Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor blokkere?

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 18:06 Privat melding

Hei.

Opplever at enkelte går inn og ser på profilen min, og så velger å blokkere meg.

Det må jeg si jeg ikke skjønner, spesielt siden jeg ikke klarer å se at jeg provoserer noen med hverken tekst eller bilder.

Greit du ikke synes jeg var interessant for deg, men er det alt som skal til for å blokkere noen?

Selv synes jeg det er frekt og uoppdragent. Og dårlig gjort mot vedkommende.

Tåler du ikke at jeg titter på din profil og kanskje sender en melding, som du kan velge å overse eller svare høflig nei takk til?

Selv mener jeg blokkering bør forbeholdes de som ikke klarer å ta et nei for et nei, eller som i profilen provoserer med tekst eller bilder.

Hva mener du?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 april 2016 18:10

@Ts: Er eneste sortere bort/rydde-funksjon her. Det betyr at du (vi) er underkjent og må ta det som menn - og kvinner. Intet personlig ut over underkjennelsen - i den grad den er upersonlig da på et personlighetssted...

(mann 36 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 18:21 Privat melding

I have faced that as well and it kinda felt offensive at the start but I have got used to it by now... I would assume the other person didn't find you interesting enough and didn't want to deal with any message you might or might not have sent.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 18:22 Privat melding

@blingbling

For såvidt klar over den, og det går selvsagt ikke ut over nattesøvnen eller får meg til å ville slå løs på en boksesekk. 😁

Men jeg må si jeg synes det blir litt feil likevel.

Skjult ID med pseudonym Synne lø. 23 april 2016 18:49

Jeg har blokkert noen på tynt grunnlag. Har hendt jeg har trykket meg inn på profiler ved en feil, og blir litt prepleks og blokkerer. Jeg merker også jeg får opp nye fjes når jeg blokkerer. Det er alltid stas :-) selv om jeg fortsatt er her da, så hjelper jo egentlig ikke så veldig...... Er det noen som til stadighet er innom og jeg ikke gjengjelder besøket, så blokkerer jeg også. Er jo ikke noen følelser i dette, er for å sortere og rydde litt opp. Har sikkert misset noen supre karer, men sånn er det.

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 23 april 2016 18:56

Jeg synes at det er flott at de blokkerer meg om de gjør det. Da slipper jeg å klikke meg inn å se på de og de har jo sagt i fra at de ikke ønsker å bli sett på.Og jeg har jo sett noen forside bilder av de så jeg har med all mulig velvilje sett på nett trollet og funnet ut at jeg hadde sikkert ikke fått høyde på den av henne likevel;)

Skjult ID lø. 23 april 2016 19:04

Synes det er trist at man bruker blokkerer før man har blitt kjent med personen eller i det hele tatt prøvd å snakke med personen.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 19:10 Privat melding

@petter

Har vel fått rødt/gult hjerte og melding, men blokkert før jeg har fått sjekket hva som sto og hvem som sendte.

😄

Ja, kan ikke si jeg skjønner hva som pågår inni hodet på folk som velger slikt, selv om hjerte kan være feiltastet. 😄

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 19:26 Privat melding

@synne er det så ille at man ser på profilen din? Så lenge man ikke oppfører seg dårlig, så ser jeg ikke problemet. Og med stadig endring av profilbildet, så er det ikke alltid man ser at det er noen man har vært inne på før. Ville trodd at besøk var positivt.

@tindar ser selvsagt fordelen med at man da slipper å gå inn på profilen til noen som garantert ikke vil ha noe med en å gjøre uansett.

@skjult id jeg forventer ikke at man skal få noen kontakt med alle. Men jeg synes man skal tåle at andre ser profilen, selv om det er noen man av ymse grunner ikke vil ha kontakt med. Manglende svar eller en høflig avvisning bør være greit nok. Mener bare at blokkering ikke er noe man skal ha så lettvint forhold til. Det bør være en grei grunn for.

Selv blokkerer jeg tilbake. Dvs, blokkerer du meg, så blokkerer jeg deg. Vil ikke ha noe av at du da kan se på profilen min uten at jeg får vite om det, om det er slik det fungerer.

Kun en gang har jeg blokkert av annen grunn. Det var en person som var inne på profilen min flere ganger, og jeg hadde sterke mistanker om at det var en gutt som hadde laget seg jenteprofil, selv om jeg vet at jeg kan ha tatt feil.

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 19:36 Privat melding

For en sutring! Dette handler om å sortere ut uinteressante profiler for dermed å gi "plass" til nye....
Kjedelig å gå inn og få opp de samme på listen igjen og igjen.
Har selv begynt med blokkering i stor skala i det siste.
Men det ligger ikke noe mer i denne blokkeringen enn når man venstresveiper på Tinder.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 19:38 Privat melding

@Anonym eg vet ikkje hvor mange som ser innom deg pr uke,men skal du bli KJENT med hver eneste-hvor mye tid har du til disposisjon???

@Adameus når eg blokkerer så skjer det av følgende grunner :
intressant nick passende alder og eg innser i det eg går inn at eg har vært der før og ikkje syns det var en god match av ulike grunner -for da å slippe å klikke på fyren igjen og igjen...blokkert..ikkje personlig, eller frekt....for meg er det mye merkeligere at eg har folk som *sitter* på profilen min omtrent hver dag uten å si et pip.....weird....noen har eg sendt melding uten at de svarer....

Når eg leser en profil som er er feil for meg der de ikkje legger så mye i mellom hva de er ute etter.....det er hverken frekt eller uhøflig at noen er mye mer intressert i sex, kinkystuff eller har fetisjer.....flott de sier fra,men da blokkerer eg fordi eg ikkje vil vi skal kaste bort tid :)

Hvis noen ikkje er rett for meg og ikkje tar et neitakk uten å begynne å pese og mase og skal *omvende meg* og eller blir ufin....da blokkerer eg.

Så det er ulike grunner...noen blokkerer som de andre sier for å få opp andre matcher....passer du ikkje med noen blir du sur om de ikkje klikker på deg eller bare sur for du er blokkert? Begge deler er jo i prinsippet det samme....bare at de gjør at du ikkje kan ta kontakt...:)

(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 23 april 2016 19:40 Privat melding

Jeg skrev også et innlegg om dette for kort tid siden. Skjønner fremdeles ikke greia med å blokkere noen med mindre noen er ufine e.l. Noen sier at det er en sorteringsfunksjon, men det er da bare å spesifisere i søket sitt hva man ser etter. Greit nok at man skjønner tegningen når man blir blokkert, men jeg syns allikevel det er ufint. Jeg respekterer et nei, men å bli blokkert bare fordi man har sendt et hyggelig hei en eneste gang syns jeg blir for dumt. Det har riktignok bare skjedd en gang for min del, men det provoserte allikevel 😃

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 19:47 Privat melding

@Vesla ,men når du søker og de samme kommer opp da og du fremdeles likssom ikkje er intressert? Hva da...du får jo bare andre opp om de som sukker mener du passer best med er blokkerte og borte.
Du får andre muligheter....

fex i Looks ikkje sant så har eg hele Norge får eg knapt en fra Bergen....men søker eg Hordaland kommer det en haug fra Bergen med høya match, om de hadde så høy match fra før hvorfor dukker de da ikkje opp i Looks?

samme gjelder forøvrig vanlig søk

De som blokkerer deg bryr seg uansett ikkje om hva du føler....og eg skal ikkje søke på deg så sånn sett er vi to trygge fra å ikkje være frekke mot hverandre :D

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 19:55 Privat melding

@unni du synes jeg sutrer. Ok, det er din mening, selv om jeg stiller spørsmål. Tinder synes jeg blir enda mer upersonlig, og liker ikke opplegget i det hele tatt.

@fendi14 de fleste grunnene dine synes jeg faller helt innenfor hva blokkering bør brukes til. Jeg reagerer først og fremst på at man blokkerer en profil man ser på, uten at den som blokkeres har vært inne på en fra før, så lenge det ikke er noe ved profilen man støtes av.

@vesla1971 jeg ser vi tenker helt likt på det med blokkering.

@Haakon ja hadde vært bedre å hatt en knapp der man kan melde "ikke for meg", uten at personen da blir blokkert, men ser at her en det ingen vits å bruke tid. Tar ikke personen poenget, så kan man blokkere.

(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 23 april 2016 20:01 Privat melding

Nå kjenner ikke jeg så mye til Looks, men om de samme dukker opp i søket mitt så gjør det jo ikke noe for min del. De som ikke er interessante har jeg heller ikke tatt kontakt med naturlig nok. Og om jeg skulle titte på en fyr to ganger så er det vel heller bare greit å bli påminnet hvorfor fyren ikke var noe for meg 😉 Folk får nå bare blokkere meg så mye de vil, men jeg syns allikevel det er en uting når jeg verken sender meldinger eller besøker profilen i hytt og vær. En uting bare. Ikke noe mer. Jeg blokkerer bare hvis folk er ufine eller ikke kan stoppe å mase når jeg har takket nei på en høflig måte.

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 20:43 Privat melding

Okey, JEG blir IKKE fornærmet om noen blokkerer meg. Jeg sier det igjen; blokkering er bare "rydding". Gir "plass" til noe nytt.

Og @Pepper; takk!

Skjult ID med pseudonym Lilly lø. 23 april 2016 20:44

Jeg synes det er utrolig ubehagelig å avvise noen vet jeg ikke har lyst til å flørte med. Noen sender en melding etter at de har fått besøk. For å unngå å måtte komme med et ikke sårende svar på en ellers hyggelig melding blokkerer jeg bare med en gang jeg er på profilen. Hvis jeg ikke føler det ene eller det andre om profilen jeg er på besøk hos gjør jeg ingenting. Kan være den profilen vokser på meg, men de jeg blokkerer VET jeg aldri kommer til å vokse på meg. Jeg har opplevd en gang at en mann blokkerte meg så menn gjør det sikkert også.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 23 april 2016 20:46 Privat melding

Skjønner vel ikke helt hvorfor det er hverken frekt eller uoppdragent, ei heller dårlig gjort.

Mest sannsynlig er det jo noen du aldri kommer til å møte og heller ingen du kjenner som blokkerer deg, så hvorfor provosere deg over noe du ikke får gjort noe med.
Da er det jo kun din nysgjerrighet på vedkommende som gjør at du lar deg provosere....
Men du synes det er greit at de ignorerer meldingene dine, dog ikke at de blokkerer deg ?

Vi er jo alle her inne fordi vi søker noe, og blokkerer de deg så vet du i alle fall at de er ikke ment for deg. Så da er det jo bare å gå videre da :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 20:47 Privat melding

@Lilly menn blokkerer i hue og ræva de.....en fyr var inne hos meg og han var fantastisk flott....passet meg ypperlig på mange måter,kun ett minus..han bodde feil plass, da eg sku sende han en melding så var eg blokkert...jepps menn blokkerer de også :))

Skjult ID med pseudonym Lilly lø. 23 april 2016 20:49

Kan ligge til at om en uinteressant person skriver til meg og jeg svarer et eller annet for å si at jeg ikke vil, så blokkerer jeg ikke. Jeg ville opplevd det som sårende om jeg fikk et svar og fikk både et nei og en blokkering. Hvis personen begynner å besøke meg igjen etter noen uker blokkerer jeg heller da.

Skjult ID med pseudonym Lilly lø. 23 april 2016 20:50

Blir litt glad om person som jeg sier nei til blokkerer meg. For en lettelse!

