Alle innlegg Sukkerforum

Karma is a Bitch

Vis siste innlegg
(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 22 april 2016 14:04 Privat melding

Jeg fant i dag ut av at en fyr jeg har møtt èn gang og hatt litt kontakt med her inne på Sukker er utestengt grunnet upassende oppførsel og/eller mistanke om falsk profil.

Puh; så lettet! Møtet med han var skummelt og han fremsto som svært ustabil. Han beskyldte meg for identitetstyveri og kom med en rekke andre grove anklager i løpet av et par uker. Jeg har ikke turt annet enn å ta til motmæle ovenfor han og er glad nå som han ikke lenger er her inne.

God helg til alle dere andre oppegående snille medlemmer her på Sukker:)

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 22 april 2016 18:16

Det høres veldig veldig ubehagelig ut. Skrekk og gru.

Jeg blir visst også litt redd for hvis kommer inn her igjen, og ser hva du skriver. Kan det trigge noe hos han? Jeg er lettskremt, bare så det er sagt. Folk blir neppe utstengt på livstid? Og de kan sikkert finne måter å komme inn igjen på?

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 22 april 2016 18:18

Eller å kikke her inne via kamerater / bekjente eller familie som også her er inne.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 22 april 2016 18:37 Privat melding

Det var ikke meg!!

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 22 april 2016 18:41 Privat melding

ja karma is a bitch heldigvis...æsj for en ekkel fyr.....eg traff en slik en for mange år siden og er litt skyggeredd etterpå....fordi han ble helt gal og stalket meg i 7 år

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 22 april 2016 18:47

Blitt skyggeredd jeg også. Har hatt to stalkere, den ene tok nesten livet av seg utenfor leiligheten min. (Skar seg opp). Er l i v r e d d for å havne ut for noe sånt igjen.

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 22 april 2016 19:05 Privat melding

@Wille....uffda...ganske sykt

min stalker giftet seg mens han stalket meg og begge begynte å stalke meg.sku slå meg ihjel med baseballtre....og ødelegge livet mitt og drepe meg og de la ut fullt navn og adresse på et chatterom for å leie meg ut som sexslave ganske sykt opplegge og politiet gjorde ingenting

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 22 april 2016 19:17

@Fendi14, åh kjære vene... Du kom visst inn på radaren til to fullstendig forstyrra mennesker. Må ha vært en kjempebelastning. Og veldig dårlig at politiet ikke tok en alvorsprat med de. Politiet burde hjulpet deg! Syv år med stalking, ingen skal måtte oppleve noe sånt.

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 22 april 2016 20:49 Privat melding

@Wille tusen takk :)

ja i en annen tråd her snakker vi jo om at like barn leker best...de to lekte veldig godt sammne hvertfall og holdt på å skremme vettet av datteren min.....men eg føler meg litt tøffere i trynet nå selvom å lage prodil her satt langt inne.....eg tenker at så uheldig klerer man vel neppe være at det skjer igjen? :D

Faktisk etter eg opplevde dette ble sak etetr sak med nettstalking rullet opp.....min stalker traff eg på nettet,men han visste hvem eg var for han fant meg ute på disco uten bilde..

Eg løste dette selv tilslutt da...heldigvis.eg er ikkje et offer :)

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 14:40 Privat melding

Mitt møte med denne forstyrrede karen var en skjellsettende opplevelse og gjorde at jeg plutselig var veldig oppmerksom på hva jeg postet her på forum. Jeg turde heller ikke blokkere han da jeg ikke visste hvordan han eventuelt ville reagere så jeg forsøkte ha en "normal" dialog med han. Dette også etter grove beskyldninger haglet.

Mannen var lynende intelligent(det jeg initialt ironisk nok likte ved han) så at han kommer seg inn hit igjen er, regner jeg som sannsynlig.

Jeg går rett til politiet om det blir en neste gang.

Min første cray cray i mitt 48 år lange liv så det måtte vel bare komme.

Kudos til du som har opplevd intens stalking over tid!

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 23 april 2016 15:01

Kvinner som blir stalket må være kjempepene. Not? Menn kan på den måten se hvem om er pop utenfor Sukker. Eller?:-)

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 15:03 Privat melding

Hæ?

