Alle innlegg Sukkerforum

Er menn bare opptatt av utseende?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pote ma. 25 april 2016 11:42

Etter å ha vært her en stund er det en ting som jeg funderer over. Det er hvorfor så mange menn forventer at du skal sette inn bilde med en gang de får kontakt. Er utseende til oss kvinner det eneste som betyr noe? Mange menn skriver tilogmed i profilen sin at de ønsker svar fra kvinner som er vakre, feminine med høyhælte sko og dertil tilbehør. Har vi ikke kommet lengre? Jeg føler et gufs fra fortiden den gang kvinner skulle stå ved kjøkkenbenken med middagen klar og være velstelt og taus når mannen talte. Det betyr nok ingenting hvor godt en kan komme utav det med hverandre ellers så lenge det ytre ikke er på plass. Er det noen menn der ute som tør å svare og som har et fornuftig svar å komme med?

(mann 36 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 11:53 Privat melding

Pote: I think innitially attraction is more about physical beauty than the personality.. But as I would get to know the person it would be more about the values, personality etc and wouldn't be so much about her outer appearance.. But that doesn't mean that if she is stunning but has absoluty bi*chy personality I would still put up with her... It's my personal opinion though.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 25 april 2016 12:02

For min del, som ser etter en mann er bilde viktig! Jeg må like utseende på den jeg evt skal date. Har ingen preferanser på hvordan han skal se ut, men må like det jeg ser....jeg må se at det er en jeg har lyst å kysse.
Derfor går jeg kun inn på profiler med bilde. Når det er sagt, er det alt det andre som virkelig teller. Hjelper ikke å like ansiktet hvis hode generelt er "tomt"😁

(mann 48 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 12:09 Privat melding

Utseendet er ikke det eneste som betyr noe, men det er ikke det samme som at det IKKE betyr noe. Jeg vil tro at det å ville se den man kommuniserer med på en datingside er vanlig også for damer, så jeg ser egentlig ikke at det har så mye med fortid og kjøkkenbenker å gjøre.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 25 april 2016 12:20 Privat melding

Jeg støtter din uttalelse @vimsa..
For meg viktig at jeg liker utseende og personlighet såpass at jeg har lyst på mannen :)

(mann 51 år fra Østfold) ma. 25 april 2016 13:52 Privat melding

TS:

Vi kan ikke noe for det, og det har ingenting med hvorvidt vi er for eller i mot likestilling. Nå er verden ikke svart/hvit så det er hope in the hanging snore, som Rosenborg-Eggen sa i Italia en gang.

Vi er irriterende nok underlagt millioner av år med evolusjon som har perfeksjonert vår evne til å plukke ut beste mulige partner på kortest mulig tid.

Det kan du være glad for, siden for det har hjulpet oss til å overleve helt til nå. Du ville kanskje likt å ikke instinktivt dra vekk hånda fra en varm plate, men tenke på saken først?

Tilbake til temaet: For å klare dette bruker vi sansene våre, blant annet øynene, så kommer de andre etter. Mest hud og nese. Noen kaller dette kjemi, som faktisk er nesten helt korrekt. Hjernen sies å være et elektrokjemisk organ som på mikrosekunder fungerer som dommer i Miss World. Og når vi snakker med dere så har hjernen hatt helt rett i nesten to tredjedeler av tilfellene. Så bjørn med oss, som det heter på utenlandsk.

Så alt i alt har en stakket stund med likestilling og barn av regnbuen dessverre ikke noe særlig å stille opp med hvordan hjernen vår har utviklet seg på velge-partner-på-ett-sekund-fronten siden vi klatret ned fra trærne for noen millioner år siden. Den tror fortsatt at kriteriet er at hun skal være fysisk så sprek som mulig ha gode gener å bære videre, være symmetrisk og kan bære flest mulig barn, med alt det innebærer. Siden dette har pågått siden vi levde til vi knapt var tretti så blir det litt instinktive misforståelser når noen av oss nå har passert levealder og med tilhørende behov som ikke eksisterte når alt dette ble utviklet.

