn som ikke har lest profilen min engang. -Antar at dette er masseutsendelser, og jeg kan ikke si jeg blir veldig smigret...

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 april 2016 21:40 Privat melding

@Lisalinn: Ja men da er det så mange andre meldinger jeg også går glipp av :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 19 april 2016 21:45 Privat melding

Jeg går nok glipp av mange meldinger på den måten. Men jeg er mer komfortabel med å være mindre synlig og heller sende melding selv til de (få) jeg liker.

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 19 april 2016 21:46

Her er det fullt kjør som alltid, og jeg synes ikke at dette er noe vanskelig.

Har vært på Sukker i kortere perioder (får alltid kjæreste ganske raskt, et par uker her pleier å være nok), men over en samlet sett ganske lang periode.

Aner ikke hvor mange førstemeldinger jeg har fått til sammen, men det er ikke få. Kanskje mellom femten hundre og et par tusen? Og det uten å ha profilen åpen for profiler uten match og uten at profilen vises i online-listen, engang. Og i flere perioder også uten bilder i profilen.

Det er det samme uansett, meldingene ramler inn. Jeg får særlig mye skryt av profilteksten min, og akkurat DET skjønner jeg, for den er j***** bra.

Men sånn ellers skjønner jeg egentlig ikke at dette er mulig selv :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 19 april 2016 21:52

@Patsy: din redegjørelse er ønsket i magnetismetråden😮

(mann 51 år fra Rogaland) ti. 19 april 2016 21:55 Privat melding

Dere skriver at dere får hundre vis av meldinger, finner dere virkelig ikke noen blant all den responsen? Spørsmålet som tråden har «hva vil dere kvinner ha? Alle kan vel ikke være håpløse?

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 19 april 2016 22:03

Alt jeg skrev lenger opp er selvfølgelig bare tull og tøys og ljug.
Moralen er: ikke alltid tro på det man leser ;-)

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 19 april 2016 22:04

Patsy: Hahaha👍

(mann 51 år fra Rogaland) ti. 19 april 2016 22:09 Privat melding

Hei. Patsy. men trådstarter nevner 700. det må da finnes noen blant dem. Har forståelse for at meldinger fra unge gutter som er ute etter en "lærerinne" eller slibrige meldinger er plagsomme.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 april 2016 22:13 Privat melding

@thenox: Av 700 var det kanskje 10% som pga alder, geografi og seriøsitet var såpass aktuelle at det er noen jeg har skrevet med. Av de igjen er det ca 15 jeg har vært på date med. Av de 15 er det 2-3 som har vært aktuelle for meg etter at jeg har truffet dem. Jeg har ikke vært aktuell for dem. Dvs. det er en som etter at vi har møtt hverandre ser lovende ut akkurat nå, men uansett - ikke noen fast kjæreste ennå.

Så faktisk status på antall kjærester: 0.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 19 april 2016 22:14

Hvis en ikke kan tro på det en leser, betyr det at jeg ikke skal tro på det når noen sier de er interessert og har lyst til å møte meg?
Skal jeg ikke tro på at de har lyst til å bli kjent?

Kan jeg ikke tro på det som står i profilen?

Hvis jeg ikke kan noe av dette, så er jo nettdating rett og slett meningsløst... :/

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 april 2016 22:18 Privat melding

@lisalinn: Jeg mente at jeg da gikk glipp av meldinger fra andre jenter, og fra menn som ikke kontakter meg i datingøyemed, men bare på vennskapelig basis. Synes det er hyggelig å kunne motta dem. :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 19 april 2016 22:22

Ha ha Patsy.

Samme her. Få meldinger og lite besøk. Liker det sånn. Jeg skremmer vel fanden på flatmark med seriøs tekst så tørr som kjeks. Aner ikke hvor mange som har sendt meldinger og besøkt meg heller, ser ingen grunn til å telle eller følge med på det. Og visste jeg antallet, så ville jeg nok ikke likt å fortelle det her 😁

Neida, ærlig talt. Det er vel like lett eller vanskelig for de fleste. Samme det vel. Antall besøk har ingenting å si for min interesse. Ser jeg den ene jeg liker, da banker jeg på og sier hei. DEN ENE, er det eneste som teller 😀

Bedre på utsiden, det er vår

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 april 2016 22:26 Privat melding

@Tinka: Det er nettopp poenget mitt. Det er like lett eller vanskelig for de fleste. Flere besøk gir ikke nødvendigvis mere suksess.