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 23 april 2016 15:17

@fool4U: Stalkere er ikke kjekt å oppleve. Er kjent fenomen blant kjendiser der de har noen skrudde personer etter seg. De kan være farlig også. Ubehagelig er det ansett hvor uskyldig det enn er for personer som blr utsatt for det. Så min mening er det ikke noe tvil om.

Men så lurer jeg på hvordan unngå stalkere, og da forsøker jeg å dykke litt lenger ned for å finne hvem og hvorfor uten at det er noe fasit.

Altså hvem og hvorfor blant ikke-kjendiser (vanlige):
1. Er det kun psykisk ustabile personer som finner sitt offer tilfeldig?
2. Er det menn/kvinner som har blitt oppmuntret og ikke har tålt avvisning (skrudd uansett)?
3. Er det kun pene attraktive kvinner/menn som opplever dette?
4. Kan kvinner/menn som blir utsatt for stalkere være mer populære enn andre?
5. Kan stygge og feite personer bli utsatt for det?
6. Feil plass og feil personer?
7. Sjalue personer som stalker?
8. En normal person som er så forelsket at hjernen har sluttet å fungere som blr stalker?
9. Andre årsaker?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 15:40 Privat melding

@Apache
Du har jo til og med påstått at jeg er en stalker med sterk overbevisende tro på at dette er sant selv.

Det er ikke en eneste person her ute som kan si det om meg, så hvorfor du ofte snakker om stalkere, synes jeg er interessant. Du legger mye energi i det, og du tror du vet mye om noe, du ikke vet noe om, og det er også interessant.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 23 april 2016 15:49

@Profeten: Er du her igjen og sender ekle stikk?

Du liker at spade kalles spade og all kommunikasjonen fra deg inneholder spade som du er så stolt av. Din form for ærlighet begynner alltid med "Du", så mye negativt. Da du rendyrker dette og har markedsført deg under dette så tåler du at jeg nå kaller en spade for en spade.

Du kommer som overhøvding og stiller deg som allvitende og sabler ned alle med bedreviter prat. Du setter merkelapper på folk du ikke kjenner. Kaller dem alt fra psykopat, narsissist, bedreviter til idioter. Du har tatt eierskap i psykologien, men er psykiatrisk sykepleier (det har du selv nevnt). En sykepleier som later som han er ekspert i psykologi og kommer med råd som om du var psykolog el. psykiater. Det er i mot alt som heter autorisasjon som du har fått som....nettopp...sykepleier.
Når du åpner munnen så kommer det ut dritt ofte, og når folk forer deg med avføringspiller så er det bare å sette bøtta bak for alt som da kommer rennende ut. Dette liker du sikkert. Grovere jo bedre.

Jeg diskuterer ikke med deg av grunner som lukter. Og nå har jeg gitt deg avføringspiller og setter bøtta fram....Flere svar får du ikke.
Vær så god!:)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 16:09 Privat melding

@Apache
Trodde du at du fortale noe om meg nå eller?

Du blir i alle fall fort forbandet.. Skal jeg komme og gi deg en klem?

Jeg har forståelse for at du har behov for å bli forstått, men jeg mener at du som jeg, må tåle å få litt kritikk på det vi skriver, vanskeligere er det ikke for meg.

Jeg legger merke til at du prøver å devaluere meg og mine erfaringer, yrkesmessig og personlig, men du kommer ikke med noe mer, enn devaluering..

Du diskuterer ikke, du vil dytte meg ned ”møkka” fordi jeg trigger dine svakheter. Bli våken! Vi er forskjellig bare, og litt krutt i tønna må vi tåle.

Ja, jeg er fæl.. Tror jeg bryr meg? NEI!!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 16:10 Privat melding

Tror du jeg bryr meg.. ? NEI..

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 16:14 Privat melding

Whoa!

Ja, jeg får prøve å holde meg til det du attesterte meg @ Apache. Du har en hel liste over mulige årsaker til å bli stalket, mange plausible grunner/forklaringer. Jeg orker selv ikke å spekulere i noen av disse og ønsket bare med mine ord å bruke spalteplass her inne for å sette ord på min opplevelse omkring "utvist person." (jeg har ikke blitt stalket. F.y.i.)

Ikke bare rent egoistisk håper jeg da jeg tenker andre,- kvinner eller menn, med lignende opplevelser kan vite at f.eks Sukker tar ansvar og setter grenser om en ikke klarer dette selv.

Uavhengig av alt; ha en fin en:)