Alle innlegg Sukkerforum

Blir dette vinn-vinn eller?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper to. 28 april 2016 23:51

Nå har jeg aldri tid til å drive med noe så luksuriøst som dating, og enda mindre til å sitte på kafé og slappe av. Her går det i 100 med oppussing og skal snart i gang med bygging av terrasse.

Så har det seg slik at påfallende mange menn på min matchliste er håndverkere innen bygg og anlegg. Kunne vi tatt en date hvor vi bygget noe sammen (på min tomt ;) eller? :p

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 29 april 2016 00:22 Privat melding

hahahaha Creeper veldig god ide :) Lykke til med å reklamere for degselv :)

Skjult ID med pseudonym tindar fr. 29 april 2016 00:36

Og som håndverkere flest er de dyr i drift og forlanger sikkert betaling i naturalia om de skulle trø til;))

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 29 april 2016 01:05

@tindar

Da blir det altså vinn-vinn-VINN! 😋

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 29 april 2016 01:15 Privat melding

da var du ikke en av de handy women som vi snakket om en gang...

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 29 april 2016 02:09 Privat melding

Helt klart vinn-vinn! 👍🏻

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 29 april 2016 08:09

Min mor datet bare menn som var handymen og vurderte dem etter hvor flinke de var til å jobbe i huset hennes. (Større oppussingsprosjekter).

Fordi jeg syntes det var så pinlig, har det aldri vært aktuelt å la noen av mine dater slå i en spiker, men jeg har nok mistanke om at jeg ville falle pladask hvis det kom en kjekk handyman og skrudde sammen IKEA hyllen eller hang opp de fire små bildene som har ligger på kommoden i stuen i noen uker. :-)

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 29 april 2016 08:30

Creeper! Go girl!

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 29 april 2016 09:19

@ Creeper: høres ut som hos meg for tiden ;-)

Har bare et lite problem: han som skal bygge terrassen min vil også gjerne bygge mer med meg...

(mann 51 år fra Østfold) fr. 29 april 2016 10:25 Privat melding

Så jeg bør nevne i profilen at jeg har laget en del verandaer opp gjennom årene? Hmmm.. jeg smart.

(mann 49 år fra Oslo) fr. 29 april 2016 11:28 Privat melding

@bruce.w sikkert en fin måte å treffe damer som er ute etter hva du kan gjøre for dem der og da.

Skal jeg f.eks. legge ut om hvor god jeg er til å fikse pc'er og montere lyd og bilde-produkter? Og faktisk ikke redd for å ta i en hammer eller en sag? 😉

Ingenting galt i å ønske seg en handy kjæreste, som faktisk kan bidra litt på hjemmefronten. Nok av de som kun er teoretikere, og ikke vet å montere en IKEA-hylle.

Men da håper jeg det ikke plukkes typer etter hva de trenger der og da. En viss fare for at man da kan ende opp som bruk og kast. Så snart verandaen er bygd, bye bye. Da er man plutselig blitt en manwhore.

Det er sikkert greit for enkelte, men om du faktisk har ekte følelser for ei som kun bruker deg på den måten, så vil du fort lande på bakken psykisk. Så trø varsomt.

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 29 april 2016 11:48

@Adameus: Siden jeg ikke leker med andre sine følelser betaler jeg med penger og ikke med sex for verandabyggingen - selv om mannen absolutt er HOT...

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 29 april 2016 12:04

Går i kontant betaling her også, men det må jo være lov til å drømme om at når man treffer den ene man ikke kan leve uten, at han da også er litt praktisk anlagt :-)

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 29 april 2016 12:10

@Lexi: det er nettopp den type mann jeg også vil treffe - DREAM on... Jeg er selv praktisk anlagt og hadde nok slitt med at mannen i mitt liv ikke kunne slå inn en spiker ;-) Men igjen - når lynet slår ned, så... Godt det er helg og bobler på gang med venninner ;-) ;-)

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 29 april 2016 12:51

@Sunny

Jeg skal bygge terrassen selv - helt alene. Noen steder hadde det nok vært fint å være to. Som da jeg knakk festene til garderobeskapene på 2,36 fordi jeg ikke har fire armer. Men garderoben står nå der den.... 😃

Jeg er nok langt mer enn gjennomsnittlig handy, men kunne altså trengt litt hjelp til fundamentet på terrassen da.

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 29 april 2016 13:07

@Creeper: det er alltid gøy å være to når en holder på med noe som krever 4 armer ;-)

(mann 45 år fra Telemark) fr. 29 april 2016 14:04 Privat melding

Kanskje du tror det lille pike, men jeg blir aldri slaven din!

(mann 58 år fra Buskerud) fr. 29 april 2016 14:36 Privat melding

Hvor bor du?? :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 15:12

@creeper, skal ikke se bort ifra at det fremdeles finnes menn som hadde likt å lage fundament eller annet som en dateaktivitet fremfor den kafékaffekoppen...en jo en måte å få vist seg frem litt og kanskje skinne på ...de som ikke fikser all den pratingen med det samme/i hele tatt kanskje, samt at de fikk se mer hvordan du er..at det er tak i deg.
Eller er absolutt alle menn blitt allergiske mot/redd for å gjøre noe hyggelig for andre (alternativt føle seg utnyttet og som slaver) selv om de ikke er garantert mer enn kanskje (forhåpentligvis iallefall) en hyggelig dag og et et hyggelig møte :-)

Skriv det i profilen: hvem kunne tenkt seg en bygge terasse-date hjemme hos meg fremfor kun en kaffekopp på kafe? Hjemmelaget middag og eplekake (med all den kaffen han vil ha) hører selvsagt med!
Kanskje det kunne blitt bygd mer enn ett fundament på en slik date vet du;-)
Men dette var vel en mer sannsynlig hendelse for en og to generasjoner siden....folk er vel ikke så hjelpsomme eller villig til å gi "for mye" lenger... folk vil helst ha noe, fremfor å gi noe....sånn umiddelbart iallefall. Vi er alle blitt kjipere enn våre foreldre og besteforeldre på det området, så sier ikke at du ville blitt nedrent.

Men, kanskje du fikk èn homerun (intended pun ja) og det er jo det som teller ;-) Kunne vært skikkelig romantisk det da...hehe

Evt kan det komme en garanti om en andredate i hans regi!...kanskje du i værste fall ender opp med å måtte sy gardiner til han mens grandisen putrer i ovnen hans.. ;P men pytt,pytt.. ha ha ha

(mann 49 år fra Oslo) fr. 29 april 2016 15:30 Privat melding

@sunny flott å høre. Og jeg tror mange hadde takket nei til en jobbedate. Første tanke er at her skal men få seg billig/gratis arbeidskraft, og date-biten kun er lokkemiddel uten reell substans. Hadde garantert jeg sagt nei til.

Jeg hadde nok ikke hatt noe i mot å hjelpe til om jeg etter noen dater ser at vi faktisk finner tonen. Men da får det bli mitt forslag, ikke daten sin. Har hun et pågående prosjekt og ikke kan fordi hun må få arbeidet på prosjektet, så er det en anledning for meg til å vise meg frem som en hjelpsom og handy person. Og samtidig få hilst på når det står på, når hun egentlig er opptatt.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 15:33

Det trengs en humoristisk, easygoing, vågal, lite selvopptatt/sentrert og snill mann for å bli med på noe sånt...ikke noe galt med slike egenskaper ville eg si ;D ;D

Evt en dumsnill, naiv, kanskje litt desperat en..... hvis du lar en du ikke ser for deg i hele tatt å kunne date komme og hjelpe deg..men det ville du vel ikke gjøre vel @creeper? ;D

Evt en psykopat...som anser at dere omtrent er gift etterpå..huff

jaja, litt forarbeid i chatten/tlf må til her tror eg! ;)

Lykke til! Eg sier kjør på, prøv noe nytt (kan det egentlig funke sååå mye dårligere enn din/den vanlige metode på sukker? ;)
men obs, sørg for at humoren er med hele veien så det ikke blir kleint/feil, dårlig stemning!

...vi burde for øvrig alle våge å våge litt mer tenker eg <3

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 15:56

se der!
Èn mannlig forumleser er i det minste nysgjerrig på oppdraget :) ...skriver du det i profil skal du ikke se bort i fra at kanskje Ole og Dole m fl. melder seg også ;D

hilsen fetter Anton..haha

Vurdert å gjøre det til et andebytreff?(variant av gruppedate!) du har sikkert nok prosjekter til alle?? Hva med å også invitere en Dolly, Magika og en Bestemor Duck...hm...kusine Anton? :D hehe... men hvilke mannlige karakterer skulle helst komme i tilfelle? Petter smart? langbein? onkel skrue, Ole, Dole eller Doffen oppi her, eller Donald himself? ....
...B-gjengen er kanskje ikke like aktuell? ;D

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 29 april 2016 17:12 Privat melding

Synes ikke gutta skulle være så engstelige for en litt anderledes date. En av de hyggeligste datene jeg har vært på besto i at jeg kom hjem til ham og stekte pannekaker. Eneste gang jeg har stått i høyhælte sko og drukket champagne mens jeg stekte pannekaker. 😂

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 29 april 2016 18:26

Ikke b-gjengen...?