Og vi jenter har nok lettere enn gutta for å få tilfeldig sex, dersom vi skulle ønske det, men kjæreste, det er omtrent like vanskelig for alle.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 19 april 2016 22:39 Privat melding

Nå har jeg telt... 315 menn har jeg på meldingslista. Det er inkludert de jeg selv har sendt førstemelding til, de jeg aldri har fått svar fra, han som påsto han hadde vært separert i et år men som jeg måtte blokkere da det viste seg at han nettopp hadde flyttet inn i nytt hus med kona, det er inkludert han jeg datet i nesten et år, det er alle tullingene med sexforslag som jeg aldri har svart (kun blokkert), det er de som bor 58 mil unna eller er 18 år eldre enn meg (begge deler uaktuelt), det er dem som bare sier "hei" og har blank profil uten bilde, det er menn med katter som jeg er allergisk mot (kattene altså), det er de jeg bare har skravla med fordi det er hyggelig (f.eks. Forumfolk), det er de som det ikke er noe feil med men som allikevel ikke er riktige... også er det noen ganske få som jeg har hatt håp til, og enda færre som jeg har gått på date med.
Mye feilmeldinger altså.
Færrest feilmeldinger blir det når jeg selv finner noen og skriver først.

Har følelsen av at menn ofte sender melding uten å lese profil, uten å sjekke om vi matcher. I går fikk jeg melding fra en i Tromsø. Han hadde ikke sjekket hvor jeg bor en gang. Kanskje vi kvinner sjekker profilen mer før vi eventuelt skriver. Kanskje vi tar mer hensyn til det han sier han søker og lar være å skrive når vi ikke ser oss selv i hans liv. Derfor får menn færre meldinger. Jeg føler at menn ofte sender melding i blinde.... Feilmeldinger altså :)

Og ja. Disse 315 (som også inkluderer mine førstemeldinger) er fra en til og fra periode som startet i november 2013. Jeg traff en kjempefin fyr her i romjula 2013 som var årsaken til at jeg ikke brukte så mye tid her i nesten et år. Har nå vært til og fra siden i fjor høst.

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 19 april 2016 22:41

@Solecita
Skjønte at du mente det 😜
Har ikke inntrykk av at gutta sliter med å finne villige sexpartnere, om det er dét de søker. Kan vel hende det også er likelig fordelt.

Med andre ord; flaks er undervurdert. Og hvor intet er, har selv keiseren tapt sin rett 😂

(mann 51 år fra Rogaland) ti. 19 april 2016 22:50 Privat melding

Dårlige odds her inne forstår jeg, med 4 meldinger fra damer på 1,5 år ser jeg at dette kommer å ta noe tid He he. Håper dere ikke mister motett. Det er ikke alle oss mannfolk som kun tenker one night. For under 1% av 700, begynner vi å nærme oss vinnersjansen lottonivå.

Skjult ID med pseudonym Norlenning ti. 19 april 2016 22:59

Synes det er mest fantastisk med de som ikke gidder å svare en gang... Jeg tåler å få svar at damer ikke er interessert. Eller venter de med å svare for å ha meg i reserve mens de chatter med noen andre :D Hvordan fungerer dette?

(mann 51 år fra Rogaland) ti. 19 april 2016 22:59 Privat melding

Jada å vi tipper jo for det, von i hengende snøre, heter det vist. he he

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 19 april 2016 23:05

@Nordlenning:
Jeg svarer på de henvendelsene som det er lagt litt innsats i. -Altså at de skriver litt mer enn bare "Hei" og at de faktisk har lest profilteksten min.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 19 april 2016 23:15 Privat melding

Ditto @Vårsol.
Skivebom får heller ikke svar.
Der er skivebom å skrive til meg om man ønsker seg barn, røyker, ikke har bilde på profilen for eksempel.