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 20:51 Privat melding

@villblomst eg er enig.eg tro kanskje eg var mer var på blokkering til å begynne med men så innså eg jo at hallo....av fjaksti tusen folk så skal eg ikkje engang bli kjent med en promille engang......why care.....er jo ikkje som de sier fytti så støgg du er....hahaha er mer pokker så dumt at du bor så langt unna ,eg vikkje fristes :D jepps det er det de sier :))

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 23 april 2016 20:59 Privat melding

@ Fendi : Mm, det tenker de :p
Sikkert like greit de ikke aner hva de går glipp av :D

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 21:02 Privat melding

@Villblomst seffers :))
helt klart deres tap...:))

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 21:12 Privat melding

@lilly om jeg skulle få en melding fra noen som jeg ikke vil gå videre med, så burde et "beklager, men du var ikke min type" være greit nok. Tåler de ikke det, så blokker.

@villblomst føler vel at blokkering er en total avvisning. Som om man blir støtt av det man ser. Om du ikke ser det som frekt og uoppdragent, så javel.

Å ikke svare noen blir som å prøve å si hei til noen en møter i en bar, men de bare snur seg vekk og fortsetter med sitt. En blokkering blir mer som å vise fingeren.

Ja, vi har tydeligvis forskjellig oppfatning av betydningen av en blokkering, og derfor reagerer vi forskjellig på det.

Men greit å se hva folk legger i det å blokkere noen, så man ikke bare ser det fra sin egen persepsjon.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 21:16 Privat melding

@Ademeus

eg tenker som du sier du føler det er frekt og uhøflig,men når du ser hva andre legger i det så kanskje du ikkje trenger å føle deg så avspist?
Ellers får du tenke som meg.de syns du er uimotståelig men du bor feil sted og de vikkje bli fristed :))

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 21:17 Privat melding

Jeg blokkerer som sortering.

@Adameus. Hvis jeg besøker din profil og finner ut at du ikke er en mann jeg kommer til å ville bli kjent med så blokkerer jeg deg. Det spiller ingen rolle om du har vært inne på min profil eller ei. Det trenger ikke være noe som helst ved din profil som støter meg. Du trenger ikke ha gjort/sagt noe som helst frekt. Du kan være en vanvittig flott fyr. Jeg kan se/lese at du har veldig mye bra, for den rette kvinnen. Men ikke for meg.
Jeg blokkerer fordi jeg vet at jeg ikke kommer til å ta kontakt med deg. Og da trenger heller ikke du å ha mulighet til å komme inn på min profil eller å kontakte meg. Jeg har fjernet meg selv fra din søkeliste, fordi jeg ikke er aktuell for deg . Også slipper jeg å få deg opp på lista mi. Jeg har tatt et valg. Ferdig med det.

Hvorfor vil du beholde muligheten til å kontakte kvinner som ikke er interessert i deg? Hvorfor er det frekt å ta fra deg muligheten til å kikke på profilen til kvinner som ikke er interessert i deg? Er det ikke like greit at disse kvinnene bare er usynlige?

Jeg ser på det som helt fint å bli blokkert. Da slipper jeg å vurdere dem som ikke ser på meg som en potensiell partner.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 april 2016 21:24

@Lisalinn: Som vanlig - du er helt sjefspedagog👌🏽

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 21:30 Privat melding

@Lisalinn :)

Skjult ID med pseudonym Smarten lø. 23 april 2016 21:32

Om du synes internett er skummelt @Adameus, logg av snarest !

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 23 april 2016 21:37 Privat melding

Godt sagt @ Lisalinn :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 21:45 Privat melding

@fendi14 har vært på sukker i ett år snart, og hadde jeg tatt det så ille opp, så hadde jeg ikke neppe vært her inne lenger, og ihvertfall ikke som supermedlem. 😉

@lisalinn jeg tenker mindre på muligheten for å titte på profilen til noen som ikke faller for profilen min. Tenker mer på signalet du sender. Fingeren oppi ansiktet, før jeg har sett deg i baren. Spesielt folk som er nye på slike sider og ikke kjenner til "do's and dont's"...

Nå har jeg ikke testet, men kan man gå inn på profilen til en som man har blokkert, men som ikke har blokkert deg også?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 21:49 Privat melding

@smarten den kommentaren var en "höydare"... Kanskje prøv en intelligent kommentar neste gang. 😎

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 21:52 Privat melding

@Adameus har du vært på sukker i ETT år og fremdeles lar deg sjokkere og fornærme? jøss de ble eg ferdig med første mnd :)

Eg hører hva du sier og du etterlyste hva vi mente.og flertallet mener ikkje det du mener..så du kan fortsette å ikkje blokkere folk.....og du kan orke å bli oppgitt over de som blokkerer deg.....men du kaster bort verdifull tid med å stirre på stengte dører..istedetfor alle de som er åpen :)

Masse lykke til :)))

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 21:53 Privat melding

Blokkering er helt fint. Jeg blokkerer dem som er uaktuelle for meg (i blant) og dem som JEG er uaktuell for (svært ofte). Vinn-vinn for begge parter.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 22:01 Privat melding

@fendi14 nei, er ikke lengre sjokkert og fornærmet. Jeg bare ikke skjønner at man tar så lett på det.

Akkurat på samme måte som jeg ser hvordan tinder fungerer, og likevel er det så populært. Javel, om det er ONS man er ute etter. Men er det et sted man går for å finne seg en partner for litt mere enn det?

Men uansett, @alle. Takker for svarene. Alltids gøy med en god diskusjon.

😉

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 22:01 Privat melding

@Adameus. Hvis jeg blokkerer deg så kan ikke jeg gå inn på din profil heller. Vi er usynlige for hverandre.
Jeg viser ikke fingeren når jeg blokkerer. Og vi er ikke i en bar. Vi er på en nettdatingside hvor vi forsøker å finne noen. Alle er ikke for meg. Alle er ikke for deg. Blokkering er et verktøy. Dessverre må man inn på en profil for å kunne blokkere. Dumt fordi den blokkerte da får beskjed om besøket og da finner ut av blokkeringen når han blir nysgjerrig på den som har besøkt og da plutselig ikke kan gå inn på vedkommendes profil. Også blir han så unødvendig indignert...
Samtidig er det jo fint at man må inn på profilen for å blokkere. Da vet du i hvertfall at dama har sett på profilen din og ikke blokkert ene og alene ut fra trynefaktor (=bilde)

Men det med å vise fingern du... Jeg viser ikke fingern. Jeg sier bare neintakk og kan dessverre ikke ta ansvar for at noen blir indignert av det. Jeg tolker det ikke sånn når noen blokkerer meg. Jeg sier tommel-opp og tusen takk. Nå vet vi hvor vi har hverandre, han er ikke interessert. Jeg er heldigvis så pragmatisk anlagt at jeg liker blokkering. No hard feelings. Han er ikke uhøflig. Han har bare gjort oss begge en tjeneste.

Men helt klart. For nye medlemmer kan det oppleves frustrerende.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 22:17 Privat melding

@Adameus men at du ikkje forstår det med følelsene dine betyr jo ikkje at det er feil det betyr heller ikkje at det er en superluddig løsning hos sukker......men som eg forklarte så blokkerer eg av ulike årsaker....Lisalinn blokkerer av sine grunner og Powpow av sine....våre grunner er like valide som dine og de andre som føler seg lei seg fordi de bli blokkert....men du VET jo bare at du blokkert fordi du finner ut av det -de tusenvis av alle andre som ikkje engang GIDD klikke innpå deg da er du fornærmet på dem også?
Forstår du logikken her? Å blokkerer er for noen å si takk,men neitakk, for andre betyr det ikkje intressert

For andre igjen et utlukingsverktøy....hvordan har det noe som helst med tinder å gjøre og en føkke app? det er vel nett fordi vi er intressert i å finne noe at vi GIDD lete, lese OG blokkerer..ellers hadde vi neppe engasjert oss i blokkeringen OG forklaring til deg hvordan de ulike tenker om hva blokkering betyr.
Som eg sa innledningsvis til å begynne med ble eg litt satt ut fordi eg ikkje skjønte helt hvordan sukker virket..og eg trodde du var ny siden du spurte :)

Anyhuh bra med diskusjon,men du må vel nesten akseptere at de fleste sier ikkje føkk ju, de sier lets not waste time :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 22:40 Privat melding

@lisalinn takker for svar om det å gå inn på profil man har blokkert. Greit å være klar over.

Nå så jeg ikke at du viser fingeren ved å blokkere, men at noen (meg) føler det litt sånn. Jo jeg er oppegående nok til å ha vurdert alternative årsaker, så jeg lån jo ikke ta det slik. Men jeg forholder meg til å tenke mitt om saken. 😉

@ptrn. Jeg sammenligner ikke med bar, men jeg bruker sammenligningen for å visualisere.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 23 april 2016 22:45

Enig med Fendi14
Hva skal man med profiler som er innom hver dag ,men skriver ikke et ord....
Det blir man dr

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 23 april 2016 22:46

Drittlei av

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 23 april 2016 22:51 Privat melding

@Tyurn of takk :)

eg skjønner ikkje helt mentaliteten heller....sitte og glo på profilen min? uten et kvekk? spesielt om eg har sendt en melding de enten ikkje gidd lese og eller svare på...men sitte på profilen min hallo ..weird

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 22:58 Privat melding

@turn of.. Og fendi14 det problemet har jeg ikke opplevd selv. Men har opplevd at noen har vært innom flere ganger, og ikke svarer når jeg har forsøkt å sende melding.

Men ikke falt meg in n å blokkere noen av den grunn.

Kanskje har jeg alt for lite besøk til at jeg anser det som et problem at folk ser på profilen min. 😄

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 23 april 2016 22:58 Privat melding

Jeg hadde en sånn stalker @ Fendi, han var innom profilen min hver dag. Bare blokka han til slutt. Det begynte å bli litt ekkelt faktisk..

(mann 45 år fra Oslo) lø. 23 april 2016 23:00 Privat melding

Alle velger selv sin egen grense for hva eller hvorfor de vil blokkere. Og det er kun deres egen business.

Skjult ID med pseudonym Lexi sø. 24 april 2016 10:59

Jeg ble litt nysgjerrig på (ikke som i interessert i) en som var innom profilen min daglig. Så ut som en krysning av en bodybuilder og et mafiamedlem og 35 år gammel. Av en eller annen grunn ser jeg ut til å tiltrekke meg den type menn. Så til slutt spurte jeg hvorfor han var innom hver dag, og fikk til svar at det var fordi jeg var så fin! Det var jo forsåvidt hyggelig, men alder, geografi og generelle interesser tilsa ikke at dette var noen match, så selv om han foreslo å møtes takket jeg pent nei, og etterpå har jeg ikke sett ham. Det hender vel at vi jenter titter på det vi betrakter som eye candy, og det er jo hyggelig å vite at det finnes noen der ute som synes vi er det også:-) Det hadde selvsagt vært enda hyggeligere om de vi syntes var eye candy syntes det samme om oss, men smaken er så forskjellig 😊

Skjult ID med pseudonym Månestråle sø. 24 april 2016 13:09

Har etterhvert lært at når en blokkering så er jeg ikke rett for han. Livet er strengt på sukker iblandt.jeg har også begynt å blokkerer og det for å sorterer ut de som ikke passer for meg desuten kommer det nye opp.
Gider ikke bruke masse tid på ting jeg ikke får gjort noe med.
Og siden det er eneste måten å sortere på så burde man ikke bli lei seg.
På looks sier man også ja eller nei. Å kommer de opp under søk skjønner jeg folk blokkere. Der er masse fisk i vannet om noen blokkere meg:-) da er der nok en annen søt dame som får han :-) og jeg er ment for en annen :-)

(kvinne 35 år fra Akershus) sø. 24 april 2016 13:23 Privat melding

Hei :) jeg har aldri blokkert noen på grunn av noe de har gjort. Jeg blokkerer de som ønsker barn. Av den grunn at jeg ikke ønsker å se på godisen jeg allikevel ikke kan kjøpe :(

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 13:25 Privat melding

@adameus da har eg vært på profilen din så har du hvertfall hatt besøk ,eg måtte samtidig sjekke at eg ikkje hadde blokkert deg sånn at eg ikkje var en av de du var sur på ;D;D ha en magisk søndag :)

@Villblomst eg har flere..han ene kom og gikk på profilen min sikkert 10 ganger en dag og det sa ping ping ping på den varseleren.....eg bare hallo hva driver du med.....da blokkerte eg ham for så jæla lekker er eg ikkje.og eg betaler så ville han si noe kunne han det selvom han ikkje er superbruker :D

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) sø. 24 april 2016 18:09 Privat melding

@ Fendi :

Man kan jo lure på hvorfor ?

