Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor svarer jenter så sjelden?

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) to. 28 april 2016 14:02 Privat melding

Hei! Jeg har vært medlem her et par år nå. Har vært med på Sukkerfester og lignende Men når det gjelder å bli kjent med nye jenter her er det så sjelden jeg får svar. Jeg kan sende meldinger til massevis av jenter, men få eller ingen svarer. Og jeg sender ikke noe pervo eller slikt, bare meldinger for å bli kjent. Hva gjør jeg galt? Er det andre måter jeg bør begynne å kontakte jentene på? Vær så snill å hjelp meg.:-)

(mann 36 år fra Oslo) to. 28 april 2016 14:23 Privat melding

Human sacrifice normally works 😬 Just kidding

To be honest they probably aren't all that interested... All I can say is keep trying and don't loose hope... I am going through the same... Response rate 0%

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 28 april 2016 15:12 Privat melding

Just out of curiosity, how many girls have you both written to,have you made a careful selection (based on geography, age, interests etc) and do you get no answer at all, or just no positive answers, or answers which result in dates?

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 28 april 2016 15:22 Privat melding

Det er mer kvinner på nettdating enn menn....så det er en av grunnene. Eg vet de sier at det er ca likt,men de som jobber med nettdating sier det er mer menn på nettet og da blir det klart vanskeligere for the nice guys..veldig dumt....jenter elsker snille menn men faller for bad guys.....bare hold ut og fokuser på at du fortjener det aller beste i ditt liv <3

(mann 49 år fra Oslo) to. 28 april 2016 15:41 Privat melding

@fendi14 hører mange sier de vil ha snille gutter men neg får det ikke til å stemme. Får mere inntrykk av at de ser etter bad boys som de vil temme. Og når han ikke vil temmes, så faller det i fisk til slutt.

Blir av og til forundret hvor mye fritt enkelte kan slenge til ei dame, og likevel drar de hjem i lag, i stedet for hver for seg.

For test burde jeg laget en bad boy profil, og sammenlignet responsen.

(mann 49 år fra Oslo) to. 28 april 2016 15:42 Privat melding

Stavefeil skyldes autokorrektur...

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 28 april 2016 15:50 Privat melding

Synes ikke gutta er så innmari flinke til å svare de heller,- et og annet unntak wr det, men tror det er relativt likt fordelt.. Og det beror selvfølgelig på interesse 😊

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 28 april 2016 15:52 Privat melding

@Adameus, du ser altfor snill ut til å late som om du er en badboy :)

Skjult ID med pseudonym Rattata to. 28 april 2016 16:00

Du får ikke svar, fordi det svir i øya til damene du skriver til når de ser på deg. 😂😉

Du får skrive til dunderpikene du, bygge opp litt erfaring på hvordan skrive... 😆
Så skal du se at det løsner etterhvert.

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 28 april 2016 16:03 Privat melding

Enig med @gille - gutta lider av den "Största möjliga tyssstnad" de også.

(kvinne 62 år fra Vestfold) to. 28 april 2016 16:20 Privat melding

Det er det samme med menn, jeg sender meldinger, men får ikke svar. Synes det er uhøflig i ikke svare iallefall. Det går jo an å si at en ikke er int. på en høflig måte. Eller de sender noen meldinger og så hører en plutselig ikke mer. Det må gå an å avslutte på en høflig måte.

(mann 49 år fra Oslo) to. 28 april 2016 16:27 Privat melding

@lisalinn ja, det er problemet. Et veldig stort problem. Men får ta det som et kompliment og si tusen takk! 😃 Men har bilder der jeg ser langt mindre snill ut og. Og med mørke solbriller, hanekam/skinnhead (sommersveisen...),morskt ansikt, skinnvest og fake tattoos tror jeg du hadde blitt lurt. Hehehe

(mann 33 år fra Oslo) to. 28 april 2016 16:56 Privat melding

Jeg tror det er mange her inne som blir bombardert av meldinger, og ikke alle er like seriøse. Og mye oppmerksomhet kan fort bli krevende, spesielt hvis man får haugevis av meldinger fra folk som ikke er aktuelle i utgangspunktet.