(mann 51 år fra Rogaland) ti. 19 april 2016 23:21 Privat melding

Siden jeg har fullt opp med å holde oversikt over alle 4, så prøver jeg så godt det lar seg gjør å svare alle. HeHe Jeg ser at det kan være fristende å være taus. Hvis noen har tatt seg tid til å lese profilen min, og giddet å skrive så synes jeg det er rett og rimelig at jeg svarer.
men jeg lurer jo litt på det spørsmålet som trådstarter har som overskrift. Hva vil kvinner, eller menn siden vi har likestilling, ha? Kan vi ha blitt for kresne, klarer vi ikke å uttrykke klart nok hva vi leter etter, eller vet vi det ikke alltid helt? :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 april 2016 23:39 Privat melding

@Pepper: La være. Prøv å kommentere det jeg skriver når du har noe hyggelig å si. Det å bare å fortelle meg og alle andre hvor teite, dumme og uinteressante vi er, begynner å bli ganske kvalm oppførsel. Du er bedre enn dette.

@thenox: Poenget mitt er at de fleste kvinner ønsker en kjæreste. Det vi får flest tilbud om er elskere. Følgelig er vi ikke noe særlig nærmere det vi ønsker enn det gutta er, og førstemeldingene vi får er til liten nytte.

Sånn sett stiller vi mye likere enn tallene skulle tilsi.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 april 2016 00:06 Privat melding

@pepper: Da foreslår jeg at du venter til du har lyst til å si noe hyggelig til meg før du kommenterer det jeg skriver neste gang, og så kommenterer du på andre tråder hvor du har mere sympati for den du skriver om i mellomtiden.

Jeg går aldri inn og skriver ekle ting til deg i dine tråder.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 april 2016 00:21 Privat melding

I akkurat denne tråden har du spekulert i om jeg har tilfeldig sex, har sagt at jeg generaliserer og er unyansert og er ulogisk. Uten at jeg kan se at du har grunnlag for noen av de påstandene.

Ved tidligere anledninger har du kalt meg fake, at du ikke tror på meg og drama queen. Fordi jeg sa at jeg pleide å få komplimenter for smilet mitt sa du jeg var selvforherligende, hvilket utløste at jeg ga deg en lang liste med alle mine feil og mangler. Jeg gikk en gang så langt i å beskytte deg, at jeg fikk betydelige vanskeligheter for det. Jeg ville satt pris på om du ikke gjengjeldte det med å være så negativ.

Bare la vær.

Hvis du har noe hyggelig å si er det fint. Hvis ikke så er det mange andre tråder du kan kommentere.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 20 april 2016 01:11

Tji-hi :)
Det gikk et dyreprogram fra BBC om paring igår. Edderkopper, fugler, fisker og helt andre ting. Hunnenes absolutte krav var alt fra blodkamper hannene imellom eller å spise opp hannen etter paringen, eller ukers-/flere år lange forberedelser fra hannene for å kunne imponere nok :D

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 april 2016 07:10 Privat melding

@Pepper: så hvis jeg - på din forespørsel - rolig påpeker hvilke utsagn jeg synes er ubehagelige, da er jeg hissig og sint.

Når du sier 'jeg er faen ikke sur engang' og 'så skal jeg holde kjeft' så demonstrerer du din ro og evne til saklig argumentasjon.

Ok. Jeg hører hva du sier. Jeg tenker jo da at vi kommuniserer på så ulike plan at det kan være en fordel for oss å kommunisere litt mindre her på forumet, og så heller ta det ansikt til ansikt hvor vi normalt kommuniserer bedre.

@Cllou: Ja da er det jo bra at vi menneskekvinner er litt mindre krevende da :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 april 2016 08:00 Privat melding

@Pepper: Ja, det er bedre at vi snakkes ansikt til ansikt. Eller send meg en mail. Du har jo adressen min.

Ha en god dag du også.