(mann 49 år fra Oslo) fr. 29 april 2016 19:07 Privat melding

@selecita er ikke engstelig for en anderledes date. Det er bare spennende. Men en date som består av å gjøre en jobb for noen, lukter utnytting. Det er total turn off for min del. Kan ikke svare på andres vegne. Mulig andre ser på det på en annen måte, men spør deg selv. Hadde du sagt ja til en date der jeg inviterer deg til å legge opp noen bukser for meg? Tror jeg hadde fått en stygg melding og blokkering i 9999 av 10000 tilfeller.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 29 april 2016 19:50

Adameus, er det forskjell på å invitere noen hjem for å legge opp bukser for deg og å invitere noen hjem for å gjøre noe som begge liker og er gode på - SAMMEN?

(mann 49 år fra Oslo) fr. 29 april 2016 20:18 Privat melding

@creeper veldig stor forskjell. Kan og være noe den ene er god på, og den andre ikke har snørra peil på, men har lyst å prøve. Men det må være noe som ikke får preg av å gjøre en jobb for den andre. Viktige i det du skriver, er at man gjør det sammen, fordi begge har lyst. La oss si at vi begge er glad i å spille musikk. Ville da vært kult å jamme sammen.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 20:49

@creeper....det er kanskje bare å innse at det er helt slutt på den tiden der menn ville jobbe litt enten på den ene eller andre måten, for kjærligheten... :P hahaha ;D

Vart tog dom söte äkta män vägen? Ingen som vet, ingen som vet! :o

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 29 april 2016 21:06

Anton, det har jeg innsett nå 😌
Rart i grunn at menn ikke vil benytte anledningen til å skinne på en arena de mestrer fremfor å stotre over en lunken kaffekopp. I tillegg kunne de vært til hjelp og nytte 👍. Sexy dyktig håndverker fremfor kjedelig mann med dårlige formuleringsevner (ref tidligere tråder)

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 21:25

exactly...

....og dere ville jo gjøre det sammen etter som eg forstår, da du er handy også...og så ville han jo få anledning til å se deg skinne litt ekstra også...og dere ville få testet ut samarbeidkjemien....og mulighet til å observere hverandre i timesvis i all slags posisjoner...;-)

På en slik date kunne man finne ut masse nyttig tenker eg da....man ville bli kastet rett inn i date nr 7-8...og sånn sett egentlig kanskje spare seg masse tid og innsats i lengden....i motsetning til en som liker deg og først finner ut etter måneder at dere ikke klarer/fikser å samarbeide.... :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 21:36

Antar at det kommer an på hvordan man ser på det, personlighet og hvilken metode man har mest tro på. Har man tro på kaffekoppen så har man tro på kaffekoppen.

For min del er kaffekoppen mer som doomed to fail.. og jo mindre eg vet om fyren på forhånd jo mindre sjanse for at en kaffekopp skal holde for å vekke min interesse.... og vet eg mer på forhånd er vi passè den kaffekoppen allerede. Så for min del er kaffedater med fremmede (for de er jo det når man knapt har chattet engang) relativt uinteressante.
Men det forekommer jo for min del også...er ikke bastant motstander....og i visse situasjoner passer det helt fint...men stort sett ikke...stort sett kjeder spørsmålet meg :-)

Men virker som folk er sluttet å tenke selv og bare foreslår kaffedate på autopilot.... saueflokkmentalitet er ikke attraktivt.

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 29 april 2016 21:45

Creeper
Jeg ville vært veldig fornøyd om jeg hadde 1 % av dine handykvaliteter. Da kunne jeg for eksempel skiftet håndtak på dodøra uten å leie inn handymannen jeg må bruke.

Skjønner det ikke helt, du outshiner jo de fleste handymenn. Men greit, Mr. handy er din, jeg tar han med sexy hode og gode formuleringsevner, du får han som kan mekke og skru. Vi kan gå på bar sammen, Creeper. Det gleder jeg meg til 😂

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 29 april 2016 21:50 Privat melding

@Adameus: Ettersom jeg ikke kan sy et sting så tror jeg nok en 'legge-opp-buksene-dine-date' ville være dømt til å mislykkes, he,he. :-)

Å lage middag, bake en kake eller i nødsfall rydde, dekorere stuen, komme med forslag til plantevalg, eller å beskjære en (mindre) rose derimot, hadde derimot vært mulige alternativer.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 21:52

@tinka..... kan eg få han som både er handy og har sexy kropp og brains da?? ;P

Skjult ID med pseudonym tindar fr. 29 april 2016 21:57

Jeg er håndtverker og kan mye som jeg bruker i de daglige. Men kvinner av i dag åpner lommeboken og intet annet dessverre;)) Men sikkert like greit siden jeg sannsynligvis ville blitt skremt vettet av om noen av kundene mine hadde invitert på mer vanlig håndtverk;)) Men samtidig hadde jeg vel vært tøff nok om damen var bra og sett hvor det bar.

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 29 april 2016 22:18

Anton
Ska-ha, ska-ha 😂 Den kombinasjonen du nevner er helt klart attraktiv. Mine ekser har vært like uhandy som meg. Godt gjort, bør tenke nytt der. Bare å bli med på bar med Creeper og meg.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 29 april 2016 22:19

Tinka, vi skal definitivt på bar sammen 🍻
Vin og god mat blir det garantert også i juli 🍷😄

(mann 49 år fra Oslo) fr. 29 april 2016 22:23 Privat melding

@solecita tror og en "legge-opp-buksa-mi"-date ville vært dårlig utgangspunkt, med mindre du vektlegger at du da ville fått av meg buksa.

Men en "lage-middag-sammen"-date hadde vært gøy. Hva med Beef Wellington med fløtegratinerte poteter og Plum pudding? Eller kanskje en sushi-kveld med sake til kunne fristet? 😉

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 22:24

@tindar..Nå er det kanskje ikke så rart at kundene dine kun åpner lommeboka tindar...hehehe...er få som tilbyr betaling for profesjonelle tjenester i naturalia i dag, og det er kanskje like greit?

så poenget er: det er vel forskjell på kundene din og single på en datingside? Altså om du kunne se for seg å ønske å bruke din faglige kunnskap og ferdighet (altså noen av dine fordeler ift mange andre menn...hint..hint) i jakten på din drømmedame om det bydde seg en mulighet med ei dame du likte?

Altså om du konkret kan svare på @ts sin problemstilling.

For innlegget ditt var litt sauset sammen med kunder....;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 22:32

@Tinka ;D ska-ha ska-ha ja! ....haha eg vet eg er litt kravstor,men hva er galt med det liksom;-) eg har hatt Mr. Handy og Sexy....er det så mye forlangt å nå ønske seg Mr Handy, Sexy og Brainy? o:-)

Om eg MÅ velge to så går eg for Mr Sexy og Brainy.....fremdeles trør eg ikke innafor din og creepers (opprinnelige) kategori da ;D hahaha.... men noe sier meg at eg ville fått kamp om denne Mr sexybrainy likevel....dere er vel ikke akkurat tapt bak ei hes noen av dere! ;D

la oss gå på bar!!

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 29 april 2016 22:44

Sol,
Bare si at du kan fikse bukseopplegging og hulltetting og hva som helst. Det er bare å levere til en av alle de flinke systuene i byen, de fikser det meste for en rimelig penge. Du trenger jo ikke fortelle det, hvis han ikke spør 😂 Min eks spurte dessverre, jeg ble tatt på fersken da han skjønte at jeg verken har symaskin, nål eller tråd i huset. Men han var like glad for buksefiksingen altså.

Creeper og Anton
Bar, it is. Spotting :)
Vi må jo ha mer å glede oss til før juli også, Creeper..

Skjult ID med pseudonym tindar fr. 29 april 2016 22:48

ok da @Antonyma;) Hadde jeg truffet en fra dating siden her hadde jeg sendt en annen enn meg selv. Jeg tror ikke jeg hadde stilt opp frivillig der da. Men det er vel slik at man ikke blander fornøyelse og jobb og holder seg på matten ovenfor både kunder og dating damer;)) Når det kommer til betaling.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 29 april 2016 22:53 Privat melding

@Tinka, @Creeper og @Antonyma: Jeg er også med på bar. Uten en tråd. Eller en nål 😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 23:33

@tindar
du hadde sendt en annen en deg selv? vel da håper eg du er taktisk nok til å ikke sende en singel kjekk en :-)

du sier at du ikke blander fornøyelse og jobb, men holder deg på matten overfor både kunder og datingdamer når det kommer til betaling.

Jaja, hvis du føler at du uansett måtte hatt betaling så er det vel slik.

Ville du heller ikke hjulpet venner eller familie uten betaling? Grunnen til at eg spør er jo at en date er en potensiell venn og familie ;-) slik at man kunne sett på det som en investering i egen fremtid altså noe som "betaler" seg i fremtiden. Og det var egentlig det som var premisset for spørsmålet.

