Alle innlegg Sukkerforum

Uinteressert? Svart hjerte takk!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jackslater to. 4 des. 2008 22:44

Hei!

Min første tråd her og jeg er en fersking på sukker! Jeg er veldig nysgjerrig på hva dere jenter har å si om slik oppførsel som jeg kom utfor i dag, og håper på innspill om hvordan jeg tolker det i forhold til hvordan jeg BURDE tolke det. Prøver å finne ut hvordan jeg skal forholde meg til situasjoner her ettersom det hele foregår på internett. TAKK!

Jeg tok kontakt med ei jente og kom inn i en skikkelig god samtale og hun synes tydligvis at jeg var morsom. Jeg fikk tanker om å be hu med ut. Det var dag 1.
Dag 2 LESTE hun den siste meldingen jeg hadde sent dagen før og var pålogget i timesvis uten å svare. Jeg sente en melding der jeg sa med munter tone at den siste spøken min tydligvis ikke var så morsom alikevel. Etter en times tid svarte hun og sa hun var så opptatt med å svare på andres meldinger, at de svarte så fort og hun da også svarte med en gang. Videre sa hun at hun var overasket over så mye positiv feedback på sukker og hun sa at det ikke var meningen å gi meg inntrykk av at hun hadde gitt meg opp. (Det var dumt å bry seg i det hele tatt, jeg vet, men hva har man å tape tenker jeg).
Jeg sente nok et svar der jeg latet som at jeg ikke synes det var kjipt å bli lest og lagt til siden i køen av meldinger hun tydligvis måtte ha fått, og svarte med munter tone på et spørsmål hun også hadde med i den siste meldingen.

Jeg regner med grunnen til at muligheten for å se om de andre har lest meldingen din er så du skal kunne "ta et hint" lettere.

Men i dette tilfellet er jeg usikker. Allikevel synes jeg det er totalt idiotisk å ikke bare kunne sette folk på uinteressant når det faktisk er slik det er. Kan ærlig talt si at jeg ble brått skuffet og såret av henne når hun sa det hun sa. Er det bare jeg eller er dette totalt på jordet? Kanskje bare "totalt på internett"?

- Skal jeg reagere på at hun igjen gjør det samme og ikke svarer selvom min mail igjen er lest og hun er pålogget i timesvis?
- Sette hu på "svartlista", og håpe at hun forstår at JEG synes det er dust.
- Gi faen og "stay positive" vente i dagesvis på svar og håpe hun til slutt innser jeg faktisk er verdt litt oppmerksomhet?
- Samme mynt: Ikke svare henne om hun sender meg svar igjen, bare lese den.

Skjult ID med pseudonym s.a.me to. 4 des. 2008 22:55

Beklager å si det.. men bare gå videre. Hadde jeg gjort. Tror nok ikke hun er interessert..
Bare det at hun svarer at hun MÅ svare på alle de andre brevene hun får.. hadde vært skikkelig turn-off for meg..
Lykke til.

Skjult ID med pseudonym juling to. 4 des. 2008 22:59

velkommen til sukker.....er desverre slik det ofte fungerer her. :(

Bare dropp dama og gå videre. Hadde hun vært interessert, så hadde hun selvsagt hatt tid til dine meldinger....

Skjult ID med pseudonym jackslater to. 4 des. 2008 23:00

Takk, da er jeg ikke alene om det!

Skjult ID med pseudonym Perle62 to. 4 des. 2008 23:01

Noen gjør seg kostbare med vilje, og noen får mer post enn de har mulighet til å svare på. Atter andre er pålogget mens de jobber, og tar en titt når de tar seg en pause. Det er ditt valg om du vil stå i kø blandt mange eller finne den unike blandt noen ferre.

Skjult ID med pseudonym s to. 4 des. 2008 23:06

Som de andre sier - velkommen til nettdatingens verden.

Så over til dine spørsmål, og her har onkel s noen kommentarer:

- Skal jeg reagere på at hun igjen gjør det samme og ikke svarer selvom min mail igjen er lest og hun er pålogget i timesvis?

... og hvordan hadde du tenkt å gjøre det?

- Sette hu på "svartlista", og håpe at hun forstår at JEG synes det er dust.

... ouch.

- Gi faen og "stay positive" vente i dagesvis på svar og håpe hun til slutt innser jeg faktisk er verdt litt oppmerksomhet?

... det kan du godt gjøre, men ikke legg for mye i håpet - kjør på med andre, så får det heller dukke opp som en positiv overraskelse hvis hun er interessert. Om du vil fortsette å holde kontakten til tross for hennes treghet, får så være opp til deg.