(mann 49 år fra Vestfold) on. 20 april 2016 10:59 Privat melding

Jeg tror den kompromissløse bestillingen av det siste livslange forholdet er en veldig tung og kraftig meny! Skjønner at det er det kvinner vil ha, men man er da verken tryllekunstner eller spåmann. Er det ikke mulig å bare gå rett til desserten? I det minste ta en lettere forrett og droppe det kilostore kjøttstykket...får egentlig mest lyst til å bli vegetarianer av dette opplegget.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 20 april 2016 11:57 Privat melding

Hva vil kvinner ha...? Personlig vil jeg ha en mann inn i livet mitt som gjør at livet mitt blir bedre enn det er i dag. Og livet mitt er ganske bra i utgangspunktet.
Her ligger vel utfordringen. Kanskje spesielt for oss godt voksne.
Ikke har jeg en biologisk klokke å ta hensyn til. Jeg søker ingen mann for å etablere familie med. Jeg har nettverk, familie, venner og jobb. Jeg har er liv som funker. Jeg har det greit som singel. Jeg MÅ ikke ha kjæreste. Jeg VIL ja, men ikke for enhver pris.

Og skal jeg møte noen må det være seriøst og forpliktende.

Hvis du skal treffe noen så må du kanskje være villig til å bli kjent med noen som bor langt unna og ikke være så kresen, sies det ofte. Jeg er uenig. Jeg er kresen på hvem jeg tar inn i livet mitt. Jeg er ikke desperat heller, må ikke ha kjæreste som sagt 😊

Jeg har fått mange tilbud om Friends with benefits avtaler... Men nei. Jeg vil ha en mann som er min som jeg skal nyte de gode voksenåra sammen med. En som tørr å involvere seg.

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 20 april 2016 12:39 Privat melding

@Lisalinn Amen sister :))

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 20 april 2016 12:45 Privat melding

Slenger meg på det Amenet I hvert fall nesten , siden jeg er flyttbar og huset mitt står vel her lel det , om alt skulle gå rett vest :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 20 april 2016 12:48 Privat melding

@Afrodites om man velger å flytte, flytte inn eller ha noen flytte inn så er vel egentlig prinsippet det sammen ....vi vil ha alt en som involverer seg og er intressert nok i å investere i oss -som vi i ham:)

Er man såpass voksne som vi er så har vi jo et eget liv og det har gjerne han også -da gjelder det at vi begge ønsker oss hverandre for berike hverandres liv -og opphøyer kvaliteten....

Eg forstår ikkje at det er for mye å be om -uten det vil eg heller være singel :)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 20 april 2016 12:57 Privat melding

Ja så enig med deg , men blir kjedelig å ikke ha noen å kysse å klemme på i lengden ....og det klarer vi jo ikke virtuelt enda :-D

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 20 april 2016 12:59 Privat melding

@Afrodites nei ikkje enda hahaha,nei bare tuller,men eg vil heller klemme hundejentene min enn feil fyr ;)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 20 april 2016 13:09 Privat melding

Test 👄🐸💋🐸👑

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 april 2016 15:10 Privat melding

' Den kompromissløse bestillingen av det siste livslange forholdet'. Interessant formulering. I motsetning til hva? Hva er det som er en lettvint nok bestilling til at en mann ikke får spader? En ONS? Et helgeforhold? Et par uker? Et år?

Jeg håper jo ikke alle menn tenker slik - jeg ville jo egentlig tro at de fleste av oss innerst inne søker etter den som klaffer så totalt at det er en selvfølge at vi ville ønske å bli gamle sammen.

Ikke som en beslutning tatt den første uken - men som noe som vokser frem etter hvert som man ser at ting faller på plass.

(mann 49 år fra Vestfold) on. 20 april 2016 15:55 Privat melding

Hvis forholdet er godt og utvikler seg vil det jo stadig blir forlenget. Men jeg synes det er voldsomt å starte med "resten av livet". Jeg kan dø om to år. Hva vet man egentlig om resten av livet? Å tenke for langt frem tror jeg kan ta noe fra nuet. Man skal planlegge og ønske, men det er noe litt desperat over det innstendige ønsket om alt eller ingenting. Som om det er bedre å dø alene enn å gå inn i et forhold hvor lengden skapes etter hvert som tiden går. jeg er glad om forholdet varer i et år. Eller to. De er jo enda bedre. For ikke å snakke om fem eller seks eller åtte år. Men lenger en det makter ikke jeg å tenke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 20 april 2016 16:03

Nå er det vel de færreste her inne som MÅ ha en kjæreste.
De aller fleste er jo her inne fordi de ØNSKER seg en kjæreste.