Skjønner jo at man ikke kan/skal drive å jobbe for alle man dater, men eg snakker om det som et unntak, noe man kunne gjort i en gitt situasjon. Slik eg leser deg nå er det mer svart hvitt der og et klart nei.

Så det du skrev i ditt første innlegg om å være tøff nok å se hvor det bar.... det var mer ment i en situasjon der en kunde ville tilby noe mer enn vanlig betaling da eller? Altså det at du kunne gått inn i romantisk med en kunde?

Eg personlig ville aldri sendt en kollega til en potensiell kjærest og ikke ville eg tenkt på å ta betaling av han heller dersom eg gjorde han en tjeneste som involverte mine fagkunnskaper eller annet eg er god på ;D
Men det er kanskje annerledes for håndverkeryrker enn for mange andre yrker.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 23:42

Da har vi hørt fra en handy handverker.

Kunne være interessant å høre fra en som ikke jobber som håndverker (altså ikke er vant til betaling for dette) men som er ganske handy av seg.

Hva tenker en handy revisor/jurist/lege/kokk/hva som helst om saken?

Kunne de se for seg (se fordeler ved) en handy arbeidsdate?

De ville jo da få vist frem en annen side en "jobbsiden" sin og de forventer vel iallefall ikke betaling vil eg tro, slik at man eliminerer den faktoren.

Kanskje det ikke er de med handy yrker som bør være målgruppen din @Creeper! ;-D

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 29 april 2016 23:46

så lenge du ikke er ute etter Mr. HandySexyBrainy i min alderskategori er det plass til deg i baren for min del Sol! :D

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 29 april 2016 23:50

Ingen fare 😃.
Tipper Anton, Tinka, Solecita og undertegnede trygt kan fiske i samme dam (ehh...bar).
Vi har totalt ulike agn og fisker ikke etter samme art 🐠🐟🐡🐬

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 00:01

Kjenner du til agnet mitt @Creeper? ..creepy.... :o ha ha ;D

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 30 april 2016 00:03

Apropos fisking, ser ut til å være sjeldent mange som er ute og fisker i kveld 🐸. Må være et vårtegn?!

Jeg dorger bare. Finner sjelden fisk. Nei, fisken må finne meg 😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 00:20

dorging er undervurdert fisking det tinka ;)

Eg tror jammen eg må ta begge i bruk mer, fisking og dorging!...Gjør jo det på sjøen når eg vil ha fisk.....hjelper det ikke å fiske så dorger eg...og hjelper ikke det, så fisker eg litt igjen...hehe.. men eg bytter gjerne agn ja.
Så da gjelder det å bruke rett agn til rett tid... slik er det vel i dating også! ;D

og ingen utenom Doffen ville forløpig bruke handydate som agn ... synes det er litt trist eg... at folk bare hiver litt kaffe på kroken hele tiden... storfisken biter ikke da vet du.. ha ha ;P

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 00:31

@tindar
i lys av hva du har skrevet er det litt morsomt å lese ditt første innlegg nå....om at "de" er dyre i drift og sikkert forlanger betaling....i naturalia...om de trør til.

ha ha

Skal vi bytte ut ordet "de" med et annet skal tro? ;-)

kom plutselig på et ordtak:
det hjertet er fullt av renner munnen over med :-)

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 30 april 2016 09:37 Privat melding

Tinka: Du kan sende en melding, så skifter jeg håndtaket ditt. Skylder deg mer enn som så fra tildligere...

Creeper: Om du sender meg noe som identifiserer deg, skal jeg sende deg en forståelig oppskrift på fundament. Om du ikke bor i gokkoland kan jeg kanskje til og med stille opp og forklare deg hvordan. Men skal jeg jobbe for andre enn næreste familie eller kjærester så skal jeg ha betalt. Å stå ute i all slags vær og slite er ikke noe man gjør gratis alt for mye når man gjør det hver dag hele året.

Antonyma: Har Brains, kropp og kan skifte et dørhåndtak eller sette opp en terrasse med med høyre hånd bundet på ryggen, noe for deg?
Jeg ble advart da jeg ble skilt: Ikke ha single damer som vennner, det de egentlig trenger er en mann! Jeg skal ikke si at advarselen var helt korrekt, men det er noe i. Man blir aldri en "venninde", og det å ble sett på som "nyttig" er jo hyggelig, men det er ikke et likeverdig forhold om jeg blir bedt om hjelp til å sette sammen ikeamøbler eller grave et hull, men aldri tilbudt hjelp andre veien.
I slike relasjoner har kvinner nemlig en tendens til å glemme en iboende forskjell på kvinner og menn: Kvinner ber om hjelp og er vant til å relatere seg til grupper på en helt annen måte enn menn. En mann som må be om hjelp til ting som ikke faktisk krever flere personer sårer sin egen stolthet. Om det han trenger hjelp til er innenfor områder som ligger innenfor det som tidligere var ansett som "kvinnearbeid" vil han i tillegg være redd for å bli ansett som sjåvinist eller litt "dum". Han vil derfor ikke si noe, og heller forsøke betale seg ut av oppgavene enn be en venninde om hjelp til å "legge opp buksene sine"...

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 30 april 2016 11:16

Mundari, tror du misforstår situasjonen.

Jeg har ikke bedt om oppskrift på fundament. Jeg har allerede god innsikt i hvordan det gjøres.
Men jeg har avslått flere tilbud om date fordi jeg rett og slett ikke har tid til å prioritere det kombinert med antatt lav sannsynlighet for avkastning. Tiden er dyrebar og jeg er ekstremt opptatt. I tillegg har jeg diverse prosjekter på hjemmebane.

Denne tråden var ment humoristisk og ikke som noe jeg faktisk har vurdert å gjøre. Derimot reagerer jeg litt på kommentarer om utnytting etc. Det ble aldri formulert som at noen skal jobbe FOR meg, men mer som et annerledes scenario for date. Og som jeg også tenkte at menn ville føle som en bedre anledning enn kafe. Ingen har snakket om flere dager i all slags vær.

Se for deg følgende:
Jeg hilser på daten. Vi skifter til arbeidsklær. Vi jobber sammen i 2 - 3 timer. Tar en dusj hver for oss. Skifter tilbake. Jeg bestiller noe middag. Vi prater, spiser. Til kaffen blir det nybakt eplekake med hjemmelaget vaniljeis. Dagen blir annerledes og hyggelig. Om vi finner tonen, henter jeg en flaske vin fra kjelleren. Vi kan fortsette å prate og le sammen utover kvelden. Kanskje en ny avtale om rusletur dagen etter, eller du foreslår å bygge rammen til terrassen sammen siden det var så hyggelig i dag.

Alt 2.
Vi avtaler å møter kl 15 på kafé. Jeg bestiller kaffe. Du bestiller kaffe. Jeg er nervøs, finner ikke på så mye å si. Du er nervøs og prater i ett. Jeg tenker..."Evner han overhodet å lytte?" Du tenker..."Hun er kjedelig. Sier jo nesten ingenting". En time er gått. Kaffen er drukket opp. Vi reiser oss, sier at det var hyggelig. Du sier: "Jeg sender en melding". Jeg svarer:"Ja, dette må vi få til igjen" og smiler, men tenker...Hell NO!
Vi går hver til vårt, ingen sender den første meldingen... Men på kvelden er vi begge pålogget sukker igjen.
En ny melding tikker inn: "Hei, du er søt!"

På'n igjen...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 11:34

@Creeper: Klart han og flere gjør. Du ber om medarbeidere med potensiale og får tilbud fra leverandører - skotske!

Til ditt første scenario: Det har alternative forløp/sidescenarier som inneholder frustrasjoner undertrykt i høflighet fra begge hold av en mengde mulige kombinerte årsaker. Blir litt svett av å tenke på det, og en del av det er i tråden.

Jeg er både en god instruktør og god til å ta mot instruksjon (veksle mellom kan/ikke kan), og dermed delta i et multitasking team av allslags størrelser. Dette er imidlertid et opplegg jeg ikke ville gått inn på eller anbefalt.

Og jeg er annet enn håndverker - eks. sådan - og noenlunde men naturlig nok minkende handy.

Ikke at kaffescenarioet ditt er umulig...

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 30 april 2016 12:01

@ Alle mannfolk!

Jeg blir mye mer interessert, og ehh...fysisk tent, av å se en flott mann briljere på et område han mestrer, enn å møte en klønete fyr over en pinlig kopp kaffe for felles utspørring i en times tid.
Bruk informasjonen til det dere vil 😉

(mann 49 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 12:11 Privat melding

@creeper jeg er en av de som "missforstod" hva du sa, for jeg nevnte relativt fort følelsen av å skulle bli brukt/utnyttet ved en slik forespørsel.

Som særdeles snill gutt, ja av og til er jeg rett ut fordømt dumsnill, så ville jeg fremdeles reagert negativt til å bli invitert med på en slik date som oppfattes som "gratis-jobbing in disguise".

Jeg lar meg alt for lett utnytte, men jeg hopper ikke frivillig ned i et hull der jeg kan skimte revesaksa.

