Alle innlegg Sukkerforum

Midt i samtalen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hvermann ti. 26 april 2016 16:53

Jeg lurer på hva brukerne her inne egentlig tenker? Jeg har opplevd at flere kvinner har blokkert meg midt i en samtale som er i flyt. Jeg har opplevd det samme når jeg har kommet med en feilslått bemerkning, eller når jeg har prestert å være drepende kjedelig.

Men hvordan tenker kvinner som midt i en samtale de selv tar initiativ til, blokkerer uten så mye som 'goodbye! Dette funker ikke'? Jeg finner ingen god forklalring, annet enn at de enten har problemer med seg selv, eller mener det er greit å oppføre seg annerledes online enn offline.

Kanskje har det rett og slett med egoisme å gjøre? Man bryr seg ikke om den andre parten, så lenge en selv blir mett?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 april 2016 17:00

De var vel ikke så interesserte allikevel da?
Er bare sånn det er. Har ingen forklaring på hvorfor, da den varierer fra person til person.

That's life.. Bare å bevege seg videre. En må ikke forvente for mange svar når det kommer til nettdating.

Skjult ID med pseudonym hvermann ti. 26 april 2016 17:07

Problemet er at det ser ut til å skje oftere og oftere for tida, så jeg lurer på om det er i ferd med å bli et større problem? For en liten stund siden ville jeg nok sagt akkurat det samme som deg.

Men det kan ikke være at så mange her inne mangler såpass selvinnsikt?

Har det noe med kommunikasjonsformen å gjøre? Man overanalyserer den andres meldinger, mens man selv ikke mener så mye med det - slik at det blir et misforhold hvor folk konstant snakker forbi hverandre? Tror flere brukere kunne ha godt av å sette seg inn i den andres situasjon.

Det verste er jo tida man kaster bort, og at det gradvis påvirker måten man man ser på andre folk? Man blir mer mistenksom, og har vanskeligere for å åpne seg, og dermed holder man igjen samtalen.

Jeg synes Sukker fungerer best i desituasjonene hvor man blir ferdig med chattingen så fort som mulig, slik at man kan møtes i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 april 2016 17:17

Det er sant. Jo lenge en chatter så større blir sannsynligheten for at en sier noe feil og blir valgt bort.

Om det skjer oftere at kommunikasjonen stopper nå enn tidligere kan jeg egentlig ikke uttale meg om, for jeg snakker egentlig aldri med noen. :P

Skjult ID med pseudonym Rattata ti. 26 april 2016 17:25

Herrejezez...
Du er på en singelside, hvor det er mest "leftovers"... Tror du virkelig de er single fordi de har et fantastisk vesen?
Du må regne med drittbehandling, sånn er det bare,get used to it og følg strømmen...

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 26 april 2016 17:46

@hvermann: tror dine 2 første avsnitt i Ts er rimlig nær å besvare dine egne spørsmål. NB - forklaring - ikke forsvaring av handlingen(e).

(mann 36 år fra Oslo) ti. 26 april 2016 17:47 Privat melding

@Rattata - Thats a bit harsh, Just because someone is on a online dating website doesn't classify someone as leftovers... If online dating was such a taboo people would be ashamed to mention that they are on it. One of the best couple i know IRL meet on sukkar.. Both the man and woman have really high paying job and are smart IMHO i would be lucky if my married life was half as happy as them. I have meet girls from sukker on a forum meetup and all of them are respectable and really nice.

@hvermann - I can relate to what you have posted that you got blocked mid conversation and my only suggestion is don't take it personally some people just behave in a weird manner. They probably weren't interested and didn't have the courtesy to say a proper goodbye!!

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 26 april 2016 17:49

@ rattata : Leftovers uten et fantastisk vesen, er det sånn du betegner deg selv ?

@ ts : Om man er midt i en samtale så er det vel kanskje vanlig høflighet og si noe. Beklager men dette fungerer ikke for meg eller noe sånt.
Men, så vet man jo aldri da hvordan mottager av melding reagerer på det som skrives. Kanskje hun tolker det helt annerledes enn du mente det fordi hun som du skriver senere,har blitt mistenksom p.g.a tidligere samtaler..aldri godt å vite.
Også luker hun deg ut fordi tidligere opplevelser har satt spor. Blir jo bare spekulasjoner med konklusjonen at jeg aner ikke :)

Skjult ID med pseudonym hvermann ti. 26 april 2016 18:03

@løvetann - Det kan godt være at man er farlig nær en selvoppfyllende profeti her. I mitt tilfelle har jeg forsøkt ulike strategier. Det bør også nevnes at jeg tidligere har hatt større suksess, og både datet og fått venner. Jeg har generelt en ganske positiv innstiling.