@lisalinn

Helt enig i at en ikke bør være mindre kresen, men hva med avstanden?
Kanskje litt feil å spørre deg, siden du bor i Oslo og du kan komme deg fra kant til kant på 30 minutter. :P

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 april 2016 16:47 Privat melding

@Kafko: Jeg vet ikke hva jeg ville karakterisert som mest desperat. En kjæreste for hele livet eller sex nå. Eller, jo forresten. Jeg vet det.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 april 2016 17:01 Privat melding

Og jeg beklager hvis jeg høres sarkastisk ut. Det er ikke noe galt i ønske seg en kortvarig flørt. Det blir imidlertid feil hvis man søker opp en som eksplisitt har sagt at hun ønsker seg et langvarig forhold, for da blir det urent trav. Ingen har noen garantier for egne eller andres følelser, og jeg ville forstå hvis man finner ut at man er feil for hverandre. Å trekke seg fordi man hele tiden har visst at man ikke ønsker å binde seg, men har valgt ikke å informere partneren fordi man vet at de da ikke ville gå inn i forholdet, det blir feil for meg. Alle ønsker er legitime, bare alle parter er klar over hva som er målet, og kan treffe sine egne valg i henhold til det.

(mann 49 år fra Vestfold) on. 20 april 2016 17:07 Privat melding

Jeg snakker ikke om ONS. Det interesserer meg ikke. Men hva er den greia med resten av livet, liksom? Det er noe selvmotsigende her i terrenget. På den ene siden fronter man seg selv som helt upåvirket av singellivet, som flere her sier, de MÅ ikke ha en kjæreste, de klarer seg jo så utrolig BRA alene, men en kjæreste for resten av livet hadde vært likevel vært "hyggelig".

Men hvor mye betyr da denne kjæresten for "resten av livet" om han bare er der nærmest som et krydder i det ellers strålende singellivet med alle vennene, de spennende feriene og alle de nære vennene og nettverket og alt det andre som er så utrolig bra? Hva faen skal dere med type da egentlig? Hvilken funksjon skal han ha? Pynt i sofaen? Skyve rullatoren på deres gamle dager? Jeg synes det mange her inne leter etter minner mer om en elsker enn en livspartner, det er bare tyllet inn i en mer høyverdig drakt.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 april 2016 17:23 Privat melding

Jeg kan ikke svare for andre enn meg selv, men det jeg søker er vel det jeg hadde før ting gikk nedover. En harmoni, et fellesskap, en følelse av at det var noen der som alltid var på din side, og som støttet deg i små og store utfordringer. Noen å stelle for, gi kjærlighet til, glede seg til å gjøre ting med, krype opp i armkroken til, bake kake til og få hjelp til praktiske ting av. Og hvis han i tillegg er en god elsker, så er det strålende, men det alene er ikke nok.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 20 april 2016 21:24 Privat melding

@Kafko
Hmm en starter jo ikke akkurat ett forhold med å si "nå skal vi være sammen resten av livet". Kjenner jeg nesten fikk angst bare ved å skrive de ordene :p Og selvfølgelig forholdet blir jo automatisk forlenget så lenge begge har det bra... er jo ikke akkurat sånn at en hvert eneste år går igjennom status med partneren der en da skal avgjør... skal vi ta ett år til...

Greia er jo at en ønsker seg en partner som i utgangspunktet er ute etter et langvarig og seriøst forhold og ikke en som går halvveis inn i et forhold og som da kanskje tenker "ja, ja hu her holder til jeg finner noe bedre".. Ingen vet hva som skjer om en mnd, ett år osv. Hvis en skal tenke slik så kan en jo i utgangspunktet ikke gjøre en eneste avtale... for en vet jo ikke om jeg lever neste uke... Så Kafgo syntes dine "argumenter" og .... blir litt ....

