Alle innlegg Sukkerforum

Den du ikke får.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Q sø. 24 april 2016 10:22

Fra tid til annen så treffer en noen som virkelig gjør at en mister litt fotfeste i hverdagen. Dette er personer som matcher både på det mentale og fysiske planet. Utfordringen er da når dette ikke er gjensidig.
Selv om tiden går, så dukker vedkommende opp i tanke rekka, selv etter flere år. Og en har litt lett for å legge lista for fremtidige partnere etter hva denne personen var for en. Ergo, flere potensielle faller igjennom etter denne "standarden"

Skjult ID med pseudonym Q sø. 24 april 2016 12:52

Det slår selvsagt begge veier, både på det som funker og det som definitivt ikke er noe turn on.
Spørsmålet er da, hvordan komme seg videre? Blir en for opphengt i fortiden, og ikke lar en ny person faktisk få vist hele seg før en konkluderer med at dette ikke er rett.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Q sø. 24 april 2016 13:09

@nigma. Er nok ferdig med den mentale biten egentlig. Det går mer på dette med hvor snever en skal være i jakten på det "perfekte". Med noen år på baken så vet en jo hva som funker, og ikke:-)

Hvor tålmodige er dere når dere møter en ny person, som har noen " feil og mangler" i forhold til hva du ser etter?

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 13:22 Privat melding

@Q skal alle potensielle nye *betale* for hvordan din ex var/er?

er du selv perfekt?

Eg tenker at man kan gjerne tenke og mene og synse,men har man for mange hangups er man uansett ikkje emosjonelt og kanskje ikkje helt psykisk heller klar til å kaste anker og seile inn i solnedgangen med en annen enn den ene man da ikkje får.....

eg håper du etterhvert skjønner det fins fler med slike egen skaper..og at stiller du deg åpen og si ja så kommer kanskje noe enda bedre?

lykke til ;))

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 24 april 2016 13:28

Altfor utålmodig. Tror det handler om hvordan man møtes. De jeg møter i en naturlig setting og blir betatt av irl er jeg automatisk mer overbærende med, men de møter jeg jo ofte flere ganger før det oppstår noe også. Man er jo ikke på date første gang man treffes, så forutsetningene og forventningene er helt annerledes. På Sukker-date blir det fort litt intervju-aktig og lett å lete etter feil fra start. Men møter jeg en jeg har god kjemi med går jo alt av seg selv da også, så det handler vel bare om å vente på å treffe den rette egentlig.

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 13:55 Privat melding

@Nigma alt er relativt eg har falt for noen ved første blikk og det bare var ham likssom...har skjedd både ved at eg aldri har visst om fyren før. Han kom inn en dør....og bang likssom.....han er desverre død så derfor er vi ikkje sammen. Andre ganger det skjedde var etter å ha møttes i chatrom for helt andre ting enn dating..etter å ha snakket sammen over tid møttes vi og bang....

andre ganger tror man at man vet og så blir det ingenting :) så det er neppe noen fasit som vi har sikkert nevnt tusen ganger her inne i andre tråder :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 14:08 Privat melding

er man hverandres alt er det veldig ok,men onesided kan være skjummelt......i see that @Nigma

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 24 april 2016 14:29

Enig med deg ang. stevnemøter @nigma;-) En date er en date for meg også, alltid med lave skuldre. Tror du misforstod meg. Ts spurte om hvor tålmodige vi er med en date når vi oppdager minussider. Gir vi det en sjanse til/blir det en andre-date? Jeg prøvde å si at jeg dessverre nok er mindre overbærende på en sukker-date der vi møtes for første gang enn jeg er med de jeg møter i andre, mer naturlige settinger for første gang. F.eks. gjennom jobb eller felles kjente. Da er jeg ikke på date på første møte og har bedre tid til å bli kjent før jeg konkluderer om det ev. kan bli noe mer.

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 24 april 2016 16:17

@Q....kjenner meg så igjen i det du skriver! Noen(en for min del) bare fester seg i hjernebarken som en flue på fluepapir😱 Sitter klistret fast for evig tid....selv om evig ikke er for alltid, føles det nesten sånn😂

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 24 april 2016 16:22

Selvfølgelig er det noen som fester seg ekstra. Ta vare på det, som et fint minne. Å skulle gjenskape noe som har vært vil vel aldri gå i lengden. Vær heller åpen for noe nytt, som kan bli vel så bra, eller bedre og forhåpentligvis anderledes 😌

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 april 2016 19:31

Jeg har et par sånne og dessverre så blir alle damene jeg titter på her på Sukker sammenlignet opp mot de.
Og sånt blir det selvsagt problemer av, for det finnes ikke den dama som det er mulig for meg å få som besitter det jeg likte med de alle disse i en og samme person. :P