Det merkelige er at jeg har hatt større hell med Tinder - det burde jo være omvendt, om man er ute etter noe seriøst?

Skjult ID med pseudonym hvermann ti. 26 april 2016 18:06

Når det gjelder Tinder, handler det kanskje om at folk har mindre forventninger til noe varig, og dermed har lettere for å unngå å ikke se skogen for bare trær

(mann 33 år fra Oslo) ti. 26 april 2016 18:11 Privat melding

Tinder er tingen!

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 26 april 2016 18:43

@ hvermann : Tinder har jeg ingen erfaring med annet enn det jeg har hørt så der er jeg på helt ukjent grunn.
Men jo etter det jeg har hørt så virker det som om det er mindre forventninger til noe seriøst der så det burde kanskje være omvendt :)

Selvoppfyllende profeti ja, er nok ikke umulig det. For tror kanskje det går begge veier akkurat det der med å bare slutte å svare og eventuelt blokkere. Brent barn o.s.v
Men er sikkert enklere inne på en sånn side å bare kutte ut noen enn det er IRL, i alle fall på en sånn måte.

Og når det kommer til selvinnsikt så hender det jeg undres på om det er mangelvare, eller om enkelte ikke kan lese. For jeg er ganske tydelig i profilen min på hva jeg søker aldersmessig, men allikevel så hagler det med brev fra ( gutter ) menn som er 10 - 15 år yngre.

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 26 april 2016 19:05

Jeg kan ikke annet en undre meg over hvor lite "folkeskikk" mange har inne på nettet... Opplevde i går akkurat det samme som TS.. Fikk en hyggelig melding som startet videre meldinger... får så en hilsen fra personen på toget hjem fra jobb, hvor personen skryter litt av NSB, og avslutter med:Klem.
Selv svarer jeg at selv kjører jeg bil, og trives med det, selv i kø, da jeg sparer mye tid i forhold til kommunal transport, og klemmer tilbake ;-)

Er inne og titter etter svar, ser personen er online... etter flere timer forsøker jeg å gå inn på profilen, og får svar at medlemmet er deaktivert.... dvs jeg er blitt blokkert...

Da kan jeg ikke annet enn lure.. hva er greia??
Likte ikke personen at jeg kjørte bil til jobb??

Har ingen problemer med å få beskjeden: Vi passer ikke sammen... og jeg sender heller ikke sure svar tilbake, ser ingen grunn til det.

Personlig synes jeg det burde være greit å ha litt ok oppførsel.. selv på nett. Det koster tross alt ikke mye :-)

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 26 april 2016 19:29 Privat melding

@Livlaga
Jeg har opplevd det samme som deg et par ganger.
Men han har ikke blokkert deg når du får "medlemmet er deaktivert" som svar. Det betyr bare at han har deaktivert selve profilen sin, noe som vi alle kan gjøre om vi vil ha en pause og ikke vil synes her.
"Dette medlemmet har valgt å blokkere deg" er svaret du får om du er blokkert.

Min erfaring er at det er noen som bare prater uten at de mener noe med det, de skriver med flere samtidig (og velger heller enn annen å gå videre med) de får kalde føtter osv.
Men det er jo direkte uhøflig å bare "bli borte". Koster lite å si at man dessverre må avslutte samtalen fordi man dessverre ikke tror dette kan bli noe mer.

En jeg skulle på date med deaktivert profilen er par timer før vi skulle møtes. Borte var han. Sikkert like greit 😊

Man up!!

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 26 april 2016 19:34

@Lisalinn
Ok, takk for oppklaringen på deaktivert/blokkert :-)

Jeg kan ikke noe for det, men må lure hva de får ut av det, å oppføre seg slik mot andre... og dessverre er det ganske mange som bare blir stumme... borte.