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 20 april 2016 21:57

Livspartner er ikke noe jeg bare kan sette øverst på en ønskeliste og lete systematisk etter. Om jeg noen gang skulle møte en, innlede et forhold og oppleve at det utvikles til virkelig kjærlighet over tid, ja da sier jeg hjertelig velkommen inn, du er ønsket, jeg har mye å gi og mye å få. Men, det skal mye til, og det er rett og slett ikke noe jeg tenker på.

Jeg kjenner mange som ikke har gamle-sammen-perspektivet for sine søk etter partner, Solecita. Sikkert et ønske for en del, men mange (av oss) har ikke det perspektivet, og særlig ikke fra start. “De fleste” er m.a.o. en usikker variabel.

Jeg ønsker å leve i mellomtiden, både emosjonelt, sensuelt og seksuelt. For mange er mellomtiden hele livet, den er her og nå. Her og nå kan også vare. Og vare, og vare. Eller ikke. Jeg kjenner flere desperate blant de som venter og venter og VENTER … på den ene store, og som avviser alle som ikke har livsvarig potensial fra første kyss – enn blant de som har det bra der de er, som kanskje har møtt en mann eller to underveis, åpnet opp og blomstret for en stund.

Om jeg møter en eller flere til i livet – eller kanskje jeg møter en som varer i noen måneder, ”fader ut” og går over, eller kanskje treffer jeg han med livspartnerpotensial? Tja, umulig å si. En kjæreste for en periode kan være fint, også selv om det viser seg at vi ikke har det som skal til for en varig forbindelse. Og det kan ha vært kjærlighet selv om det ikke varte evig. Det ene kan ha vært like fint som det neste kan bli. Jeg jobber jo med saken(e), spør meg heller på dødsleiet :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 april 2016 22:11 Privat melding

@Tinka: Og det er selvsagt helt greit og legitimt å ha et mer tidsuspesifikt ønske. Hvis begge ønsker det er det helt fint.

Det eneste som for meg ikke er greit er hvis den ene later som om han ønsker noe langvarig, slik som den andre har sagt hun/han gjør uten å være ærlig på hva som faktisk ønskes. Bare man er ærlige med hverandre så går alt an.

Og da jeg først registrerte meg her skrev jeg 'flørt som kan utvikle seg' for på det tidspunkt var det så langt som jeg evnet å forestille meg. Langvarig forhold var på det tidspunkt for stort, for voldsomt. Så har jeg forandret meg på det punktet. At andre tenker anderledes er helt greit, så lenge jeg fikk vite om det i utgangspunktet. Men som sagt, ærlighet er et must.

(mann 35 år fra Oslo) to. 21 april 2016 03:23 Privat melding

Det går jO stort sett en mann pr dame så sånn sett er det jo like vanskelig for begge. Meeeen, det avhenger jo av hvor lista ligger.

Skjult ID med pseudonym Rattata to. 21 april 2016 06:27

Seiøst?
700 meldinger, og du er fremdeles her?
Ordet "Prippen", "Kravstor" og "Oppmerksomhetsyk" er det jeg forbinder deg, og de andre damene som spiller på den måten. 😠

Ta deg sammen og dra ut og møt de som sender deg en hyggelig melding.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 21 april 2016 07:05 Privat melding

Enig Tinka, er sånn jeg ser det også.. Det som er i "mellomtiden" kan like gjerne bli langt, men det vet man jo ikke..Så lenge man er åpen og ærlig, og har gode intensjoner.. For meg er det heller å prøve , hvis noe kjennes lovende ut, enn å sitte å vente til evig tid på en som skal være perfekt fra dag En...

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 21 april 2016 07:36 Privat melding

@Rattata: Nå har jeg jo møtt en god del, og noen har ikke vært riktige for meg, noen har ikke jeg vært riktig for. Du vet jo strengt tatt ingenting om hvor prippen eller kravstor jeg er. Men en førstemelding betyr jo ikke mer enn en anelse nysgjerrighet, mange er uaktuelle pga alder og geografi og interesser. Det er jo ikke akkurat 700 friere som jeg overlegent har sagt nei til. Selv innenfor de som er en nogenlunde match kan det være vel så mange som syntes jeg var feil for dem, som de jeg syntes var feil for meg. Og i noen tilfeller så vi begge at vi var feil for hverandre. Hele poenget mitt er jo at man kan få inntrykk av at jentene kan velge og vrake. Det er ikke nødvendigvis slik.

