Alle innlegg Sukkerforum

Ganske opptatt av kropp og trening.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Synne sø. 24 april 2016 00:52

Kropp er et utømmelig tema. Jeg lurer på: når man er ganske opptar av kropp og trening. Er det da egen kropp, eller andres kropper? Hvem sier nei takk til en trent kropp, men må man da være gira på å trene egen kropp 😁? Ja, dette er en utspring fra en annen tråd. Der både bilder av en kropp i aktivitet var et must.
hahaha, har litt lite å tenke på nå, kjenne jeg :-)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 24 april 2016 01:03 Privat melding

Jeg tolker det som at det først og fremst gjelder ens egen kropp og treningsrutiner. Å erkjenne at man er en sofasliter men er veldig opptatt av at partneren trener og tar vare på kroppen sin gir ikke helt mening i min bok. Men selvfølgelig ønsker man også en noenlunde aktiv partner hvis man selv er aktiv.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 april 2016 06:40

Er vel smått opptatt av kropp - at og hvem den passer sammen med - men ikke av trening. Mer av utgangspunktet enn bruken. Gjelder egen også.

Antar at de som "er ganske..." er blandt de jeg ser småløpe langs landevei. Antar de også er mer enn støttemedlem på et treningssenter - mer vet ikke jeg, som ikke har satt min kropp der.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 april 2016 06:48

*av

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 13:38 Privat melding

eg beveger meg men trening ikkje pr i dag...kunne kanskje blitt motivert ,men eg er alelrgisk mot sport og all sånn superaktiv fritid så det orker eg ikkje og det blir bare mer mas enn annet for meg...men han må gjerne trene....bare ikkje bare! :D

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 24 april 2016 14:18 Privat melding

Jeg vil tro de som skriver det i hovedsak mener seg selv, men at de gjerne søker likesinnet.

Om man trener gjevnlig og gjerne har en sunn livstil så sier det seg selv at det blir litt kræsj å møte en sofagris.

Skjult ID med pseudonym Pote ma. 25 april 2016 18:14

Jeg tør ikke ta kontakt med slike treningsfolk. Min fasong tilsier at de holder jeg meg unna. De er nok for mye opptatt av eget og andres utseende til å ville ha kontakt med noen som veier noen kilo for mye. Synd at utseende skal bety så mye for vi er mange som er helt "ålreite dyr" om fasongen ikke er helt stram og fin.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 25 april 2016 18:24

Eneste kravet mitt er at du har kropp til å balansere en tallerken på nesa og er glad i fisk.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 25 april 2016 20:03

Jeg synes det teller litt negativt om en mann er (litt) veldig opptatt av kropp og trening. Mye mer sexy med en mann som er glad i å være aktiv, men motiveres av helt andre ting enn hvordan kroppen ser ut. Feks fjellklatrere, brannmenn, håndverkere etc.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 25 april 2016 20:10 Privat melding

Jeg er nok ganske opptatt av kropp, aktivitet og trening generelt. Men på et normalt nivå.. Dvs jeg feks løper/ sykler ikke konkurranser.
Jeg liker å være innenfor en viss grense på kilo..samtidig er jeg vel den av venninnene mine som er mest glad i snop :) er nok heldig at jeg ikke legger på meg nevneverdig av det..( utenpå i hvert fall )
Når det gjelder partner, liker jeg mest en trent kropp. I hvert fall må den mannen være mer glad i aktivitet enn å sitte på sofaen ;) For meg handler dette mye om tenning eller ikke. Jeg har bare ikke lyst på mannen om magen etc blir for stort. Sikkert kynisk, men tenning er viktig.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 26 april 2016 01:23 Privat melding

Det refereres vel til egen interesse Og egen kropp, men når det er "er ganske.."-varianten tilsier nok det at det ønskes en likesinnet, og at sofagriser faller utenfor lett. Personlig er jeg egentlig ganske interessert i eget opplegg rundt trening og kosthold, men orker ikke når det bikker over i ekstremt, være seg det er lavkarbo, økologisk eller whatever... Mer et helse-aspekt enn utseende. En trent kropp er ikke nødvendigvis en slank og definert kropp. Og alt koker ned til sjarm uansett 😉