Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan finner man en "dominant" ..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 24 april 2016 17:08

.. kvinne.

Jeg har litt sans for kvinner med egne meninger, som vet hva de vil og gjerne er litt dominant. Føler meg ikke submissive, underdanig og er heller ikke spesielt interessert i BDSM.

Hvordan omskriver kvinner på profilene sine at de liker å bestemme / styre / ta kontroll, uten å bruke ordet dominant eller andre ord som gjerne forbindes med BDSM?

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 17:12 Privat melding

det finnes jo andre arenaer for dette enn nett her på sukker kanskje kanskje selvom eg vet at enkelte skriver om sine preferanser på profilene..om det fins kodeord vet eg ikkje,men skriv at du ønsker deg det på profilen din så vil jo de som kontakter deg antageligvis være ute etter samme:)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 24 april 2016 17:19

Jeg må bare le. Du søker en dominant kvinne, men er hverken submissive, underdanig eller interessert i bdsm? Det finnes et uttrykk som passer: god dag mann økseskaft.

Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 24 april 2016 17:52

@rampegutt: svaret ditt passer godt i kategorien "Økseskaft", siden det ikke besvarer spørsmålet mitt :) Muligens har jeg uttrykt meg litt klønete, men poenget mitt er følgende: når du oppsøker de BDSM- relaterte sidene finner du mye rare og ekstreme holdninger som jeg ikke kjenner meg igjen i. Jeg er i utgangspunkt interessert i et normalt forhold, men der hun kan leve ut sin dominant side i en viss grad.

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 24 april 2016 17:59

"Jeg liker en kvinne som kan holde meg litt i ørene og sette meg litt på plass om det trengs" elle noe i den dur.

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 24 april 2016 18:06

Du mener som en heteroseksuell versjon av sangen til Silvana Imam "ta av dig" ?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 24 april 2016 18:11 Privat melding

Skriv det på profilen din da: "jeg er i utgangspunktet ute etter et normalt forhold, men søker en kvinne som til en viss grad vil leve ut sin dominante side. Finnes du her ta kontakt med meg".

Jeg vil tro (uten at jeg vet) at dominante lever i helt normale forhold. Men de lever ut sin seksualitet i tillit med sin partner. Jeg vil også tro at en dominant kvinne primært søker en submissiv mann - og ikke en som bare har litt sansen uten å vite hva der egentlig går i.

Egentlig så mener du vel ikke dominant som i konteksten dom/sub/BDSM? Du vil bare bli kjent med en litt selvsikker og sjefene dame? Ettersom du skriver "dominant".

(mann 48 år fra Oslo) sø. 24 april 2016 18:43 Privat melding

Så ihvertfall ei som gjorde det elegant, uten at det lener tvil.

Valg av brukernavn, samt bilde av en høyhælt sko som man vet rekker til langt opp på låret.

Bildebruk er et effektivt virkemiddel på de fleste måter.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 24 april 2016 18:52

Ler fortsatt jeg. Du kaller bdsm ekstreme og merkelig ting du ikke vil ha noe med å gjøre, men du vil likevel treffe en dominant dame? Hva tror du en dominant dame er for noe egentlig? Et kosedyr for din lyst? Hvis du leter etter en "vanlig" dominerende dame er det jo bare å skrove til hvem som helst. Enten er du fyllt av skam eller så aner du ikke hva du søker etter.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 24 april 2016 19:10 Privat melding

Hehe @Adameus - Akkurat som de mennene som kaller seg FiftyShades eller Mr.Grey og har bilder av roser, håndjern og pisk. 😊

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 april 2016 19:18

Du kan ihvertfall starte med å styre unna alle profilene som leter etter en mann med stor M.
Disse er garantert ute etter en mann som er mer dominerende enn det hun selv er i på soverommet.

Men hvordan du skal finne de som faktisk er dominant vet jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 april 2016 19:24

Derimot så slenger jeg meg på de andre her. Er jo egentlig ikke ei dominant dame du leter etter.
Det du leter etter er ei som liker å ta for seg, ei som liker å ta initiativ, ei som styrer hvor kuken skal uten at du har så mye du skulle ha sagt, for å si det på en relativt vulgær måte. :P

En slik damer ønsker vel de fleste av oss menn?
Mens de fleste kvinner ønsker menn som gjør det samme. :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 24 april 2016 22:11

@rådgiver
Første innlegget ditt er tvetydig, og ja, du uttrykker deg klønete/upresist også i ditt andre innlegg/svar til rampegutt

Veldig(!) mange kvinner har egne meninger og vet (meget godt) hva de vil. En god del av disse igjen har personligheter av den mer dominerende typen dvs at de i stor grad (større grad enn mange andre) og generelt/på tvers av mange områder, ytrer/formidler/argumenterer for/får gjennomslag for egne meninger og ønsker.

De kalles ofte sterke personligheter, og oppfattes gjerne som mer krevende, viljesterke,"synlige", tydelige og mer "bossy",altså dominerende, i sin adferd generelt, enn de som har en mindre dominant personlighet. Disse vil selvsagt også ofte trives med å generelt bestemme/styre/ta kontroll som du skriver.

Alle kvinner som er slik vil altså passe inn i beskrivelsen din av hva du etterlyser i ditt første innlegg, men langt fra alle slike kvinner vil ha seksuelle preferanser/ønsker om å være en domina når det kommer til det seksuelle.

Så når du i neste setning forteller at du ikke føler deg underdanig/sub og snakker om BDSM drar du inn det seksuelle aspektet, men distanserer deg samtidig i hele innlegget fra det tradisjonelle seksuelle aspektet ved ordet dominerende (SM).