Det er kanskje ikke så rart at man blir frustrert over å stadig bli avvist, spesielt ikke hvis man selv mener man passer perfekt til beskrivelsen av 'drømmekjæresten'. Og det virker kanskje litt påfallende at mange som i sin egen profiltekst hevder å både være åpne, reflekterte og engasjerte, ikke klarer å gi et høflig avslag. Det verste med dette er at det skaper frustrasjon og utålmodighet, og det betyr kanskje at den som føler seg ignorert vil gi mer faen i neste omgang. Og slik blir kvaliteten stadig dårligere. En ond sirkel.

Utfordringen her inne er at vi skal selge oss selv med ord. Som kjent blir ikke ord bare lest, de blir også fortolket. Ord som 'Engasjert' og 'åpen' har ulike betydninger for ulike mennesker.

Det kan godt være du mener at du fortjener svar i mange sammenhenger, og kanskje gjør du også det. Men det er dessverre ikke slik det fungerer her inne. Kanskje du ikke blir sett slik du fortjener å bli sett, men slik er det jo overalt. Jeg er enig i at mange burde skjerpe seg, men det er uansett opp til dem å gjøre det.

Det er godt mulig betalingsmodellen til Sukker gjør vondt verre. Det er dyrt i forhold til hva man faktisk får, og det er overvekt av gratismedlemmer. Hadde alle betalt 100kr i måneden, er det mulig situasjonen hadde vært litt annerledes.

(mann 32 år fra Oslo) to. 28 april 2016 17:12 Privat melding

Hvis jeg skal prøve og se tøff ut på bilder så ender jeg bare opp med å se dopet ut, se ut som en pornoskuespiller eller se ut som Magnus Carlsen.

(mann 33 år fra Oslo) to. 28 april 2016 17:17 Privat melding

En annen ting som kan være noe å tenke på, er hvor mye arbeid du faktisk velger å legge i kommunikasjonen. Hvis du bruker en halvtime på å skrive en personlig melding til hver enkelt bruker du vil ha kontakt med, blir du nok fort skuffet. Kanskje mener du selv at en så forseggjort melding burde få den fortjener, men du har ingen garanti for at den blir lest. Bruk mindre tid på de første meldingene, så kan du heller vurdere om vedkommende fortjener mer av tiden din etter hvert.

Det er kanskje fristende å si at Sukker er 'urettferdig'. Og kanskje er de som klager over useriøse meldinger en del av problemet, fordi de ikke tar seg tid til dem som faktisk gjør en skikkelig jobb. Men igjen: dette er ikke noe man har kontroll over.

For å ta et eksempel: Jeg har nærmest blitt utskjelt for å ha sendt en personlig melding til en bruker, fordi den var for godt skrevet! Jeg ble altså anklaget for plagiat og klipp og lim fordi jeg tok meg ordentlig tid. Dette ble jo bare komisk. Etter det bestemte jeg meg for å slutte å kaste bort tid på slike meldinger, og heller spare energien til samtalen er igang. Slik unngår man også å skrive en melding som blir så lang at man bare dreper den andres skrivelyst

(mann 40 år fra Buskerud) to. 28 april 2016 17:56 Privat melding

Jeg har fullstendig forståelse for at folk ikke svarer, det mener jeg må være hver enkelt sitt valg. Men det jeg ikke forstår er at noen ganger gidder de ikke engang å lese meldingen. Det er for meg uforståelig. Det bittelille bildet som kommer opp ved beskjeden er vel neppe nok til å bestemme seg for om den person er uaktuel eller ei?

Er lenge siden jeg ble irritert eller frustrert over meldinger som ikke blir lest, men undrer det gjør jeg enda.

(mann 32 år fra Oslo) to. 28 april 2016 18:14 Privat melding

@Santonse

Kanskje mld de får er så kort at de ikke trenger å åpne den for å lese.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 28 april 2016 18:33

For meg er det sånn:
Hvis jeg skjønner at mannen har lest profilen min og refererer til denne, vi befinner oss på nogenlunde likt sted (både geografisk og i livet ellers) og han har bilder, svarer jeg.

Hvis jeg derimot f.eks får :
"Hei, du er søt" fra en som ikke har lest profilen min, har interesser/livssyn som kræsjer fullstendig med mitt og til og med har en lite utfyllt profil og mangler bilde, svarer jeg ikke.

Ergo:
Jeg må få følelsen av at jeg ikke har mottatt en masseutsendelse, og at mannen er interessert i å bli kjent med MEG, og ikke bare ønsker å bli kjent med en aller annen.

(mann 40 år fra Buskerud) to. 28 april 2016 18:43 Privat melding

@nyheterjeg
Kan godt være, men jeg har aldri skrevet så korte meldinger. Ergo stemmer det ikke for min del.