(mann 29 år fra Hordaland) ti. 26 april 2016 19:50 Privat melding

Er dere sikre på at dere ikke uttrykker dere litt feil eller noe? Noe som kan tolkes som fiendtlig eller frekt? Jeg har opplevd et utall ganger å bare ikke få svar mer, men jeg har faktisk enda til gode å bli blokkert midt i en samtale, og det er etter å ha utvekslet meldinger med sikkert 100 individuelle kvinner. Det kan jo hende jeg har vært særdeles heldig, men det virker jo litt rart.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 26 april 2016 20:17

Virker som enkelte deaktiverer i stedet for å logge av. Om er par dager kan de aktivere igjen. Kanskje de ikke vil bli funnet, men finne sjæl.

Den personen på toget er kanskje medlem i MDG?

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 26 april 2016 20:29

@Bjørn89
Nei, kan ikke se at jeg uttrykket meg feil.... Kan ikke se at det var beskrevet som fiendtlig eller frekt, mer simpel oppførsel. Noe som det ser ut til er lett å ha her inne på nettet dessverre.

@ Creeper
Ja, jeg tenkte vel noe i den duren jeg også, men da hadde det vel vært realt og bare sagt det :-)
Hadde sluppet å ha noe mer med meg å gjøre da, for de er jo i mine øyne over kanten ville

(mann 33 år fra Oslo) ti. 26 april 2016 20:45 Privat melding

Det er vel heller ikke til å stikke under en stol at enkelte her inne er her for å få seg en confidence boost, eller bare kurere litt akutt ensomhet.

Og noen får vel også såpass mye oppmerksomhet, at de helt ikke forstår hvordan det er å være den andre parten. På samme måte som mange rike ikke forstår hva det vil si å være fattig - eller omvendt. (Oppmerksomhet kan være ganske slitsomt) Så, skal man være veldig diplomatisk, kan man kanskje si at det ikke nytter å klandre folk for å oppføre seg annerledes hvis man har helt forskjellig utgangspunkt.

På den andre siden: folkeskikk er folkeskikk, online som offline

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 26 april 2016 21:13

Ja, det er tydelig at det er mange forskjellige grunner til hvorfor folk er her inne, og at å finne seg en kjæreste er ikke en av dem...

Jeg synes nok at når noen har hatt en samtale gående, ikke bare en førstemelding, så bør man kunne la være å bare bli taus/borte... om man ikke vil mer.

Kan ikke helt se at jeg klandrer noen, mer enn at de bør kunne utvise folkeskikk, da folkeskikk koster så lite. I grunn lite like som å kunne gi et smil, istedet for et surt grin... Hvorfor ikke vise litt respekt for andre :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 april 2016 21:21

Viser så mye respekt for damene her inne at jeg rett og slett holder meg unna jeg. :P

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 26 april 2016 21:48

Må si jeg undrer meg på hvem og hvordan du egentlig er Powpowgutt :-)
Artig er du i alle fall c",)

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 26 april 2016 21:55 Privat melding

@Livlaga
Vi skal være glad til at de blir borte her inne.
Se for deg å gå på date med en sånn en. Midt under middagen så unskylder du deg for å gå på toalettet. Når du kommer tilbake så er han borte vekk. Også deaktiverer han seg selv. Forduftet, litt sånn science fiction aktig.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 26 april 2016 21:57 Privat melding

@Livlaga eg undret også men har gitt litt opp :D blir for avansert for meg :) men søt er han vaffal :)

@TS eg vil bare si noe eg tenker mer og mer på om vi alle slutter å irritere oss over bli blokkert...bli avvist, bli ditt og datt og fornærmet i hue og røva og bare sier TAKK for at eg fikk vite hvordan du var FØR eg insverste tid og følelser i deg og så bevege seg videre...tror eg dette blir en utrolig mye hyggeligere opplevelse.

Selv fikk eg bare slibrige meldinger i en periode og lurte på hva eg gjorde feil og tenkte dette orket eg ikkje...men så snudde eg tankegangen min og følelsene og hvordan eg ser på dette verktøyet..og eg innser at at alt flyter mye lettere....
Har eg fått et fast forhold? nei..ikkje enda, men flere venner og mange hyggelige samtaler og endel dater som kanskje blir noe mer....:)

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 26 april 2016 22:14

Helt enig, helt greit at de blir borte, før de forsvinner midt under middagen... for det er ikke slike menn vi vil ha.

Jeg har vært her såpass lenge at jeg blir ikke "sjokkert" lengre, men kan ikke annet enn å undres litt på hvorfor folk gjør slikt.