Hvis jeg var helt desperat etter en kjæreste kunne jeg selvsagt fått det - akkurat som alle andre her. Men jeg må forelske meg, og det gjør jeg ikke så ofte. Og det er vel ingen her som går inn i et forhold uten å ha følelser for partneren, uansett tidsperspektiv?

(mann 49 år fra Vestfold) to. 21 april 2016 09:26 Privat melding

Jeg går for mellomtiden. Altså ikke den fra i går og ikke for den i morra, men den som er midt i mellom. I dag, altså.

Men klart man har lyst til å forelske seg også. Jeg skjønner jo det, men som noen er inne på - bedre med en fjær i hånden enn en høne på taket. Det har kanskje med livsinnstilling å gjøre. Folk har ulike måter å forholde seg til kjærlighet på. Mang slags kjærlighet som Jan Eggum skarrer om i sangen sin.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 21 april 2016 10:22 Privat melding

@Rattata
Det er jo ikke alltid mengden som avgjør men kvaliteten

Skjult ID med pseudonym Rattata to. 21 april 2016 11:53

"Må forelske meg" ?
Fikk nettopp svaret på hvorfor du er singel

På google, søk opp følgende setning

"Forelskelse psykose" og les artikkelene som kommer opp.

Still deg så dette spørsmålet.
"Ønsker jeg å lage en framtid med en mann, der jeg ikke har vært med mine fulle fem? "

Ikke rart dere blir sammen med menn som rundjuler dere for å ha sagt noe galt

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 21 april 2016 12:03 Privat melding

@Rattata: Men ville du ha vært kjæreste med noen du ikke var forelsket i, da?

Og ellers er jo det å håne noen for å være singel litt - pussig - her inne. Trodde det var det vi alle hadde felles :-)

Og jeg har heldigvis aldri vært sammen med noen som har lagt hånd på meg. Selv om jeg var forelsket da vi ble kjærester.

(mann 49 år fra Hordaland) to. 21 april 2016 12:15 Privat melding

Enkle men svært oppfattnings-endrende setninger fra ts. Det ga meg noe å tenke på. Samtidig så er det jo og slik at flere muligheter for date, gir flere potensielle muligheter for noe mer varig. De som ikkje har dater, har jo heller ikkje muligheten til å finne noe mer fast heller.
Det er som å låse en veganer inne på et rom med bare kjøttmat, og en vanlig person inne med ingenting. Den ene har større sannsynlighet for å overleve, selv om det i utgangspunktet så like håpløst ut ;)

Men bra skrevet. (Selv om eg ikkje har lest svarene, ettersom det tar dager å lese hele tråder her inne, der noen skriver lengre innlegg enn eg skrev stiler på skolen ;)

Ha en flott dag :D

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 21 april 2016 12:15 Privat melding

@Rattata
Ja

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 21 april 2016 12:18 Privat melding

Haha @runbas :)
Ja, noen ganger kan en føle seg som en veganer inne på et rom med bare kjøttmat😳

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 21 april 2016 12:29

Runbas
Jeg er heller kjøtteter i en grønnsakshage. Mye smartere. Som Ole Brum ville gjort 😂

(mann 49 år fra Hordaland) to. 21 april 2016 12:32 Privat melding

Hehehe. Same same ;)

(dette var engelsk, og ikkje noe slag mot nordlendinger)

Skjult ID med pseudonym Rattata to. 21 april 2016 13:25

@Sol

Ja, har alltid gjort det. En gang var jeg på vei til å bli sammen med ei nydelig Italiener, flytte fra Norge, slutte i jobben. HELDIGVIS tok jeg til vettet, og noen år etter at jeg har blitt ennå bedre kjent med henne, så viser det seg at hun er psykopat.

Hun jeg spurte om å gifte seg med meg, hun var jeg aldri forelsket i, men herregud hvor mye jeg elsket henne.

Så ja, lær deg heller å finne gode menn, og bli glad i de.

