Alle innlegg Sukkerforum

Hjelp til å formulere seg fornuftig

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Vest-Agder) to. 28 april 2016 18:23 Privat melding

Hei alle sammen!

Beklager på forhånd hvis dette har blitt diskutert tidligere.

Jeg er brand spanking new her, og sliter litt med å formulere deal breakers og absolutte krav uten å være et rauhål. Hvordan sier man - PENT - at man ikke er villig til å gi opp interessene sine for et forhold? Har vært ute for tidligere partnere som ikke satte pris på at jeg gjorde ting på egen hånd (ikke noe vilt!), og jeg vil gjerne unngå slikt. Jeg har full forståelse for at mange setter pris på absolutt tosomhet, men jeg er nok ikke en av dem. Noen som har forslag? Synes det er utrolig vanskelig å utarbeide en god profiltekst...

(mann 40 år fra Buskerud) to. 28 april 2016 18:46 Privat melding

"Glad i å være sammen, men fint om vi kan ha egne interesser og aktiviter også"

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 april 2016 19:02

Hva med å skrive det slik som mannfolka skriver det...det må vel være i tråd med hvordan menn helst vil ha det presentert? ;-)

Noe med at du gjerne finner nye interesser sammen med han, men at du også tenker at det er viktig med rom og tid til å pleie egne interesser i et forhold? eller noe sånt? da åpner du jo for at han også kan få det, det er greit å gjøre tenker eg så du ikke fremstår mest/kun opptatt av deg selv ;D

Du trenger evt ikke innom mange profiler før du får eksempler....hehe, mange menn frykter tydeligvis det samme som deg ;)

Alternativt skriv litt om interessen din,uten å skrive noe om egentid... så bare forventer du det og gjør det med den største selvfølgelighet fra starten av et forhold :-) for det er jo stort sett det, en selvfølgelighet med mindre det er overveiende mye mer alenetid enn det som er innenfor normalen da. Da bør du skrive noe om interessen og ca. hvor tidkrevende den er kanskje? ...men igjen mange menn ville jo gitt beng i det og bare forventet forståelse, du kan også gjøre det...regner med det fremkommer i en tidlig datingfase og at han da kan ta stilling evt?
PS:
Krav har fått ufortjent dårlig rykte, krav og bevissthet om egne behov er jo flott! Hvis du tenker om kravene og dealbreakers som selvfølgeligheter og noe bra fremfor noe negativt så tar det litt av tanken om rasshull bort kanskje, og det blir mer fritt og naturlig å skrive om dem. Du er jo her for deg, ikke for å please andre som ikke passer deg ikke sant?
lykke til! og du....fra en kvinne til en annen: sjekk ut blokkeringstråden...for tips om mulige typer som kanskje ikke passer deg iallefall.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 28 april 2016 23:24

Seriøst? Er det slike mannfolk? Trodde alle satte pris på egentid og det å ha egne interesser kun for seg selv som en kan pusle med.

Sånne 24/7 forhold er så 60-talls. :P

(mann 29 år fra Hordaland) to. 28 april 2016 23:31 Privat melding

Skriv hva interessene dine er og poengter at de er viktige for deg. Da stiller du ingen krav, du bare viser hva som interesserer deg, og det vil være gitt at du vil fortsette med det i et forhold også. Hvorfor skjule hva du er interessert i?

(mann 29 år fra Hordaland) to. 28 april 2016 23:42 Privat melding

Men som Antomyna nevner, tar det opp veldig mye av din tid får du nå heller være ærlig om det fra starten av. Slikt kan man derimot få hint om fra "intensitet" bladet i Matchtreet, samt "sosial" bladet også.

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) lø. 30 april 2016 11:47 Privat melding

Jeg har opplevd det ofte nok til at jeg føler det bør nevnes - trodde jo også de fleste ønsket å ha egentid. Man skal selvsagt prioritere hverandre, men sånn 24/7, joined-at-the-hip-forhold kan bli temmelig kvelende etterhvert. Har ikke noen ekstremt tidkrevende hobbyer, så hadde aldri trodd det ville skapt noe friksjon.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 12:04

Innstillungen er ikke lett å matche inn i forhold. Jeg har egentlig aldri tenkt over det behovet. Jeg har full jobb med 75/25 alenetid, og er alene i hodet når jeg sover. Da er 2/3 av døgnet oppbrukt på stort sett alenetid, i alle fall ikke med den andre i det "usingle" inkludert (beklager men jeg kan ikke programmeres til 7 timer sammenhengende drømming om min elskede).

Dette høres jo ut som at 24/7 er umulig.

Om jeg da skal ha egentid de resterende 8 timer altså 1/3 av døgnet - hmm. Man får umerkelig innimellom - kjeften går da ikke kontinuerlig mens man klapper på?

Erfaringa var at når det behovet markant dukket opp så var det nok den lille spiren/starten på at det gikk hver sin vei noen år seinere.

Singel o forhold er ikke lett!

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) lø. 30 april 2016 12:35 Privat melding

Kan ikke helt skjønne at det skulle være noe problem, man ser hverandre noen dager, er fra hverandre noen dager. Da rekker man å savne hverandre litt, pluss at man har noe nytt å prate om. Interesser og vennskap er da ikke noe man bare gjør fordi man ikke har en kjæreste å bruke tiden på.

Som sagt, jeg har blitt temmelig overrasket over hvor mange som ikke deler mitt syn på slikt, trodde vel egentlig de fleste likte å ha litt egentid.