Og jeg tror mange hadde sett en sånn versjon av anderledesdate som noe helt annet enn du her antyder. Det er altså viktig å trå veldig varsomt frem med hva du ber om i forhold til hva det oppfattes som i andre enden.

En aktivitetsdate der man legger opp til å gjøre noe moro i stedet, er noe helt annet. Det blir jeg mer enn gjerne med på. Og det er vel de fleste mannfolk helt enig med meg i.

Uansett, lykke til med datingen og med prosjektene dine. 😉

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 30 april 2016 12:12

Nei. Jeg er (eks) håndverker og ser ikke sjarmen. Sorry. Hvis man skal klampe opp et rekkelverk av noen greier er det jo greit, men om man har visjoner om å sette sin ære i godt håndverk gjøres det ikke på den måten. Ikke i min bok i alle fall. Det tar TID å utøve et godt håndverk. Man skal planlegge og forberede og sørge for riktig verktøy. Jeg ser simpelthen ikke noen fordeler ved å investere en hel dags arbeid hos noen jeg kanskje ikke skal se igjen. Takke meg derfor til en samtale over et par kopper kaffe. Man kan jo ta en matbit også. Men jeg kan godt ha på meg en snekkerbukse. Jeg er ikke SÅ vanskelig.

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 30 april 2016 13:18 Privat melding

Creeper: Du må gjerne tro jeg misforsto. Jeg forsto akkurat det du forklarer med, jeg kommer bare med hvordan det oppleves fra andre siden.
Du skriver "Men jeg har avslått flere tilbud om date fordi jeg rett og slett ikke har tid til å prioritere det kombinert med antatt lav sannsynlighet for avkastning. Tiden er dyrebar og jeg er ekstremt opptatt. I tillegg har jeg diverse prosjekter på hjemmebane." og det er sikkert riktig. En spør seg om det da ikke hadde vært bedre å velge en av to andre løsninger, når tilbakemeldigene er at en ville følt seg utnyttet, eller rent ut ikke gidder:
1: Ta en apuse fra hele greia, som mor sa, man skal ikke løpe etter kjærester og trikker, det kommer en ny rundt neste hjørne.
2: Ta for deg et par potensielle og inviter deg selv på middag hos dem. Da kan du ta dusjen etter arbeidet alene, ta med vinflasken og slippe matlagingen. Slik får du en date på den andres territorium, men med returmulighet med drosje. Det vil gi den andre trygghet på at du kan mene alvor, og du får sett an hvordan han legger seg i selen for deg...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 14:30

PS - "ekstremt opptatt" er forresten litt betenkelig. Fra min side fordi jeg lurer litt på hvor blir det plass til meg i et slik logistikkhelvete? Min vurdering av hennes utfordring (problem), er at vil hun være såpass nedpå i all denne surrogati logistikken til å finne ut om hun har et følelsesliv?

Skrev ganske kort tid med ei nyankommet for ca. en måneds tid siden på et annet nettsted. Suksessfull i IT-yrke, voksne barn, hytte bygget laangt hjemmefra mens singel m/komplett blogg om prosessen og bruken + blogg om toppturer, fyldig FB og fyldig Insta.

Oppfattet meg som innledende godkjent gjennom småfin dialog. Ble imidlertid smått betenkt i og med at hun fortalte så mye om høyt og lavt - orienteringløp en kveld, og rett videre til komb. jobb og helgetur i høyfjellet dagen etter. Spør meg om mine helgeplaner - de er ikke ukonvensjonelle, så jeg svarer smått ordinære (jeg har ikke en hytte jeg kjører 50 mil T/R for å fyre opp). Da stilner det av før hun ble borte en uke - så kjapt innom og sletter profilen.

Vet disse/blir de noensinne igjen klar over (før 85-års alder) om de egentlig trenger noen? Om de trenger er det da en komplett kloning jf. like barn leker best? Jeg mener jeg kunne vært med på DNT hytte til hytte en uke hver sommer inntil jeg er fornøyd - sikkert godt av det. Men ser ikke sjarmen i telt i snø og minusgrader - om så hadde jeg blitt kompanioffiser i indre Troms.

Fjellfanter her: lander dere innimellom og har rolige perioder? Sydpolfarerne gjør det jo ikke hvert år om og omigjenogomigjen..

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 30 april 2016 14:50

Jeg setter stor pris på de kloke innspillene fra dere menn her i tråden. Og bare for å gjenta: Jeg hadde aldri seriøst vurdert denne daten. Det var et (for meg) humoristisk tankeeksperiment.

Men nyttig å få vite at dere ville ha følt dere utnyttet. Da skal jeg uansett trå varsomt, som jeg allerede gjør ettersom jeg ennå ikke har tatt opp noens tid her inne. Jeg har ikke vært på date.

Ekstremt opptatt er relativt. Jeg ville alltid kunnet ryddet masse tid til en kjæreste. Alt handler om prioritering. Og når huset er ferdig, får jeg masse tid til sofa og film 😊. Jeg trener svært lite (under en time/uken) og kan heller ta mannen med på reise enn å reise alene.

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 30 april 2016 19:13

hahaha. Mitt hjerte er ikke full av noe dessverre @Antonyma. Jeg er egentlig en snill fyr som hjelper de fleste rundt meg om de spør. Jeg har oppdaget at jeg er egentlig et ja menneske som har vanskelig for å si NEI til venner og familie. Og etter at kjæresten min døde så er det av og til bra å komme seg vekk fra tanker og ensomhet;))

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 20:15

@tindar
men du ler for du også ser poenget mitt antar eg.. ;-)
Det er nok veldig viktig og bra å klare å finne måter å komme seg bort fra vonde tanker og ensomhet generelt, så også ved en så dramatisk opplevelse som tap av sin kjære ved dødsfall. Kondolerer, antar du er på rett vei til å komme videre i livet når du nå er her inne, bra for deg! :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 20:22

Hey @Mundari!

Det var et hyggelig gjensyn her inne :-) Din stemme av tørrvittig fornuft har eg sansen for ;)

og takk som byr, men du er nok en lille smule utenfor nedslagsfeltet mitt okke som. ;D

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 20:34

@Antonine: Ja det var det nedslagsfeltet ditt da...

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 21:43

haha, if you show me yours I'll show you mine ;D

En fugl har hvisket meg i øret at det er nok opptil flere andre forumdamer som ville like å vite noe om nedslagsfeltet til denne blingbling skjønner du, så nå har du muligheten til litt markedsføring overfor disse også vet du ;-)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 30 april 2016 21:48

Jeg tror blingbling er en skikkelig innertier på markedet! Damene på forumet faller som fluer for fyrer som kan å/og regelen pluss kanskje vet hva et adjektiv er for noe. Eller kan formulere seg om andre merkelig ting vi ikke trenger å vite noe om. Da har du dem i din hule hånd og det er bare å nedlegge dem i tur og orden. Du må jo selvsagt gå i dekning etterpå, noe som kan være litt slitsomt:-/

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 21:48

@Creeper
hehe.... jammen de synes ikke det er noe morsomt hverken å bli utnyttet eller at vi spøker med sånne alvorlige tema ;P hahaha

men,men.. selv om også eg savner litt vilje til selvironi, skråblikk på datingprosesser og raushet ift hva som var intensjonen din eller ikke her... (og du kommer jo sannsynligvis heller ikke til å bygge hus i evigheter som du sier)....kommer det jo alltid noe nyttig ut av diskusjonen likevel....det er nyttig å lære hverandre å forstå bedre! ;D

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 22:10

@Rampegutt: Du er ikke født bak ei hesje for 14 dager siden som skribent selv. Takk for kred. :)

@Antonine: Fugl? Om du ikke har stilt i lånte fjær når du raller i veg på dialekt så vet du noenlunde hvor jeg holder hule. Nedslagsfelt er en størrelse det er vanskelig å være kategorisk på...

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 22:43

hehe...så så ingen grunn til sjalusi eller sarkasme nå rampegutt, sånt tar ikke noe bort fra hverken @blingbling eller "forumsdamer"...Sånne kommentarer som det tar kun bort deg selv og menn generelt må vite.

Det rare/ironiske er vel ikke hvorfor kvinner liker verbale og oppegående menn, men hvorfor så få menn fremstår verbalt og oppegående nok slik de få som gjør det skiller seg ut og blir såpass attraktive basert på denne ene faktoren?

Virker jo ikke akkurat vanskelig å skinne som mann på det området når det å kunne og/å regler og basic grammatikk er der man legger lista for kvinner interesse.
Ikke ser eg at det virker spesielt utfordrende som mann å skille seg ut ift god og saklig formuleringsevne her inne heller for den del...og enda mindre ift snert, humor og underfundighet... :/ :P Så her burde det absolutt være rom og muligheter for flere! ;-)

Så istedenfor å disse eller nedvurdere forumkvinner og oppegående mannlige skribenter foreslår eg heller at flere menn skjerper seg litt ;-)
Get your shit together liksom! Det tror eg alle er mer tjent med i grunn :D

Blingbling er vel heller ingen konkurrent til deg og ditt nedslagsfelt ettersom eg har klart å lese da;-)
-eller ønsker blingbling også kun sex/elskerrelasjoner?