Jeg tolket derfor i utgangspunktet ditt innlegg slik at du i grunn bare beskrev og ønsket en kvinne med dominant personlighet og ikke en domina, altså tolket jeg deg annerledes enn andre som har svart på innlegget ditt...

Så uansett hva du ønsker deg....det kan altså lønne seg altså å være tydelig og konkret for å unngå misforståelser ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 24 april 2016 22:12

I ditt andre innlegg/svar til rampegutt distanserer du deg igjen fra et ønske om en "tradisjonell domina" og skriver du at du ønsker i utgangspunktet i et normalt forhold, der hun kan leve ut sin dominante side til en viss grad..

Hvilken dominant side snakker du om hele tiden?

Kanskje det er en fordel å klargjøre om det er den dominante personlighetstypen du er ute etter, eller om du faktisk kun snakker om en dominant seksuell side (evt. i en light form/grad, dvs en kvinne som er SMBD/domina light?)
Eller ønsker du begge deler, en generelt litt dominerende kvinne?

Og om du faktisk er mest opptatt av (light) seksuell dominans og ikke så mye bonding og disiplinering så bør du kanskje droppe BD og kun snakke om SM?

Veldig greit å forsøke å være tydelig og presis når man snakker om "dominerende" for det er absolutt ikke en klar sammenheng mellom dominerende personlighet og ønsker om seksuell dominans, noe mange synes å tro...?

Har folk i vårt seksualiserte samfunn "glemt" at det er mye mer vanlig å være dominerende enn å være en domina/dom og vice versa at det er mer vanlig å ha en mer passiv/føyelig personlighet enn å være submissive i senga?

Til syvende og sist handler jo faktisk ikke alt om sex når to skal finne hverandre og en gjensidig kjemi, selv om man innimellom...

(eller ofte, oftere, oftest? haha :P ..og det er det tragiske/tragikomiske ved det eskalerende sexfokuset i det evige og voksende singelmarkedet ...for bra sex er godt lim i et (godt) forhold, men alene er det ikke sterkt nok til å holde to mennesker sammen i tykt og tynt eller over tid..)

kan få det inntrykket...

Veldig mange har jo tilsynelatende reflektert rundt det at de ønsker/passer med en domina/dom. Eg lurer (les:tviler) ofte på om de har reflektert like mye ift om de ønsker/passer sammen med en mer eller mindre dominent partner eller ei.. ;D

(mann 48 år fra Oslo) sø. 24 april 2016 22:28 Privat melding

Dom som sier at andre er domme, dom er domme, dom!

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 24 april 2016 23:08 Privat melding

@HerrFekt :))

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 25 april 2016 00:19

@powpow

Mann med stor M betyr visst ikke helt det samme for deg som for meg, så tror ikke du skal snakke og garantere ting på vegne av alle kvinner der ;)

Mann med stor M er henspeiler oftest på mange flere kvaliteter (totalpakken) enn det seksuelle, men han må generelt utstråle "mandighet"/virilitet, ha typisk mandige trekk og ikke oppføre seg som ei "kjerring" ja... ;D.

Han er selvsagt viril i senga, men utpreget dominant trenger han ikke være...tenker mer i baner av en som vet hvordan han skal behandle en kvinne, som er leken, trygg og relativt opptatt av også kvinnens nytelse... det er en mann med stor M i senga! :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 25 april 2016 00:23

@Antonine: long time no see. Jeg kan muligens leveres på postordre :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 25 april 2016 00:33

hehehe.. hey BlingBling ;) ...levering på døra da, for eg giddikkje å bære deg heim fra posten altså! ;D

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 25 april 2016 00:36

Bringback, bringback - bringback my bunny to me, to me.,,

De ringer vi bringer - hilsen Bring

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 25 april 2016 00:43

hahaha @Bring! :D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 april 2016 02:17

@Antonyma

Nå sier jeg ikke at det menes at han er utpreget dominant.
Jeg sier at mann med stor M ofte betyr at de er sjefen på soverommet.
Ikke nødvendigvis at de er veldig dominant, men at de er pådriverne, tar initiativ og er bestemte.

Og akkurat DET mener jeg de fleste damer ser på som en del av mann med stor M.
Merk deg at jeg skriver en del av. Det er selvsagt andre typiske maskuline trekk som også er en del av det.

Uansett så styrer jo glatt unna de som skriver at de leter etter en mann med stor M.
Jeg er ikke dum, jeg vet jo at jeg ikke passer den beskrivelsen.
Er nok mer mann med liten m og trives med det. :P

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 10:32 Privat melding

@powpow
Hmm følger Antonyma helt klart her gitt. Mannen med stor M betyr IKKE at han er sjefen på soveromne!. Langt i fra!!

Heller ikke at de er pådriverne, tar initiativ og er bestemte. Ja, tror nok menn generelt tar mere initiativ til ... enn kvinnen, men det har ingenting med å være mannen med stor M eller bestemt osv.

Så du kjære powpow du trenger IKKE å styre unna de kvinnene som søker mannen med stor M!

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ma. 25 april 2016 10:41 Privat melding

betre med ei som veit ka ho vil både her og der enn ei som er tafatt og ikkje veit noken ting :)
kunne godt tenkt meg ei dominant dame eg ;)

Skjult ID med pseudonym rådgiver ma. 25 april 2016 17:44

Takk for innspill så langt, spesielt @Antomya og @Lisalinn. Er vel enig i det meste dere skriver.