Dog lever jeg i håpet om å treffe en, som vil treffe meg, som vet å være real... jeg vet det finnes noen der ute :-)

Imens får jeg le og kose meg som best jeg kan så lenge....

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 26 april 2016 22:23 Privat melding

*Investerte sku det stå der

@Livlaga...ja i mellomtiden må vi kose oss :)

(mann 40 år fra Akershus) ti. 26 april 2016 22:40 Privat melding

@hvermann
Det er jo dessverre vanlig i dag. Datingsider, jobbsøknader, mm... plutselig blir kontakten avbrutt eller man fikk aldri et svar i utgangspunktet. Vet heller ikke hvorfor. Det koster jo ingenting å sende en melding og det tar heller ikke lang tid å skrive "sorry, ikke interessert" eller noe sånt. Kanskje folk er litt bortskjemt i dag på grunn av nettet fordi de kan ha kontakt med masse folk - når som helst med hvem som helst og overalt. Det finnes rett og slett flere folk å velge mellom enn før i tida, så én person virker ikke så viktig mer. Anklager ingen, det er jo bare tida vi lever i. Men jeg ville alltid sende en melding tilbake, no matter what.

Men jeg har inntrykket at mange damer her får masse meldinger hele tida. Da skjønner jeg jo at de går lei av å lese "Hei, hvordan går det?" eller "Hei, du er pen! Smilefjes." tusen ganger. Men så lenge meldingene er høflige synes jeg de fortjener et kort svar, selv om de kanskje er kjedelige. Jeg personlig blir glad for et "ikke interessert". (ja, så ille er det. :-D ) Det er fortsatt bedre enn ingenting. Og en samtale bør nok avrundes på en fornuftig måte også. Alt annet er bare sårende. Det er jo heller ikke noe krise å si sannheten, som for eksempel "nå fikk jeg kontakt med en mer spennende fyr/dame, sorry" hvis det er grunnen. Enig, anyone?

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 26 april 2016 23:02

Jeg vet ikke, jeg er ingen ung vakker mø... men tror de færreste får så mange brev, at det er umulig å gi en kort avvisning. Det skal jo egentlig ganske mye til, at to mennesker faktisk finner interesse for hverandre.. mye som skal klaffe

Tror mye kommer av at de ikke må face personen, men kan bare "gjemme seg"...være usynlig.
Man kan liksom oppføre seg som man vil på nettet, og slippe å stå til ansvar for det.

Å ja... jeg har hørt den før... null svar, et er også et svar, nemlig på null interesse ;-)

Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 26 april 2016 23:12

@ Lisalinn: Ja, det er faktisk bedre at de forsvinner midt i en samtale på nettet enn midt i en date ;-)

Vil også tro det er kjipt når daten ikke kommer når en har avtalt- skjedde sist med en venninne sist uke...

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 26 april 2016 23:17 Privat melding

@Lisalinn OMGAWD eg leste ikkje din story før eg skrev geeeeez hva feilte ham?

Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 26 april 2016 23:19

@Lisalinn : skjedde det med deg??

(mann 40 år fra Akershus) on. 27 april 2016 07:02 Privat melding

@Lisalinn
Ok, mer sårende enn det blir det nok ikke! For en ****, han fyren. Men du får ikke gi opp. ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 27 april 2016 07:48 Privat melding

I slike tilfeller tenker jeg bare at jeg er overlykkelig over å finne det ut tidlig, før jeg rekker å få for mange følelser. Jeg svarer ikke alltid hvis jeg får et en-setnings-melding fra en 29-åring uten bilde. Jeg har skrevet i profilen min at hvis meldingen er fra noen under 45, ikke har bilde eller minst tre egenproduserte setninger så forutsetter jeg at de ikke egentlig venter noe svar. Men ellers prøver jeg alltid å gi et høflig svar. Men det har hendt at jeg kan bli litt skarp i tonen når jeg synes noen har vært uhøflig mot meg, og så etter en stund prøver seg igjen. En av de aller, aller første jeg skrev med her syntes jeg at jeg hadde en relativt intetsigende dialog med, og så bare forsvant han, uten å si noe mer. Jeg ble bekymret for at jeg kunne ha sagt noe galt, men kunne ikke se det etter gjennomlesning. Så etter noen måneder skriver han tilbake. Tre ganger. De to første gangene bare ignorerte jeg det, men den tredje gangen svarte jeg relativt skarpt hva jeg syntes om den typen oppførsel. Tilsvarende med en som tok en spøk jeg kom med unådig opp og avlyste en date vi hadde avtalt. Det var greit nok - jeg fikk se at han ikke hadde sans for humor. Han har også skrevet tilbake noen ganger og bedt om nye dater, og da har jeg tilslutt også vært relativt tydelig på hvor uaktuelt det var.