Det er jo naturlig at du da ikke først og fremst ser etter en intellektuell og brainy lady til det formålet @rampegutt. Forstår at det da kan være litt irriterende når damer ser ut til å dras mot brainyness....for de damene er kanskje ute etter noe annet(mer?) enn en sexmaskin som deg selv vil/kan tilby. (i ditt tilfelle tror eg det er mest vondt i viljen da;D ..om det spiller noen rolle for deg)

Men altså.... det er like irriterende/vanskelig for oss brainy ladies å utstå alle menn som kun vil knulle....for det er jaggu meg ikke få!

Så prøv å ha det bra med at andre ser etter og verdsetter slike kvaliteter også.. :) For regner jo med at det der ikke var et hjertesukk om hvor slitsomt det er at forumdamer faller som fluer for sånne som deg og blingbling ...! hehehe... Eller?? ha ha
I så tilfelle: that was a good one!! og du kan spøke du @rampegutt!!;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 22:47

unødig unnvikende kanskje blingy?.... no me gusta unnvikende ;P

straffen for det kan fort bli evig uvitenhet..haha...just saying ;D

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 30 april 2016 23:00

Sjalusi eller sarkasme?! Hva i all verden snakker du om @Antonyma? :-)Jeg er ikke sjalu, Jeg trenger ikke være sjalu og har ikke anlegg for å være sjalu, og sarkastisk er jeg bare når jeg snakker om politikk eller må lekse om for idioter, men begge deler har jeg sluttet med på grunn av nervene.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 23:04

@Antonine: Det kan være verneskoa og hjelmen men jeg oppfattet ikke Rampegutt som å si noe på min bekostning. Eneste lille rynkebryn var "merkelige ting vi ikke trenger vite noe om" - men det har jeg jo ikke gjort så slikt rasjonaliserer jeg fort bort. Mulig jeg skulle tatt noe ille opp da - men får det lite til. Ikke i dette tilfellet i hvert fall. Og jeg mener at Rampegutt er flink å skrive - og underholdende.

Og er ikke vi fra samme lange fjord vestpå da? - og du er langtfra der nå. Eller tar jeg feil på førstespørsmålet? Det første antakelsen har jeg tatt fra din tidvise dialektbruk..

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 23:21

hahaha, right@rampegutt .. (dementi er seff. enkleste og smarteste vei ut av denne ;D )

men ok, om du ikke var sarkastisk i hele tatt.....da må man nesten utlede at dette er et uttrykk for ditt faktiske kvinnesyn da? ingen sarkasme eller humor der heller antar eg ;-)

jaja, mulig sånt no' drar "noen" damer...hva faen vet vel eg!! ;P ha ha ha ;D

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 30 april 2016 23:37

Ja, mitt faktiske kvinnesyn er at kvinner tiltrekkes av skriveføre menn. Som blingbling, eller meg for den saks skyld. Sånn er dere kvinner. Det er saken, verken mer eller mindre. Det forteller selvsagt intet om andre menneskelige egenskaper som moral og den slags. Ikke hos den skriveføre mann og heller ikke hos kvinnen som er tiltrukket av ham. Det forteller bare at kunnskap er tiltrekkende. Er dette veldig vanskelig å forstå? Må jeg S T A V E det for deg:-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 23:45

"merkelige ting vi ikke behøver å vite noe" om burde kanskje være "telling enough" i seg selv det blingy ;).. og sammen med kvinnesynet (humoristisk eller ei) som legges for dagen...tja..sannsynligvis bare tull og ubetenksomt fjas det hele, men positivt kompliment? ...hehe...alt går selvsagt om man er veldig vennlig innstilt ;-)

La meg si det slik: om det samme var skrevet om/til meg hadde eg nok ikke vært like fornøyd med komplimentet for å si det slik...

hverken du/dine like eller forumdamer er beskrevet i spesielt flatterende ordelag

Eller hva tenker du? Føler du at du/dine like har "oss" i din/deres hule hånd og bare kan nedlegge forumdamer en etter en? ...Hm?? ;D

Didn't think so.. hahaha :-)
..og det tror nok ikke engang rampegutt selv på heller ;D

Kanskje hele innlegget hans kun er et spark til de litt "stakkarslige" mer formuleringssvake menn? kanskje det, kanskje.. ;P

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 30 april 2016 23:57

@rampegutt

Hvorfor skrev du ikke bare det at damer tiltrekkes skriveføre menn da din ramp? ;) da er vi jo enige i så fall.

Du gjorde faktisk litt mer enn det:
du reduserte det å være skrivefør til å kunne trivielle ting som og/å regler, hva et adj er og å formulere seg om ting vi ikke trenger å vite noe om.
Minner IKKE om det eg forbinder med spesielt skriveføre menn iallefall så ja, du må faktisk s t a v e det a.k.a skrive litt mer presist om du forventer å bli forstått.

Du hintet vel litt om moral også forøvrig: "Da har du dem i din hule hånd og det er bare å nedlegge dem i tur og orden" og så søke dekning...

Ikke særlig respektfull/moralsk oppførsel du da skisserer av dine "skriveføre" menn er det vel?

så du må gjerne legge "misforståelsen" på meg, fremfor dine ordvalg og formuleringer hvis det får deg til å føle deg bedre, men det gjør det ikke mer rimelig for det :-)

pisk & løv
Anton ;D

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 30 april 2016 23:57

Noen ganger altså....Jeg må bare le litt her for meg selv:-) Antonyma, kan jeg få foreslå en rooooooolig kopp peppermyntete? Pust dypt og bare slapp heeeeelt av:-) Jeg tror blingbling er en brillefin fyr og damene som skriver her på forumet er flotte alle sammen, det er jeg helt sikker på. Og du er best av alle @Antonyma :-) Jeg skal dessuten aldri mer komme med tull og tøys på forumet. Fra nå av skal jeg være BLODSERRIØS!!!

Politikk. EU. Syria. Nordområdene. Kommunesammenslåing... Bare den slags fra nå av. Men jeg må stikke. Må få med nyhetene.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 00:14

sa han, mens han prustet voldsomt ned i kopp nr tre med kamillete... ;) thi hi hi..

haha, og om det er slik du tolker meg at dette betyr at du bør slutte med humor så har du ikke skjønt mye..eg vil tvert om bare at du skal forsøke å bli bedre i din humor! :D (åh hå hå håhå.. ;D I know dear..its harsh..haha )

Ingen grunn til å bli dramatisk og rope altså :-)

Se på det som et vennlig klyp i øret av den "beste av alle" da ;D muahahahaha..ah. åh...offameg .. takk (a.k.a spankyou! ;D) for den @rampegutt forresten, eg tror deg faktisk ;-*

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 1 mai 2016 00:17

Men når vi først er inne på teksttolkning vil jeg bare påpeke at det språklige virkemiddelet jeg gjorde bruk av i det aktuelle innlegget var "underdrivelse". Det vil si at jeg brukte å/og regelen som underdrivelse for det å beherske skriving meget godt.

Med "merkelige ting vi ikke trenger å vite noe om" sa jeg egentlig noe om at avsenderen muligens har mye kunnskap som ikke nødvendigvis er allment kjent. Han kan være en eller annen slags spesialist, for eksempel.

Videre mente jeg at denne typen menn har draget på damer. Og da brukte jeg ikke en underdrivelse, men derimot en overdrivelse ved å si at en sånn mann har "alle damene" i sin hule hånd. Jeg overdrev hans tiltrekningskraft for å sette det hele på spissen.

At han så, etter å ha forført litt for mange damer må søke dekning er jo derimot en helt alminnelig sak. Her forlot jeg både under og overdrivelser og holdt meg til fakta. Roter man med flere damer på samme tid blir det trøbbel. Det VET vi.

Har jeg glemt noe nå tro...?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 1 mai 2016 00:21

@Antonine og @Rampegutt: Der er to formuleringssterke nisser som begge balanserer ironi på kanten av sarkasme. Jeg har jo skrevet litt om differansen ironi/sarkasme i en tråd her før - og den er hårfin å balansere skriftlig fordi mimikk og toneleie ikke er der og hjelper til. Jeg forstod at rampegutt ertet oss alle på ironisk vis- alle med sitt 'kvinnesyn' - og oss gutta misunnelige på manpower :P

Rampegutt og jeg har sjekker bølgelengden før vi - vi liker begge litt uskikkelige piker ;-)

Nice..

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 1 mai 2016 02:10

For en deilig nattprat. Anton har tatt for mye tran og er som vanlig i storslag, Blingbling skinner og blunker retorisk, Rampegutt skriver som vanlig rett, selvsagt har han rett:

Vi vifter jo med svansen av de skriveføre, vi blir svimle, vi vrikker og skjener oss inn i best mulig timeglass av deilige setninger, vi byr oss frem som lystige skjøger, blir møre som velhengt indrefilét, av disse/dere skriveføre menn. Schmuck... det er ren afrodisika, ordene førfører oss i sengk. Jo da, her inne kan faktisk en pennesterk mann bli skikkelig høy og mørk bare av tastene – han kan rett og slett snakke en kvinne til utløsning, ha ha ha. Vi dåååner, aaaahhhh!