- Samme mynt: Ikke svare henne om hun sender meg svar igjen, bare lese den.

... samme som nr. 2: ouch, den stikker nok.

---

Du har altfor stort fokus på hvordan du tror hun vil reagere på din handling. Sannsynligvis bryr hun seg ikke uansett hva du gjør. Det tredje alternativet ditt er det beste, men ikke legg for mye i håpet. En liten floskel tilslutt: Å håpe er å risikere fortvilelse :)

Skjult ID med pseudonym jackslater to. 4 des. 2008 23:06

Godt sagt Perle62. Det skuffer bare fryktelig når hun sier hun rett og slett ikke har tatt seg tid til å svare og allikevel kan si hun ikke har gitt meg opp. Fryktelig forvirrende.

Skjult ID med pseudonym girly to. 4 des. 2008 23:29

Get over it!!!...det er sååå mange andre å ta av her! Kos deg og let videre :)

(mann 52 år fra Østfold) to. 4 des. 2008 23:36 Privat melding

Jeg vil selvsagt synes det er litt synd om jeg på en måte blir plassert i andre rekke om det er noen jeg har litt kontakt med. Når det er sagt så må jeg også si at jeg vil overhodet ikke har ett problem med at hun eventuelt skulle finne noen andre mere interresant enn meg, og konsentrerer seg om dem først. Dersom hun kommer tilbake til meg så vet jeg at hun har ryddet den eller de ut av veien, og kan konsentrere seg om meg.

Om man tilfeldigvis får kontakt med to personer samtidig så er man nødt til å prioritere en av dem etter en stund. Det trenger jo ikke bety at den som blir nedprioritert ikke kan være svært interresant allikvel.

Den eneste som vet om hvor interresant du er for henne er hun. Hun kan enten være av typen som ikke tør si at du er totalt uinterresant, eller så kan det være at hun ikke bryr seg om hvordan hun behaldler andre, eller så kan hun ha flere som er interresant for henne, og da må hun på en eller annen måte håndtere det. Hvordan du takler dette blir opp til deg. Det har kommet forskjellige meninger i tråden her så det finne snok ike noe fasitsvar.

Skjult ID med pseudonym mmmhmmm to. 4 des. 2008 23:36

ser ikke hensikten med å pålegge andre å sette svarte hjerter
gjør det sjøl da vel...

Skjult ID med pseudonym jackslater to. 4 des. 2008 23:40

Takk for svar alle sammen! Spesielt til deg Kirof du satt det hele i perspektiv. Takk! Jeg leter videre!

Skjult ID med pseudonym HrMetikk fr. 5 des. 2008 00:35

Generelt bør man nok ikke ta dette med pålogget eller ikke så veldig hardt. Jeg står pålogget ofte jeg, uten at jeg nødvendigvis er inne på sukker. Det har blitt en av de sidene jeg automatisk åpner når jeg logger meg på, og den blir gjerne stående oppe til jeg logger meg av sammen med ti andre faner.

Har også erfart at det hender det tar litt tid før man får svar fra en som virker skikkelig interessert, men som oftest kommer svaret etterhvert og i de tilfellene er det også en godt skrevet melding som ikke er skrevet med den ene hånden bak ryggen.
Så da er det nok flere som er som meg, selv om jeg åpner sukker for å sjekke om det har kommet meldinger er det ikke sikkert at jeg ønsker å skrive en melding til en dame jeg virkelig liker når jeg er utslitt og neppe vil prestere særlig bra bak tastaturet.
Så det og bli satt på vent er ikke nødvendigvis negativt, det kan også bety at vedkommende ikke ønsker å skrive en intetsigende one-liner til deg.

I dette tilfellet derimot ville jeg ikke funnet meg i å bli avskrevet med at hun måtte svare alle de andre først.
Kom deg videre, sett ett svart hjerte og finn noen som virker mer interessert.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 5 des. 2008 09:35

Har opplevd lignende ting selv. Drev for en stund siden å pratet med ei jente her. Over fire-fem dager telte jeg til slutt 21 meldinger i innboksen, og sendte vel like mange selv. Siste meldingen jeg fikk en kveld, etter at jeg hadde sagt god natt siden jeg måtte hoppe til køys, lød noe slikt som "Sov godt. snakkes. Klem:-)" Da jeg skulle sende henne en ny melding en dag eller to senere fant jeg ut at hun tydligvis måtte ha gitt meg svart hjerte i mellomtiden, uten nærmere forklaring. Så det er endel rare mennesker her inne.