Naturen er jo derfor rimelig treig og fortsatt klokkeklar på at bilen min blir trukket av hester, så instinktivt ser jeg etter havre på bensinstasjonen - for å male et litt forstyrrende og antagelig uforståelig bilde.

For å sjekke att jeg ikke farer med løgn og mannsjåvinistisk oppkok kan du kikke litt her: http://www.livescience.com/24593-brain-love-dating-decisions.html ... og det finnes latterlig mange flere forskningsrapporter som omhandler temaet. Den som googler finner, den som spør kjentfolk får selskap.

Ha en likestilt og romantisk aften. Sånn generelt sett :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 25 april 2016 14:14

Prøver kanskje bare egentlig å si at dette med attraksjon ikke nødvendigvis er en mental, fornuftig øvelse. Ikke for meg i hvertfall.

(mann 45 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 16:13 Privat melding

Utseendet er en viktig komponent. Akkurat som personligheten.

(mann 44 år fra Telemark) ma. 25 april 2016 16:13 Privat melding

Regner med at det gjelder for begge kjønn, at utseendet vekker interesse og/eller forelskelse, mens det trengs en dypere forbindelse for at det skal bli noe mer en en flørt.
Så altså, utseendet er ikke alt, men det er en god start.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 25 april 2016 16:36

@ts
Næh, om du har RBF, eller bare lider av vanlig morratryne spiller liten rolle, siden jeg uansett er utrolig nærsynt.
*hugz*!
;)

Det vil ikke si at det er helt uvesentlig, men oftest er det helt andre ting som gjør en profil uaktuell.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 25 april 2016 16:47 Privat melding

Er man vakker inni er man ofte vakker utenpå -desverre oversettes ikkje det alltid via et bilde.....så det er klart et bilde sier ikkje alltid mer enn 1000 ord....dog....eg kan fatte intersse for en fyr uten bilde...om han har noe annet å fare med en morsom profil eller sender en intressant melding....når det er sagt så slenger eg meg på at joda.eg skal like det eg ser med øynene også..og om han er billedskjønn eller bare flott for meg spiller mindre rolle....så lenge EG tiltales av noe hos ham. Uansett når man faller for noen blir de jo vakrest ikkje sant...selvom man objektivt kan se de ikkje er det.....så spiller det mindre rolle.....men eg orker jo ikkje at han er aldri så fantastisk om eg ikkje klarer se på han ved frokostbordet -eller han meg :)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 25 april 2016 16:59 Privat melding

Selvfølgelig er utseendet et viktig komponent, men det er jo i kombinasjon m personligheten msn seg potensialet.. Og der er det kanskje mange som ikke "gidder" å utforske nok.. Skjønnhet sitter som kjent i øyet til den som ser.. Jeg blir stadig overrasket over hvem jeg synes er vakre/kjekke/sexy.. Ser at undrenes tid ennå ikke er forbi... 😁😂😉

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 25 april 2016 17:37

@gille, du sier det så fint😊
Bla at det er øye som ser som skal vurdere om utseende er noe for en.
Å det skal jeg slenge på til mange menn her inne: bli litt mere selektive med profilbildet deres! Det er det første vi ser.....å bruk for gudsdkyld ikke 8 år gamle bilder😱 De er i grunnen lite relevante i dag.

