Alle innlegg Sukkerforum

De samme fjesene som går igjen her inne.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Petra fr. 5 des. 2008 21:42

Hei, nå har jeg vært medlem en stund (vi prater nesten ett år), så hvorfor ser jeg knapt nye fjes her inne, har snart ingen å kikke på!!Ja ikke at jeg har vært innom alle, men kun de som er interessante for meg og med matchtall fra 90-95. Bør jeg gå ned på kravene til drømmemannen min her inne??

Skjult ID med pseudonym jente :) fr. 5 des. 2008 21:44

Gå ned i alle fall til 85-86. Du vil oppdage at du snakker minst like bra med disse, og det vil ikke føles som å gå ned på kravene.

Skjult ID med pseudonym yeah fr. 5 des. 2008 21:47

Herrejemini, sier jeg bare!
Matchtallet sier jo egentlig veldig lite om hvordan man passer sammen.

Jeg for min del kjørte gjennom spørsmålene som gir grunnlaget for matchtallet på rekordtid.
Og jeg lar meg ikke stoppe å skrive til ei jente som jeg synes er søt, selv om hun har en match på 84.

Wake up.............det handler ikke å fire på krava i det hele tatt. Det handler om å ikke utelukke noen fordi de har krysset av for noe du ikke har krysset av for.

Skjult ID med pseudonym Petra fr. 5 des. 2008 21:57

Yeah:) ja ja sukker har jo satt en standard der man kun ser de med høy match..

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 5 des. 2008 22:02

Jeg har merket at matchtallet har litt å si faktisk ettersom jeg har vært på date med de med 70 i match og de med 90 match .
Men selv velger jeg å se på de ned til 85/86 som jente:) her ..

Skjult ID med pseudonym kjærlighet fr. 5 des. 2008 22:08

har møtt en mann som skulle være drømmemannen i henhold til matchtall- det var katastrofe, skrekkelig!! Stol ikke bare på tallene er mitt råd.

Skjult ID med pseudonym Petra fr. 5 des. 2008 22:17

Jepp, tror det er noe i matchtallene, har erfart som smily å være på date med en med lavt matchtall som jeg trodde jeg hadde noe til felles med (det var da jeg ikke trodde på matchtallet)
Så jeg får bare slite videre med de samme folka her inne. Synes folk er slappe til å klikke innom og legge igjen noen ord i innboksen min. Merker en opptur da jeg ble superbruker, men så går det ikke lenge igjen før det er tilbake til det kjedsommelige.
Koser meg med Senkveld istede;-)

(mann 54 år fra Buskerud) lø. 6 des. 2008 03:40 Privat melding

@ Smily; I såfall er det på tide at vi dater!
Passer det f.eks. 27/12??

Skjult ID med pseudonym Latro lø. 6 des. 2008 12:01

Dere som ikke bryr dere om matchtall: Hvilke kriterier bruker dere for å plukke ut dem dere tar kontakt med? Jeg er enig i at matchtallene ikke sier så mye som man skulle ønske, men jeg ser ikke hva annet jeg har å gå etter. Unntaksvis kan profilteksten vekke interesse, men de fleste skriver lite eller ingen ting om seg selv, og jeg gidder ikke bruke tid på å klikke på hundrevis av tilfeldig valgte profiler med matchtall midt på 80-tallet i håp om å tilfeldigvis snuble over en som ser spennende ut. Hittil har jeg bare kikket på dem som ligger over 90.

Skjult ID med pseudonym kirof lø. 6 des. 2008 12:41

Hvis man har mange å velge mellom så kan det jo være greit å bruke matchetallet som ett silingskriterie, og arbeide seg ovenfra og nedover.

Men jeg føler at jeg ikke alltid klarer å beskrive meg selv helt riktig på alle punktene i relasjonsprofilen så i det store og det hele så ser jeg meg ikke blind på matchetallet.

(mann 52 år fra Østfold) lø. 6 des. 2008 12:59 Privat melding

Til Latro:
Førsteinntrykk blir bilde (selv om jeg også klikker meg inn på profiler uten bilde), alder, og hvor hun er lokalisert.
(Noen kikker jeg innom bare på grunn av at profilbildet fenger på en eller annen måte.)

Bruker også en gang i blant Matchlister->Matchsøk og setter enkelte kriterier for hva jeg søker på.

Når jeg har åpnet profilen så sjekker jeg matchetreet. Det er noen punkter i matcheprofilen jeg legger mere vekt på enn andre. Kikker på profilteksten, hvis det er noe der, og albumbilde, hvis det er noe der.
Det skal mye til for at jeg skal sende melding til noen som ikke har profiltekst. Men det trenger ikke stå så mye der, bare det fenger litt.

Skjult ID med pseudonym Rust lø. 6 des. 2008 13:10

Jeg har så mange matcher over 90 at jeg ikke har sjans til å komme igjennom. Aldri vært et issue å gå ned til 86 for meg altså. Kan det hende at du har svart litt sært eller bruker absolutte krav? Matchsystemet fungerer bra for meg og hvis jeg er usikker på noen av matchspørsmålene så setter jeg det punktet som ikke viktig.

Skjult ID med pseudonym kirof lø. 6 des. 2008 13:21

Rust, tolker det som en kommentar til mitt innlegg.

Ja jeg har svart litt sært på ett par punkter, og satt de som svært viktig. Har også ett punkt med absolutte krav.

