Alle innlegg Sukkerforum

Ser at man deler sine tanker..

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Akershus) lø. 23 april 2016 15:47 Privat melding

Jeg kan si masse negativt om meg selv, og til slutt legge til at jeg ikke ønsker å være nettopp dette, men hvorfor skulle det få en jente til å kontakte meg? Jeg er noe gammeldags. Dømmer mer utifra hva man sier og hva man står for. Jeg ikke en veldig aktiv sukkerperson, men jeg laget en profil fordi jeg søker det samme som alle andre. Når det gjelder kjærlighet er jeg trangsynt og søker i blinde, for jeg trenger ikke øyne for å føle. Derfor blir jeg myk som gele når jeg først føler noe, men defensiv når jeg ikke føler det. Jeg kan være arrogant på mitt beste, hjelpesløs på mitt verste. Men alt i alt, så er jeg et snilt og rart menneske som ønsker å ikke virke snill og rar. Man blir så lei av å høre at man er snill, og lei av å bli skjøvet til siden. Mange jenter søker noe macho, eller en slags bad boy, men glemmer oss som faktisk er tøffere enn de som virker tøffe? Jeg er lang og tynn, og mange ser på meg og tenker sine tanker. Deres tanker gir meg ingen sjanse til å vise at jeg er mer enn han rare tynne. Jeg hater den lille boksen vi kaller A4, og jeg hater å følge enkelte regler. Jeg har alltid vært en rebell, men likevel ser ingen bak fasaden som kalles SNILL. Jeg kan være intens, men for meg så er kjærlighet intenst! Det er så rart, for jeg søker ikke sex og alt det fysiske. Jeg søker følelsen av at jeg er viktigere enn noen annen, og at min motpart føler det samme. Oss mot verden! Hver for oss er vi svake eller forsiktige, men sammen er vi fryktløse og eventyrlystne! Jeg må innrømme at grunnen til at jeg ikke er så aktiv på sukker, er fordi jeg tar meg selv i å se på det hele som et kjøttmarked. Jeg ser pene jenter, søte jenter, kjedelige jenter, nerdete jenter, tøffe jenter.. Men de få gangene jeg ser en jente med flamme i øynene, eller en jente med mystikk i blikket, så fryser jeg.. Jeg vet jeg har mye spennende og morsomt å tilby, men alt jeg klarer å vise er min litt aggressive kjærlighet som ingen tar seg tid til å forstå. Er det noen som kjenner seg igjen? At hadde noen hatt tålmodigheten til å grave litt, så hadde de sett noe helt unikt? Noe unikt som var deres egne galskap? Galskap er ikke alltid en dårlig ting, det er faktisk noe vi mangler i kjærligheten nå tildags. Takk for at jeg fikk dele litt, takk til dere som tar dere tiden til å lese, og takk til alle mørke sjeler og små djevler som vet hva jeg prater om :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 24 april 2016 07:35 Privat melding

@Krigeren: Vi er ulike på så mange nivåer at jeg kan ikke med hånden på hjertet si at jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Men vi har alle våre engler og demoner; de er litt ulike og likt ulikt fordelt, men vi har dem alle sammen. Det jeg imidlertid kjenner meg igjen i er ønsket om den ene for hvem du er viktigere enn alt annet. Finner man det mennesket så blir alder, geografi, status og høyde og bredde uvesentlig. Jeg håper du finner din sjelevenn og kjæreste - jeg lever i troen på at det er noen der for oss alle. Lykke til!

(mann 40 år fra Akershus) sø. 24 april 2016 21:37 Privat melding

@Krigeren

Kjenner meg igjen i en del av det du skriver. Spesielt angående "å virke snill" og macho-menn osv. Men det må du bare drite i. Ikke se ned på deg selv fordi du er som du er. Du har bare en personlighet som ikke er A4 og det synes jeg er bare bra. Det finnes mere enn nok A4 overalt i dag. Så, sånne negative ord som "rar", "arrogant", "gammeldags" etc. bør du ikke bruke for å beskrive deg selv. Aggresjonen bør du bli kvitt også. Verken du eller andre har godt av den. Det virker på meg som om det er din egentlige fasade, og ikke "snill" som du tror. Jeg tror jeg kan si at de fleste damer ikke vil vite mye om en mann som virker aggressiv. Jeg styrer jo unna aggressive damer også, for den saks skyld. :-)
Du virker som en interessant, mangsidig fyr med dybde. Fokuser på det gode du kan gi og prøv å formidle det.

Angående sukker... Du sier at du ikke er så aktiv her, men jeg tror det må man nesten være hvis det skal funke. Du må se på profiler, sende meldinger, være online ofte osv. Ellers så får ingen med seg at du finnes og du er bare en haug med lagret informasjon på en eller annen server. Det kan ta lang tid å bli kjent med noen, men det kan det jo i "virkeligheten" også. "Kjøttmarked" er jo et brutalt ord. Men det samme kan man jo i så fall si om hver dating-side, eller? Jeg synes egentlig sukker er ganske ok, også prismessig.

Du sier at du ser "pene jenter, søte jenter, kjedelige jenter, nerdete jenter, tøffe jenter osv." Har du tenkt på at det kan være fasader (eller feilantagelser) også? Hvis du vil at damer tar en titt bak våre fasader, så må vi jo gjøre det samme hos dem. Det lønner seg å ta en nøyaktig titt til før man klikker seg videre.

Takk for interessante tanker og lykke til! :-)