Jeg kan for øvrig også leveres på døra, til og med A-prioritet :)

Kan gjerne prøve en gang til å presisere hva jeg mener. Jeg oppfatter meg i utgangspunktet som en ganske oppegående og selvbevisst mann. Samtidig føler jeg lengselen etter å hengi meg overfor en kvinne, å være opptatt av at hun har det bra og å underordne mine egne ønsker og behov. Og denne følelsen utløses blant annet når en kvinne har en selvbevisst / «dominant» atferd, stiller krav og utfordrer meg m.m.

Er klar over at en dominant kvinne i utgangspunktet letter etter et submissivt motstykke for å få gjennomslag for sine ønsker og behov. Men poenget mitt er i hvilken grad. Når man oppsøker diverse BDSM- sider så forventer de damene som kaller seg for dominante at motparten gjør alt – uansett. Det funker ikke for meg. Jeg er i utgangspunktet villig til å strekke meg langt til å prioritere kjæresten min og å oppfylle hennes ønsker og behov (både i hverdagen og på soverommet), men har også mine grenser som jeg ønsker at de blir akseptert.

Så er jeg enig i at det må skilles mellom å være dominant i hverdagen / i soverommet og å være domina, dvs. om man blander inn BDSM. Jeg synes at noen aspekter av BDSM er interessant, men oppfatter meg som sagt ikke som slave eller sub. Men jeg er villig til å underordne meg kjærestens ønsker og behov i stor grad, som i tillegg eventuelt kan krydres litt med BDSM med henne i den dominante rollen. Det første kan jeg sikkert leve ut i hvilken som forhold, men det er ikke helt det samme om jeg gjør det frivillig eller om vedkommende forventer / krever det. Det er mye på det mentale planet som fascinerer meg: å vite at hun kan ta styring / kontroll – og jeg hverken vil eller kan motsette meg.

Er vel også enig i at seksuell tilfredstillelse er viktig i et forhold, men ikke alt. Samtidig kan et forhold være utfordrende når det ikke funker i horisontale planet :)

Størrelsen på forbokstaven til mannen er for øvrig ikke så viktig for meg :) Og min mandighet definerer seg heller ikke gjennom hvorvidt jeg er sjef på soverommet. Tvert i mot: det krever mye styrke å la andre overtar kontrollen.

Så Antomya: hvilke søkeord skal jeg bruke? :)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 25 april 2016 17:53

@rådgiver
Jeg vet akkurat hva du vil ha/ønsker! Å jeg har lest alle misforståelsene og skjønt at det var akkurat det, misforståelser. Skjønte allerede i første innlegg hva du mente😊 Lykke til i søken.

Skjult ID med pseudonym rådgiver ma. 25 april 2016 18:05

@Vimsa. Takk. Dette med kommunikasjon / misforståelser er et minefelt :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 april 2016 20:07

@Kristin112

Som jeg skrev så er det jo bare en del av det.
Og det er ikke KUN den delen av mann med stor M som gjør at jeg holder meg unna kvinner som søker det, bare så det er sagt.

Det er jo fullstendig idioti og ikke minst respektløst om jeg skulle gått for ei sånn dame når jeg vet at jeg ikke matcher det hun leter etter.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 25 april 2016 20:57

@rådgiver, bare hyggelig😊
Hele nettet er et minefelt hvor det er lett å misforstås så det gjelder å trå forsiktig. Synes å erindre at det har vært en liknende tråd for en god stund siden om akkurat det samme, men da fra en dame.
Misforståelser der også....

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 21:15 Privat melding

@powpow
Ja, jeg ser og jeg har sett at du skriver at "mann med stor M ofte betyr... " "Og akkurat DET mener de fleste damer..." OG "...at det bare en del av det"

Du får selvfølgelig gjøre som du vil, men ikke "påstå" at kvinner som søker mann med stor M betyr at de søker en som er sjef på soverommet (som en del av det) at mann med stor M betyr at de er sjefen i soverommet. Og at det er det de fleste kvinner mener. For akkurat det tørr jeg påstå at de fleste kvinner ikke mener. Selvfølgelig noen liker det ene og noen det andre, men igjen mann med stor M betyr ikke automatisk at de er sjef i ...

Sånn ferdig snakka :) Og bare så også det er sakt, jeg mener ingen er "sjefen" verken i et forhold el da på soverommet...

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 21:16 Privat melding

... men selvfølgelig noen liker jo det også...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 april 2016 21:31

@Kristin112

Oki, da er de sikkert bare en tilfeldighet at det har vært sånn med alle de jeg har lest.

Jeg sier uansett ikke ALLE. Derfor har jeg jo egentlig rett når f.eks flertallet av de med det i profilen nettopp gjør det.

Det er sikkert mange som ønsker seg en mann med stor M for alle de andre delene det innebærer.

Men det er bra at damene vet hva de ønsker seg. Gjør det jo lettere for både dem selv og de som titter innom. :)

Jeg er som sagt ingen mann med stor M, så jeg er fornuftig og holder meg unna.

Ut i fra dette forumet og andre steder på nett så er det alt for få (spesielt menn) som har selvinnsikt til å vite hvem en bør la være å kontakte.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 22:06 Privat melding

@Powpow
Ja, da må det være tilfeldig... Sett mange jente profiler jeg også (sikkert ikke sååå mange som deg) men aldri sett at når de skriver; "...jeg søker mann med stor M, som da vil si bla. bla. ... at det da også betyr/ at de har skrevet at han da også skal/må være sjef på soverommet". Og hmm vi jenter prater jo også som kjent myyyye sammen og ja da også om mannen med stor M, men aldri hørt din beskrivelse av hvordan mann med stor M skal være... ja, ja noen liker det, men det handler ikke om mannen med stor M .