Men på f.eks. humor så har jeg svart 5, og viktig. Om noen setter 10'er på humor og svært viktig (aller absolutt krav) så vil det bli dårlig match. _Jeg_ klarer ikke å se hvordan man kan svare riktig på dette med humor, det finnes så mange typer av det der ute at det er noe man uansett må finne ut av etter hvert. Så om jeg får illrødt blad på dette med humor så lar jeg ikke det stoppe meg fra å sende en melding dersom personen ellers ser interresant ut.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 6 des. 2008 13:40

@ludo !! jepp den datoen passer yppelig .... middag da ? ;oP

Skjult ID med pseudonym Xradon lø. 6 des. 2008 13:59

Har sett flere av fjesene her inne på mange forskjellige konatktfora og da snakker vi om 5 til 6 forasteder. Ikke nok med dette så har mange av dere fått hundrevis av brev på disse stedene også.

Det må da være noe som er rav ruskende galt vis dere ikke finner noen på de andre stedene også. Kansje det sier mye hvor kravstor dere er blitt at dere skremmer bort folk å ta kontakt med dere.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 6 des. 2008 14:14

@Xradon
Du sier du har sett mange av de samme ansiktene her inne andre steder også .. og de er jeg enig i .. jeg har vel hatt en profil på mange dateing steder på nett , men nå er det bare sukker jeg forholder meg til.
Men hvordan vet du at disse får så mange meldinger på disse andre stedene og her?
Jeg har vært her inne i 1 1/2 år nå og vært på mange dater ... vil det da si at det er noe galt med meg for at ikke jeg klarer å finne noen ? Ikke føler jeg jeg er så veldig kravstor heller . :o)

Skjult ID med pseudonym Xradon lø. 6 des. 2008 16:12

Smily:o))

Du vet at enkelte kontaktfora har fremvisning hvor mangr brev man får.
En kontakt jeg har, har fått over 2700 brev og ennå er hun singel. Hun er ikke den eneste som har fått så mange brev, men bjellene ringer når man ser slike tall og da tenker vi vårt.

Jeg sier ikke at det er noe galt med deg. Noe dere bør ta stilling til selv, men tanken er at disse jentene har det meste store forventninger og dette skremmer mange. Ikke bare meg, men flere andre. Jeg tar aldri kontakt med slike jenter for det har jeg gjort noen ganger. Man ser bare en ting at brevene blir slettet.

Blir på den samme måten at jeg ikke tar kontakt med den aller søteste jenta. Fordi dette har jeg også prøvd noen ganger og ser bare brevene havner i søppelbøtta.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 6 des. 2008 16:33

Jeg viste ikke at man kan se hvor mange meldinger andre får på noen nett sider .. et er jo privat og skulle ikke hvert tillat .
Hun har fått 2700 meldinger på hvor lang tid?
Jeg kan vel tenke meg at jeg har fått noe sånt selv på den tiden jeg har vært her ... selv om nå må jeg regne at det er sikkert 700 av de som er fra venner .. og hvis hver mann jeg har hvert i kontakt med har skrevet ca 30-50 meldinger hver til meg da ... ja det kan sikkert stemme .
hvordan kan du vite at det er "sånne" jenter ? er det noe du ser ut i fra profilen ?

Skjult ID med pseudonym undrene lø. 6 des. 2008 17:02

Etter å ha vært borte herfra over et år....så er det kanskje litt rart å se at de samme menneskene sitter her fremdeles:-)

Det sier vel kanskje noe om hvor dårlige odds nettet gir for å finne den rette...eller kanskje er slike nettsteder vanskelig å komme seg unna.Kanskje en blir fanget her...og tror dette er en reallifeverden.

Ikke vet jeg....men bare undrer meg:-)

Skjult ID med pseudonym Ludo64 lø. 6 des. 2008 17:46

@Smily ; full pakke!!

@undrende ; jeg var sikkert her sist du var her og jeg er her nå, men det betyr ikke at jeg har vært her hele tiden.
Dette er et av disse temaene som går igjen og ikke trenger mere omtale.

Men det som er mitt poeng er at nå skal to veteraner, med laang fartstid ut på date den 27/12 og så får vi se hva som skjer...
Kanskje det blir færre veteraner her etter det... ;)

Skjult ID med pseudonym undrende lø. 6 des. 2008 17:52

Var ikke vondt ment.........bare en iaktagelse:-)Ha en god date....er vanskelig å finne kjærligheten i moden alder:-)

Tror bare at for mange er det vanskelig å rive seg løs av denne virtuelle uvirkelige verdenen:-)

(mann 54 år fra Buskerud) lø. 6 des. 2008 18:01 Privat melding

@undrende ; definer "moden alder" sånn at jeg vet om jeg er moden eller ikke....;)

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 13:56 Privat melding

Varför frågar du något du själv redan har svaret på Spirren??
Min fråga till dig är: Varför går inte du å lägger dig igen, å hoppas på att du vaknar upp mindre bitter imorrn?

Skjult ID med pseudonym juni ma. 8 des. 2008 14:18

Å velge å se på kun de som har match 90-95 som aktuelle synes jeg virker som et luksusvalg. (for meg i hvertfall)
Det er først når jeg har kommet ned til 70-75 sjiktet at jeg ser det er mange som slettes ikke matcher meg, men jammen finnes det av og til ganske så spennende mennesker som ikke matcher meg med 70 poeng en gang.

Å eventuelt se om det er noen for deg med match 80-94 synes ikke jeg er det samme som å fire på kravene :-)