(mann 47 år fra Hordaland) ma. 25 april 2016 17:50 Privat melding

Det er helheten som teller. Det ytre kan ikke kompensere for det indre, eller omvendt. For å danne seg et bilde av helheten trenger man bilde på profilen. En del kan man lese man seg til.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 25 april 2016 17:57 Privat melding

@Vimsa mange menn må slutte å ta bilde nedenfra. De ser forskremt eller sint ut :D

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 25 april 2016 18:00

Det at man vil se bilde av dama har ikke noe med gamle dager og kjøkkenbenker å gjøre, mener nå jeg... Er jo normalt at man på et eller annet tidspunkt vil se den andre. Utseende har litt å si for de fleste, enten man liker det eller ikke. Men det har ikke alt å si. Utseendet, personlighet og kjemi er for meg det som utgjør totalpakka :) Før hadde jeg aldri bilde, siden jeg har en jobb hvor jeg er litt "synlig" i offentligheten til tider. Men merker nå etter at jeg har bilde at det er mye lettere å komme i kontakt med andre. Også med de som kanskje faktisk er litt mer lik meg på både den ene og andre måten. Det skal også sies at jeg har et vennepar som møttes på Møteplassen. Begge to hadde profiler med særs lite innhold og uten bilder. De er gift i dag, med barn og det hele. Så det går an det også :)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 18:04 Privat melding

Jeg tror at utseende er den viktigste komponent for at menn bestemmer for en kvinne.. Uten tvil, det er tull det med personlighet... Det kommer på andre plass...

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 18:49 Privat melding

Selvfølgelig er utseendet en del av puslespillet.

(mann 45 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 19:25 Privat melding

"Tror" er nøkkelordet i setningen din, @tatiana72. At du følger opp med "uten tvil" vitner bare om uvitenhet.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 19:33 Privat melding

@krizstian riktig nok,du er mann du vet bedre

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 25 april 2016 20:08

Damer er vel også interessert i å se hvem de skriver med. Ikke noe rart i å ønske bilde når dere får kontakt. Mye verre å vente med bilde, for så å lande med et mageplask når man endelig får bilde. Kjipt å bli avvist når den eneste grunn er at han ikke liker hvordan du ser ut.
Been there...

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 25 april 2016 20:26 Privat melding

mee too @Creeper.....fantastisk fyr....fikk bilde...tvillingbroren til exen...hell no....var fælt å si nei

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 25 april 2016 20:33

Hehe...Fendi 😂

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 25 april 2016 20:34 Privat melding

@Creeper var da ikkje mulig...endelig kvitt ham likssom for å bytte han ut i en tro kopi? nope :D

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 25 april 2016 20:40

Menn er nok veldig opptatt av utseendet.

Som kvinne er jeg enklere, krever ikke mye, det indre teller mest.

Bare han er høy og mørk med V-design og enhåndsrumpe, sexy og maskulin med diskret sixpack og fint definerte muskler, har pene hender, en kyssbar deilig munn, vakre øyne – og for øvrig er dannet, intelligent, varm, moden, trygg/confident, klok, kosete, fysisk, sterk, veltrent, smart, intellektuelt utfordrende, sjarmerende, morsom, leken, energisk men avslappet, eventyrlysten og nysgjerrig, med sterk integritet, god utstråling og høyt livsbegjær…så skal jeg være overbærende og se (ganske) stort på resten 😇

(mann 45 år fra Oslo) ma. 25 april 2016 20:44 Privat melding

Jeg vet såpass at forskjellene som dere kvinner innbiller dere om at menn går mer etter utseendet enn kvinner er nok litt upresist. Kvinner bryr seg like mye om utseendet som oss menn.
Ikke at det er noe galt i det. Det er en helt ærlig sak. Noen liker utseendet mens andre liker status, penger, berømmelse, trygghet osv. Det som er helt sikkert er at intensjonene er like gode på begge sider:)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 25 april 2016 20:48 Privat melding

@Tinka hahahaha

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 25 april 2016 20:50

@Fendi😂😂
Bilde nedenfra og opp er drepen for de fleste😂

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 25 april 2016 20:51

Tinka, du glemte å nevne trutmunn på profilbilde.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 25 april 2016 20:53

Åååh, Bruce, nei fysj - at jeg kunne glemme.
Men...er ikke trutmunn kvinners greie? Menn må ha et skjelmsk, selvsikkert, cool-kinda-guy, svakt forførende smil ;-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 25 april 2016 20:59 Privat melding

@Vimsa
kills every romantic cell in my body :D

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 25 april 2016 21:01

Så disse er ikke så kule som jeg trodde??

http://baklol.com/baks/Misc/Stupid-guys-doing-duck-face-_1686

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 25 april 2016 21:07

@BruceW ma. 25 april 21:01
*host*
Nuh dah...