Ja, enig at det er mange som ikke har selvinnsikt til å vite hvem en bør søke/la være å kontakte. Men noen igjen har foooor mye og tror du faktisk er en av de...

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 25 april 2016 22:10 Privat melding

Tror mannen med stor M er forskjellig fra kvinne til kvinne. På samme måte kvinnen med stor K er det for menn.

En god blanding er greit :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 april 2016 22:24

@Kristin112

Neida, det står ikke svart på hvitt. Men det går da an å legge sammen alt en har fylt ut i profilen sin slik at en danner seg et bilde.

Men nok om det, selv om definisjonen på en mann med stor M er forskjellig, så er det jo noen punkter som går igjen.

Og hva er en kvinne med stor K egentlig? Kan bare snakke for meg selv, men shemales er ikke akkurat min greie. :P

Ja, jeg er fullt klar over at jeg har særdeles mye selvinnsikt. Og jeg syns det egentlig er bare bra jeg. Jeg sparer damer for mye bry og uønsket oppmerksomhet.
Jeg tror de fleste setter stor pris på det. :)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 22:45 Privat melding

Helt klart @villblomst! :)

@Powpow Hmm tror du da leser for mye mellom linjene... og det da er heller faktisk hva DU legger i mannen med stor M og ikke hva vi kvinner legger i akkurat det.

Haha vet ikke engang hva shemales er jeg og tror ikke jeg engang gidder å finne ut av det...

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 25 april 2016 22:51

Shemales var ny for meg også; hva man ikke vet, sier jeg bare :-)

@Powpowgutt
Kanskje du kan opplyse oss damene litt ...?

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 25 april 2016 22:51

@rådgiver ikke bekymre deg et sekund for at en bdsm dominant dame skal forsøke seg på deg. Du er så uklar og forvirret at en domina vil spise småstein før du kommer i nærheten av henne. Men en litt nysgjerrig vaniljedame fra sukker kan du kanskje få kontakt med. Det er vel ikke helt utenkelig.

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ma. 25 april 2016 23:00 Privat melding

trur powergutt synser litt vel mykje og er heilt klart på jordet når han trekker shemales inni diskusjonen når ein kvinne med stor K blir nevnt. det var nok ikkje kvinnen med stor K (uk) ho meinte powergutt sjølv om det virker som du håpte det :P

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ma. 25 april 2016 23:04 Privat melding

rart dere damer ikkje veit ka shemales er, det har no vore snakka så masse siste året om "født i feil kropp" (transkjønnet og slikt. Så pass klarer vel dere å tenke og vil eg tru ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 23:08 Privat melding

.... eh nei, bonden...

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 25 april 2016 23:11

Popcorn anyone?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 april 2016 23:19

@Kristin112

Neida, det er ikke så uklart at en må lese mellom linjer.
Men samme det. Poenget var vel mer at jeg regner med at damer ønsker at det skal være noe tak i mannen.
Uavhengig av hvilken arena det er snakk om.

Har uansett ikke noe å si om de ønsker en kar som tar litt kontroll inne i mellom på soverommet, for det er uansett damer som av andre årsaker ikke passer meg.

Er vel kanskje mer der det ligger. Ikke hva de legger i mann med stor M, men snarere hva slags type damer det er som skriver det i profilen sin.

Hmmm... Ja, det tror jeg faktisk det kan være. Takk, da lærte jeg noe nytt om meg selv i dag også. :)

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 25 april 2016 23:21

Nei, enig med deg, Kristin - og det begrepet er ikke godt i det hele tatt ... (fe/she); melder det inn til Institutt for begrepstømming med det samme, jeg.

Blingbling - det der hadde jeg ikke trodd om deg ;-)

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 25 april 2016 23:33

Jeg har bare gulrøtter her, skjønner du. Går ut og kjøper sjokolade nå!

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 00:05

Hahahahaha! en kvinne med stor K er en shemale!!! hahahaha eg dauver :D :D veldig bra! :-)

En dame med stor D da? ...vil det si at hun har bryster i dobbel-D cup?
hahaha, mannfolk altså! godt dere har litt større neser enn damer så dere i det minste tenker litt lengre enn "noen" damer! hohoho..

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 00:23

@rådgiver
det er ikke meg du søker ;-) eg er en sterk kvinne ja, men ingen domina. ...tror eg ihvertfall :O ..muahahaha! ;D nei, herregud...sitter jo bare her med min strap-on og leker shemale nå....eller kvinne med stor K!!

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 01:26

..og klart det sikkert finnes dominaer in spe eller eller "light" også...?eller hva sier du @rampegutt? du som virker å vite så godt hva en domina vil ha? ..folk finner vel ut slikt i ulik alder og alle blir vel ikke verste herskerinnene over natta eller nødvendigvis noengang for den del vel?

hva de skriver eller ikke skriver i profil antar eg er like ulikt som hva en sub eller andre med ulike preferanser skriver eller ikke skriver..?

hm... men sikkert mange flere som kunne tenke seg å få innsyn eller hint om behov/preferanser som ikke passer eller passer i så måte...

Hadde det ikke da vært praktisk...siden "alle" er SÅ opptatt av det seksuelle fundamentet eller limet eller kjemien og grunnlaget og...eh ja.. slik at et forhold kan funke vet dere.. og siden "alle" har mer og mer eller mindre sære preferanser de synes det er viktig å få leve ut, at det var en egen rubrikk der man beskrev sine seksuelle preferanser/behov i detalj? Så kunne man lese der først liksom...