Bare drit i henne. Finn deg en annen å snakke med. Og hvis hun sender deg en melding sånn etterhvert likevel, så vent minst et par-tre dager før du svarer, hvis du gidder å ha noe mer å gjøre med henne i det hele tatt. Og viktigst av alt: ikke ta det personlig. Det er hun som oppfører seg dårlig, ikke du, og husk at det ikke er noen grunn til å ta seg nær av hva en fremmed som du aldri engang har møtt måtte gjøre eller ikke gjøre. Det er meget godt mulig at du ikke engang hadde likt henne hvis dere hadde møttes ansikt til ansikt.

Lykke til jackslater!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 5 des. 2008 10:59

Det å spille kostbar på nett fungerer dårlig ... ironi er også noe som lett blir missforstått på nett ...
Er enig med s.a.me .. det at hun skriver til deg at hun må svare a l l e de andre først er jo rett å slett slemt ...
Og hadde hun likt deg hadde hun hatt tid til å svare deg .... kanskje hun prøver å få deg til å "stå på gress " ved å svare etterhvert .
Det er også noe som jeg har opplevd ... som at de svarer bare innimellom for å å holde på interessen fra din side ... Men det blir jeg fort klar over og går til neste . :o)

Skjult ID med pseudonym vanskelig fr. 5 des. 2008 12:21

Det er ikke noe kult når sånt skjer!

Men hun sier vel mer eller mindre rett ut at hun ikke ønsker noe kontakt nå (hvis du leser melom linjene). Hun sier jo at hun svarer de andre med en gang, men hun lar være å svare deg med en gang. Nei, kom deg videre. Det er mange fisker i sukkersjøen ;-)

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Bongo fr. 5 des. 2008 12:22

Det er kun en ting som hjelper...snakk med så mange at du aldri trenger å sitte å vente på melding fra noen ! :-)

(kvinne 61 år fra Østfold) fr. 5 des. 2008 12:34 Privat melding

jeg tenker for det første at du kanskje er en ung mann, også at din iver kanskje er større enn hennes.
Det er alle slags mennesker her, noen viser kanskje frem sider de ikke ville vist i verden forøvrig fordi "det bare er nett".
Noen holder en skjult profil ved å ikke vise bilde, det gir tydeligvis større handlingsfrihet.
Jeg opplever at noen er svært useriøse eller ensporede også av mennene.
Jeg synes heller ikke det er morsomt når jeg blir vurdert og forkastet fordi jeg ikke er pen nok, ung nok, blond nok , sengevillig nok,.... eller you name it.
Jeg velger likevel å tro at det finnes seriøse hyggelige menn som synes at jeg er ok fordi jeg er akkurat den jeg er, det tar bare litt tid!

(mann 47 år fra Oslo) fr. 5 des. 2008 15:48 Privat melding

Noe av det første man blir klar over på nett er at jenter generelt får ti ganger så mange henvendelser som gutter, så de er nødt til å sile og mister fort oversikten. Snakket med ei som hadde fått 250 meldinger de første 3 dagene her inne. At hun ikke svarer alle er ikke vond vilje, men rett og slett en nødvendighet.

Tror det kan være nyttig å tenke på at det er ikke DEG hun avviser, men et par bilder og noen ord på en pcskjerm. Det er ikke personlig, og det bør ikke tas personlig.

Jeg pleier å fyre av en 10-15 meldinger til interessante profiler innimellom. Da får jeg gjerne en 3-4 brukbare svar, fortsetter med dem og glemmer resten. Mye bedre for selvfølelsen enn å henge seg opp i hver enkelt. For meg er det heller ikke personlig før man evt møtes...fram til det er det bare bokstaver og bilder på pcen min. Etter at man har møttes er det selvfølgelig en helt annen sak...

(mann 45 år fra Oslo) fr. 5 des. 2008 16:49 Privat melding

Det hender jeg også leser meldinger, for så å "legge de til siden" Ikke fordi jeg ikke har noe intensjon om å svare, men fordi det rett og slett ikke passer der og da. Det at man er pålogget i timesvis, skal man ikke la seg lure av. Mange her inne ser ut som de er pålogget hele tiden, men det kan være at de gjør dette for å bli lagt merke til. De sitter ikke nødvendigvis aktivt på Sukker i timesvis.

Synes også 4bidden hadde et par gode poeng.

Mitt råd er:
Stay Positive!!

Skjult ID med pseudonym ! fr. 5 des. 2008 17:00

Blir man virkelig interessert og nysgjerrig i en person glemmer man ikke å svare....
Da klarer man ikke å svare fort nok - for å motta enda en melding...
Ligger man i "vente-postboksen" er det vel ikke helt interresant?

