Alle innlegg Sukkerforum

Nytt forum! Please?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bhs fr. 22 april 2016 21:54

Synes dere også at sukker bør skaffe seg et fornuftig forum etter hvert?
Med sitat-funksjon osv.! You name it...

Dette her er helt outdated og håpløst. Det finnes sikkert mye godt å lese men jeg orker jo så godt som aldri fordi det er så vanskelig å beholde oversikten.

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 april 2016 21:57

Hvilken oversikt?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 22 april 2016 21:57

Helt uenig, men låner dine begrunnelser.

(mann 46 år fra Akershus) fr. 22 april 2016 22:03 Privat melding

Jeg savner chatterommet...

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 22 april 2016 22:23

Forumet skal ikke være så effektivt. Det ville drept alle spørsmål under fødselen og endt opp som en form for FAQ - svært lite engasjerende.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 23 april 2016 07:26 Privat melding

Jeg hadde ønsket en funksjon hvor jeg kunne søke opp en person og se hva de har skrevet og hvilke tråder de har startet. Jeg husket ofte hvem som har startet en tråd og hvem som har skrevet i den, og kunne lett funnet igjen tråder på det, men jeg husker aldri titler og finner sjelden igjen diskusjoner jeg syntes var morsomme.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 07:38 Privat melding

helt riktig Solecita, det har jeg tenkt mye om, hvem har skrevet hva og når, den er en viktig funksjon.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 11:36 Privat melding

Outdated som i utdatert? Sikkert fornuftig men da du brukte "outdated" så brast jeg i latter. Det er noe veldig chill med peeps som switcher til engelsk når dem skal beskrive at noe er old fashion :D

Skjult ID med pseudonym bhs sø. 24 april 2016 01:11

Fint at jeg fikk deg til å le. Er ikke norsk, jeg. Derfor hender det at jeg bruker engelske ord også. Men det er vel egentlig ikke så viktig..

(mann 45 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 00:45 Privat melding

Det er Ikke viktig men morsomt er det. Velkommen skal du uansett være i dette kolde og karrige landet :)

Skjult ID med pseudonym bhs lø. 30 april 2016 00:09

Har vært her lenge, men thank you! :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 09:47 Privat melding

Savner redigeringsmulighet (rette stavekontroll-feil), mulighet til å se mine innlegg og eventuelle svar på de, uten å måtte lete etter hvilken tråd det var man svarte i, og varsel om svar. Den er dog værre når det ikke er noen svar innlegg-knapp, som og er savnet. Og til slutt. Siden det er mulig å bruke et annet pseudonym enn brukernavnet, mulighet til å sende private meldinger.

(mann 52 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 09:53 Privat melding

Amadeus: "Siden det er mulig å bruke et annet pseudonym enn brukernavnet, mulighet til å sende private meldinger." Poenget med bruk av pseudonym her er jo å slippe personlige henvendelser. Noen vil ikke bli kjent for sie innlegg, andre skriver om ting som er personlig og vil at det skal forbli personlig, men bli debattert. Om man kunne sende dem meldinger ville en raskt ha situasjoner der folk sendte ting som ga unødig ubehag for mange. Det du ber om er derfor noe jeg mener er fullstenidg tåpelig. Anonymitet ved eget ønske er en selvfølge at skal finnes, medier som har gått motsatt vei gjør en stor tabbe for folkets ytringdmuligheter.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 11:23 Privat melding

@mundari tror du missforstår hva jeg mener, og delvis i det også det med pseudonym. Helt riktig at man oppretter pseudonym når man ikke vil knytte kobling mellom innlegget og ens vanlige profil. Men det betyr ikke dermed at man ikke vil ha muligheten til å motta eller sende private meldinger, så lenge det foregår under pseudonymet fremdeles.

Det viktige er jo selvsagt å beholde sin identitet skjult til man selv velger å ikke gjøre det lengre. Men man vil kanskje ikke gjøre det for alle, men for enkeltbrukere.

F.eks. Får man en god tone med noen andre, som og bruker pseudonym, men man vil ikke legge så mye info ut som hinter om hvem man er. Da er en privat melding helt topp.

Har man selv pseudonym, men den man får god tråd med, så er det ikke problem den veien. Andre veien kan være et "problem", men da kan man spørre om vedkommende vil sende en melding direkte til seg. Det letteste ville derfor være muligheten til å sende en privat meldinger.

Mulighet for å motta private meldinger kan dessuten gjøres med en avvikling, som gjør at man kan åpne for det i en begrenset periode, til man igjen fjerner muligheten.

Dermed kan man få i både pose og sekk.

😄

(mann 48 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 11:32 Privat melding

Skulle stå at har man seks pseudonym, men ikke den andre man prater med...