I det tredje tilfellet var jeg på date med en som jeg var veldig spent på å møte og som var veldig flott på alle måter bortsett fra at han så mye eldre ut enn på bildet. Jeg ville ikke la det komme i veien, og tenkte vi fikk bli kjent i hvert fall, så på hans forespørsel, avtalte vi en ny date, og utvekslet et par hyggelige meldinger. Og så ble det gravstille i en måned. Da skrev han og unnskyldte seg med at han hadde hatt så mye å gjøre. I det tilfellet klarte jeg ikke å gi noe skarpt svar. Han hadde tatt meg med på en kjempekoselig restaurant og vi hadde hatt en veldig hyggelig kveld, og jeg var ikke blitt såret. Men det var heller ikke aktuelt for meg å bli kjæreste med en mann som kunne ignorere meg i en måned, og da var det heller ikke noe poeng med noen date, så jeg svarte det, og at jeg takket for en veldig hyggelig kveld, og at vi gjerne kunne treffes som venner.

Vi har diskutert hva det betyr å 'være en ekte mann'. For meg er det der ingen krav til høyde, bredde eller dominerende oppførsel. Men jeg må vite at han tåler en trøkk og er hel ved. Hvis ikke, er han ingenting for meg.

Skjult ID med pseudonym blond og.. on. 27 april 2016 09:24

Er helt enig om at der er fryktelig dårlig gjort å blokkere midt i en samtale og er enig i at jeg bare blir glad til når disse forsvinner. Mennesker som oppfører seg sånn kan dere alle forstå mest trolig sliter med kommunikasjonen også "der ute" . Gjør man det her gjør man det der. Jeg selv blokkerer bare om dette med sex kommer opp så tidlig at det slår deg som en knyttneve. Mange kvinner er sikkert komfortable med dette men for meg er det white trash og fryktelig feilplassert.

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 27 april 2016 10:23 Privat melding

Den restauranthistorien skjedde ikke meg nei. Det var bare en illustrasjon på hva jeg tenker om menn som blir borte midt i en samtale på nett. Jeg ser for meg at de er litt konfliktsky og heller sniker seg unna enn å si det sånn som det er :) Man burde ha som regel at hvis man ikke ville gjort det face-to-face så bør man ikke gjøre det på nett heller.

Jeg er helt enig med deg @Solecita i at ekte mannfolk er menn som er hel ved. Du er ikke helt ved om du sniker deg unna - være seg i en samtale på nett eller ute i det virkelige liv

Skjult ID med pseudonym durrr on. 27 april 2016 15:43

@lisalinn
Kanskje, men de som får 20-30 meldinger hver dag kan ikke svare alle uten å ha det som deltidsjobb.

Opplevde dette selv på Couchsurfing, fikk ca 30 meldinger hver dag om sommern. Finnes ikke en sjans i havet at jeg hadde rukket alle

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 27 april 2016 16:35 Privat melding

Høflighet er noe dritt noen ganger..
Jeg har aldri blokkert noen..men blitt blokkert. Kanskje ikke midt i en samtale, men pga en "hyggelig" avvisning for eksempel.
Jeg har også opplevd en del ganger at personen har deaktivert profilen sin før jeg har rukket å svare tilbake på en henvendelse.
Ja ja mye rart. Og etter mange år på nett, overrasker ingenting lenger.
En må bare bli litt hardhudet, og ikke la det gå for mye inn på seg.

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 27 april 2016 17:35 Privat melding

@durr. Jeg snakker om det som skjer midt i en samtale. Når man har fått kontakt og en (tilsynelatende) god tone. Da er det lavmål å bare fordufte.

At man lar være å svare på førstemeldinger fordi man får så mange er litt annerledes.

