Alle innlegg Sukkerforum

Barn i profilbilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lada fr. 5 des. 2008 17:39

Jeg ser at mange mammaer har bilder av sine barn her på sukker (-gjelder kanskje også pappaer?) . Er det nødvendig??

Barna har sannsynligvis ikke bedt om denne profileringen og det gjør deg heller ikke mer attraktiv. Det er helt fint at du har barn, men det er DU jeg har lyst å se og bli kjent med.

Beskytt barna, og forøvrig; ikke koble dem inn før du har gått inn i et seriøst forhold!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 5 des. 2008 17:45

Jeg har ikke bilde av sønnen på profilen , men han er jo en del av pakken og har gjort meg til den jeg er i dag ...
Ja det er også menn som har bilder av barnet(barna) og det plager meg ikke ... :o)

Skjult ID med pseudonym ugly fr. 5 des. 2008 18:57

@lada

Helt enig med deg. Barna har vel ikke bedt om å bli utstillt på Sukker.?

Skjult ID fr. 5 des. 2008 18:57

Helt enig lada.......Bilder av barn/barnebarn har ingenting her å gjøre, det burde forbys! Som du sier, de skal ikke kobles inn før det er noe seriøst ute og går. Nettdating er en voksengreie, og barn skal ikke være en del av det.

Skjult ID med pseudonym Perle62 fr. 5 des. 2008 19:10

Hvis du spør foreldre om hva det største og flotteste de har fått til her i livet vil de fleste svare at det er barna. Sett i dette perspektivet er det ikke så rart at det dukker opp en og annen pode :)
På den andre siden, argumentene om pedofile og andre typer skrekk senarioer lurer alltid i bakgrunnen. Slikt ønsker en ikke sin verste fiende engang. Så er det vel opptil den enkelte hva som veier tyngst, stoltheten eller ønsket om å beskytte.

Skjult ID med pseudonym girly lø. 6 des. 2008 01:12

Selv så har jeg barnet mitt med på et bilde,og jeg syns det er helt greit så lenge det er et bilde av meg og henne sammen,men syns det kan bli litt feil når det er mange bilder med bare barna,og det har litt å si hvor mye som synes av dem også..

Barna er en del av vårt liv,og syns det er normalt at det kanskje ligger et bilde der man er sammen med det som betyr mest i livet,det er hvordan man fremstiller det som kan være et diskusjonstema.....

Skjult ID med pseudonym lura lø. 6 des. 2008 01:27

spør barna om det er greit at du legger ut bilde av dem... jeg tror de vil svare NEI!

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 6 des. 2008 04:33

Med dagens samfunn og vår bevissthet på hvem og hva som rører seg i dette, så finner jeg det betenkelig og faktisk skremmende at så mange faktisk legger ut bilder av sine søte små på nett. Du vet -aldri- hvem som ser bildene, langt mindre hvem som kopierer de eller hvorfor.
Jeg har selv barn, og sitter selv med første- og annenhånds-informasjon om hva slags psykopater som vandrer på vår ellers så vakre planet.
Kan jeg få komme med et råd, så vær så snill alle foreldre, ikke la deres barn avbildes på nett. Fortell gjerne om deres skjønne små i en dating-sammenheng, for all del. Men du involverer ikke det mest dyrebare du har, med folk du ikke stoler på.

Stoler du på alle ukjente anonyme som går forbi deg på gaten, besøker profilen din i løpet av en uke/en måned? Hvor mange, utenom deg selv, stoler du på når det kommer til ditt barn?

Skjult ID med pseudonym Perle62 lø. 6 des. 2008 11:08

@Kompisen og andre....
Hva er det dere ser for dere at kan hende med barna det er bilder av? Kan noen være litt mer konkrete?

(mann 52 år fra Østfold) lø. 6 des. 2008 12:08 Privat melding

Jeg tror egentlig at alle barn bør gå i burka eller noe lignende når de er ute. Nå har alle mobiltelefoner med kamera. Hva tror dere egentlig de gjør når det ser ut som om de sender sms. Ikke vær naiv, de tar bilder av alle barna de ser. Og vær spesielt oppmerksom på dette på badestranden. :-/

Jeg skulle tro barna er en stor del av foreldrenes liv så slikt sett så har de like mye i albumet å gjøre som bilde av motorsykkelen, bilen, fjelltoppen, eller landskapsbildet.

Jeg tror også at mange barn vil mislike å bli vist frem her, og samtidig så er det sikkert mange barn som synes det er helt greit. Og selv om det kanskje er noen som ikke har tenkt skikkelig gjennom dette med å vis bildene av barna så regner jeg med at de fleste har gjort det.

Og jeg vil også spørre om det samme som Perle62 gjør.