Kanskje man til og med kunne lage en egen søkefunksjon på sex-kategorier eller bare matche folk etter seksuelle behov først som sist, slik at dersom man tilsynelatende er "kompatible" seksuelt deretter kan sjekke videre hva de har skrevet om sin personlighet osv? Praktisk ja? Effektivitet i menneskekatalogen muss sein og first things first ikke sant? Noen burde vel foreslå dette for sukker..., sikker på det ville bli en stor hit! :D hahaha...det verste er at det antagelig ikke er så far-fetched....:P
...Hvor skal de få gjenlevende håpløse romantikerne gjøre av seg til slutt?? nei, de er nok en utdøende rase...evolusjonens naturlige seleksjon er som kjent nådeløs!

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ti. 26 april 2016 06:13

Joda, alt har en begynnelse her i verden. Men det er noe med det å sende doble signaler. Jeg vil underkaste meg, men ups, jeg vil visst ikke likevel! Ja jeg kjenner mange dominante damer og er det noe som irriterer dem så er deg bestillingssuber. Menn som SÅ vil bli dominert, men som har tusen forklaringer på hvor nennsomt og delikat og tilpasset mannen denne dominansen må være. Og de fordrar ikke menn som ikke kan/våger å stå for sin underkastende legning. Det er noe med å gå med ryggen rak, selv om man bøyer seg for sin domina.

Men ja, kanskje han finner sin dominante dame her inne. Hvem vet.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 06:56

ser den også rampegutt :-) om mannen skal legge alle premissene for dominansen forsvinner jo poenget litt antar eg...

hmmm... kjenner umiddelbart på assosiasjoner til bestillinger/forventninger til kvinnens utseende eller oppførsel ellers... at kvinner kan være og se ut både slik og sånn (teoretisk).... bare det er innenfor "slik og sånn" (i praksis) som menn kan like/akseptere...

Et eksempel er den litt umulige eller hårfine balansekunsten den typiske "bestillingen" hore/madonna i en og samme kvinne... medfører...
..og menn er "enkle" sies det...jeggu sa eg smør sier eg,.;P haha!

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 april 2016 06:59 Privat melding

at noen menn absolutt vil la seg dominere som du sei powergutt er no ein ting, men dominante som meiner ein eventuell sub skal underkaste seg berre for ho er dominant og ikkje skal kunne ha krav til korleis ho ser ut er også tullete ;) Det må vere lov å ønske seg ei dame som er slank sjølv ho liksom skal vere den dominante. Alt begynner bunner uti respekt for kvarandre og det er tross alt suben som egentlig "bestemmer". Elles ville det ikkje vert stop ord inni bildet.
Du får finne ei som er bestemt og kanskje litt streng da veit du, så får du legge fram ønskene dine ein vakker dag ;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 07:09

@bonde.. eh... om det var et tilsvar på rampegutt og mine siste svar trur eg du missa poengene våre, ingen av oss har påstått det du argumenterer mot nemlig.. ;-)

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 april 2016 09:53 Privat melding

hmmm... kjenner umiddelbart på assosiasjoner til bestillinger/forventninger til kvinnens utseende eller oppførsel ellers... at kvinner kan være og se ut både slik og sånn (teoretisk).... bare det er innenfor "slik og sånn" (i praksis) som menn kan like/akseptere...

som du skriver, så skal den som skal la seg dominere ikkje komme med serskilte krav, men berre vere fornøgd han blir dominert. Og det må no den dominante gjerne meine. Men om den dominante skal ha krav til korleis slaven ser ut så bør det vere lov å krevje litt andre veien og. Les ka du skriv du så forstår du kanskje betre?

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 11:52

Bonden, la du merke til det lille ordet

ellers??

Altså som i ellers i samfunnet/i andre situasjoner enn ved SM tema. Kun første avsnitt handlet om dominansen ....de to neste avsnittene var om forventninger/bestillinger fra menn sånn generelt....altså ELLERS
Og eksemplet på forventninger/bestillinger ELLERS med hore/madonna har ingenting med dominanse å gjøre og eg trodde det var velkjent ...

Så nei, eg skriver absolutt ikke sub ikke skal komme med noen krav...kun at sub ikke skal komme med ALLE krav/legge ALLE premissene.

Og hvor kom temaet utseende inn for deg??? Hehe..Halo, kun i ditt hode det, eg og rampegutt snakket ikke om utseende heller...
Værsågod:dagens teskje går til deg:)
Nei.....
minner om spørsmålet "kva las du no?" altså ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 11:56

Og da altså utseende ift tema dominanse.. Før du glemmer ordet ellers igjen;p

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 26 april 2016 12:31

@rampegutt og @antonyma. Jeg tipper det bonde-38 reagerte på var at det virket som om dere mente at en som er dominant bestemmer alt og den som er submissiv må finne seg i alt. (Selv om det antagelig ikke var det dere egentlig mente, så vil det lett tilkes slik). Som han sier så er det hele tiden den submissive som definerer grensene, og også en submissiv må jo få lov til å begynne litt forsiktig. Bare for å ha tunga rett i munn i forhold til hvem som bestemmer hva.