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 25 april 2016 21:07 Privat melding

OMGAWD så eg lo..takk :D

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 25 april 2016 21:10

Ha ha, nei. Auda.
Ville droppet den profilbildeideen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 april 2016 21:11

Utseendet på dama betyr ikke så mye for meg utover det at jeg bør tenner på henne.

De gangene utseendet er en dealbreaker for meg så er det stort sett fordi de er for pene.
Men den mest vanlige dealbreakeren blant damer jeg er nysgjerrige på er at vi rett og slett er for forskjellige.

(kvinne 62 år fra Vestfold) ma. 25 april 2016 21:23 Privat melding

Denne diskusjonen avslører det jeg mener, menn er opptatt av utseende, selv om ingen av dem turde å kommentere profiler der mannen ønsker en vakker og feminin kvinne. Selv kan de mangle både tenner og hår, men kvinnen skal være Kvinne med stor K. Nei, vi med vanlig utseende stiller nok på en lavere hylle som en av dem sa til meg da han ikke var fornøyd med bildet og takket for seg. Nevnte mann med lite tenner og null hår. Ja, det er godt at resten av verden går fremover, for forholdet mellom mann og kvinne er fortsatt på 50 tallet.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 25 april 2016 21:34 Privat melding

@Voksen hvordan avslørte denne tråden at KUN men er intressert i utseende? tror både creeper og eg signerer at dealbreakeren kom på ham uten bilde fordi vi ikkje ble tent...på videre kommunikasjon og kunne ikkje se for oss være fysiske....
At du fikk en ufin melding fra en fyr om å være på en annen hylle enn andre er bare utrolig trist og hans tap...du vant for hva skal du med en som ikkje syns du er vakker og spesiell?

Vakker er indieviduelt.....ingen snakker om billedpen her...men hva som tiltaler oss..så hvordan dette handler om 50 tallet ble rart for meg....eg vil jo helst like å se på min kjære uansett hva andre syns om ham :)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 25 april 2016 21:35

Voksen...
Den som ler sist ler best. Når disse gentlemennene med tannlegeskrekk du har vært ute for har skyhøye krav på den fronten vet du jo at de blir sittende alene. Likestilling har fortsatt fint lite med dette temaet å gjøre. Instinktene våre følger ikke med i tiden..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 april 2016 21:40

Så du mener seriøst at det KUN er menn som bryr seg om utseendet?

Ja, du har helt rett i at det er flust av menn der ute som er fullstending blottet for selvinnsikt og har urimelige krav til partner ut i fra eget ståsted.

Men kvinner er da vel også opptatt av utseendet? De blir vel ikke sammen med noen de ikke tenner på?

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 25 april 2016 21:40

@voksen
Jeg tror du må ha nye briller :-)

Denne lite statistisk gyldige fjasetråden bekrefter IKKE det du sier. Den bekrefter kun at både kvinner og menn er opptatt av utseende. Det har ikke noe med 50-tallet å gjøre.

Tipper vi vil være like opptatt av utseendet i fremtiden. Et utseende i tråd med et klassisk skjønnhetsideal (symmetri, gyllent snitt osv) vil alltid være attraktivt. Verden går fremover likevel.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 25 april 2016 21:58 Privat melding

Da er jeg sikkert mann....for jeg heller vil ikke gå i dialog med noen jeg ikke ser ansiktet på og vet om det er noe mulighet for at det er noe som tiltrekker meg. Det er jo bildet i utgangspunktet som får meg inn på en profil, deretter leser jeg hva han har skrevet.
Jeg antar det er likedan for menn, det er vel et bilde som i utgangspunktet får de inn på en kvinnes profil.