Syretesten i virkelighetens møte er dessverre sjelden kompatibel med ovennevnte opplevelse. Indre bilder og fine forestillinger er oftest virtuelle og (dermed) falske. Helt til de kanskje ikke er det likevel?! Plutselig en dag, den dagen det stemmer. ”Noe” stemmer, ofte uklart hva. Men da driter vi vel i teksten, da svinger det av hormoner og stemme, av dufter og rare uforståelige greier, av små gester og blikk, av en manér, personlighet og en utstråling, et uttrykk, av lyter vi ikke vet hvorfor vi tiltrekkes av, det bare skjer. Av helt andre grunner enn bla-bla-så-flink-med-ord. Affinitet! Sterke saker😂

Det er vel egentlig derfor jeg ikke deaktiverer her. Sjansen er der, faktisk. Joda, den ER det! Jeg vet det.

Bling og Ramp, ærlig talt altså. Alle pene piker er litt uskikkelige. Muligens ikke uskikkelige nok, men garantert minst litt 😇

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 06:41 Privat melding

Tinka: For mange år siden ble jeg kjent med en mann som var leder i RFSU. Han var 72, og mens jeg kjente ham forførte han to damer under 30 på en måned. Han sa da han skjønte jeg hadde et forhold til den "streiteste" jenta på stedet (et lite kulturhus med hybler i Hellas, for skandinaviske akademia) at "stillest vann har dypest grunn". Det har vært gjort studier som sier at velutdannede kvinner som lener mot SV har den beste sexen (for seg ikke nødvendigvis for partneren) for de vet å forsyne seg når anledningen er der...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 1 mai 2016 06:50 Privat melding

det har jeg hørt før, jeg er vokset opp med min mor og Erica Jong som forbilde ...

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 1 mai 2016 09:49

@Antonine: Glemte i går: Du tar i bruk begrepet moral. Jeg har ingen moral - fordi jeg erfarer i det daglige at 'gruppetenking om hvordan det fortsatt burde være' = moral, hemmer ytringsfriheten. Jeg har etikk og egen forstand bruker de til å stå mot moralisering.

;-)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 1 mai 2016 09:54

*og

@Mundari: kan du forklare både innholdet i den siste posteringen din og relevansen? Ser jo at den er adressert til Tinka, men jeg har også lyst til å forstå.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:05

God morgen mine gode menn! :-) @rampegutt og @blingbling og Mundari :-) og min favoritt fettervikar Tinka :)

Om dere trodde eg ville la @rampen hadde fått siste ord med, så kan eg med det påfølgende avkrefte det!
om folk kan ha tolmodighet med meg nå....;D

@rampy
mhm, akkuratt ja.. innfløkt bruk av virkemidler der altså...mhm..mhm..

men altså eg ser i hovedsak en ren bekreftelse på akkurat det eg hevdet du mente å gjøre ja! :-)

Eg kunne jo bare ledd litt nå, ropt på blingy om å komme med båten sin og latt deg slippe mer nå...

hehehe..eh he he, MEEEN..... ;D its not your lucky day.. thi hi

Nå er det jo sånn at eg synes jo polemikk og apologia kan være litt morro eg da ....antonymer som de er hi hi ;-D

Så eg byr på en Anton spesial, super extreme edition, kun for deg rampegutt <3....og blingbling seff <3 og faktisk litt for meg selv også <3 ;D og evt Tinka, Mundari o.a

OBS! Andre lesere tilrådes av erfaring i hovedsak å holde seg unna,dersom de da ikke har spesiell interesse eller forståelse for grundig deduksjon (logisk utlede) og argumentasjon (begrunne, forklare og bevisføre).
De som ikke forstår seg videre på sassyness og smart-assyness kan også bla videre ;-) Andre evt. nysgjerrige interessenter leser og forstår på eget ansvar! hahaha...;P

Dessuten anser eg at du inviterer/utfordrer (skjebnen? ha ha) ved å spørre om du har glemt noe når du åpenbart (for meg) og muligens for deg har det :) Hvis ikke, antar eg det kommer til å demre litt etterhvert nedover her....;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:07

So here goes:

@rampegutt
Du har glemt å forklare HVORFOR du følte det var poengfremmende..
(minner om at du beskrev poenget ditt som: "mitt faktiske kvinnesyn er at kvinner tiltrekkes av skriveføre menn. Som blingbling, eller meg for den saks skyld. Sånn er dere kvinner. Det er saken, VERKEN MER ELLER MINDRE")
..å underdrive og overdrive akkurat slik du gjorde.

Akkurat det ble nemlig ikke særlig klarere ved din pseudo-oppklaring/beskrivelse av teksttolking som langt på vei kun er en bekreftelse av virkemidler og intensjoner eg initialt mente du brukte/hadde og som dermed like fullt understøtter min oppfatning og argumentasjon til nå!

Under -og overdrivelser er jo nettopp typiske virkemidler i sarkasme som du iallefall skulle ha deg frabedt husker du? Overdrivelse er også virkemiddel for å sette noe på spissen, da enten med eller uten sarkasme. Underdrivelse setter derimot sjelden noe på spissen....

Minner om at med sarkasme menes en hånende, nedsettende uttrykksmåte. Formålet er å latterliggjøre en person, en situasjon eller en ting. Altså få dem til å føle seg små..eksempelvis ved å ta i bruk retoriske virkemidler som over/underdrivelser.

Og du mener/påstår altså at dine underdrivelser og overdrivelser, ordvalg, uttrykksmåte og konnotasjoner ikke kan på noen måte tolkes i retning av sarkasme!

Merkelig rigid/ignorant standpunkt tenker eg, enn så lenge man kan hevde at resultatet av dine språklige virkemidler er at du både latterliggjør de skriveføre menn ved underdrivelser (og/å, adj) og hån (merkelige ting som vi ikke trenger å vite noe om), og samtidig latterliggjør kvinner ved å gjøre dem enklere/dummere (siden skriveførheten/premisset altså er så underdrevet).

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:08

Videre kan det hevdes at du fremstiller kvinner små/ubetydelige for påvirkning av forløpet videre, når de ved ordvalg fremstilles som hjelpeløse offer/brikker for mannens overdrevne makt/tiltrekningskraft. Han har dem i sin hule hånd og kan nedlegge dem etter eget ønske noe som er hånende ift kvinners vanlige jevnbyrdige rolle og autonomi/selvbestemmelse.

Derfor som eg sa innledningsvis til bling, ingen fremstilles særlig fordelaktig i innlegget ditt. Komplimenter er vanskelig å umiddelbart finne, helheten tatt i betraktning.

Så hvordan rasjonalet/tanken bak om å få formidlet det nøytrale poenget du påstår du ville formidle (og argumentativt visstnok entydig formidlet), henger sammen med dine virkemiddelvalg/ intensjonsforklaringer og resultat av virkemidler ble HVERKEN MER ELLER MINDRE klart... faktisk!! he he he ;o

Spissen din som du sier, ble ikke særlig spiss iallefall... den druknet kanskje litt eller knakk i forsøket på kvesse for mye...?;-)

Eg pleier å humre/le når noe fremstilles godt på spissen...og ikke pleier eg være den eneste som ikke ser spissen heller ;D
-----------------------------------------00000--------------------------------------

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:09

Videre skal eg argumentere for hvorfor :
"å kunne formulere seg om merkelige ting vi ikke trenger å vite noe om" i denne settingen overveiende vil oppfattes negativt fremfor nøytralt/positivt.

Merkelige "ting" man ikke trenger å vite noe om er i utgangspunktet slettes ikke ensbetydende med hverken mye, viktig eller interessant "kunnskap" eller spesialistkunnskap (altså noe relativt positivt som du prøver å formidle at det var ment, og måtte forstås som).

I setningen "merkelige ting vi ikke trenger å vite noe om" ligger det både en nedvurdering/avvisning og et mulig hån. Det kan like gjerne, og eg vil argumentere for i større grad faktisk, oppfattes som at man henviser til trivialiteter og uinteressante ting fremfor noe positivt.

For:
Skal dette "merkelige" oppfattes som noe positivt må nesten konteksten være positiv fremfor trivialiserende. Og konteksten var jo nettopp trivialiserende (og/å, adj) som du innrømmer.

Merkelige ting folk flest vet ingenting om, høres f.eks med ett mer positivt ut, da du ikke tar stilling til hvorvidt vi trenger å vite disse merkelige tingene (avviser ikke). Merkelige ting høres da med ett mer interessant ut i den konteksten.
Til og med setningen ....som vi "strengt tatt" ikke trenger å vite noe om, er bedre, mer humoristisk (unnskyldende for begge parter) og mindre ensidig negativ/avvisende enn din.
--------------------------------------0000-----------------------------------

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:10

Dessuten demonstrerer du en logisk brist ved din forklaring:

Begge beskrivelser av "skrivefør mann" bør nesten dra i samme logiske retning for å gi entydig mening, synes du ikke? Eg las jo også begge som reduserende, noe eg mener de fremstår som, Men det virker jo mer "ufrivillig" all den tid du forklarer at de egentlig skulle gå i hver sin retning.