Når det er sagt så blir hele denne diskusjonen litt pussig fordi @ts starter med å si at han ikke ønsker å være submissiv, så jeg tror antagelig @rampegutt har rett i at en ekte dominatrix ville styrt helt unna. Og en vaniljedame som er litt bestemt ville antagelig være det helt rette. Det er vel egentlig det @ts prøver å antyde uansett :-)

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 26 april 2016 12:33

*tolkes

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 april 2016 12:48 Privat melding

takk Lexi, du tolka det som eg tolka det :)

Antonyma bør klare å ordlegge seg skikkelig og ikkje i begrep og skriveretning som kan tolkes feil om det skal tolkast på hennas måte :)

tok meg forresten ei teskje med grøn te akkurat :P

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ti. 26 april 2016 13:32

Synes @Antonyma ordlegger seg utmerket jeg:-)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ti. 26 april 2016 14:02

Det vrimler av menn som har lyst til å bli utsatt for kvinnelig dominans. Så stor er den skokken at dominante damer helst holder seg litt i skjul. Eksponerer de seg blir de nedlesset med post og da hovedsakelig fra bestillingssuber. Disse såkalte "submissive" menn kunne da heller gått til en prodomina og betalt for å bli dominert. For å være ærlig tror jeg ikke på konseptet "dominant vanlig dame". Enten tenner du seksuelt på å dominere typen din, eller så gjør du det ikke.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 26 april 2016 14:12

Tipper hun finner deg, ikke omvendt :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 14:47

Haha,lov å prøve seg bonden:D
Den eneste setningen min som omtalte noe i retning av hvem som evt "bestemmer" og hvor mye ift tema seksuell dominanse (SM) er : "Om mannen skal legge alle premissene for dominansen forsvinner jo poenget litt antar eg"
Om du og lexi og evt andre klarer å tolke det til å bety at poenget er at dominaen skal legge alle premissene så har dere mer "lese og forståelsesproblemer" enn det går å forsikre seg mot uansett hvordan man formulerer seg.

At den ene av to sultne ikke bør spise opp hele middagen alene er vel ikke det samme som at denne ikke skal få noe mat i hele tatt? eller tenker dere slik også?
Eg kan kun ta ansvar for hva eg skriver, ikke hva alle andre legger til eller trekker fra som det passer dem når de "leser".

Kan ikke se hvor eller hva eg konkret har skrevet som kan forklare bondens og lexis oppfatning om at eg argumenterer for at dominaer skal bestemme alt eg altså...tvert om har eg vel argumentert for dominaer in spe eller light faktisk (noe som i seg selv burde være en buffer mot feiltolkningen deres..), men værsågod og let.
Mulig dere ikke forstår det eg skriver her heller,i så fall kan eg bare si at mot dumskap (også dumskap light ;p) kjemper selv den vise forgjeves og at eg med dette gir meg med oppklaringsforsøk nå.
Regner med dere i det minste har fått med dere dementeringen og det får holde.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 15:08

Leser for øvrig heller ikke Rampegutt som at han mener dominaer skal bestemme alt og at sub ikke skal legge noen premisser nei. Absolutt ikke.

Han sier derimot at det blir feil om en domina nesten helt og holdent skal være en bestillingsdomina, og i praksis kanskje slett ikke en domina i ordets vanlige forstand/betydning eller i kvinnens oppfatning i hele tatt...

Og det er vel i tilfelle like respektløst mot hennes ønsker/behov og person, som at en sub ikke skal få ha "noe" å si. For da har jo i praksis ikke hun "noe" å si, samtidig som det forventes at hun skal klare å spille dominarollen i hovedsak da til mannens forlystelse. Men den ser dere ikke antar eg... :p

Eg assosierte videre rampegutts eksempel til et mønster (eg som kvinne opplever/ser) ved andre mannlige mer eller mindre urimelige "bestillinger" til kvinner både seksuelt (hore/madonna) og ellers..uten at eg gikk i dybden da det ikke vedkommer trådens tema.
Hore/madonna har jo ikke noe med SM å gjøre så det burde også gitt dere et hint i riktig retning om det hele var uklart for dere. Og hadde eg snakket om submissive menn fremdeles hadde eg skrevet det og ikke "menn" som eg skrev, da ikke alle menn er sub.

Eg er i grunn rimelig presis eg, men kan dere hevde at dere leser og forstår like presist og henger dere med nå?

Tenk litt over det, uten å gå på autopilot i forsvar ;) Det er ikke farlig å innse at man kanskje misforsto noe heller....just saying, å ikke (ville) innse det på tørre møkka er oftest mer alvorlig..;D

Ha en forståelsesfull dag allé sammen! :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 april 2016 15:33

Til og med JEG vet jo at en dominant ikke bestemmer alt.
De setter jo et sett med regler/krav sammen.
Og jeg har jo egentlig ikke noe greie på sex og fetisjer. :P

Jeg vil som @Antonyma påstå at det er ikke en dominant dame @ts leter etter, men snarere det vi på bygdespråket kaller for ei sjefete kjerring. :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 15:43

@lexi:)
Det du forklarer meg og rampegutt er jo selvfølgeligheter :-) ...men du glemte å presisere at det for bonden (altså ikke objektivt og generelt for alle lesere) virket som vi mente det ;-)

Og å definere grenser er ikke det samme som å definere hele eller mesteparten av dominaens rolle i domineringsrollespillet ..og det er det vi snakker om.
Det at folk får sette grenser både seksuelt og ellers eller velge hvilket utseende en partner har (jfr bonden om slankhet osv) er like selvsagt for et forhold med SM-innslag som i alle andre forhold vil eg tro?? Eller hva tror dere??

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 april 2016 15:48 Privat melding

vi tolka det på vår måte for du skreiv det på ein måte som var tolkbar. Men at du ikkje ser den måten for du leser det på sin måte må vere lov. Om det er noen som går heilt og holdent i forsvar så er det i såfall du ;)

Eg er ikkje anonym her når eg skriver, eg tør å stå for det eg skriv. Så ikkje bland inn dumskap og slikt berre for vi tolker det du skriv på ein annen måte enn du skriv.