Jeg mener, hva er poenget med å daglig besøke samme profilen og aldri si noenting. Sånn er det jo også greit med blokkering, man slipper daglifge runder med ingenting :D Og for egen del så slipper man å havne på samme siden gang etter gang. D.v.s hvis noen skifter profilbilde så ofte at man ikke kjenner de igjen :)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 24 april 2016 18:37 Privat melding

@ fendi ja, som du sikkert så, så var jeg innom profilen din også. Samme med villblomst, lisalinn og nå sist spiriten.

Ingen av dere har foreløpig blokkert meg, så ikke grunn til å få sitronfjes ennå.

Hatt en fin dag til nå, tross snøvær på vei forbi Gardermoen. Var å besøkte mamma sammen med datteren min, og rakk også å stikke innom eldstebroren min som bor i samme område, samt at jeg har plukket opp den andre broren min på flyplassen.

Flott søndag videre til deg og.

PS! Mulig jeg hørtes sånn ut, men gidder ikke gå rundt å være sur på folk. Til det er livet for kort og for godt. Jeg vil heller bruke tiden på å glede meg selv og de rundt meg.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 24 april 2016 19:46 Privat melding

Der ble jeg jammen fristet til å stikke innom profilen jeg også. Har ikke blokkert deg :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 24 april 2016 20:39 Privat melding

Blokkerer ikke Forumvenner @Adameus. 😊 Og jeg har tittet inn på profilen din også.

(kvinne 54 år fra Akershus) ti. 26 april 2016 01:33 Privat melding

Har lurt på det samme, bare jeg har kikket innom er jeg blokkert etterpå. Som jeg forstår ordet og funksjonen å blokkere er det ikke for å sortere, men men.
Kjente jeg ble litt paff...litt drøyt kanskje. Mulig jeg ser så skremmende ut..

Skjult ID med pseudonym Månestråle ti. 26 april 2016 08:50

Blir rett som er blokkert spesielt etter at jeg har skrevet en hyggelig mld.
Ordentlig mennesker ville vel ha sagt pent nei takk, men det er ikke alle som klare det. isåfall hvordan ville han så vær i real life,
Det er jo en ærlig sak at man ikke søker det samme! Og helt greit å blokkere en da for ikke å ska få opp samme person igjen..
Er ikke alle jeg blokkere.

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 26 april 2016 11:32 Privat melding

@nigma: Du skal ikke kimse av russerbabes og thaidamer fordi de bor langt unna. En kamerat som bodde på Hurum hadde tenkt seg noen fra Buskerud/Akershus men fikk svar fra en jente fra Nanning, Kina, og etter å ha korrespondert en stund dro han til Kina for å treffe henne. 12 dager etterpå giftet de seg, og nå har de vært gift i ti år og har to barn.

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 26 april 2016 12:40 Privat melding

@nigma: Og jeg tror de fleste jentene her på forumet gleder seg over å høre det.😎

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 26 april 2016 12:41 Privat melding

Og der datt selvsagt smileyen med solbriller som jeg hadde lagt til på slutten av innlegget ut :-)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 26 april 2016 17:12 Privat melding

Et av hovedproblemene er rett og slett at Sukker ikke har - og ikke ser ut til å ville implementere - en ordentlig filtreringsfunksjon hvor man kan velge å skjule profiler.

Hovedproblemet med blokkering, er at det gir mottakeren et signal om at man av en eller annen grunn er uønsket. I seg selv trenger ikke det være så dramatisk, men skjer det ofte mister man fort motivasjonen.

Sukker er ikke noen billigtjeneste (selv om de liker å markedsføre seg som 'rimelig'), og de burde kanskje vurdere å gjøre en ekstra innsats for at Sukker skal bli så bra som mulig.

Da unngår man sikkert også en del misforståelser.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 april 2016 17:23

@spiriten

Blir ikke de borte automatisk gjennom absolutt krav?

@tråden forøvrig

Jeg er egentlig litt skuffet over at ikke flere har blokkert meg og sortert meg bort.
Tror det bare er 100 stykke som har gjort det til nå, mens det egentlig burde vært 3-4 ganger så mange. :P

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 28 april 2016 00:20

@Jonah: Du skriver så rotete at det er litt vanskelig å skjønne hva du mener. Hva var det du hadde et ydmykt ønske om? Og et par meldinger uten svar burde ikke ta fra deg motet. Det opplever de fleste. Du burde imidlertid få litt styr på språk og tegnsetting. Jeg hadde ikke orket å skrive med noen som jeg strevde med å forstå.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 06:16

@Adameus ...kjære deg, brace yourself... for nå får du noen sannhetens ord fra meg som kanskje svir litt. Men det er i beste mening og kanskje noe eller mye annet kan svi litt mindre i lys av dette etterhvert...hvem vet :)

For det første: Guilty as charged :D :D :D

Du spør:
"Greit du ikke synes jeg var interessant for deg, men er det alt som skal til for å blokkere noen?"

Svaret er åpenbart når det er eneste måte å sortere bort uinteressante: Ja

Det er det jo det eneste hensiktsmessige å gjøre her inne. Kan du eventuelt motsatt forklare hensikten med å spare på flest mulig uinteressante? (og la oss holde følelsene utenfor et øyeblikk, shall we?)

De fleste finner seg til ro med den forklaringen, eg var ikke interessant/aktuell...fair enough liksom...andre har lært seg til å se på det pragmatisk og er uberørt av det, mens noen kanskje til og med er kommet så langt at de er takknemlige for sorteringsjobben.

Du er tydeligvis ikke i noen av disse kategoriene.

Du er mer i den indignerte og selvrettferdige gruppen..

At du og en del andre (du er langt fra alene i den gruppen og derfor skriver eg såpass grundig om dette..kanskje det kan gå opp et lys for flere) ikke har selvdistanse nok til å ikke bli personlig såret/ indignert over blokkering eller "totale avvisningen" som du kaller det, og i samme åndedrag tillegger de som blokkerer deg egenskaper som frekkhet og uoppdragenhet, er bare barnslig (og dermed også litt patetisk dessverre..) og usympatisk..i mine øyne får eg vel legge til.

Men vedder ganske mye på at eg ikke er alene om å tenke slik... ;-)

forts.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 06:28

@Adameus du føler/mener det er dårlig gjort å blokkere...

Unnskyld for at eg sier det så rett ut, men få nasen din ut av din egen navle og skjerp deg mann!

Forklar gjerne hvorfor det er dårlig gjort mot deg og andre "ofre" ut over det at du personlig har problemer med å takle avvisning fra fremmede.

Så skal eg forklare hvorfor det ikke er dårlig gjort:

Først vil eg si at eg oppfatter din og andre likesinnede sin innstilling, som manglende evne til å reflektere og være objektiv nøytral samt manglende evne til å respektere/akseptere andres valg og hva de evt måtte basere disse valgene på...altså årsakene til at folk ikke vil utforske muligheten for noe amorøst med din profil. Ja nettopp ja, eg sa din profil ;D
Det er nemlig ikke deg, men din profil som avvises i dette tilfellet! (gjør det det ikke litt lettere å takle da? ;-) )

Du sier i tråden at en (rydde)blokkering føles som en total avvisning som om vedkommende blir støtt av det hun ser...

Vel..hvor reell er så den følelsen/oppfatningen da skal tro??

Det kan jo selvsagt være at noen blir støtt...(og hva så i tilfelle?), men saken er vel heller at langt flere ikke blir tiltrukket av akkurat ditt utseende, men det er ingen krise slapp av...det skjer de fleste her inne ;D

Så er det jo reelt at I din profil finnes en del info: noe facts, en del matchinfo, noe bilder og noe tekst som sammen gir grunnlag for et helhetsinntrykk for den som er innom.

At det finnes muligheter for at veldig mange flere faktorer enn "ditt frastøtende utseende" kan være avgjørende ved en blokkering, burde derfor være logisk...??
-eller vurderer du alle andre kun/primært etter utseendet selv siden du tenker som du gjør?

Blir ikke "pene" mennesker blokkert?
Think again my friend :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 06:40

@ts mener det kun er en provokasjon (type frastøtende ytre og klengete oppførsel er nevnt) av noe slag som er grunn god nok for blokkering....
Andre ville jo selvsagt mene at geografi, barn/ikke barn, røyk/ikke røyk, eller annet i profilen som ikke tiltaler dem (inkl utseende) eller passer dem ville være grunn god nok ... og er du/ oppfattes du uinteressant så er du/oppfattes du uinteressant enten det er den ene eller andre årsaken til det...oftest ikke verdt å "krangle på" ;-)

(Nå blir det kanskje tydeligere for noen hvor avgjørende en interessant og god profiltekst kan være? Vi ser ikke bare på bildene som på tinder! )

Men da vil du Adameus fremdeles hevde at dine følelser (av typen irrasjonelle/ urimelige) som denne personen ikke er ansvarlig for, burde telle mer uansett?

Den som ønsker å blokkere deg skal altså tenke på deg (en totalt fremmed tilfeldig fyr) og dine behov, fremfor å tenke på seg selv og egne ønsker og behov?? Akkurat ja...sympatisk krav/ønske det da ;P

Nei vet du hva, de sårede og indignerte får faktisk bare ha det så godt tenker eg! Livet er fullt av tøffe avvisninger, blokkering på sukker burde ikke være en av de. Vet man ikke det får man bare lære det "the hard way".

@Adameus... Håper du for din egen del ser at det er ganske umodent, egoistisk, kravstort og urealistisk å forvente at dine, for andre urimelige tanker og følelser, skal veie mer enn den som blokkerer sin vurdering av behovet for å fjerne deg.. og at du klarer å tenke annerledes om å bli blokkert :-)

Alle her inne er her jo for sin egen del, ikke for å først og fremst ivareta følelsene og behovene til alle andre og så kanskje seg selv til slutt om det finnes rom for det..

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 06:42

så @Amadeus og andre i samme båt...om man tenker objektivt og pragmatisk rundt saken er det absolutt ikke hverken frekt, uhøflig/uoppdragent eller dårlig gjort å rydde profilen din (eller "bildet" /oppfatningen av deg) bort ved blokkering.
Med mindre de uoppfordret og uprovosert sender deg en sårende forklaring i samme slengen selvsagt...da ville det være objektivt frekt, uoppdragent og dårlig gjort.

Det som derimot kan anses som frekt/provokativt av en del er at du legger deg opp i andres legitime metode/valg og tillegger dem negative egenskaper når de egentlig i sikkert 99% av tilfellene gjør deg en tjeneste ved å gjøre utvalget ditt mer relevant for deg ;D

Kanskje du og dine like heller burde sluttet å syte, og heller jobbet med egne følelser/tanker og kanskje til og med begynner å bidra litt med å gjøre noe av sorteringsjobben selv? Tenkt på det eller?? ;D

Eg ville ikke blitt overrasket om "reklamen" i denne tråden din gir deg flere blokkeringer enn hjerter Adameus så derfor .... <3

Pisk & løv (the tough kind)
Anton :-)
Pisken fikk eg i domina-tråden... og det var vel på tide..hø hø hø ;P

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 07:02

Og sånn generelt slenger eg inn en (u?)passende påminnelse til slutt:

Overdrevet føleri med påfølgende usaklig subjektiv og selvrettferdig moralisme (typisk et utslag av behov for å rasjonalisere og rettferdiggjøre følelsene) er oftest ikke det beste grunnlaget for å tenke klart rundt fakta/helheten....