@Kristin
Så fint, men ikke hyl og skrik når du finner ut at han/hun er en psyko

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 21 april 2016 13:35 Privat melding

@Rattata: Så folk man forelsker seg i er psykopater, de man ikke er forelsket i er ok?

Du vet du akkurat ga det beste forsvaret for arrangerte ekteskap, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Rattata to. 21 april 2016 13:47

@sol

Arrangert? Nei langt ifra.
I arrangert får du ikke engang velge.

Når jeg møter noen, så vet jeg at jeg liker henne eller ikke. Liker jeg henne, så er det mulighet for noe langvarig.

Så hva gjør dere "Forelskelse frelste" når forelskelsen går over? (gjennomsnittlig forelskelse varer kanskje 2-4 mnd) Gjør dere det slutt, og hvis ikke, hvorfor ikke?

Og om folk er psykopater eller ikke, har ingenting med forelskelse å gjøre, såpass vet du selv.

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 21 april 2016 13:55

Nå begynner vel ordet psykopat å bli ganske oppbrukt etterhvert. Spesielt siden de fleste slenger det ut om hvem som helst som har gjort / sagt noe de ikke liker. Være seg forholdsmessig eller i vennskap.

Og å si at alle man forelsker seg i er psykopater faller jo på sin egen urimelighet med tanke på de som gjør det og har det veldig bra sammen. En generalisering som er vel på kanten.

Så selv om det er din oppfatning og erfaring av det å forelske seg så behøver det ikke være alle andre sin..

Men definer gjerne ordet psykopat for meg ?

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 21 april 2016 13:55

Og den var til @ rattata forresten :)

Skjult ID med pseudonym Rattata to. 21 april 2016 14:06

@løvetann

Hvem i faen har sagt at alle man forelsker seg i er psykopater?

Det jeg har sagt er at du risikerer å bli sammen med noen som ikke er verdt bryet ditt.

Og Kristin112 mener det er verdt risikoen. Jeg for min del, syns ikke det er verdt det, og velger heller å satse på noen som jeg liker svært godt og som har bevist at hun ikke er gal i hodet

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 21 april 2016 14:17

@ rattata

Du skriver : Ikke rart dere blir sammen med menn som rundjuler dere for å ha sagt noe galt.
Følger det opp med en historie om at du forelsket deg i ei fra Italia og hun viste seg å være psykopat.
Kanskje ikke så merkelig at slutningen blir at de du forelsker deg i er psykopater...

Og å bli sammen med noen som ikke er verdt bryet ditt kan like gjerne skje om du bare liker de veldig godt. Å lære noen å kjenne tar tid uavhengig om man er forelsket eller ikke.

Men du har fremdeles ikke definert bruken din av ordet psykopat ?

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 21 april 2016 17:10 Privat melding

Haha @Rattata
Egentlig er dine påstander ikke vært å svare på engang,men skal gi en uttalelse på dine...

Dette blir for dumt!

(mann 49 år fra Hordaland) to. 21 april 2016 18:06 Privat melding

Hva med softis med kylling- og pølse-smak?

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 21 april 2016 18:44

Ovnsbakt kylling med ost og choritzo, og en ekstra snert med mango salsa ved siden av. Smaker som smelter på tunga. Det vil vi ha :)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 21 april 2016 19:35 Privat melding

Hørtes for enkelt ut den varianten din Løvetann;) Må nok ha noe som kan utfordre "smaksorganene" en smule mere.. så hvor enn merkelig den kombinasjonen til Pepoer er ... så er nok den kombinasjonen å foretrekke :p

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 21 april 2016 19:56

@ kristin : Det enkle er ofte det beste ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 21 april 2016 20:24 Privat melding

Kjeder meg kjapt hvis det blir for enkelt.. 🙄🤔

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 21 april 2016 20:35

Vi snakker fremdeles om mat ja ;) :D
Menn derimot....må være litt spicy :)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 22 april 2016 01:14 Privat melding

Hmm løvetann, snakket vi om mat😂😂😂

(kvinne 52 år fra Vestfold) lø. 23 april 2016 12:33 Privat melding

700?! For min del kan det gå uker mellom hver gang jeg får én.