Alle innlegg Sukkerforum

Hva sier en når en treffer en ny!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sør on. 20 april 2016 06:26

Om en er litt " svidd" i kantene fra tidligere, diskutert dette med flere nå og vet mange lurer.. Forteller en det til ny date??

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 20 april 2016 07:44 Privat melding

Har en venninne som såkalt har brent seg.. Hun sammenlignet alle hun traff m han hun brant seg på. Det ble det lite konstruktivt av..Diskuter heller det m en venn du stoler på, enn å fortelle en ny at du er skeptisk i utgangspunktet. Gi en ny en sjanse, men hvis det dukker opp en reel situasjon som gjør at man får "flash-backs" ville jeg muligens forklart et og annet da.. Lykke til! 👍🏻

(mann 48 år fra Oslo) on. 20 april 2016 07:57 Privat melding

Med mindre vedkommende spør ser jeg ikke helt grunnen til å nevne det, i hvert fall ikke på et tidlig tidspunkt i datingprosessen.
Hvis jeg hadde datet ei dame og hun uten videre fortalte meg at hun hadde blitt brent tidligere, ville jeg tolka det som "Jeg har blitt brent tidligere, og har derfor problem med å stole fullt ut på deg". Det hadde med største sannsynlighet gjort at jeg hadde avslutta det.

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 20 april 2016 12:31 Privat melding

Vi har vel alle våre erfaringer , like greit å være ærlig , det betyr jo ikke at en ikke starter med blanke ark , med neste person :-D
Det er jo en grunn til at vi er her og venter, søker, venter, søker osv

Om jeg møter en fyr som har opplevd utroskap , kan jeg da bli flinkere til å ta hensyn til vedkommende til han føler seg trygg på meg , tenker jeg han vet jo ikke at jeg er den trofaste typen .Men jeg vet ikke hva andre tenker om saken :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 20 april 2016 12:33 Privat melding

En må nesten slippe å betale for at exen har vært en bitch eller en skikkelig @$$hole....man er ulik.....og er man så engstelig burde man revurdere om man egentlig er klar for et nytt forhold:)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 20 april 2016 13:04 Privat melding

Jeg opplever at det er mange menn og sikkert kvinner å ,som har med seg erfaringer i bagasjen , Det som går igjen med menn er mangel på intimitet på mange plan , da trenger de jo en slags forsikring , trygghet visshet om at det er noe de vil få , derfor tror jeg at åpenhet om slike ting er viktig tidlig i fasen .ærlighet varer lengst .min mening :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 20 april 2016 16:01

Vet ikke jeg. Det kan virke litt mot sin hensikt om du forteller det, fordi du kan trigge slike som det går sport i å komme seg til sengs med vriene damer.

Samtidig så kan det å ikke si noe føre til at seriøse blir sittende som spørsmålstegn når kommunikasjonen flyter bra, dere har mye til felles begge er nysgjerrig på hverandre og du ikke har lyst til å treffes.

Jeg har personlig vært borti ei som hadde brent seg. Og tro meg, når en ikke kommer seg over det å ha blitt brent, ja da blir det veldig vanskelig. Til slutt så ga jeg bare opp rett og slett.

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 april 2016 17:09 Privat melding

Spørs hvor skadene sitter. Og hvor stor prosent av huden som er dekket.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 20 april 2016 17:29

Jeg tror ikke på at man skal ha ryddet bort all gammel "grufs" før en ny kommer inn. Det blir for striks og for mye "perfeksjon" for meg. Ny frisk kjærlighet kan gjøre underverker, er nå min erfaring. Men hvis fortiden har gjort deg så vondt at det er sårt og svidd overalt, og man ser spøkelser på høylys dag for den minste ting, så har man en ekstra utfordring.

Skal man fortelle at man ganske skadeskutt etter forrige forhold, og har blitt mer redd og usikker enn det som er vanlig, ja absolutt. Ikke for at man skal behandles som et persilleblad, men for at den andre skal ha en fair sjanse med å forstå deg. Men det kan godt sies på en veloverveid måte til "riktig tid og sted".

(mann 46 år fra Akershus) on. 20 april 2016 17:36 Privat melding

Brent barn lukter vondt, enkelt og greit. Ser ingen problemer i å opplyse om dette på en date, da får man hvertfall luket ut alle som ikke er seriøse og skjønner at noen trenger litt tid på seg. Lukta sitter fast lenge, så man kan godt være klar for en ny start selv om eimen henger igjen litt, men man trenger kanskje ikke buse ut med det uoppfordret...

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 20 april 2016 19:00

Nigmas (stavekontr. prøvde å foreslå BigMac🤓) 2. avsnitt er oppskrifta.

Wizdom @Fendi 😉

(kvinne 47 år fra Buskerud) on. 20 april 2016 21:10 Privat melding

Vi har vel alle en bagasje når vi ikke er 20 år lenger. Må få si at det er lite sjarmerende med en fyr som klager på hvor fæl eksen var og at det er derfor han reagerer slik og sånn. Klart at det vil være situasjoner som gjør at man kanskje avdekker at man har hatt det litt vanskelig, men å fortelle hvorfor man er litt svidd i kantene til ny date ser jeg ingen grunn til. Å ha en sunn skepsis til en potensiell ny kjæreste ser jeg på som en styrke. Da har man lært å være positivt selektiv tenker jeg.