Ha ein problem fri aften du anonyme

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 april 2016 15:51 Privat melding

det med slankheit og andre preferanser er ikkje like sjølvsagt i eit SM forhold etter ka eg har sett Dominante damer søker etter. Sjølv om du meiner å vite det :)
Eg er tross alt inne på litt andre sider og prater med folk som er både sub og dom :)

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 26 april 2016 16:05

Herrejemini. Dette blir for mange ord selv for meg.

Tror vi er enige om hva @ts ønsker, så får vi bare ta til etterretning at alt vi sier tolkes, uten at det er ensbetydende med manglende intelligens hos mottakeren.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 16:42

@powpow :-)
"Kva har du "lest" no skal tru? "Haha😉

Andre har spekulert og påstått/konkludert med hva @ts nok ser etter, men har eg det? Og i den retningen du hevder??😁

Eg har iallefall IKKE slått fast/påstått at han ikke ser etter en domina (om det var det du mente med dominant dame), og ei heller at han ikke ser eller ser etter en dominant dame (som eg tidligere har forklart ikke er det samme som en domina) (usikker på forskjellen på dominant dame og sjefete kjerring og eg altså...noen ville jo kalle en dominant dame nettopp dette😂) haha... Har det bare litt morro med å påpeke presisjonsnivået i skrivingen her nå;-) skjønner at du med dominant dame nok mente domina ;-)

Eg altså Antonyma, har derimot foreslått at @ts bør være tydeligere på hva han ser etter(noe eg ikke synes han har lykkes helt med enda, da folk inkl meg selv fremdeles er i tvil) og så har eg skrevet at eg er nok ikke den han ser etter da eg ikke er en domina😜 haha..
Altså, implisitt: eg tror han ser etter en domina!
(Teskje i posten til deg også! ;-))

Senere har eg ikke synset og i alle fall ikke påstått noe som du skriver, om hva @ts vil ha....
men heller fremdeles mot at eg oppfatter at han ønsker seg en domina dog kanskje i en slags light noviseform 😇/😈..

Lexi har foreslått en bestemt vaniljedame og rampegutt betviler tydelig at @ts ønsker en ekte domina ....
så er det ikke påfallende/morsomt at du ikke velger en av disse å være enig med, fremfor Antonyma som faktisk ikke er enig med deg? Eg synes det😁

Så igjen ...eg vet ikke hvor dere tar mange av tolkningene og konklusjonene deres fra eg altså.. 😂

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 april 2016 16:53

Haha, nei det var min feil. Jeg mente ikke Antonyma. Gikk litt fort der.
Så beklager så mye at du har skrevet såpass lang post når jeg skrev en liten feil. :/

Nå har ikke jeg noe peiling på sex, så jeg måtte google litt.
Så derfor spør jeg, siden dere ser ut til å ha litt peiling, men er ikke ei domina litt vanligere å finne innen BSDM?

Hvis en da trekker ut BSDM delen som @ts ikke tenner på, sitter en ikke da igjen bare med en helt vanlig sjefete dame? :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 17:19

Haha,men bonden da 😂 da blir jo alt så meget klarere om hva du tenker, hva du er farget av og hvilke meninger du derfor litt for raskt tilla mitt innlegg😂

Det var da du som drog fram at det burde være lov å ha krav til utseendet en domina partner skal ha, etter mitt innlegg.
Eg bare støtter deg i det og sier eg har da aldri påstått noe annet :-)

Hva folk faktisk ønsker på slike sider har eg ikke snøring på, og hvis det er det som fremkommer av ønsker på disse sidene du opponerte mot, og ikke mine ytringer, hvorfor sa du ikke bare det fremfor å dra inn og koke det i hop med mine setninger om menns forventninger til kvinner ellers...når eg spurte deg om ditt innlegg var en respons på min el rampegutt sin tråd da?? Jeez....facepalming😛

PS:
Eg mener heller ikke å vite noe om krav til utseendet i disse miljøene som du kan lese ....eg ville tro det skrev eg med spørsmålstegn... Og så spurte eg faktisk hva dere tror....altså ikke det samme som å mene å vite noe😜

Å bli referert riktig hadde vært forfriskende snart, det begynner å bli kjedsommelig og for dumt (for dumt ja!😉😂) å korrigere alle useriøse og uriktige påstander om hva eg faktisk skriver.
Pisk and løv
Anton😘

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 17:23

@lexi
"Vi" er vel ikke enig i hva @ts muligens ønsker nei😂?? (Hahaha. det vil jo ingen ende ta dette! Eg gir opp😂)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 17:32

Å hevde at noe er tolkbart uten å konkret argumentere for eller vise logisk hvorfor et utsagn er det, er heller ikke regnet som gyldig eller god argumentasjon...just saying...
For da kan man jo bare si det om alt man "misforstår"..
Bare sånn til en annen gang😉

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 26 april 2016 17:41

@Antonine: du "sjefer"😂 i denne tråden og?

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 26 april 2016 18:31

@Antonyma. Er du gammel nok til å huske Arnold Juklerud og uttrykket 'kverulant paranoia'?

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 26 april 2016 18:32

@powpowgutt: Jo det høres logisk ut for meg også.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 21:35

@Lexi... :) :) ..Følg med nå ;)

Du mener den kjente, interessante, lærerike og veldig viktige saken om justismordet som omhandler en grov falsifisering av "diagnosen" du snakker om, og mannen det ble reist en byste av ved Gaustad sykehus i 2005 som en oppreisning for denne uretten?

Ja, hva med den?