Det å kunne skille fornuft fra følelser via f.eks selvdistanse, selvinnsikt, selvkontroll/disiplin og refleksjonsevne er en viktig og hensiktsmessig egenskap i mange situasjoner i livet...det er en vanskelig øvelse for veldig mange, men øvelse gjør som kjent mester og bygger karakter og motstandskraft/dyktighet (resilience).

Så det er vinn:vinn å jobbe med saken selv om man ikke alltid får det perfekt til, om noen skulle være i tvil.

Det var altså kusine Antons two (eller la oss runde opp til ti ;D ) cents om denne blokkeringensoppstandelsen som stadig går igjen på forum

haha, its too much for too many I know :P
but hey! more is more you know!! hahaha :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 07:11

kom på:
..... å blokkere noen etter de har blokkert deg er vel faktisk ikke mulig? så skjønner ikke hvordan du får til det @Adameus ;-)

men eh....that was a good one! hehehe :D

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 28 april 2016 07:38

@Antonyma
Det får være grenser for minimalisme. Du burde utdype litt mere hva du faktisk prøver å si :D

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 april 2016 07:49

@Antonine: "That was a good wending" - hele.

Du er litt sånn rektum som kommer og forstyrrer med faktum du. Eh... - lurer på hvordan jeg kjenner det i gjen.. Jaja - kommer nok på det.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 08:35

@Cllou hihi..
nå har eg nettopp lært i domina-tråden at det enkle er faktisk ofte det beste av en som kaller seg rådgiver så.... eg stoler på han!

@bling ;)
så...er det da tilfeldig at ordet rumpe, på et annet språk enn norsk, befinner seg et eller annet sted i mitt riktige brukernavn skal tro? ^.^

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 28 april 2016 08:43

Eller for å ta kortversjonen: I mangel av et annet sorteringsverktøy bruker folk blokkering, så ikke bli lei deg, fokuser heller på de som ikke har funnet deg uaktuell pga geografi, alder eller annet. Og lykke til :-)

Det virker litt brutalt når man først møter på fenomenet, men man venner seg til det 😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 09:00

jepps! more is more eller less is more eller repetisjon og forståelse is more! :D Burde være noe for enhver smak her nå :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 09:24

@ ts du skrev noe eg bet meg merke :
"jeg synes man skal tåle at andre ser profilen, selv om det er noen man av ymse grunner ikke vil ha kontakt med." hvorpå igjen "det bør være en grei grunn til blokkering...."

veldig interessant standpunkt i grunn, ser frem til å høre rasjonalet bak :)

Hvorfor mener du at man skal tåle flere kikkere enn strengt tatt nødvendig?
Regner med du har en veldig "grei" grunn for å ønske å se på min profil når eg ikke ønsker at du skal det?

Skjult ID med pseudonym F-5 to. 28 april 2016 12:45

I bilen på veg heim frå trening saman med ein kamerat:

Kameraten: Korleis går det med den dama du hadde so god kontakt med på Sukker?
Meg: Ho har blokkert meg.
Kameraten: Er alle kvinner på Sukker psykiatriske tilfelle?

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 13:07

sinnsykt bra kommentar det *kremt*

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 28 april 2016 13:20 Privat melding

Jeg har ikke blokkert noen , men har sendt mange høflige avslag , men de kommer jo bare igjen å igjen å igjen .Så jeg vurdere å bruke blokkerings verktøyet om det kommer i en annen form .For jeg er fult klar over at mennesker blir såret når de blir valgt bort , og sitter igjen som et spørsmålstegn , alt de gjorde var å se på besøke en profil eller fikk besøk ,så bang utestengt .Men ikke ta det så tungt ,da var det jo ikke rett person for deg sånn i utgangspunktet ...

:-)

(mann 48 år fra Oslo) to. 28 april 2016 16:18 Privat melding

@antonyma det var sannelig mange ord. Var spørsmålet mitt så provoserende?

Det jeg snakker om er blokkering når man går inn på en profil som ikke engang man har vært innom selv.

Jeg tenker som så at vanlig folkeskikk er en grei rettesnor. Men nå er vi på nett, så da kan man gi beng i det?

Og så blir jeg overasket over hvor mye du klarer å tolke av meg som person ut fra det lille du har fått lest. Synes du overtolker hvilken reaksjon jeg har.

PS! Når du får e-post om noen som har vært på besøk, så er det link til å gå rett inn på dems profil. Får du da melding om at du er blokkert, kan man velge å blokkere eller rapportere profilen.

@f-5 lol, ja er jo litt den følelsen man får. Men det var ikke den type blokkering jeg i utgangspunktet snakker om, for da ville jeg tenkt som så at nå har jeg sagt noe som provoserte den andre. Ikke bli i blokkert i slike tilfeller, men opplever rett som det er at en hyggelig kontakt opphører ved at jeg ikke får svar på siste melding. Som andre skriver i en annen tråd, da er det bare å gå videre. Orker ikke følge opp/mase i de tilfellene.

@moxie ja, det er et meget godt poeng. Et annet navn på funksjonen hadde vært langt bedre. Og, helt riktig kunne det ført til en annen reaksjon.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 april 2016 17:39

@Amadeus: først av alt - jeg er enig med Moxie i at en mindre kategorisk benevnelse på funksjonen blokkering er på sin plass. Hun nevner eksempler som er brukt av andre datingsider.

Antonine trenger intet forsvar - hun klarer seg glimrende på egenhånd - følgende er følgelig en oppklaring. Hun og jeg er av de idealistiske mennesketypene som er født med innebygde vernesko og hjelm. Vi er omtrent umulige å fornærme, og vanskelige å provosere. Av få ting som provoserer oss, og dels gjør oss midlertidig oppgitt - før vi igjen gyver løs med spes.peden vår er det som har vært drøftet i tråd her nyss: ondskap og dumskap.

Hun er langtfra provosert av deg - den injurierende kraften har du ikke. Og dette er ikke sagt med følelse - kun en kjølig konstatering.

Det er ikke dårlig folkeskikk å blokkere, det er ikke dårlig folkeskikk av henne å forklare deg dette. Det er ikke dårlig folkeskikk av meg å si/skrive det jeg gjør til deg nå.

Innse det Antonyma og jeg gjør - vi og du er ikke verdens sentrum. Vi har ikke krav på noe annet her enn lov til å lete og til å skrive på forum + anstendig oppførsel. Blokkering er en "velg bort"-funksjon. Det er ikke uanstendig å velge bort. Det et livet både å gjøre det, og å bli utsatt for det. I jobb, i politikk og mellommenneskelig i alt og ett.

Lev med det - jo før jo bedre for deg, og for oss som slipper klaging her. Det er ingen klagerett!

Lykke til videre :-)

PS - jeg har variabelen "krenkbarhet" satt nesten helt i bunn. Det innebærer som det står "bryr meg lite om folk kaller meg en dust". Anbefales! :-)

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 28 april 2016 17:53

Det kan kanskje til tider være klokt å huske på at ikke alle andre er født med vernesko og hjelm...

(mann 33 år fra Oslo) to. 28 april 2016 18:17 Privat melding

Hvis det er slik at folk ønsker en egen funksjon for skjuling/filtrering av profiler i tillegg til blokkering, foreslår jeg at vi starter et eget innlegg om det, slik at Sukker-administrasjonen kan se nærmere på det. Jeg er enig i at ikke alle funksjonene her inne holder mål med tanke på prisnivået.

Hovedproblemet med å bruke blokkerings-knappen både til sortering og til å stoppe ufine henvendelser, er at det fort skaper misforståelse og bitterhet. Det er lett for oss som har vært her en stund å si at 'sånn er det bare', men det er ikke spesielt motiverende for nye brukere.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 april 2016 18:18

@Lexi: høyden er tatt - men den er tydelig.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 28 april 2016 18:36 Privat melding

Jeg ser at mange kommer inn i min profil kikker og skriver ingenting, men de blokkerer ikke meg. Jeg ønsker bare å si til de som gjør det: beklager for deg.. Du vet ikke hva du går glipp av... :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 april 2016 19:50

Antonine: den gåten er jeg rett for dum til - dust vettu ;)

Fant kun ei som het genitalia på et asiatisk språk :D Kan jo være vi har match under 70...

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 19:53

vel, man får vel innrømme at det der svaret fra @ts utløste aldri så lite facepalming, latter og headshaking her i stuggu jaffal :D

Folk må selvsagt få bruke forum til dårlig egenreklame dersom de insisterer... det blir iallefall tydeligere og tydeligere at @ts sliter med mer enn en type "blokkeringer" :-)

Så det er veldig synd i han jenter, så veldig, veldig synd i han... :P

@blingbring :)

Tusen takk for en finfin oppklaring og skussmål, det var veldig hyggelig...mindre fordi eg trengte backup ja, og mer fordi eg føler meg "sett" av likesinnede (ikke dagligdags opplevelse som du vet :-) )

Regel nr 2 kommer til anvendelse ;)

og nei...man kan saktens ikke redde alle, men ingen skal si at eg ikke prøvde! ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 20:03

Blingy...det var da heller ikke en gåte hehe... ingen logisk løsning...det var mer en liten men fiffig avsløring som ikke var for stor,,,som visse genitalia, men likevel så veldig, veldig annerledes haha! :D

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 april 2016 20:16

@Antonine: skal noe finnes må nok du sveipe traktene etnisiteten din er fra - mindre maur i tua her jo. Men er du ei ungmøy så er jo risikoen for under 70 høy.

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 28 april 2016 20:22

Som en som har erfaring med å finne en annen med pevdonym, anbefales å skrive en nøytral, ikke sporbar adresse her på forumet nøyaktig lenge nok til at den andre får notert adressen, og så slette den. Og så får dere se hvor mye dere vil røpe for hverandre hvor fort ...

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 20:40

humrer...eg kan si såpass at eg har vært rett under nesetippen din uten at du la merke til det ;D that was a close one! haha og det kommer sikkert til å skje igjen :P

Inntil det som ikke skal være mulig ifølge min gamle venn @hovis skjer igjen, ...liker eg det uvisse, det er mye frihet i det!

ungmøy...haha... eneste eg vet er at det er uhørt at eg er så gammel som eg faktisk er, det er det bred enighet om...åjada! hehehe...
ellers er eg er ung til sinns og full i djevelskap...haha!
så hva tipper du da, for moro skyld? :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 april 2016 20:54

Vi er vel omtrent på likt da?

Du er en uskikkelig pike :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 21:02

likt er vanskelig å si, men mulig det...eg trudde og trur fremdeles at eg er yngst iallefall :D

en skikkelig uskikkelig pike ville vel være såååå typisk Antonyma! haha

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 april 2016 21:14

Ikkje være for lur. ;-) Om du veit det du sa om nesetippen, så kan du ikkje tru om alder - då må du jo logisk nok vite..

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 21:50

hehe... eg ekje for lur, eg vet min, men ikke din seff! det var forum-nesetippen din:D

(mann 48 år fra Oslo) to. 28 april 2016 22:20 Privat melding

@antonyma missforstod jeg dine mange og lange innlegg? Føltes nesten som du ble skrekkelig engasjert, som om jeg hadde tråkket deg på tærne. Så alle smiletegnene, så trodde du likevel tok det med et smil, og hadde bein i nesa til å takle måten jeg svarte deg på.

Har jeg gått til angrip på noen her? Har jeg sagt at den og den mangler folkeskikk og er sånn og sånn? Nei, jeg har tolket begrepet og oppfattelsen av bruken av funksjonen. Helt uten å angripe enkeltpersoner.

Jeg valgte å ikke gå inn å kommenterte hvert eneste punkt, men prøvde å oppsummere da det virket som du missforstod meg, så har jeg tydeligvis provosert deg ytterligere virker det som.

