Alle innlegg Sukkerforum

Den du ikke får.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Q sø. 24 april 2016 10:22

Fra tid til annen så treffer en noen som virkelig gjør at en mister litt fotfeste i hverdagen. Dette er personer som matcher både på det mentale og fysiske planet. Utfordringen er da når dette ikke er gjensidig.
Selv om tiden går, så dukker vedkommende opp i tanke rekka, selv etter flere år. Og en har litt lett for å legge lista for fremtidige partnere etter hva denne personen var for en. Ergo, flere potensielle faller igjennom etter denne "standarden"

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 april 2016 12:49 Privat melding

Her handler det om å bevege seg videre tror jeg, ikke alltid like enkelt, men forsøker du sammenligne med en eks el.lign. da er du ikke mentalt ferdig med det forholdet.

Skjult ID med pseudonym Q sø. 24 april 2016 12:52

Det slår selvsagt begge veier, både på det som funker og det som definitivt ikke er noe turn on.
Spørsmålet er da, hvordan komme seg videre? Blir en for opphengt i fortiden, og ikke lar en ny person faktisk få vist hele seg før en konkluderer med at dette ikke er rett.. ;-)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 april 2016 13:03 Privat melding

Tilgi deg selv, så du slipper taket denne personen/situasjonen har over deg. Hvis ikke, kan du ende opp med å fortsette med å være besatt av en person/situasjon i veldig lang tid. Alle mennesker er forskjellige, man må veie de gode og de ikke så gode sidene opp mot hverandre, men bruker du en person som referanse, da går dæt gæli.

Skjult ID med pseudonym Q sø. 24 april 2016 13:09

@nigma. Er nok ferdig med den mentale biten egentlig. Det går mer på dette med hvor snever en skal være i jakten på det "perfekte". Med noen år på baken så vet en jo hva som funker, og ikke:-)

Hvor tålmodige er dere når dere møter en ny person, som har noen " feil og mangler" i forhold til hva du ser etter?

(kvinne 51 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 13:22 Privat melding

@Q skal alle potensielle nye *betale* for hvordan din ex var/er?

er du selv perfekt?

Eg tenker at man kan gjerne tenke og mene og synse,men har man for mange hangups er man uansett ikkje emosjonelt og kanskje ikkje helt psykisk heller klar til å kaste anker og seile inn i solnedgangen med en annen enn den ene man da ikkje får.....

eg håper du etterhvert skjønner det fins fler med slike egen skaper..og at stiller du deg åpen og si ja så kommer kanskje noe enda bedre?

lykke til ;))

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 april 2016 13:22 Privat melding

@q: Jeg vil påstå du ikke er ferdig om du sammenligner med en fra tidligere. Jeg vil ikke ha et perfekt forhold, men et godt et. Når listen med ting man ikke godtar/liker blir veldig lang, bør man spørre seg selv hvorfor, for når du plutselig faller for noen, betyr den lista null og niks.

Jeg er rimelig tålmodig, noen riper i lakken har de fleste, så lenge de er ærlige og du ikke ser noen umiddelbare hindringer, er det vel bare å kjøre på.

Går du inn i et forhold med tanken om at dette kommer til å gå galt, blir det en selvoppfyllende profeti. Da må du jobbe litt med deg selv, da tenker jeg at du ikke er klar. Har du et behov for å ha nærhet, vil ikke det si det samme som at du er klar for det, i alle fall ikke alt det innebærer.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 24 april 2016 13:28

Altfor utålmodig. Tror det handler om hvordan man møtes. De jeg møter i en naturlig setting og blir betatt av irl er jeg automatisk mer overbærende med, men de møter jeg jo ofte flere ganger før det oppstår noe også. Man er jo ikke på date første gang man treffes, så forutsetningene og forventningene er helt annerledes. På Sukker-date blir det fort litt intervju-aktig og lett å lete etter feil fra start. Men møter jeg en jeg har god kjemi med går jo alt av seg selv da også, så det handler vel bare om å vente på å treffe den rette egentlig.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 april 2016 13:49 Privat melding

@Lykketreff: Date er date, om det er første eller femte gang man treffes. På norsk heter dette stevnemøte. Har aldri skjønt den "sikkerhetsbarriære"-greia med at første date ikke er en date. Man treffes for å finne ut av ting, om det er noe der, eller ikke. Det gir ikke noen mer forpliktelser enn et håndtrykk og et smil kanskje.