Skjult ID med pseudonym MrHyde fr. 5 des. 2008 17:07

I tråden min ang Bad boy, taes det opp noe av det samme. Bla det med å være for overivrig, at det for mange kan virke mot sin hensikt. Men uansett, så er taktisk bruk av "vente-postboksen" temmelig ufint synes nå jeg.

Skjult ID med pseudonym ! fr. 5 des. 2008 17:12

Hvis man har flere brev i "vente-boksen" enn i innboksen da har man et stort problem.....
Da blir Bad boy ordet missbrukt i negativ forstand...

Skjult ID med pseudonym DAME50 fr. 5 des. 2008 17:34

Jeg gir menn en uke til å svare. Ser jeg at de er pålogget stort sett hver gang jeg er inne og enda ikke har svart da setter jeg sort hjerte og bort med han :)
Min siste "morsomme" opplevelse var en fyr jeg fikk god tone med trodde jeg og vi skulle treffes en søndag, men manglet bare tid og sted. Siste melding var veldig hyggelig og gledet seg til å se meg. Lørdag var hele profilen slettet uten videre.
Han sa han var journalist så kanskje han drev research på lettlurte damer?
Det er mange seriøse mennesker her inne og om man kan nøye seg med damer som bare er søte og sjarmerende og ikke modellpen så tror jeg faktisk innboksen er skrikende tom hos de aller fleste damer også.

Skjult ID med pseudonym kjærlighet fr. 5 des. 2008 20:05

er så enig med deg dame 50 - mange som virker en smule urealistiske på både hva de kan få og og forvente her inne av menn, sikkert av damer også men de har jeg ingen oversikt over.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk fr. 5 des. 2008 21:10

@kjærlighet

Men det er jo lov å prøve seg da;)

Kan forøvrig bekrefte at det er en del damer som ikke er helt realistiske i sine vurderinger heller, eller det kan tenkes at de rett og slett prøver seg og ser hva som skjer. Man kan jo ha flaks, selv om det er lite sannsynlig.
Har selv sendt noen mails til damer som helt åpenbart er "out of my league", men har selvsagt ikke mast om svaret har uteblitt.

Skal faktisk på en date med en av dem snart, kjenner jeg gruer meg litt til den faktisk, med mindre bildene hennes er i overkant bra i forhold til realiteten.

Skjult ID med pseudonym lura fr. 5 des. 2008 23:54

HrMetikk... har du flaks så har din neste date en vakker personlighet :)))

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 des. 2008 23:59 Privat melding

Om en jente ikke svarer, who gives a shit?

Skjult ID med pseudonym lura lø. 6 des. 2008 00:07

Det samme sier jeg.... som SteinR altså :) who gives a shit?

Skjult ID med pseudonym Max lø. 6 des. 2008 00:22

Sjekk min tråd ang. "trøst".... Handler egentlig om det samme....

Skjult ID med pseudonym jackslater lø. 6 des. 2008 00:28

Takk for atter mange bra svar!

Jeg skal ikke bry meg, også drøye den litt om hu svarer en gang. Takket være dere gir jeg nå totalt F. Takk! =D

Som nevnt av noen andre her også er mitt inntrykk at jenter får en del mer mail enn gutta overall. Det minner mye om det jeg har observert og erfart gjennom meg selv og av andre om en tur på byen; jentene venter som regel på den kjekkeste i rommet. En person som ofte kun er ute etter en ting. Til syvende å sist glad for at de rydder bordet for uinteressant for meg, men i samme slengen er det litt dumt fordi jeg ikke sjekker opp jenter på byen når jeg er på leting etter noe seriøst i lik grad som før.

Og lykke til HrMetikk! =D

(mann 33 år fra Oslo) lø. 6 des. 2008 00:54 Privat melding

Men du må se verden for det den er, og den er så mye og så spennende at du må aldri bruke et sekund på noe så ubetydelig som at du ikke får svar på sukker.

Skjult ID med pseudonym jackslater lø. 6 des. 2008 02:49

Godt poeng SteinR!

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ma. 8 des. 2008 21:15

@spirren

I så fall er det jo pussig at det ikke er så veldig vanskelig å få med seg jenter fra sukker på date.

Ikke at det nødvendigvis fører til noe mer enn ett glass øl og en hyggelig samtale, men du burde prøve det selv så kanskje du slipper å fremstå som en bitter kvinnehater.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ma. 8 des. 2008 22:31

Etter å ha lest gjennom resten av forumet slår det meg at det nok skal en del mer til før spirren ikke fremstår som en bitter kvinnerhater;)