Intensjonene slår på en måte hverandre i hel og er iallefall vanskelig å få øye på med nøytale mottakerbriller. Noe som i grunn er like bra kanskje..hehe ;P.

For mottaker oppfattes altså begge eksemplene ved egenskapen reduksjonistiske, noe også blingbling tydelig tolket det som med "et rynkebryn". Han forklarer å velge å rasjonalisere det bort ved at det ikke angikk han, for det hadde han jo ikke gjort!

-----------------------------------0000---------------------------------
Er som tidligere sagt enig i at din beskrivelse av tiltrekningskraften og konsekvensen av den var en presumptivt kraftig overdrivelse ja.

Det har eg ikke kranglet på heller.

Men om du med det lykkes i å sette selve poenget på spissen...njæ... Kommer tilbake til det oppsummeringsvis :-)

----------------------------------0000------------------------------------

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:11

Du begrunner så det alminnelige, selvsagte og faktuelle ved behovet for å gå i dekning i situasjonen:

Du legger altså premisset om at skriveføre menn kan/(og vil?) nedlegge damer etter tur og orden. Det følger med et selvsagt og erfaringsmessig(?) slitsomt behov for å søke dekning.

Stikkord: ETTER TUR OG ORDEN....altså ikke PÅ SAMME TID som du bygger behovet rundt i forklaringen din. Begrunnelsen din for å måtte søke dekning er derfor ugyldig og faller i fisk. En ufordelaktig fremstilling av damer som han må søke dekning fra, av uvisse årsaker (hans uimotståelighet? hans antatte og selvsagte dårlige oppførsel? -kun spekulering..), står tilbake.

Eg vil tvert om påstå at nedlegger (roter) man med damer etter/i tur og orden, er det alminnelig ikke noen grunn til å "selvsagt" måtte søke ly...ikke i min verden ihvertfall. Og man må forutsette lesers tolkning ut fra det du først skrev ikke sant?

For øvrig er hverken scenarioet ditt, med under/overdrivelsene eller konklusjonen din i grunn så alminnelig tenker eg ;-) ei heller er det helt moralnøytralt som du hevdet i ditt første tilsvar:
("Det forteller selvsagt intet om andre menneskelige egenskaper som moral og den slags. Ikke hos den skriveføre mann og heller ikke hos kvinnen som er tiltrukket av ham. Det forteller bare at kunnskap er tiltrekkende")
Formuleringer som "å kunne nedlegge i tur og orden og ha i sin hule hånd" har konnotasjoner i så måte og forteller noe langt mer enn at kunnskap er tiltrekkende.

I tillegg reduserer du selvsagt den menneskelige egenskap intelligens ved din underdrivelse og fremstilling av spesielt kvinner (men også menn) som mer naive/enkle enn utgangspunktet skulle tilsi.

---------------------------------------000000-------------------------------

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:13

Til slutt ad fremstilling av damer, og en klar forventning om å bli lest og forstått med nøytralt kvinnesyn, altså sitat: "at kvinner tiltrekkes av skriveføre menn, hverken mer eller mindre".

1)Det du gjorde:
Å underdrive/latterliggjøre egenskapen kvinner faller for, fremstilles både menn og kvinner automatisk i et mindre heldig kognitivt lys. Ved å samtidig veldig overdrive menns makt/tiltrekningskraft ved denne trivielle egenskapen, gjøres kvinner i tillegg "små", "hjelpeløse" og lite autonome ift utfallet.
Ordvalg som "nedlegge", "i sin hule hånd" har til dels hånende nedvurderende konnotasjoner vil eg si ja...både ift kvinnen, men også ift dagens moderne likestillingsorienterte mann som er opptatt av jevnbyrdighet vil eg tro.
Alt i alt "litt" mer enn å si at kvinner tiltrekkes skriveføre menn ...satt på spissen eller ei ;-)

Skal komme tilbake til det med å spisse et budskap til slutt... ;-D

2) Det motsatte av det du gjorde:
Å derimot overdrive hva som skal til for at kvinner faller for egenskapen, samtidig som å underdrive menns påfølgende nedleggingsevner til tross for denne litt eksepsjonelle attraktive egenskapen(positiv!), samt i tillegg evt. fremheve dagens kvinners sterke autonomi vedrørende saken (fremfor å undergrave den), ville alt i alt fremstilt kvinner, men også tildels menn langt mer fordelaktig (kognitivt og moralsk).

Relevant digresjon:
Samtidig ville dette fremstått lekent, selvironisk på mannens vegne, noe som ofte er en mye bedre/mer sympatisk posisjon å være i, enn en litt vulgær, latterliggjørende og provokativ (frivillig såvel som ufrivillig, direkte såvel som indirekte) posisjon....

Jfr. betydningen bak min tidligere kommentar om "humor" som drar kvinner eller ei : "jaja, mulig sånt no' drar "noen" damer...hva faen vet vel eg!!" :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:14

3)Den nøytrale faktabaserte.
Å nøytralt konstatere/bekrefte at kvinner ofte finner skriveføre menn attraktive og at dette naturlig nok høyner mannens sjanser hos damene. Å gjøre det uten å trekke fra eller legge til ( (in)direkte/ (u)bevisst) fra hverken den tiltrekkende egenskapen, faktisk drag (nedleggingsevne) på damer som følge av den, eller fremstillingen av damer i seg selv, er helt nøytralt og nøkternt.

Det åpner for en mer lun/snill humor og evt. en mer ekte/ oppriktig/ ikke ironisk/sarkastisk anerkjennelse av blingbling/likesinnede (deg selv) samt damene i fokus,forumdamene.

Mye likt budskapet du hevder å ville få frem altså !!: D
------------------------------------00000---------------------------------------

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:17

Til slutt: Kunsten å sette et budskap på spissen

Du overdrev hans tiltrekningskraft for å sette det hele på spissen sier du. Antar at du med "det hele" mener poenget ditt: at kvinner tiltrekkes av skriveføre menn.
(og det blir for øvrig igjen veldig tydelig at du ikke kommenterte
h v o r f o r du brukte underdrivelsen forøvrig ;-) he he..detaljorientert øye eg? næh...ikke spesielt ;P )

Forestillingen som ligger til grunn for å sette ting på spissen,kan beskrives som den sterke virkning man oppnår ved å gå til det ytterste og uttale seg eller kreve noe med få og skarpe ord.

Dvs at for å gå til det ytterste i poenget må det følge overdrivelser...som heller mot det ekstreme og som gjelder for hele poenget!

Om du ønsket å spisse "det hele" tenker jeg det er naturlig å forsterket budskapet/ta det til ytterkant i positiv forstand.

Dvs beskrive det ekstreme ved tiltrekningen kvinner kjenner eller det ekstreme ved egenskapens tiltrekkende kraft gjerne eksemplifisert ved de ekstreme fordelene disse menn oppnår.

Det eneste eg opplevde at du i praksis forsterket var nedleggingsfordelende mannen oppnår. De to andre faktorene trakk du helst ned og forminsket i samme jafs av uviss årsak/rasjonale.

Når du ender opp med "å disse" egenskapen som i utgangspunktet er en positiv egenskap, så forsterkes iallefall ikke troverdigheten om dennes tiltrekkende evne hverken på kvinner eller andre.

Som leser av innlegget/budskapet ditt ender eg opp med å stiller meg litt uforstående og tvilende/spørrende til kvinnens fascinasjon ("kjøper det ikke") fremfor å oppfatte kraften/sannheten i/bak denne fascinasjonen.

Dersom budskapet ditt var : "Egenskapen er ikke videre noe å bli imponert over, men kvinner faller som fluer likevel (dumme som brød?..ups, hmm,, var det nå helt slik sånn egentlig..? ha ha) og de blir mer eller mindre hjelpeløse brikker (i hans hule hånd) mot den enorme kraften denne trivielle egenskapen gir menn ift å nedlegge dem".
Ja, så har du imidlertid klart å sette budskapet ditt på spissen synes eg..og det var altså slik eg tolket det ;-)

Men du hevder at budskapet absolutt ikke er ment slik.
OK, If you say so ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:19

Et par relaterte eksempler om å sette på spissen:
Om du prøver å overbevise om at sjokolade er latterlig lite godt og åpenbart ikke avhengighetsskapende, så blir det samtidig vanskeligere å selge budskapet om hvor mye kvinner eeeeeeelsker sjokolade med overbevisning! Det blir iallefall mer ironisk enn satt på spissen. see my point?

Å derimot si at sjokolade er såå godt og tilsynelatende spesielt tiltrekkende/avhengighetsskapende for kvinner, at visse kunne være truende til å gå over lik for å få tak i en bit, så får man derimot et relativt spisset budskap om hvor mye de faktisk elsker/er svak for sjokolade.
Budskapet fremkommer på en overdreven måte som tydelig viser at det er tydelig overdrevet ved humor (satt på spissen og kanskje ikke helt sant) og det helt uten "å disse" hverken kvinner eller sjokolade.