Når det gjelder god/dårlig egenreklame, så får jeg informere deg om at jeg har fått langt mere besøk og Flere hyggelige kommentarer også fra damer som bor for langt unna til at jeg faller innafor deres søkeområde, så tror det er forskjellig hvordan det oppfattes.

Når blingbling da kommenterer at man må gå gjennom livet med hjelm og vernestøvler, så er jeg faktisk overbevist om at dere da går glipp av mye. Ikke merker man alle man tråkker på tærne, men kanskje ikke alle myke kjærtegn som gis. Jeg er ihvertfall glad mange er mer følelsesmennesker enn det dere fremstiller dere selv som. Og veldig glad mennesker er så forskjellig.

Og bare så det er sagt, å prøve å angripe meg for ting du innbiller deg om meg, det biter ikke. Og jeg rister minst like mye på hodet av hva du kommer med nå, som gir tydelig inntrykk for at du ikke har lest alt jeg har skrevet, eller ikke forstått det, men føler at du må prøve å rakke ned på meg som person, fremfor å diskutere sak.

Og nei, det er ikke synd på meg. Og jeg har ikke bedt om sympati. Og for å klargjøre en gang til, jeg er verken trist eller lei meg.

Jeg kom med et spørsmål, noe de aller fleste har skjønt og svart på. Og så har jeg fått noen spørsmål om hvorfor jeg reagerer på blokkering, og har prøvd å svare på det. Selvsagt ligger det i begrepet blokkering, og hva man legger i det.

Men tror saken er rimelig ferdig diskutert for min del. Og flere har fått lest hva som legges i det å blokkere, så forhåpentligvis har det vært til hjelp for alle parter.

Og da har tråden egentlig gjort det jeg ville med å starte den.

Får vel avslutte med en smiley for å understreke at alt jeg har skrevet her, har vært med et smil på lur.

😃

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 april 2016 22:44

Ro, ro til fiskeskjær - låne påhengs? Jeg var den første som svarte deg, over 3-4 linjer. Jeg svarte en som skrev smått i harme og skuffelse over en urettferdig behandling. Tråden kunne sluttet der etter 1. svar - gå og se og les, det er uttømmende. Alle innlegg etter mitt 1. svar er bare spesialpedagogikk - der Antonymas er best, men også Lisalinn ble kreditert som sjefspedagog.

Og du har helt rett, ingen har vel sagt noe om synd i noen? I så fall er det synd i oss alle, fir båten er den samme. Du ser f.eks. at Antonine erter meg nå, men jeg blir ikke satt ut av det. Om hun vil bli funnet en vakker dag så ordner det seg - inntil da hvilepuls. På samme måte både har jeg, og kommer til å erte andre.

Bruken av vernesko og hjelm er forklart - til å være mer robuste. Du er ikke gitt noe rasjonelt grunnlag til å anta at de brukes til avstumping. Det innfører du selv på fritt grunnlag - velbekomme, men anbefales ikke. Omtrent på samme måte som du nå rasjaluserer inn et glimt i øyet. Hjelper lite når du startet selvrettferdig og forurettet.

Igjen lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 april 2016 22:46

*rasjonaliserer

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 23:05

haha...utakk er som kjent verdens lønn... :-)

Eg kan bare gjenta meg selv, scenen er helt og holdent din Adam! ;-)

liten påminnelse til dine tilskuere dog: Husk å ta på silkehansker og ta med puter og nål og tråd...man vet aldri når det kan komme godt med :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 23:17

men visse fristelser som serveres klarer eg jo bare ikke å dy meg for.. :)

så til spørsmålet ditt:

"@antonyma missforstod jeg dine mange og lange innlegg?"

vil eg bare svare: Morsomt at du spør! :

*knis*

(mann 48 år fra Oslo) to. 28 april 2016 23:20 Privat melding

@blingbling gått opp og lest igjen, og om du titter litt lenger ned, så svarte jeg deg med smileys. Det svaret ditt var ganske oppklarende, og ja. Den kunne stoppet der. Men nå har den nådd over 100 innlegg her, så det engasjerte tydeligvis flere.

Trodde og at den hadde stoppet opp, men så skrev antonyma flere og svært engasjerte innlegg her. Så mye at jeg at jeg ikke orket å ta det punkt for punkt, i tillegg til at jeg som sagt trodde tråden var ferdig diskutert allerede. Ble derfor overrasket over det kraftige engasjementet.

Vedrørende det å synes synd på noen, les meldingen til damene i svaret fra antonyma. Med en sterk ironisk tone prøver hun å latterliggjøre meg. Ser ikke hvor det behovet kommer fra, med mindre jeg tilsynelatende har trått over en grense for henne. Uansett, det var grunnen til at det ble kommentert.

Jeg forstod godt hva du mente med hjelm og vernesko. Måten det ble svart på, i en egentlig ferdig diskutert tråd, gjorde at jeg snudde litt på flisa, for det er fort at det fører til at man blir mindre var på hvordan man selv fremstår, så greit å ta en titt i speilet av og til. Dog var svaret mer myntet til henne, men det var ikke henne som brukte den fremstillingen.

Men jeg regner med at jeg får et engasjert svar tilbake fra henne og kanskje deg og. Men skal la være å dra dette lengre nå, så sannsynligvis og forhåpentligvis var dette min siste post i denne tråden.

Lykke til til deg og.

😃

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 2 mai 2016 22:52 Privat melding

eg har tydeligvis provosert en eller annen i denne tråden for mens eg har vært borte og syk fra forum lå det melding til meg der det stor
Sånn nå er du blokkert også...

så da så :) så da vil eg bare takke den som blokkerte meg for at de var høflig nok til å sende meg en advarsel :)

Eg tar det med et smil og sier at det er helt ok -eg er ikkje sur :)

(mann 42 år fra Akershus) on. 4 mai 2016 01:14 Privat melding

Jeg har nå ikke blokkert en eneste en. Men sliter ikke med at innboksen flyter over av damer som vil det ene eller det andre :-)

Men har nå sendt mer enn ett par ( i mine øyne høflige og hyggelige ) meldinger. Og 80% forblir ubesvarte og 15% blir jeg blokkert umiddelbart hos. Og de siste 5% blir besvart på en hyggelig måte. Som oftest at de allerede taster med noen og kan/ønsker ikke kontakt nå. Nå høres det ut som jeg sender meldinger i hytt og tyttebær, men det er ikke blitt så mange.

Forstår vel kanskje at noen bruker det som "ryddeknapp", men kunne dem da ikke brukt ett minutt på et høflig avslag før dem blokkerte? Det kjennes litt surt ut på andre siden når det skjer gjentatte ganger.

Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves :-)

(mann 53 år fra Oppland) on. 4 mai 2016 18:59 Privat melding

Det som er dumt med blokkering er at det noen ganger skjer etter klare misforståelser. Er du blokkert får du ikke sjansen til å forklare, da må du håpe at vedkommende leser på forum faktisk..

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 8 mai 2016 21:59 Privat melding

Synes det er litt artig når eg får mail om at folk har vært innom profilen min, og når eg prøver å sjekke ut hvem de er, så er eg blokkert.

Men eg har jo både deres brukernavn og deres bilde. Om de tar kontakt senere på noen måte, eller eg møter de på noe event, så skal de få samme behandlingen tilbake :)

Synes det er fair, og eg har opplevd å gjøre det :)

Skjult ID med pseudonym Crio sø. 8 mai 2016 23:42

@Adameus: du er en helt klar blokkeringskandidat hos meg fordi du skriver at du kan bli høylydt når du blir engasjert = du fremstår skremmende og dermed uinteressant. Dét sammen med at du sier at du kan bli skarp hvis du føler deg tråkket på gjør at jeg ikke er interessert i kontakt med deg. Jeg ser heller ingen grunn til at du skal se min profil og hvem jeg er da jeg ved å lese profilteksten vet at jeg kommer til å måtte avvise deg HVIS du tar kontakt. For å beskytte meg selv mot dine eventuelle reaksjoner ved avslag er det mye mer skånsomt mot meg selv å bare blokkere deg med en gang, så slipper jeg å eventuelt måtte avvise og du slipper avvisning ETTER at du har tatt kontakt og gjort deg mer sårbar enn kun i profiltekst.

Du mener at du ikke provoserer med profilteksten din, hvordan teksten oppfattes er derimot avhengig av mottaker, og jeg oppfatter deg som potensielt truende ut fra teksten din og dermed umiddelbar blokkeringskandidat, dessverre..

(mann 48 år fra Oslo) ma. 9 mai 2016 15:40 Privat melding

@crio takker for tilbakemelding. Der har jeg helt klart et punkt jeg skal endre/presisere. For det er absolutt ikke slik jeg er. Mente mer at jeg får høy stemme, selv om jeg er blid som ei lerke. Noen hvisker mer enn de prater, og jeg har en tendens til å prate med litt høyere volum.

Det at jeg blir skarp hvis jeg blir tråkket på, er for å vise at jeg ikke bare er tøffel. Men du oppfatter det langt sterkere enn jeg mener, så skal omformulere der.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 9 mai 2016 18:25

Jeg ble faktisk blokkert her om dagen. Jeg mener hallo?! Jeg fikk jo nesten sjokk! Fatter ikke at noen kan blokkere meg, hun må åpenbart ha vært veldig forvirret. Kanskje gal. Jeg tror hun trenger terapi på linje med Donald trupp, jeg mener Trumph. Hva var poenget liksom. Trodde hun at jeg skulle bombardere henne med meldinger? Legge meg etter henne som en glatt oter etter en fisk? Tja...hun var jo ganske pen...men hallo. Utrolig at jeg har blitt blokkert. Dette kommer jeg til å bruke lang tid på å fordøye.

Skjult ID med pseudonym Crio ma. 9 mai 2016 20:29

@Adameus: Phew..jeg ventet meg full blow out nå, men dette gikk jo fint ;)

Der ser du, det skrevne ord kan oppfattes helt annerledes av mottaker enn det man selv har som intensjon :) Det er ikke sikkert alle damer tenker som meg, men akkurat det jeg påpekte er noe jeg tenker at kanskje kan være en utløsende blokkeringsgrunn hos flere enn meg..

(mann 48 år fra Oslo) ma. 9 mai 2016 21:03 Privat melding

@crio hvorfor skal jeg være frekk og slem her? Jeg har ingen intensjoner om å begynne med slik oppførsel. Og konstruktiv kritikk må man jo ta for det det er. Dessuten var det jeg som startet tråden ved å spørre. Da må man tåle svar så lenge det går på sak og ikke person.

Og er det en ting som er sikkert, er at det man selv skriver virker tindrende og klart, så man ser ikke alltid feilene eller andre tolkningsmuligheter. Så jeg ble egentlig veldig glad for at du kunne peke på problemene i teksten. 😃

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 9 mai 2016 21:51

Der ble jeg jaggu blokkert av enda en! Men hevnen er søt! For hver dame som blokkerer meg nå skal jeg blokkere TI damemennesker i retur!!! Da tenker jeg vi hurtig ser hvem som ler sist og best!

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 9 mai 2016 21:56

Rampegutt, kan du ikke være snill å skrive under åpen profil så jeg kan blokkere deg? 😂

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 9 mai 2016 23:17 Privat melding

Helt enig👍🏻
Blokkering er kun for mennesker som plager og trakasserer👍🏻

Skjult ID med pseudonym med bilde lø. 14 mai 2016 15:30

Jeg får disse besøkene som blokkerer meg jeg og. Jeg tenker at da var jeg ikke aktuell og kan ikke ta dette personlig. Hvis noen dømmer kun etter utseende så må de få lov til det....også ønsker de lykke til med å være trangsynt og langvarig singel. De treffer sikkert en kjekking som kun er ute etter å ha seg som dumper de når de blir lei. Også gjentar historien seg.