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 28 april 2016 15:45 Privat melding

@Durr couchsurfing er vel neppe nett det samme som en person du har god kontakt med og kanskje planlegger å møte for en date. DE færreste av oss har 30 meldinger for dagen -noen her inne sier de får en i uken.så så utrolig travel er vel neppe den gjengse mann her inne at han har så mange å svare at han må blokkere deg....så nope sorry....eg beliter meg ikkje på den som deter på Bergensk :)

Uansett mener eg fremdeles at alle idiot ting vi opplever her vil gjøre oss så mye mer takknemlig når man finner den rette.....

someday you will meet someone and realize why it never worked with anyone else

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 29 april 2016 01:13

Har ikke sagt at det bør være sånn. Jeg bare har forståelse for at det kan være sånn noen ganger.

Det kan være så mange ting som gjør at noen ikke svarer plutselig. Folk kan få angst, og dermed bare unnlate å gjøre noe. Og da snakker jeg om angst, ikke sånn "jeg får angst av å ikke ha cola hjemme". Bare et eksempel :)

Skjult ID med pseudonym hvermann to. 5 mai 2016 23:17

Det er litt artig når man blir blokkert av en annen bruker fordi man ikke har rukket å besvare en melding på en time eller to. Ikke godt å si om det dreier seg om paranoia eller god, gammeldags utålmodighet

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 5 mai 2016 23:31

@hvermann:
Enten er vedkommende utålmodig, eller så har han/hun plutselig angret seg. Vanskelig å vite, men jeg er enig i at det er rart...

Skjult ID med pseudonym hvermann fr. 6 mai 2016 00:04

Jeg tar det ikke personlig, jeg er bare glad at man slipper å bli 'blokkert' på den måten i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 7 mai 2016 10:28

Det er ikke alle som er her inne 24/7....selv om man står som online. Er selv grusom til å glemme å logge meg av😳 Har blitt blokkert fordi jeg ikke har svart kjapt nok. Å det er forsåvidt greit for jeg har ikke bruk for en med så dårlig tid😁
Men å bli tyst midt i en samtale, når man til og med har møttes og avtalt å møtes igjen....synes det viser hvor lite baller noen menn egentlig har😡 Hvorfor ikke bare si at man ikke vil gå videre? Hvis det er fordi man ikke vil såre så sårer total tysnad mer enn en høflig avvisning! Heldigvis har jeg vært her lenge nok til å vite hvordan dette fungerer....så det er bare å lukke øynene, ta et magedrag og gå videre🤓

Skjult ID med pseudonym fidoline ma. 16 mai 2016 08:30

Er ikke en av de damene som får masse meldinger hver dag, men heeeerguuud jeg blir litt oppgitt her jeg. Prøvd den hyggelige tilbakemeldingen og fått noen skikkelige ekle svar tilbake. Da blir man lei til slutt. Siden de ofte er komplette fremmede og jeg ikke er en tankeleser så velger jeg noen ganger å bare ikke svare eller blokkere. Det nye jeg prøver å gjøre er å svare høflig nei og så blokkere for å unngå ubehageligheter, men det er visst også feil ser jeg på noen av trådene her...jeg er på jakt etter noe varig og lidenskapelig og ja man blir litt selektiv av og være her inne. So what? Noen ganger innser jeg at jeg har startet en samtale jeg egentlig ikke ønsker, eller jeg har truffet noen som jeg er mer interresert i. Ærlig sak, men prøvde å skrive det også og fikk den ekle meldingen tilbake. Sikkert mye bra mannfolk her inne, men tror nok det er mange som har krysset bitterhetslinjen for lengst og bør prøve å slappe av litt mer og ikke være så hårsåre. Veldig lite tiltrekkende egenskap!

(mann 49 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 09:08 Privat melding

@fidoline er det å være hårsår når man reagerer på uhøflig opptreden? Er det ikke akkurat det samme du gjør, når du velger å blokkere fordi noen er duster og viser at de ikke eier folkeskikk?

Så i bunn og grunn reagerer vi forskjellig fordi man utsettes for det samme, nemlig utøving av mangel på folkeskikk.

Tenker som så at trådstarter er et godt menneske som ikke ser at andre oppfører seg som så store drittsekker at det går ut over alle andre til slutt.

Det er egentlig det jeg drar ut av denne og lignende tråder, som min egen tråd.