Sånn bortsett fra det så skjønner jeg ikke hva utseende eller hår og tenner har med 50 tallet og gjøre....
For det har vi vel i dag også :D

(mann 33 år fra Oslo) ti. 26 april 2016 18:27 Privat melding

Ja, det er vi nok! Problemet er vel at mange tror man går etter en bestemt standard eller mal. Slik er det ikke for min del iallfall. Folk liker ulike ting,

For meg handler ikke profilbildet bare om utseende - men også om å vise tillit når man skal gå inn i en samtale. Det kan være fristende å gjemme seg selv fordi det blir mindre farlig. Jeg blir skeptisk, fordi jeg uansett er ute etter å møte noen jeg kan treffe og se i virkeligheten.

Jeg vet jeg har skrevet tullete og feillslåtte meldinger til enkelte. De som leser dette og ser bildet mitt tenker kanskje at 'der er han idioten', og de har i tillegg mulighet til å peke meg ut på gata om de skulle få øye på meg. Men selv vet jeg at jeg ikke er her for å lage kvalm, så folk får nesten tenke hva de vil. Eller de kan spør: 'hva faen mente du med det? Jeg trodde liksom du skulle være god med ord'

(mann 33 år fra Oslo) ti. 26 april 2016 18:34 Privat melding

Jeg mente 'ja, vi er nok opptatt av utseendet', ikke at vi bare er opptatt av utseendet. Uansett, dette er et tema som dukker opp her inne med jevne mellomrom.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 26 april 2016 22:11 Privat melding

@Kretivist Husker da eg bodde i USA skjønte eg ikkje hva en 1 bagger, 2 bagger 3 bagger betydde før eg spurte...men altså det betyr da hvor mange grå papirposer man må ha over hodet på vedkommende for å alikevel ha en runde i køyen......:)

Eg tenker at vi vil vel tiltrekkes av den vi skal være sammen med og ikkje ha en papirpose over hodet på hverandre? ellers har eg sagt mange ganger før og mener det enda......hjelper ikkje om det er vakkert utenpå om det er ekko inni hodet....

Skjult ID med pseudonym durrr on. 27 april 2016 02:19

For meg, ser jeg på hvor pen jenta er, hvor bra personlighet har hun, hvor mye hun tilfører meg kontra det jeg evt misliker med henne.

Bra utseende skader ikke, men det holder heller ikke hvis dama er en skutt i huet. Heller litt pen og smart enn veldig pen og mentalt fraværende. Sistnevnte blir kjedelig etter bare en kveld.

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 07:05 Privat melding

Litt ironisk at det kjeftes og smelles i en ny tråd om at menn ikke har bilde...

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 1 mai 2016 08:03

Som regel er vakre kvinner smarte som faen. Dumme kvinner møter man meget sjelden. Jeg tror nesten aldri jeg har møtt en kvinne som har fremstått som dum. Tankeløs, frekk, men ikke dum. Folk er forskjellige. Det som kan synes som en "enkel" person trenger ikke være det. De fleste er jo uansett midt på treet. Som med menn. Alminnelige. Noen ER penere enn andre, men alderen henter jo de fleste inn. Vi får grå hår og sviktende helse og rynker alle sammen, til slutt. Det gjelder å finne en partner før de verste alderdomstegnene slår inn! Der tror jeg en del kommer til å gå på en smell. Mange vil møte veggen der. Kresenheten vil møte oss i døren. For man kan lære å elske også, Jeg tror ikke det trenger å starte med en voldsom greie, de dype følelsene kan komme sigende, tror jeg. Det må være et crush i begynnelsen, men så må man bare la det få en sjanse til å gro. Få har den tålmodigheten som skal til nå. Det er moderniteten. Sann mine ord. Vi har fått en mentalitet som er en direkte motsetning til kjærlighetsidealet vi forfekter. Vi vil ha troskap og uselvisk kjærlighet, men har skapt oss et samfunnsideal hvor vi aldri er i ro, aldri vil vente men alltid haste videre, reise bort, dra. Vi er alltid på vei et sted. men kjærlighet er som en liten fin stein i veikanten. Den bare ligger der og sier så utrolig lite, så vi går forbi den. Alle haster forbi, nei, kjører forbi, helst i en Tesla. Jeg tror ikke det moderne mennesket ser den lille steinen lenger. For vi har blikket festet andre steder, mot fjerne vakre mål som skinner i solen, men som alltid flytter seg foran oss når vi nærmer oss. Som en luftspeiling.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 1 mai 2016 08:32 Privat melding