Skjult ID med pseudonym fidoline sø. 15 mai 2016 16:49

Altså. Her må man gå med magefølelsen til tider og noen ganger er jeg helt sikker i min sak når jeg ser på profiler. Tekst ol. Hvis jeg vet at jeg ikke kommer til å svare på meldinger ol hvorfor kan jeg ikke blokkere? Ikke noe personlig det. Når man har valgt å være her inne med såååå mange profiler hver dag burde man tåle såpass mener jeg! Klart signal om at jeg ikke er interresert. Skulle jeg skrive høflig tilbake til alle som tar kontakt med meg på melding hadde jeg brukt masse unødig tid på det. Også slipper jeg å gå inn på profiler gang etter gang som jeg vet jeg ikke er interresert i. Registrer deg med at du vare vil bli kontaktet av de med svargaranti da vel?

(mann 52 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 17:02 Privat melding

TS: Det er bare å innse det: Blir du blokkert har du fortjent det. Det er du som ikke er bra nok, skjerp deg...

rjegmeg133: Du holder deg godt for alderen, noen triks å lære bort for å bli 133

(mann 48 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 18:25 Privat melding

@mundaru Greit nok å få et hint om hva galt man har gjort, så man ikke går rundt å tror at det å eksistere er feil. Men det kan jo være noen som syns det er min store tabbe... LOL

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 20:07 Privat melding

Blokkering er en glimrende måte å sortere litt på. Blokkerer de som har noe i sin profil som gjør dem helt uaktuelle for meg, eller som gjør at jeg er uaktuelle for dem.
Det er ikke ment som en fornærmelse og tåler man ikke det, bør man kanskje logge av.....

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 15 mai 2016 20:15

Enig med Mira2000 og alle andre som er FOR blokkering som sortering.

Jeg skjønner ikke at det er noe å ta på vei for. Menn har sikkert blokkert meg, men det aner jeg ingenting om. Hvorfor skulle jeg ønske å vite det? Synes det er bare bra, så slipper vi å kaste bort hverandres tid her inne. Det er ikke noe feil med de jeg blokkerer, av ulike grunner har de bare ikke det som tiltrekker meg, de er rett og slett ikke kjærestepotensiale. Det gjelder de fleste, både her og i virkeligheten. Jeg har blokkert flere tusen på halvannet år (egentlig ett år, jeg var deaktivert et halvt). Og flere skal det bli, bare hyggelig det 😇

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 15 mai 2016 20:56

Jeg vil fylle ut sånn sippelapp - buhu!😢

But where to send?

(mann 52 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 23:18 Privat melding

Aliina: Han har sikkert sperret for et matchtall og helt glemt at han i prinsippet har blokkert over halve nettstedets kvinnelige deltagere. Kanskje noen ganger lurt å holde munn og late som man er litt... istedet for å åpne den og vise for hele verden at man er veeeldig...

(mann 52 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 23:46 Privat melding

Aliina: Du får blokkere tilbake. Så får han smake egen medisin. Eller det er jo det han har gjort og "glemt" før han skriver...

(mann 52 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 00:06 Privat melding

Aliina: Vil han ikke ha deg er det i alle fall ikke verd bruke tid på nei...

(mann 52 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 00:36 Privat melding

Rosa: Noe må han ha misforstått, når han blokkerer en fra det fylket...

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 00:39

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👏👏👊 Hva? Er det morsomheter på gang her? Fra opptil flere på en gang!?👍

Noen burde få 🏆 altså!! 🎅: ho ho ho

Note to self: finn ut hva "aktuelle" mannfolk tenker om blokkering... = Effektivt sorteringsverktøy 👌

Skjult ID med pseudonym - ma. 16 mai 2016 01:17

Jeg mener det er definisjonen på frekt og mene noen andre er frekk for å blokkere deg!

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 16 mai 2016 01:21

Enig med -.
I tillegg vil jeg legge til dem som mener at man kan kreve svar fra fremmede mennesker. Å kalle andre frekk er frekt det!

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 01:56 Privat melding

Hmm kjenner jeg må begynne å blokkere ;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 02:11

@villrosa

he he he ..altså du er nå oftest velvillig innstilt , det skal du ha og godvilje er jo en bra ting....naiv eller aktivt "blind" er likevel en litt annen greie ;D

...for det er jo ikke akkurat mange "tegn" til læring eller bevegelse i synspunkter å lese i tråden overhodet er det vel? -sånn objektivt sett lizzm? ;-) og ikke er det lenger enn noen timer siden "stillstanden" ble bekreftet heller! ha ha

så her bidro du kun til mer latter med den godviljen der altså!

Og ..godvilje er en bra ting, men det er jaggu meg humor og litt selvironi også!! ;P ha ha

-og her må det nå faktisk være lov å le både høgt og godt for snakk om å møte seg selv i døra...og det relativt avkledd og naken med buksene på knærne :O ;D ho ho ho

Og ler ikke @ts av @Aliina og denne "avsløringen" så blir det bare enda mer latterlig morsomt å overvære det hele :D ...for det får da være grenser for hvor mye selvhøytidelighet og selvrettferdighet man skal få slippe unna med liksom! ;D :D

Husk: ufrivillig morsomt er også oftest ...morsomt ja ;-D ha ha

(mann 48 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 08:30 Privat melding

@aliina ja, jeg har tydeligvis blokkert deg, men det er fordi du har blokkert meg først. Om du avblokkerte meg for å "avsløre" meg, så grattis, gratispoeng til deg... 😄

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 09:11 Privat melding

Festlig at dette ble den store komitråden! Takk Aliina og Adameus, ler meg halvt i hjel her!

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 16 mai 2016 09:18 Privat melding

Hvordan blokkerer man noen som allerede har blokkert en? Jeg trodde man da forsvant fra listene?

(mann 52 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 09:33 Privat melding

SOlecita: Om jeg får se din får du se min, om du blokkerer meg blokkerer jeg deg...

(mann 48 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 10:00 Privat melding

@solecita det har jeg svart på lengre opp i tråden. Men si du har charter med noen, som så velger å blokkere deg. Fra pc kan du klikke på bildet for å gå til selve profilen. Du får da beskjed om at du er blokkert, og du får to valg, blokker eller rapporter. Det samme skjer om du får e-post om noen som har besøkt profilen din. Du klikker på direktelenken til brukers profil, og får samme melding og valgmulighet.

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 16 mai 2016 10:09 Privat melding

Bruker ikke PC lenger. Skjønner jeg går glipp av mange morsomme valg :-)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 10:19 Privat melding

Njau: Jeg ville jo aldri kunne blokkere deg uansett, for du er jo ikke en profil, bare et en ide, ikke en person. Først måtte du jo la meg få vite hvem du er før du kunne la meg blokkere deg...

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 16 mai 2016 11:02

Men hvorfor blokkerte du alle på forum? Nysgjerrig

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 11:03 Privat melding

Ha ha det må jo være toppen av frekkhet å blokkere en som har blokkert deg! Direkte uoppdrgent det der...... Ler meg i hjel av TS her! For en artig vri på en suttre tråd.....

(mann 48 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 11:04 Privat melding

@aliina du ville jo ikke ha noe med meg å gjøre, så hvorfor er du da snurt når du ikke får gå inn på profilen min? Du har jo fått det som du ville?

Har du hørt uttrykket "man høster som man sår"?

Sorry, men dette ble bare for dumt. Og sånn sett ble det jo blink med å blokkere tilbake.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 11:09 Privat melding

1. verdens problemer i 10-de potens...

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 11:29

..for dumt ja! ha ha der sa du det endelig @Adameus! ;D

ser for øvrig at fjortis og frekkhet nevnes her og det harseleres over en lav sko av flere Adam.... ser man det, ser man det... he he ..vel, vel...You can't say I didn't warn you! ;-) ha ha ha

Og man høster som man sår sier du....tid for innhøsting nå da ser det ut som.....he he

og:

@Aliina? nå må jo du inn å blokkere Adameus igjen du da...som har vært så "frekk og uoppdragen" å blokkere deg!!...må du ikke? eller hvordan funker nå dette da... :O

ho ho ..ja ja..sånn går no¨dagane! :D

(mann 52 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 12:17 Privat melding

Haakono: Har du tastatur? har du kke fått direktekabling? Jeg har litt slitasje i USB kontakten som er opperert inn i venstre tinning, men dren har livstidsgaranti så den blir skiftet gratis ved behov. Man er moderne må vite!

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 16 mai 2016 13:29

burka?

Skjult ID med pseudonym fidoline ma. 16 mai 2016 13:53

Det er jo litt gøy å kjenne at jeg blir så engasjert i disse trådene her. Har vel for mye fritid(luksusproblem). Men jeg skjønner ikke problemet. Folk har forskjellige grunner til å blokkere. Dere her inne kjenner ikke personene bak profilene? Hva de sliter med eller blir motivert av osv. Det er fremmede menn/damer. Hvorfor skal jeg forklare hver gang hvorfor jeg gjør det jeg gjør. Blir mye jobb da? Er ikke det opp til hver enkelt hvorfor de blokkerer? Skal ikke det valget være hos de som gjør det? Uten at man skal føle at man er frekk og uoppdragen? Eller skal vi kanskje få sukker til å opprette retningslinjer for etikette? Hvor skal grensa gå lissom? Da blir det plutselig ganske slitsomt å være her inne tror jeg. Klarer å bli litt provosert av at noen her inne skal bestemme hva andre fremmede skal foreta seg her inne og kalle de uoppdragne og uten folkeskikk. Jeg betaler for dette og forbeholder meg retten til å luke bort fremmede som ikke interesserer meg. Vet at mange er enige med meg og dere som ikke er det kommer nok aldri til å skjønne oss som gjør det.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 14:18

@villrosa
du må gjerne "blunde att" som vi sier, men du trenger ikke "kritisere" andre for å se det åpenbare som du ikke ser, eller for at vi finner det rimelig underholdende...eller hysterisk komisk som det er sagt her :D

@ts er vel ikke særlig forurettet her etter min mening og
Som man høster sår man og som man reder ligger man...ikke sant??

Dette er jo utsagn som @ts her lever etter tror eg (jfr midt i samtalen-tråden) og argumentasjon ellers her..

@ts både høster og sår og reder og ligger om hverandre fremdeles han ...;)
Hadde han fremvist noe snev av selvironi og litt mindre selvhøytidelighet så hadde han heller ledd sammen med oss og hele greia hadde sikkert blåst kjapt over...
Men den gang ei og da...ja da blir jo denne barnslige hevnslettingen og tankegangen mer og mer latterlig og komisk da! :D

Og det er jo ikke vi som er irriterte over @ts, da har du misforstått (sammen med @ts) @villsrosa;D

Det er jo @ts som er så voldsomt irritert over blokkeringer! ...og så morer vi oss over det hele mens vi forsøker å spørre og forstå hvorfor..:-)

Ingen får vel særlig fripass her på forum...det er helt vanlig og udramatisk å bli stilt til veggs på inkonsekvens, dobbeltmoral og sutrete usaklig utsagn..
Så såpass må @ts tåle mener nå eg! :-P

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 14:29

Det som skjer nå har @ts "bedt om selv" slik eg ser det...(bare "flaks" at det ikke har kommet før spør du meg!) så han står han nok av skal du se...han "lærer" seg vel som vanlig at vi andre ikke har folkeskikk tenker eg... ;D Så er alt snart ved det samme gamle igjen :-)

Konsekvent inkonsekvent var relativt beskrivende fra @Aliina og jo eg mener i motsetning til deg @villrosa at @ts er i en egen klasse i denne tråden ift andre lignende tråder.

Det er totalmengden av usaklig meninger og den vedvarende urokkeligheten/rigide motviljen ift å ta til seg (lære?), eller innse egne feilslutninger...eller forholde seg til kritiske spørsmål til tross for ekstra mange muligheter til det som gir særstillingen..