(mann 52 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 13:20 Privat melding

Amadeus: Ikke lurt å rette feiltastinger med nye feiltastinger: Du mener ikke seks pseudonym, sex har du irl, ikke under pseudonym...
:-)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 13:31 Privat melding

Hehehe stavekontroll som kødder opp. Det ble feil ja.

Skal skal stå selv...

Men har du aldri hatt sex under bruk av pseudonym? LOL

(mann 48 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 13:34 Privat melding

Ja, som du ser. Jeg savner sterkt muligheten til å redigere innleggene mine. Her ble det usedvanlig mye feil.

Skriver gjerne fra PC til vanlig, men her bruker jeg mobilen, og det fungerer jammen ikke godt nok...

(mann 52 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 13:37 Privat melding

Selv ikke PC funker. Desverre er alle retteprogrammer gått tapt i et megakrasj i vinter. Men gode tastefeil gir grunnlag for mange gode en-linjere...
Sex har jeg enten anonymt eller under fullt navn. De første for å slippe gjentagelse, de andre i håp om gjentagelse.

(mann 44 år fra Buskerud) lø. 30 april 2016 23:09 Privat melding

Jeg kan ikke forstå annet enn at noen hos Sukker har tatt en beslutning om at det skal være som det er, av en eller annen grunn, til tross for at man må over 20 år tilbake i tid for å finne noe som er tilsvarende primitivt.

Det minste de kunne gjøre er å gi en mulighet for å følge tråder man er interessert i.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 1 mai 2016 02:17 Privat melding

@mundari på og har jeg noenlunde kontroll på språket. Her på mobilen er jeg nesten overbevisst om at det sitter en gnom og endrer teksten fra jeg trykker send, til den postes. Selv når jeg mener jeg har lest over teksten, og ikke funnet feil, kommer de merkeligste feil frem i innlegget.

😷

(mann 52 år fra Oslo) ti. 3 mai 2016 20:29 Privat melding

Vriompeis1: De kunnegjøre noe såenkelt som å lage undermapper for temaer, der de samlet trådene somomhandlet opplagte gjengangere. Det kunne de gjøre uten å endre noe på det nåværende oppsettet, bare lage en linkt til "temamappe", og sørge for at det som ble skrevet i trådene på hovedsien ble speilet i temamappetråden. kan ikke skjønne annet en at det må være ganske enkelt. vnalige folk ahr jo kopier av dokumenter i sanntid på egen maskin og i droppboks e.l. :-)

Amadeus: Ikke ta det så tungt. Om du viser at du kan skrive, så er de som er så rettskrivningsfanatikere at de velger deg bort for feiltastinger eller tull med autokorrektur i programmet du bruker ikke verd å samle på. Husk at den beste forfatteren av dem alle siste 116 år takketnei til en nobelpris, slikt petit bourgoise ville han ikke ha noe av.
Vi andre vil ha navnet vårt i SI...

(mann 48 år fra Oslo) ti. 3 mai 2016 21:28 Privat melding

@mundari tar det ikke så veldig tungt, selv om jeg kan være en petimeter spesielt på egen rettskriving. Viktigste er heldigvis innholdet i det man skriver. Der er det greit å vise at det ikke er helt blankt eller fullstendig kaos. 😄

(mann 52 år fra Oslo) ti. 3 mai 2016 21:37 Privat melding

Amadeus: Om du ikke er helt blank og ikke har fullstendig kaos er du heldig. Jeg har fullstendnig kaos i det blanke. Om jeg skulle valgt et korrekt beskrivende speudonym måtte det bli Vakuumkraniet...

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 3 mai 2016 22:09

Ho ho ho
Humoren er ikke alltid åpenbar på forum nei 😂
Men det er ikke alt man kan "vise" heller... Hø hø 😉
Takker for underholdningen da😁Keep it up!👍

(mann 33 år fra Oslo) on. 4 mai 2016 15:00 Privat melding

Vi har faktisk planlagt en oppdatering av forumet, men akkurat nå er det andre (hemmelige) ting som vi synes må prioriteres. Hvis mange nok sender høflige forespørsler om dette til support, så kan det jo hende at vi omprioriterer :O

Uansett, fortvil ikke - oppdatering kommer så snart vi rekker det!

(mann 48 år fra Oslo) on. 4 mai 2016 15:53 Privat melding

Da videresender jeg ønsket fra Apache om å tillate aktive linker. Fra app får jeg ikke engang markert for å kopiere, noe son gjør det tungvint å følge dem...

Skjult ID med pseudonym Apache on. 4 mai 2016 15:57

@Adameus: Godkjenner den. Det å ikke kunne trykke på linkene er gammeldags og kan lett gjøres noe med.