Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Sjø sø. 24 april 2016 10:07

Det virker som alle her har høy utdannelse, er det derfor man er singel?

(kvinne 51 år fra Østfold) sø. 24 april 2016 10:25 Privat melding

Er nok singel fordi jeg ikke har truffet den som gjør at jeg ikke vil være singel lenger...

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 april 2016 10:49

Da virker det nok overdrevet @sjø. Antar at vi speiler samfunnet ellers. Er imidlertid en fallgrube i matchsystemet fordi man vurderer lengden på sin egen på fritt grunnlag. Og alle vet jo at det å vurdere lengden på sin egen på fritt grunnlag gir avrunding oppover - enten det gjelder opplæring eller utdannelse eller andre kroppsdeler.

Du kan jo spørre Sukker om statistikk. Det er jo også en utfyllingsrubrikk i profilen. Den er jo mer objektiv gitt at den blir brukt, og brukt riktig.

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 17:14 Privat melding

for meg spiller utdannelsen mindre så lenge personen er intressant.intelligent nok ( for meg) og har noe å fare med. Eg kjenner høyt utdannet folk som er helt blåst i hodet med nul antenner og empati....og andre med lavere utdannelse som vet er om det meste :)
Eg liker de med bredere spekter av interesser som kan lære meg noe..men eg ser eg faller gjennom hos dem med høy udannelse.de tror vel eg er dum da....jaja :D pytt pytt

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 24 april 2016 17:18

Livets skole kan vel være vel så lærerikt som noe annet. Og de som kan litt om alt syns jeg ofte har mer å tilføre fordi de har et bredere spekter å ta av.
Jeg liker at de kan tilføre noe, men også være villig til å lære mer. På samme måte som jeg er.
Så for meg spiller utdannelsen ingen rolle, de kan være vel så interessante de uten utdannelse som de med :)

(mann 32 år fra Rogaland) ma. 25 april 2016 00:24 Privat melding

Jeg synes jeg ser mange med yrkesfaglig utdannelse.

Selv har jeg jo mer utdannelse enn de aller fleste, men i takt med at jeg selv fikk stadig finere papirer mistet jeg den ærefrykten jeg hadde hatt for slike titler, både fordi jeg innså at det var fullt overkommelig for "lille meg", og fordi uansett hvilket nivå jeg studerte på var det alltid minst én medstudent/kollega som var umoden og så faglig svak at det forundret meg at hen var kommet gjennom nåløyet, men klarte like fullt å fullføre og få et fint papir.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 25 april 2016 00:32

@koevoet: 1. Var det et åpent studium, eller et med overkapasitet (og derav lave inntaksgrenser/ledige plasser), og han vokste gjennom studiet og gikk ut med bravur?

Eller 2: Han gikk ut med ståkarakter(er)? Det er ikke "fine papirer" - bare logoen som er fin da..

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 25 april 2016 06:09

Hm...foreslår at folk i større grad stiller seg spørsmålet "kva las du no?" (dette kan for øvrig læres/trenes opp...f.eks gjennom utdannelse ;P hahaha...måtte jo bare.. ;D)

Trådstarter skriver ikke at h*n lurer på om lang utdannelse hos en partner er viktig (som var tema i en annen tråd nylig).
Så vidt eg kan forstå spør trådstarter om høy utdannelse fører til at man blir mer krevende og dermed singel...altså om høy utdannelse i seg selv er en disponerende faktor for singellivet?

Evt lurer trådstarter på om h*n er singel fordi det er krevende at alle andre her inne har lang utdannelse... :P

(det er for øvrig også noe som heter " kva skreiv du no?" ;-) )

(mann 32 år fra Rogaland) ma. 25 april 2016 18:56 Privat melding

@blingbling: Den jeg primært tenker på kom inn i veldig gode tider, hvor relativt få ville bruke tid på mer studier, de fleste tok heller jobbtilbudene som haglet fra privat sektor, og gikk ut med ståkarakter. Det forelå også mistanke om plagiat, men lærestedet valgte den enkle utveien med såvidt bestått fremfor å ta kampen med bevisbyrde og det hele.