Jeg har alltid forventningen på laveste nivå, inntil jeg har truffet personen, og kjent litt på kjemi, osv. Jeg blir litt skremt av mennesker som kjører forventningene i taket før de har truffet personen, i slike tilfeller ender det sjeldent bra. :P

(kvinne 51 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 13:55 Privat melding

@Nigma alt er relativt eg har falt for noen ved første blikk og det bare var ham likssom...har skjedd både ved at eg aldri har visst om fyren før. Han kom inn en dør....og bang likssom.....han er desverre død så derfor er vi ikkje sammen. Andre ganger det skjedde var etter å ha møttes i chatrom for helt andre ting enn dating..etter å ha snakket sammen over tid møttes vi og bang....

andre ganger tror man at man vet og så blir det ingenting :) så det er neppe noen fasit som vi har sikkert nevnt tusen ganger her inne i andre tråder :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 april 2016 14:06 Privat melding

@Fendi14: Har bare falt pladask en gang, da var jeg 18, ei jente kom inn i butikken jeg jobbet, hun hadde de vakreste azurblå øynene jeg har sett, hun lyste opp veien hun gikk, jeg hadde haken ned på tærne. Forelskelsen varte i ca. 2 min. Har vært i forhold der hun var mitt "alt", det er ikke sunt så sluttet med det. Men jada, det er helt åpent egentlig. :)

(kvinne 51 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 14:08 Privat melding

er man hverandres alt er det veldig ok,men onesided kan være skjummelt......i see that @Nigma

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 april 2016 14:12 Privat melding

@Fendi14: hehe.. det er galskap ensidig, og ikke langt bak ligger sjalusi og mye annet. Nei, fysjom. Liker den gjensidige, men den kan ta år med noen, i alle fall den virkelig dype. :)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 24 april 2016 14:29

Enig med deg ang. stevnemøter @nigma;-) En date er en date for meg også, alltid med lave skuldre. Tror du misforstod meg. Ts spurte om hvor tålmodige vi er med en date når vi oppdager minussider. Gir vi det en sjanse til/blir det en andre-date? Jeg prøvde å si at jeg dessverre nok er mindre overbærende på en sukker-date der vi møtes for første gang enn jeg er med de jeg møter i andre, mer naturlige settinger for første gang. F.eks. gjennom jobb eller felles kjente. Da er jeg ikke på date på første møte og har bedre tid til å bli kjent før jeg konkluderer om det ev. kan bli noe mer.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 april 2016 15:05 Privat melding

@Lykketreff: Jeg kan kun snakke for meg selv, men jeg skiller ikke mellom hvor potensielle partnere kommer fra, om det er venner eller jobbkolleger. Jeg lar alltid kjærlighet få det siste ordet. Det kan selvsagt komplisere situasjonen at personen har dukket opp fra venneflokken, eller jobben, men det er noe av helhetsvurderingen jeg må ta. Det hender jeg roter litt rundt i minussidene på en forsiktig måte, for å se om det er noe jeg virkelig må vurdere, eller om det er andre ting som veier opp for dette. Det er sjeldent jeg konkluderer der og da, ofte må det gå noen dager, når jeg får tygget på det, kanskje etter en date til. Ofte er det forstyrrende ting, slik som nervøsitet og andre ting som ødelegger opplevelsen. Så ja, jeg gir det en sjanse uansett, men det er visse ting jeg ikke er så komfortabel med, slik som banning. Banner hun som en bryggesjauer, er det mest sannsynlig dødfødt uansett. Slike ting. :P

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 24 april 2016 16:17

@Q....kjenner meg så igjen i det du skriver! Noen(en for min del) bare fester seg i hjernebarken som en flue på fluepapir😱 Sitter klistret fast for evig tid....selv om evig ikke er for alltid, føles det nesten sånn😂

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 24 april 2016 16:22

Selvfølgelig er det noen som fester seg ekstra. Ta vare på det, som et fint minne. Å skulle gjenskape noe som har vært vil vel aldri gå i lengden. Vær heller åpen for noe nytt, som kan bli vel så bra, eller bedre og forhåpentligvis anderledes 😌

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 april 2016 19:31

Jeg har et par sånne og dessverre så blir alle damene jeg titter på her på Sukker sammenlignet opp mot de.
Og sånt blir det selvsagt problemer av, for det finnes ikke den dama som det er mulig for meg å få som besitter det jeg likte med de alle disse i en og samme person. :P