Sært nok spør du meg! :-)

Her er kun ett eksempel på et slikt latterlig uforståelig og inkonsekvent utsagn fra @ts gjengitt fra lenger oppe i tråden:

"@tindar ser selvsagt fordelen med at man da slipper å gå inn på profilen til noen som garantert ikke vil ha noe med en å gjøre uansett.

@skjult id jeg forventer ikke at man skal få noen kontakt med alle. Men jeg synes man skal tåle at andre ser profilen, selv om det er noen man av ymse grunner ikke vil ha kontakt med."

altså:...en fordel å slippe å besøke de profilene...men vil likevel få besøke de som garantert ikke vil ha noe med deg å gjøre.... beats me det der... he he

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 14:32

Eg synes det hele er komisk, men og litt creepy på samme tid... og eg føler meg hverken frekk eller uoppdragen om eg velger å ta hensyn til meg selv først og begrense andres kikker-"rett"/mulighet for mitt eget forgodtbefinnende.

Hender eg trekker for gardina for naboen eller på hotell også...så frekk er eg liksom! ;D

men sånt skal man altså "slippe unna med" /få fripass for å mene da eller @villrosa?

Eg finner det unaturlig...å overse slike urimeligheter når de forfektes såpass sterkt og konsistent som de gjør her :-)

Eg spurte seff. derfor @Adameus oppi her hvorfor han mener at eg/vi skal tåle flere kikkere enn strengt tatt nødvendig?

Han mener videre man bør ha en "grei" (Adameusdefinert) grunn for å blokkere noen.
At man ikke ser ham som en potensiell partner er da ikke en "grei grunn" (!)
Hevnsletting derimot...;) mye mer "grei" grunn tydeligvis!..ha ha ;P

Så eg regnet jo med å få en veldig "grei" grunn for hvorfor han ønsker å se på min/damers profil når eg/vi ikke ønsker at han skal det?

tror du eg fikk svar @villrosa?? ;-)

tror du det finnes et godt svar på dette og at eg/vi noengang får innsikt i rasjonalet bak?

vel...det vil vel vise seg det.... !

Nå har du altså en ny sjanse til å opplyse oss og argumentere for disse synspunktene dine igjen @Adameus!!? :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 17:48

@Antonine: Du som er av de konsekvente og helt uinkonsekvente forklarere - for du forklarer litt sant? Vet du hvor sippelappen skal sendes?😪

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 18:08

Jeg ga Ts første svar i tråden - det står seg ennå, og som sagt før midt i tråden - resten er bare spes.ped.

Vil supplere med litt spes.ped. selv, med vona om at galskapen en ende har:

Når en skal være på nettdating (som ofte i livet ellers) nytter innstillingen "Deres høytidelighet" lite. Da en ender opp med denne komiske tråden.

Riktig innstilling er "Deres neglisjerbarhet" (så kan du bare håpe på at din fremtoning, skrivedyktighet, humor og sjarm fører frem til noe inklusive neglisje)

Innstillingene "Deres overflødighet" eller "Deres irrelevanthet" er for lowtuned og anbefales heller ikke!

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 18:16

🙄 on the road again...

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 18:19

Ja - glemte (pga. min dårlige oppdragelse) å ønske alle ikke-blokkerere og blokkerere god resthelg og grunnlovsdag 🎉🇳🇴

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 18:36

@Riegel: Dialektikkfaktoren (dvs. overbevisningskraften) går ikke opp, og retorikkfaktoren (dvs. overtalelsesforsøket) tilsvarende ned ved å flytte innlegget oppover i tråden.

Nice Gorgias-try thow..😉

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 19:03

@Riegel: Ser den manglende rettetasten. Tips: skriv rettende tekst i nytt innlegg med * eller annet tegn foran, og la det med feil stå.

Og jeg skriver med pseudonym av kombinerte årsaker som er mine egne, og som har vært drøftet opp og ned ad vegger høyt og lavt her inne. Det er det lagt legitimt til rette for - lev med det (som med blokkering) 😊

Jeg er ikke "tøff i trynet" eller nett-troll - mener hvert ord. Og jeg skrev den første som kom samtidig med din første til hele tråden og trådstarter - og som en anbefaling av hvilken innstilling som gir best overlevelse.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 19:05

@bling
sippelappen kan man stappe dit sola normal sett aldri skinner tror eg... for eg tror sånt bryr folk midt i ræva for å si det sånn ;P

åh! kå eg forklara ja...jada..det må visst til det ser det ut som.... oppattattogoppattatatte ...:P men tar det mer ad hoc og sporadisk ja... ...det blir din tur og vet du...en litt mindre vakker dag kanskje...når eg orker og har lyst ;-) he he he

hm...rigelsjokolade var lenge siden eg hadde spist ja.... en sånn uttalelse er blokkeringsgrunn prompte det @riegel... :-) viser at du ikke har gangsyn... i mi bok, så bryr det meg midt i ....ja du vet hvor, om du...legger min avvisning på dårlig oppdragelse for å trøste deg selv og likesinnede som @ts (som du tydelig jo også forsøker å trøste!! ) mye trøstebehov her... dere burde treffes ukentlig og klemme hverandre litt tror eg...he he ...høres ikke det litt godt ut egentlig? :-) og kan eg foreslå en røyk...skal også stille suttebehovet visst... ;-*

please get over yourselfes! jeez ;P

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 19:07

nettrollet bling :-) he he ..så søtt..! :D

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 19:21

@Antonine: Så kjekt - but no need😉 - med mindre det inkluderer neglisje så bare neglisjer..,

Er stedet for sippelappen og der du bryr deg midt i det samme?

Og hvordan staves nettroll eller nett-troll sånn åntli egentli?

Trollbling eller blingtroll?

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 16 mai 2016 19:55 Privat melding

Jeg forstår ikke hvorfor det virker provoserende at man synes det er ubehagelig å bli blokkert? Det er jo en form for avvisning. For de av oss som sjelden opplever det er det no big deal, men hvis man opplever det ofte så skjønner jeg godt at man er ukomfortabel med det.

Jeg skjønner ikke det tilbakevendende kollektive behovet på forumet for å jage i flokk og fortelle folk hvor teite de er hvis de er ubekvemme med ting her. Vi har alle litt ulike terskler, kan vi ikke prøve å være litt rause med hverandre og nøye oss med å tenke 'han er en dust som bryr seg om det!' - hvis dere mener det - og så gi saklige forklaringer alla blingblings første innlegg?

Gå ut og nyt solen og 17. mai i morgen, spis is, pølser og kom tilbake med flere karbohydrater på sidebeina og et smil om munnen, og lekenhet på forumet.

God 17. mai!

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 20:48

@Villesolerosacita: Har det alvorlig talt vært noen provoserte og/eller irriterte innom og skrevet i tråden? Jeg må ha et kurs i å lese hvordan irritertprovoserte skriver. Sånn det er nå får jeg det ikke med meg med mindre de skriver det rett ut: @Blingbling: Jeg er provosertirritert på deg. Fordi du skriver som et arrogant 'stedet for sippelappen'....

...og den begrunnelsen henger jo heller ikke på greip. Det kan Apache bekrefte om hun er innom tråden. Vi 2 vurderer å 👫 vi - sådetså :-) Vi må bare finne hverandre her vest...

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 16 mai 2016 20:57 Privat melding

@blingbling: Hvis du etter å ha lest hele denne tråden ikke ser innlegg som må oppleves som ubehagelig for trådstarter - som fortsatt er ganske ny på forumet - så tror jeg rett og slett ikke mine pedagogiske evner strekker til for å forklare det.

Det er helt naturlig at nye reagerer på enkelte ting her: Manglende svar, blokkering, manglende info i profilen. Og det kommer til å komme flere etterhvert som nye kommer til. Hvis vi ønsker nye stemmer må vi være rause med dem.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 21:58

@Villesolerosacita: Ironi kan være vanskelig å sende - selvsagt ser jeg. Men det jeg ser er ikke latterliggjøring av Ts og de som reagerer likt. Jeg ser at noen av oss prøver å forklare hvordan voksne hvordan de må se verden. Skulle tro det var unødig. Det er jo likt i IRL. Kontakter du noen du liker og inviterer må du regne med at sjansen er størst for nei (jeg har gjort og fått, og kommer til å gjøre igjen). Selv om en her vet at sjansen er større for at de faktisk ser etter, må en likevel være forberedt på at uinteressert er størst risiko for.

Jeg ser det ikke - eller velger å ikke se det som latterliggjøring av de, mer som en metode å signalisere noe oppgitt at de ikke forstår at de ikke kan ta seg selv høytidelig her. Her som der ute er vi alle neglisjerbare.

Og - riktig det, Apache vet ikke ennå - hun blir nok fornøyd når får vite det :-) Hun titter vel innom her snart kanskje?

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 22:03

tamtaratam :D...her kommer eg for å "leke" litt med damene da.. :-)

@solecita
å du mener sånn raus som @ts var i sin beskrivelse av de som blokkerte...de frekke, uoppdragne og ufine og hva mer var det? ;-)
de som kanskje kun hadde behov for å skjerme seg mest mulig for uvedkommede? ...de der ufine der ja ha ha...sånn raus ja...mhm ja... ;P

@ts har fått saklige råd og tips, støtte og tilbakemeldinger (i begge retninger!) i bøtter og spann....andre veien er det heller skralt med rausheten og sakligheten til tross for utallige oppfordringer..

@villrosa det er seff helt lov også for @ts å la være å snakke nedsettende og fortelle folk at de er slik og sånn på den dømmende navlebeskuende måten han gjør.. han kan vel komme med hjertesukk uten å forsøke å gjøre seg bedre enn de som avviser han uten å kalle de og sette negative merkelapper og fortelle "hvor håpløse de er"? eller hur? :P

Hva er det med dette behovet for å overbeskytte og dempe ved uenighet og debatt? Må vi ha enighetstyrrani??

Hvorfor skal man ikke få konfrontere noen som er urimelige i ytringene sine bare fordi de føler seg såret over et tema? Gjelder ikke saklighetsprinsipper lenger da eller? buhu...eg er lei meg...eg kan ture frem... og slippe unna med det og bare høste symapati... sorry ass eg ser ikke at det skulle være nødvendig eller at det skulle gjøre diskusjonene mer interessante eller fruktbare her.

Og litt skarp humor hører da med i et slikt forum innimellom, ellers blir det jo dørgende kjedelig, rekk opp hånda den som trygt vil kaste første sten her sier nå eg!
Det er ikke NRK debatt heller lissm.. å trekke og dra litt på hverandre er en viktig del av dynamikken, av å holde forumet levende og ikke dørgende snill, enig, kjedelig og "ufarlig".
Det må ha litt brodd og temperatur skal det bli interessant for en del vil eg tro.
Kanskje derfor dukker noen oftest opp når de heftigste debattene og uenigheten oppstår,,,,for det er der underholdningen, meningsutvekslingen og humoren blomstrer og blir mest interessant for akkurat dem?
Dette er ikke nødvendigvis de "ondeste folka" heller...det er ikke min erfaring ihvertfall...eg har sagt det før og sier det igjen...noen ganger er det ondest å være snillest/snakke folk etter munnen..det er få som er tjent med det i det lange løp.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 22:10 Privat melding

Antonyma: Herlig retorisk lek igjen, men du glemmer et helt essensiellt poeng. Om man skal fortelle noen hvor David kjøpte øllet kan vi velge tonefall etter hvor mye øl David kjøpte. Vi kan fotelle voksne mennesker "lev med det", og skla gjøre det ofte. Men vi kan gjøre det uten å velte oss i sarkasmer.
Nåja, dere andre i hvertfall!