"Vi" skulle vel aldri føle oss litt som Nils Adolf Retterstøl og Co nå håper eg?
*knis* ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 april 2016 21:40

@Moxie

Uhh.. Nå falt jeg litt av. Hvordan kan det være gråsoner?
Hvis en ikke er dominant, hva er man da? Er det andre alternativer enn ikke-dominant?

Om du mener at det finnes forskjellige grader av det å være dominant, ja da skjønner jeg hva du mener. :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 22:08

@blingy..hehe.. how can I not? ;-)

It's a dirty job, but somebody's got to do it.. ;P

hahaha.. :D Der har du meg og Swayze vet du! ;-)

"Dalton lives like a loner, fights like a professional, and loves like there's no tomorrow".. Jepps! Skulle jo tro han het Anton og ikke James til fornavn ;-) ahahahaha... Ah! :D How the pieces in the puzzle come together so beautifully sometimes! ;P hahaha!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 26 april 2016 22:42

Antonine: Of course, of course.

Interessant maskevidde i filmsmak...

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 26 april 2016 23:53

hi hi hi... Bringbling ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 27 april 2016 00:32

og for ordens skyld... han hette Juklerød, den der sta, sterke og utholdende helten av en mann som ble tildelt en diagnose og innelåst for å stilne hans iherdige og rettsskafne, men for noen så alt for "plagsomme" samfunnsstemme..

Han fortjener faktisk å få rett navn på trykk synes eg :)

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 27 april 2016 00:42

Ja. Han fortjente å få sitt navn riktig skrevet. Det har du helt rett i. :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 27 april 2016 01:29

Hehehe.. vel,vel,vel.. :-D .. som den godeste BlingBling kanskje ville sagt nå:

Veni, vidi, vici.

Pisk & løv (tough kinky love) fra
Antonine ;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 27 april 2016 19:40

Eller som kusine Anton så treffende ville sagt:

"Who's your domina!" 👊

?(^o^)?

😎 😂 Ahahahaha..👅 😇😇😇😁

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 27 april 2016 19:50

@Antonine: i denne tråden: vidi, vici, veni

https://m.youtube.com/watch?v=e8ftZjawaWI

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 27 april 2016 20:28

Ha ha touché! ;D

Skjult ID med pseudonym rådgiver on. 27 april 2016 20:39

Denne tråden har jo tatt helt av :) Og @rampegutt har fortsatt ikke fortstått poenget mitt, men det kan jeg leve med :) @Lexi, @Moxi og @Antonyma henger mye bedre med :) For the record: Jeg letter ikke etter en domina, og jeg føler meg heller ikke submissiv. Så er det forskjell mellom en ønskelistesub og å sette grenser. En ønskelistesub maser hele tiden om hva som skal skje, en som setter grenser fastsetter en ramme innenfor kjæresten kan styre uten "but´s and if´s". Så burde det være normal i ethvert forhold at man prøver å finne en felles nevner og å imøtekomme hverandre. Dette gjelder også for et D/s-forhold. Stikkord her er SCC-prinsippet. De damene @rampegutt henviser til er akkurat av det slaget som jeg ikke klarer å forholde meg til. De søker etter noen som enten er en slave i bokstavelig forstand eller en som er ikke helt klok. Når det gjelder første bor de også i feil land og er litt sent ute - sånn cirka 200 år. Er enig med Moxie i at det finnes ulike grader av å være dominant.

Men så viser denne debatten her at dette temaet er ikke enkelt. Dette finnes mye manglende kunnskap, fordommer og stereotyper som gjør at man fort få BDSM-stempel på panna. Men BDSM er et veldig vidt spekter og det er forskjell på folk. Dette kan ikke generaliseres.

And the points goes to:
@Moxie: 12 points
@Lexi: 11 points
@Antonyma: 10 points

@Rampegutt: 0 points :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 08:18

Hey! vi har fått points! thanx :D

...men...hm...?

..var det douze points eller var det douche points?

.... zen points eller tenn-poeng? ;D

..det kan iallefall ikke være beste svar på trådstarters spørsmål-points....
-for da burde jo rampegutt som skrev at dominante damer helst holder seg litt i skjul og ikke er så glad i å eksponere seg pga for mye og feil pågang også få mer enn 0 points og de to andre har jo ikke svart på det i hele tatt så nei....det er det ikke nei...

etter en kjapp liten sjekk i tråden har eg kommet frem til:
12 points for å bekrefte at det finnes grader av dominanse ja...og
11 points for å foreslå at en bestemt vaniljedame ville være riktig for ts og hva han prøver å antyde ja... og
10 points for....eh...litt vanskelig å si helt bestemt da eg har skrevet relativt mye....

bl.a at det finnes at det finnes grader av dominanse....eh

samt at basert på ts sin upresise formulering så er det mulig han søker:
a)dominerende (ikke domina) dame (..bestemt vaniljedame?? potato tomato?) eller
b)domina in spe/light
c)begge deler

så neimen om eg heeelt forstår hva vi har fått points for her.. selv om ts nevner noe om å forstå poenget ( the point?;D ) ...men men..ikke så nøye å forstå alt heller vel! :-)

points er points! - og - det enkle er ofte det beste tenker eg vi sier! ;-)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt to. 28 april 2016 09:59

Null poeng til meg? Dette er definitivt det verste jeg har opplevd på dette forumet! Galskap!!!

Skjult ID med pseudonym Rampegutt to. 28 april 2016 10:02

Men jeg legger meg på minnet det finurlige i å søke en dominant kvinne selv om man ikke er submissive og ikke søker en dominant kvinne. Klarer enn det er det vel ikke mulig å bli.