Alle innlegg Sukkerforum

Grumpy old men og andre hobbyer

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Akershus) on. 20 april 2016 08:55 Privat melding

Jeg synes det er så stille på forumet nå at jeg legger inn et ekstra gir. Hyggelig om flere gjør det samme, og starter nye tråder :-)

Jeg har en noe spesiell hobby. Jeg samler på å få gretne gamle gubber til å bli blide. Jeg praktiserer det særlig med bussjåfører som ikke er i nærheten av å ha så godt humør som sangen sier. Og det kan jeg forsåvidt forstå. Masse passasjerer som hverken ser på dem eller hilser, brøler til dem hvis de gjør den minste feil, og mange av sjåførene er ikke norske og har antagelig ikke så allverdens med nettverk.

Hvis de er grisesure så starter jeg med et forsiktig lite smil, rask øyenkontakt og et forsiktig 'god morgen'. Etterhvert som de tør opp blir smilet bredere og øyenkontakten lengre, og hvis det er noe jeg kan gi kompliment for så sier jeg det. Og til slutt gir jeg dem mitt aller mest strålende smil, og får som regel belønning igjen i form av et smil tilbake.

Det er sjelden det ikke funker, men det har hendt, riktignok med kvinner. Jeg kjører nemlig samme opplegget der, men da jeg bodde på hotel Ukraina i Kiev for et par år siden mislykkes jeg. Det var et par vakter ved inngangen til restauranten, og jeg gjorde mitt ytterste for å få dem til å smile igjen. Jeg smilte til dem hver dag i to uker, og riktignok så jeg skyggen av et smil hos den ene den siste dagen, men så fikk hun et advarende blikk fra sin kollega, og så forsvant det igjen.

Men etter å ha kjørt dette et år med mine lokale bussjåfører møtes jeg nå hver morgen av et bredt smil, og at de gjør det bussjåfører gjorde da jeg var liten, nemlig vente med å kjøre til du har satt deg. 😍

Noen sære eller mindre sære hobbyer dere andre føler for å dele? 😊

(mann 46 år fra Akershus) on. 20 april 2016 17:42 Privat melding

At bussjåføren ikke smelter av smilet ditt allerede første gangen fatter ikke jeg, men nok om det. Innlegget ditt fant hvertfall smilet her hos meg selv om hobbyen min er litt for sær til å deles offentlig. :-)

(mann 30 år fra Hedmark) on. 20 april 2016 18:38 Privat melding

Jeg jobber som bussjåfør og sier alltid hei (ofte sammen med et smil) og ser dem inn i øynene. Mange gidder ikke å svare og/eller se mot meg, men hos noen får jeg et hei og et smil tilbake også :) Og som regel venter jeg til å kjøre til alle har fått sittet seg ned på setet..

Skjult ID med pseudonym durrr on. 20 april 2016 19:34

Pussig nok så gjør jeg det samme, bare med unge kvinner haha :D

Skjult ID med pseudonym Apache on. 20 april 2016 19:41

Møtt mange hyggelige bussjåfører.:-)

Mine betraktninger om dem. Har lagt merke til at mange av dem røyker. Usunn livsstil der mange ser gråe ut i huden og slitne. Det å se en muskuløs mann bak rattet i bussen passer ikke inn og ser ut som reklame, så sjelden er det.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 20 april 2016 19:53 Privat melding

@Brumlen: Du er den søteste jeg vet 😍 Takk skal du ha. Nå skal det sies at noen av dem smiler med en gang, men en del av de eldre er hardere nøtter å knekke.

Og hobbyen din er ikke for sær til å deles offentlig. 😊

(mann 34 år fra Rogaland) on. 20 april 2016 23:04 Privat melding

Jeg heiser utgåtte (og for de fleste også ukjente) flagg på mer eller mindre tilfeldige dager hvis været er pent. Gir naboer og forbipasserende noe å lure på.

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 21 april 2016 00:16 Privat melding

@koevot: Originalt!

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 21 april 2016 09:50 Privat melding

Ny bussjåfør i dag. Hjalp ikke med hverken smil eller et blidt 'God morgen' fra min side, han så overhodet ikke på meg, og kjørte lenge før jeg hadde satt meg.

Nåja. Det betyr bare at jeg har et nytt prosjekt :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 21 april 2016 16:44 Privat melding

sær hobby......usikker på om dette kvalifiserer til hobby eller om du bare er veldig hyggelig å positiv :)

Eg får hvertfall ofte høre på jobb av kunder at de hadde aldri orket å være så blid som meg hele dagen med så mange sure kunder :)
Fikk også en mail engang fra en på nett som spurte hvorfor eg måtte le så mye.....ja nei alt folk klarer å irritere seg over. Det og at eg er positiv..ja nei huff......skikkelig fæle kvaliteter å ha :D:D

Lykke til @solecita

@Eri88 eg syns du gjør en flott jobb :)

(mann 48 år fra Oslo) to. 21 april 2016 19:36 Privat melding

I dag var det en grinete gubbe i butikken som verken smilte eller hilste på folk mens han mumla uforståelig og sutrete for seg selv over prisen på matvarene. Til mitt forsvar skal det sies at jeg var sulten og hadde sovet dårlig.

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 21 april 2016 19:47

@HerrFekt: Hvis jeg hadde vært 5 år yngre og bodd i Oslo så hadde ikke du vært singel så veldig lenge :-)

(mann 48 år fra Oslo) to. 21 april 2016 19:51 Privat melding

Selv om jeg sutrer i butikken? Steike, jeg VISSTE at damer foretrekker hjelpeløse menn. I morgen: Høylytt grining på treningsstudioet siden manualene er så tunge.

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 21 april 2016 20:01

Sutring er den nye sexy 😎

(mann 30 år fra Hedmark) sø. 24 april 2016 15:47 Privat melding

@Fendi14: Takk for det, hyggelig å høre :)