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 22:10

Så ja.... vi er ulike som dere sier...husk det...forsøk ikke å bygge ned taket til stadighet...da får alle vondt i hodet til slutt...rausheten må gjelde andre veien også...altså toveis!
Vær raus med de som pusher grenser, tør å ta de litt mer heftige debattene og si de ubehagelige tingene...som ofte "alle" tenker men som ingen sier....De som trives ved temperatur og levende debatter på kanten! Vær raus med disse og la det få være rom til de også her inne!

@solecita
@ts provoserer ikke stort fordi han synes det er ubehagelig å bli blokkert tror eg,han har jo sagt at det ikke går så inn på han til og med ....(lite troverdig med hans oppsatthet ift hevnblokkering og alle følelsesbeskrivelsene rundt det hele forresten)

Han "provoserer" nok mer tror eg fordi han mener seg "bedre enn andre" og mer viktig enn andre og tar seg friheter i menneskekarrakteristikker som ikke fortjener bifall, støtte, ros eller oppmuntring i mi bok iallefall... han trigger kritikk fordi han fremstår som det han angriper målgruppen sin for...nemlig frekk, ufin, usaklig og uoppdragen og usympatisk...samt lite troverdig ift å forfekte liketilhet...(ting "stemmer" ikke helt) ... og det er vanskelig å få sympati med budskapet hans av disse grunner....

Personlig er det hovedsaklig hans usaklighet, inkonsekvens, dobbeltmoral og "unnamanøvreringer" i form av bl.a personliggjøring (bare se hans svar til meg først...det handler om meg og ikke sakene) altså manglende konkret (gangbar) argumentasjon som trigger meg til å utfordre og synliggjøre "de logiske bristene"... siden sånt er det som ligger mitt hjerte nær... humoren er fast følgesvenn;-)

så.... viktig å holde tunga beint i munnen når en tillegger "kollektivet"/ enkelte/andre beveggrunner @sol... bare nevner det så du ikke uforvarende setter folk i et dårligere lys enn strengt tatt nødvendig med irettesettelsene/kritikkene dine :-)

Grunnen til at det ikke stopper er vel @ts sin manglende evne til å erkjenne at han "har skjønt " det @rosa og at tråden får ny aktualitet ved nye innspill...men er det fali det da? :O

Så hylekorene kan enten dempe seg (og komme best ut av det..slik eg ser det) , hyle en annen vei eller hyle for døve ører for min del...

Trenger denne mannen som rigid og grunnløst setter merkelapper og kaller andre mennesker negative ting en fortropp av damer til å snakke for seg?
Eg bare spør?

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 22:13

Nå var kritikken deres "smart nok" ikke rettet mot en enkeltperson, men det er jo en litt feig diffus kritikkform så eg tok på meg å tale dere i mot enten det var meg eller andre dere siktet til, så håper eg dere klarer å sile ut mine "saklige råd" i all direktheten og skarpheten her ;-)

Ellers kan man jo lure på om det finnes vikarierende motiver/behov for noen og enhver her? eg bare undrer innimellom eg... synes nemlig eg ser noen mønster for når "bomullspakkerne" passer på å dukke opp... ;-D

og du har dine faste mønster og retorikk @mundari...du kalte noen andre forutsigbar en gang....vel ;-)

-eg etterlyser derfor også lekenhet som du gjør.@sol..men det er vel som de sier da..like barn leker om ikke nødvendigvis best...så leker de oftest bedre? :-) ...så kan være lurt å ikke kuppe lekenhetsbegrepet helt heller! ;-)

Hurra for 17. mai! Blokkert eller ikke, uenig eller enig...leken eller alvorstynget, ønsker dere alle en fin nasjonaldag! :-)

pis(k)&løv
Anton <3

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 16 mai 2016 22:14 Privat melding

1. De fleste nye reagerer. Det bør de få lov til uten å få for mye pepper.
2. Helt legitime individuelle ytringer med litt snert i, kan bli ganske ubehagelig når det blir for mange av dem. 'Dråpen i stenen-prinsippet'.
3. Alle her har ikke elefanthud. Det bør være plass til dem likevel. Vi kan ikke alle forutsette at andre er like tøffe som de aller tøffeste blant oss.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 22:19

@mundari he he
man kan gjøre ting på din måte, solecitas måte, villrosas måte adameus sin måte eller Anton sin måte....du glemmer å ta høyde for det i din iver etter å veilede meg og påpeke hva eg glemmer hver gang eg skriver noe..ha ha ;D

ække nødvendigvis så glemsk eller tankeløs som du tror/mener jeg er kanskje vettu... eg er bare meg som foretrekker min måte akkurat som du foretrekker din måte ;-* vi har alle "comfortsoner" ikke sant? :-) men takk for dine tanker og feedback, always <3 :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 16 mai 2016 22:20 Privat melding

Og hvis en vennlig påminnelse om at det er ubehagelig å få mange mot seg, selv om man har hatt en uheldig uttalelse, og at vi må være litt rause med de nye her oppfattes som irettesettelse, kritikk og meningstyranni så lever jeg godt med det. Noen forsvarer de sterkestes rett. Jeg gjør ikke det.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 22:54 Privat melding

Må bare minne om at grunnlovsdagen er 16. mai, 17 er da de spiste og drakk (videre) for å feire at loven var vedtatt...

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 22:56

Er det dette du mener med en vennlige påminnelse @sol?

"Jeg skjønner ikke det tilbakevendende kollektive behovet på forumet for å jage i flokk og fortelle folk hvor teite de er hvis de er ubekvemme med ting her. Vi har alle litt ulike terskler, kan vi ikke prøve å være litt rause med hverandre og nøye oss med å tenke 'han er en dust som bryr seg om det!' - hvis dere mener det - og så gi saklige forklaringer alla blingblings første innlegg?"

her er da både kritikk(du forstår ikke behovet og mener det er feil), tillegging av feil behov(jage i flokk) og irettesettelser(gjør som bling) her vel? ;-)

vennlig og vennlig....mulig det...følte ikke du var så uvennlig heller eg nei,.... form og intensjon og funksjon var dog i effekt det samme som hylekor i mine ører...og det er det eg kritiserer..
Antar du ser at eg ikke uvennlig heller :-)

ps: er @ts så ny, sårbar og lite varm i trøya lenger da? ;-) synes han boltret seg rimelig komfortabelt her inne eg ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 22:58

@mundari
det hadde eg "glemt" ....ha ha ;D

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 22:59

@Mundari: Du har evig rett. Derfor russen raver rundt nå. De har skjønt det..,

Tror de skrev under og daterte den 17. da. Trege printere på den tiden har jeg hørt - visstnok en type blekkskrivere med fjærpenn i.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 23:05

Apropos spiste og drakk - har forstått at de spiste opp flere fjøs! Det var grunnlovsfader en skulle vært gitt - det hadde vært noe til nyttig forumtreff.

Vi måtte hatt en egen paragraf om blokkering har jeg en mistanke om. Spennende hvor tolerant den hadde blitt...😂

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 16 mai 2016 23:50

@FrkSøss: Går ut fra at du ville stilt opp som grunnlovsmoder...

(mann 52 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 23:56 Privat melding

Var nok en manns territorium den gange. Da fikk de det som de ville...

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 16 mai 2016 23:59 Privat melding

Ja @Antonyma. Det skjer igjen og igjen, og jeg kritiserer ikke spesifikt de som har skrevet i denne tråden, men trender jeg har sett de månedene jeg har vært her. Jeg er ikke noe bedre enn noen andre, jeg har også vært med og kritisert innlegg som jeg syntes var heldustete, og ikke sett at jeg dermed også ble en av dråpene i stenen før etterpå. Men jeg tror ingen av oss dør av å tenke seg litt om før vi hopper og danser rundt på andre menneskers tær.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 17 mai 2016 00:00 Privat melding

Hei Dolcevita: På tide å korke rødvinene og legge seg for dere barn...

Skjult ID med pseudonym Yumilee to. 19 mai 2016 00:35

Fy f*en altså! Folk er så forbanna overfladiske! Jeg tenker at blokking kun skal brukes om du blir kontaktet med noen som skriver ekle ting til deg og gjør deg ukomfortabel. Aldri ellers!

(mann 48 år fra Oslo) to. 19 mai 2016 01:44 Privat melding

Facebookblokkering: Bedriten oppførsel/politiske sympatier av en annen verden.
Sukkerblokkering: Rett og slett ikke interessert.
Tror i mitt enkle sinn at den sammenblandingen er grunnen til at mange tar sånn på vei her inne.

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 19 mai 2016 09:18 Privat melding

@Yumilee: Problemet er at vi har ikke noen annen måte å sortere på her. Jeg blokkerer nesten ikke (har vel blokkert en 4-5) men det var en periode da jeg systematisk blokkerte alle uten bilde som besøkte profilen min, og alle fra feil sted eller som gikk birken m.m. Poenget er jo å finne en kjæreste, så det er jo egentlig ikke noen vits å ha på listene sine en masse menn som en vet er uaktuelle. Kanskje sukker burde gitt oss litt flere sorteringsverktøy så folk slapp å bli såret?

Skjult ID med pseudonym blond og.. to. 19 mai 2016 09:29

Og der har vi det igjen. Denne evinnelige uhøfligheten som råder her inne. Skal man blokkere noen bør det være en god grunn og ikke det at man sitter å vurderer. Tror mennesker her inne glemmer at den som sitter "midt imot" også har følelser. Og selvfølgelig spør man sikker seg selv som menneske hva som feiler en når et annet ikke en gang gidder å ta seg tid til å være høflig. Jo da... man skal bli hardfør, tåle , ikke bry seg, gå videre og ta det med en klakkspark. Reagerer man er man hårsår og litt dum. Men er det et sånt miljø og klima man bør lete etter sin livsledsager? For det er mye av det her etter hva jeg har forstått.

Skjult ID med pseudonym gørl to. 19 mai 2016 23:56

Jeg har blokkert folk jeg kjenner, gått på videregående med osv. Jeg vil jo ikke at de skal se profilen min, blir så flaut atte:)

(mann 48 år fra Oslo) fr. 20 mai 2016 00:03 Privat melding

Slutt å krangle, unger! Skulle jo nesten tro at New Kids on the Blokk var i skuddet igjen.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 20 mai 2016 01:58

Tråden er like lang som jeg er hmm...stor.:-) Så svarer @ts uten å orke å lese det som står her.

Her påminnee det meg om autoritære tanker. Ingen skal blokkere før de får lov. Hørt på maken.:-)

Jeg blokkerer rett som det er. Har ikke blokkert deg, men har ikke sjekket profilen din. Jeg blokkerer for å rydde opp i treffene, interessante går en vei og de andre ...unnskyld uttrykket bosset Bosset her er av det gode da de som blir blokkert slipper å ha meg hengende rundt som ikke passer i alder, utseende og interesser. Ja de med mange kilo for mye blir også blokkert fordi jeg trenger en som motiverer meg til å leve sunt, motiverer hverandre. Helse er viktig for meg og det er kanskje grunnen til at jeg liker menn som er i form. De trenger ikke være topptrimmet da det ikke passer meg, men slank og liker friluftsliv.

Jeg blokkerer. I am...

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 20 mai 2016 07:48

@HerrFekt. Vi krangler ikke men utbytter meninger noe jeg synes er lærerikt. Alltid flott å få andres tanker og meninger om saker man diskuterer.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 20 mai 2016 19:33 Privat melding

Jeg skal komme med en innrømmelse. Hvis jeg hadde skrevet en hyggelig melding til en mann, og han hadde svart med umiddelbar blokkering, så hadde jeg ikke nøyd meg med å bli småsur. Jeg hadde blitt dødsfornærmet. Jeg tror ikke noen intellektuell eller rasjonell forklaring hadde klart å hjelpe da.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 20 mai 2016 19:42 Privat melding

@Villrosa: Helt klart ikke din type. His loss. Han aner ikke hvilken juvel han gikk glipp av. 😊