@rampegutt så utrolig vakkert ord..

Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 1 mai 2016 08:37

@Fendi. Ekko i hodet kan også bety at man har evne til å reflektere (over noe) ☺️

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 1 mai 2016 09:26

@Rampegutt: Har kreditert din klokskap før. Du oppgraderes til vismann av 1. klasse!

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 1 mai 2016 09:33

@Rampegutt:
Du skriver klokt og vakkert!

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 16:29

@rampegutt
ditt beste innlegg som eg har sett! .. og det ble bedre og bedre nedover i innlegget, tommel opp og my thoughts exactly.. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 mai 2016 21:02

Kanskje den lille steinen bør bli større og rulle ut i veien foran Teslaen? :P
Forøvrig er det ikke så rart at de i Teslaen ikke ser den lille steinen, for når en kjører bil så skal blikket være på veien og trafikken. :P

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 2 mai 2016 22:28 Privat melding

@rådgiver :))

(mann 43 år fra Akershus) ti. 3 mai 2016 01:42 Privat melding

Det er vel ingen som nekter for at en ønsker en partner med ett flott utseendet! Men alle har jo egne preferanser på hva som er pent! For min del spiller ikke hårfarge eller høyde noen som helst rolle, viktigste utseendesmessig er øynene. De sier som regel mye mer enn tusen ord!!

(mann 51 år fra Østfold) ti. 3 mai 2016 11:01 Privat melding

Er ukeblader bare opptatt av utseende? Er kleskjeder bare opptatt av utseende? Er reklamebransjen bare opptatt av utseende? Er blogglesere bare opptatt utseende. Er filmbransjen bare opptatt av utseende?

Ja. Og det var de på femtitallet også.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 3 mai 2016 11:16

Godt poeng @BruceW!
Men heldigvis er ikke alle opptatt av samme utseende😁
Vi faller heldigvis for forskjellige typer😊

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 3 mai 2016 12:01

Vi har alle våre preferanser for hvem vi blir tiltrukket av. Jeg har ikke profilbilde men bilder i mitt album. (gammel kjerring utgått på dato). Når jeg mottar henvendelser fra menn som ikke har noen bilder kan de faktisk bare sitter der uten å få svar, rett og slett fordi de ikke fortjener det. Med andre ord er det en kombinasjon av hvordan jeg ser ut og hvordan min profil ser ut som er bakgrunn for hvorfor de tilskriver meg...Jeg er for gammel til å leke blindebukk :) "Kikkerne" får lete videre.....

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 3 mai 2016 17:38

@Lady:
Ha, ha: Blindebukk! -Det er akkurat det det er når de ikke har biklde.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 3 mai 2016 22:28

Utseendet er det første jeg ser, tror det er slik med alle når de møter ukjente. Jeg ser på om mannen har fine tenner, snille fine øyne med et dypt glimt, slank og lukter godt.

En som skrev om evolusjonen og bruke sansene som er perfeksjonert. Dette gjaldt tidligere. Mange menn i dag lurer seg selv om de tror det da de kan ende med kvinner som har perfeksjonert sin egen kropp så mannen skal gå i fellen, og når han har gjort det får de silikon/botox/restylane dokke.:-)