Men som sagt det tar jeg ikke så tungt lengre (blir litt tykkhudet her inne) men bare en undring.

Skjult ID med pseudonym Tjejen to. 28 april 2016 20:32

Jag tycker ibland att det känns som en större "diss" att svara tack men nej tack än att inte svara alls. dels för att man då oftast får frågan varför. Och om man redan skrivit varför, vilket jag gjorde i början för att vara rak och ärlig så är det inte ovanligt att man får något otrevligt tillbaka, som att jag är trångsynt, egoistisk och inte ska tro att jag kan välja och vraka! Saker jag skrev, och som var anledningarna till nejtacken var tex att personen bodde för långt bort, väldigt stor åldersskillnad/syn på livet osv.

Skjult ID med pseudonym Tjejen to. 28 april 2016 20:40

Jag får inte jättemånga meddelanden, men jag vill få en god känsla av det personen skrivit i sin beskrivning och visar med sina bilder (alltså hur de framställer sig själva) PLUS att det inte är så jätteintressant med meddelanden typ "Hei du er søt!"

Mycket mer intressant med någon som skriver något som respons på vad jag GÖR eller vad jah berättar om mig själv än mitt utseende.

Och får jag ingen känsla för personen så kanske jag inte svarar. Inte av elakhet utan för att det är svårt att avvisa smidigt utan att såra.

(mann 38 år fra Rogaland) to. 28 april 2016 20:56 Privat melding

I mitt søk ser jeg at 9 av 10 ikke har profiltekst, 7 av 10 har ikke vært pålogget på lenge, også har man en del som ikke er aktuelt for meg.

Da blir det mye skudd i blinde for min del. Ikke så mye profiltekst å gripe fatt i og ikke så mange som er online. Svarprosenten blir deretter.

Men nå går jeg snart i pausemodus og tar ikke dette så seriøst lenger, er for mye falske profiler og korte / rare hei meldinger som man ikke får noe mer utav når man responderer.

Jaja, sånn går nu dagan. Til slutt har man vel flaks :)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 28 april 2016 20:56

@nigma:
Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Du er en klok mann!

(mann 53 år fra Oppland) to. 28 april 2016 21:17 Privat melding

Den eneste måten å unngå at du ikke får svar på meldinger er å ikke sende noen..)..dette har jeg praktisert i snart et år. Jeg blir aldri avvist...moahahaha...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 28 april 2016 23:28

Fordi de ikke er interessert.
Fordi de kan være av typen som kan få mange meldinger.
Fordi de tidligere har svart alle, men har fått stygge tilbakemeldinger og kranglete mannfolk som ikke godtar å bli avvist.

Dette er bare noen av grunnene. Og spesielt om en har opplevd den siste, noe som det kan virke som veldig mange faktisk har, så er det ikke så rart at det er enklere å bare la være å svare når en ikke er interessert.

Slutt å bruk tid på å ergre seg over de som ikke svarer, bare gå videre med en gang. Det kan jo være at du er heldig og får svar etter en stund allikevel.
Faktisk så er det nesten så jeg kan anbefale deg å gå videre i det sekundet du har trykket 'Send' på meldingen.
Så kan du heller ta svar som en positiv overraskelse. :P

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 29 april 2016 00:31 Privat melding

@Ademus eg er for glup for å falle for en badboy og tro eg skal gidde oppdra ham :) Har oppdradd andre menn til å bli flotte ektemenn for andre damer......neste får pinadø være ferdig terapeutisert :) hahaha

(mann 49 år fra Oslo) fr. 29 april 2016 00:53 Privat melding

@fendi14 haha, spørs om du finner noen som er terapeutisert slik du vil ha dem. Men vi får kalle det fine tuning da. 😁

(mann 53 år fra Oppland) fr. 29 april 2016 18:43 Privat melding

Fendi

Jeg skjønner jeg må bli en bad boy for å komme noen vei..)..ingen blir våt i trusa av en nice guy.?..eller har jeg misforstått dette også ?

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 29 april 2016 20:48

Argh. Uttrykk av typen 'våt-i-t' får i hvert fall meg til skygge banen. Men trenger ingen bad boy, nei.

(mann 53 år fra Oppland) fr. 29 april 2016 20:54 Privat melding

To bad mener du.?...mulig jeg er på rett spor nå...hehe