Skjult ID med pseudonym fidoline ma. 16 mai 2016 11:09

@amadeus: nei ikke hårsår i det hele tatt faktisk. Realistisk og pragmatisk på nettdating ja, det er jeg. Jeg vet hva jeg søker og filtrerer ut de jeg ikke ser noe fremtid med. Kommer helt an på situasjonen hva som karakteriseres som folkeskikk og ikke gjør det ikke det? Bruker ikke så mye energi på folk jeg ikke vil ha kontakt med. Når det er sagt avbryter jeg aldri midt i en samtale som har hatt en god tone. Tro det eller ei. Merker at du tar en lignende tone i flere tråder her: at du hele tiden refererer og kommer med den at vi som ikke tenker som deg mangler folkeskikk? Hvorfor det? Og i neste setning sier du tusen takk for diskusjonen?? For meg virker det ikke som du er interresert i flere synspunkter, men mer lirer av deg frustrasjon på egenopplevde ting, noe som jeg synes er innafor, men da kan du jo være ærlig på det. Mulig jeg er helt på jordet her....

(mann 49 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 11:37 Privat melding

Nå tok jeg akkurat å snudde den at ts følte det som dårlig folkeskikk til at den responsen kom fordi "du" har opplevd stygge meldinger tilbake når "du" har forsøkt å avslutte på en fin måte.

Dermed har "du" sluttet med det, som en (u)frivillig reflekshandling.

Trodde du da så at jeg faktisk sa jeg lærte av dette, selv om jeg ikke sa det direkte.

Og da har jo diskusjonen oppfylt sitt poeng, ikke sant? Så jo, konklusjonen din var "på bærtur" nå. Men no hard feelings fra min side ihvertfall. 😉

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 16 mai 2016 12:17

ha ha

I dag er dere knakandes gode dere!! :D :D

og av og til trenger ikke en tur på "jordbærjordet" å være helt feil altså ...bare nevner det... O;-)

so what did we learn in school today then?
.hm....tror det var noe sånt: "de som ihvertfall ikke er belemret med hard feelings eller dårlig folkeskikk og sånt oppfører seg ofte naturligvis og nødvendigvis dustete siden andre er så frekke og uoppdragne mot de i hytt og pine... jepps! ..tror det var rene naturloven eller noe sånt!"

Neste ukes skal vi lære om selvrettferdighet og selvinnsikt og sånt tror eg det var.. :-) spennende greier altså, så stay tuned! :-)

Skjult ID med pseudonym CPU ma. 16 mai 2016 12:33

Ikke vær dum å bruk for lang tid på å skrive.

Det kan være det som skjedde. Du bare skrev, tok ikke initiativ til å møtes. Og den andre parten bare anså du var et dødt løp. Du burde også ikke tillate bare brevskriving hvis du er seriøs. Da bør du sette en grense et sted, og blir det ikke møte, så glemmer du han/hun.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 16 mai 2016 12:46

Lange brevvekslinger er døden. Uthaling. Seigpining. Personlig har jeg nå gått inn i en slags datingkoma. Jeg er på en måte paralysert og ute av stand til å aksjonere. Omtrent som en katt, som står frosset midt i veien og stirrer inn i lyset fra billyktene.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 16 mai 2016 12:50

Diskusjonen handler, etter hva jeg skjønner, om at brukerne kontakter personer de finner attraktive og dermed løper risiko for at disse er populære og har flere valgmuligheter. Så sjansen for å bli avvist underveis, med varierende grad av tilbakemelding er til stede. Jo mer man har blitt kjent med samtalepartneren, desto større sjanse for å bli skuffet på et eller annet nivå ved avvisning. Den negative følelsen er kanskje proporsjonal med graden av egen krenkbarhet og antall meldinger i dialogen. Alt dette burde være kjensgjerninger i dette utstillingsvinduet, som gjør datingtjenester til en ganske så tøff arena for selvtilliten til mange. Noen får justert selvbildet ganske så kraftig, og blir fortvilte, mens andre er mer hardhudet og finner til slutt kanskje en man vil leve med.
Men å sutre på forum blir som å sladre til moren sin i voksen alder, føler jeg. Kanskje de som driver slike tjenester burde lage en advarsel-plakat for nye brukere om slikt? Det står i bruksanvisningen for mikroen min at jeg ikke burde tørke katter der, så dette skal da kunne gjøres for de som ikke er så kjent med dating på nett også.