Men sarkasme brukes også ofte for å sette noe på spissen selvsagt.

Men ikke hos deg....sier du...
Så i ditt utsagn kom den unødige/tilsynelatende hensiktløse "dissingen" dessverre i veien for spissingen etter min mening og "det hele" fremsto mer som lost in sarcasm. ha ha (fornøyd med den!) ;D

MEN....Hva mener du om dette??? hahahaha... :-)
Henger du med enda??
Og... har EG glemt noe nå tro...?

Kom igjen da rampegutt, utfordrer deg til å argumentere like grundig for dine påstander som eg har gjort! hi hi hi... For sporten i en god diskusjons skyld?? ;D ;D

Evt kan du produsere litt mer pseudo-apologia... ;P

PS: Man taler også om å spisse en formulering (= uttale seg med få og sterke ord, uten forbehold og sidehensyn). Det uttrykket er dannet av spissformulering, som kan bety «formulering som setter en sak på spissen».
Men det var ikke snakk om en spissformulering her.

"Din argumentasjon og deduksjon henger ikke på greip i hele tatt!", kan kanskje klassifiseres som en spissformulering...? ;-)
*knis*

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:37

Sånn, takk for tolmodigheten og god lesning til de som måtte ha lite å gjøre i dag! ;-)

Nå må dere prøve å ikke bli så sjokka denne gangen da ....;D
Det her bare noe eg røska i hop på en liten time ;P ;P

@Tinka ;-) eg tømte liksågodt hele den der jævla tranflaska sammen med en liten skvett flybensin! ha ha ha ha ;D ;D

@Blingy: om du ikke forsto at også eg skjønte at rampegutt ville erte/provosere på sedvanlig vis og at eg seff gikk rett i matfatet, dvs gikk inn for å terge og kanskje forhåpentligvis provosere han tilbake på min sedvanlige humoristiske måte ved å liksom ta han på alvor, så kjenner du ikke min penn godt nok enda. ha ha... ;-)

Ble overrasket over at han tilsynelatende så ut til å bite på da mitt innlegg tydelig (for meg) var mer humoristisk og preget av godlynt erting enn seriøst angriping/ indignasjon. ha ha

Og selvsagt benyttet eg anledningen til å sparke litt til alle forummenn samtidig slik han sparket til oss forumdamer ;-)

Eg vet ikke hvem som lykkes best i tirringen sin eg, eg har iallefall kost meg skikkelig her :-D

Og ja ...@rampegutt er iallefall IKKE sjalu, har IKKE anlegg til det en gang og iallefall så trenger han IKKE å være det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...... om noen skulle være i tvil!

han er knapt sarkastisk heller!!!
Godt å vite, tenker eg :-)

*dobbeltfnis*

Anton goes over the top and then some sometimes,
..just for the fun of it!;D

Ha en fin dag you crazy people, Im off! ...I think....;P

(mann 53 år fra Oppland) sø. 1 mai 2016 10:39 Privat melding

OK Antonyma, skjønner.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 10:40

...er "rekorden" min snart nå eller?? :O

eg burde fått premie snart ass....

A

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 10:42 Privat melding

Antonyma: Til punkt 1: "Å underdrive/latterliggjøre egenskapen kvinner faller for, fremstilles både menn og kvinner automatisk i et mindre heldig kognitivt lys. Ved å samtidig veldig overdrive menns makt/tiltrekningskraft ved denne trivielle egenskapen, gjøres kvinner i tillegg "små", "hjelpeløse" og lite autonome ift utfallet.
Ordvalg som "nedlegge", "i sin hule hånd" har til dels hånende nedvurderende konnotasjoner vil eg si ja...både ift kvinnen, men også ift dagens moderne likestillingsorienterte mann som er opptatt av jevnbyrdighet vil eg tro."
Nå utelater du en helt sentral faktor i debatten. Motdebattenten er ene mann. For han e det naturlige å nedlegge eller bli nedlagt av en kvinne, ikke en mann. Ved å tillegge ordvalget et kjønnsmaktsperspektiv overdriver du meningsytringens egenskaper sterkt. Hele kommentaren kunne like godt vært skrevet med motsatt kjønning, det faller bare ikke naturlig for noen å skrive speilvendt av eget kjønn. Jeg gjorde det en stund for som du sier "å spisse debatten", men det fungerer bare ikke.
I det moderne kjønnslikestilte samfunn kan vi heller ikke se bort fra det faktum at menneskehjernen ble utviklet lenge før jordbruks-steinalderen, i et jeger sanker-samfunn der menn i hovedsak var jegerne og kvinnene var sankerne (av fysiologiske grunner som styrke og forskjeller i bildetolkningen fra øye til hjerne bl.a.). Menn er fortsatt de som i størst grad er den aktivt jagende part, menns kvinner har privilegiet å velge vinner blandt mennene (slik den tøffeste hannen får flest i harem i paringstiden hos andre dyr). Hos det ultramoderne urbane mennesket er det andre egenskaper en gevir som vinner, men fortsatt er det noen menn som vinner fler kvinner og andre færre. Vi er inne i en utvikling dere dette blir mer og mer markant, ikke midre og mindre. Andel av kvinner somfår barn er tilnærmet konstant, mens andelen menn som får barn går raskt nedover. Det kan bare bety det faktum at noen menn "nedlegger" fler kvinner og flere kvinner lar seg "nedlegge" av samme mann. Det utelukker ikke på noe plan at det er kvinnene som gjør utvalget, snarere må det sees på som en bekreftelse.
Resten av kommentaren din ender som ren semantikk, moro for de som har studert tekstanalyse og har språkverktøyet for å føre en slik debatt, for resten av leserne blir det intelektuell lek uten verdi...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 11:19

@mundari er ikke enig med gyldigheten/premissene i argumentasjonen din ;D

I dette tilfellet var det kvinnen som ble i mannens hule hånd til og med som følge av en som av en sterkt underdrevet vanligvis reellt bra egenskap..... man kan snu på det og si eks: menn er svake for knapt skriveføre kvinner og kjøre samme scenario der man bytter ut menn og kvinner. Eg er derfor enig med deg at hele kommentaren kunne vært skrevet med motsatt kjønning som sagt uten at det tar bort gyldigheten av argumentene.

Så det er ikke eg som overdriver kjønnsmaktperspektivet. Kanskje du derimot leser et større kjønnsmaktperspektiv inn i mine ord enn nødvendig?

Hadde @rampegutt vært @rampejente og vi byttet "kjønningen" ville den store linjen i mine argumenter vært like anvendelige, det går på argumenteringen for hva man mener med et budskap, fremfor det som faktisk står skrevet, som i utgangspunktet burde være en kjønnsnøytral greie.

At du vil redusere den historiske betydningen ved ordet nedlegge (der menn på "primitivt vis" nedlegger damer) tar ikke noe bort fra uttrykket i sin hule hånd...eksempelvis, noe som er har mer kjønnsnøytrale konnotasjoner men like fullt konnotasjoner. Som ikke samsvarer med et påstått nøytralt budskap fra rampegutt :-)

så nei, kjøper ikke ditt påståtte triumfende argument... som eg anser mer som et krav om fripass for usaklighet og spesialbehandling fordi rampegutt er mann.

Slik eg ser det har du ikke forstått grunnlaget eller premissene for argumentasjonen min og resten av kommentaren min ender heller derfor ikke som ren semantikk, men din gjør kanskje det?! ;-)

.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 1 mai 2016 11:28

@Antonyma Jeg har sendt din respons over til min assistent som vil ta fatt i saken. Han bor i India da jeg har flagget ut virksomheten min i takt med globaliseringen. Det kan derfor ta noe tid og du må påregne svar på hindi da han snakker svært dårlig norsk og jeg har stor respekt for kulturell identitet og vil ikke pålegge ham flere byrder enn han allerede har, som min assistent her på sukker.no Det er jo han som trøster alle damene jeg nedlegger, og det er ikke få.

Men si meg, drakk du ikke peppermynteteen jeg foreskrev deg i går? Og har du spist lørdagsgodtet ditt nå på søndags morgen? Det får du ikke lov til. Du får ikke mer sukker nå, Antonyma! Og ikke mer tran og SLUTT å drikke bensin! Husk at det kan ta fyr i håret ditt.

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 11:39 Privat melding

Antonyma og Rampegutt: Dere får sende hinditeksten over så skal jeg oversette til lesbart språk. Dere får velge mellom bengali eller panjabi. Husk bare at panabi-alfabetet inneholder mollomrom med varierende betydning etter bokstav før og etter, posisjon i setningen og setningens innehold. Det krever litt språklig suffisans å lese...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 11:47

haha, dust ;P ...du tar den du ja! Selvsagt gjør du det!! ;D

Men det er greit det gutten, så lenge du holder styr på hvem som nedla hvem akkurat nå.. ;-)

Lørdagsknask med tran og bensin... er standard kick-start på dagen det...eg har nok ikke peppermyntete engang, bare chili -og ingefærte det går i her vettu! ;P ha ha

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 11:59

...det der får dere to ta dere av...typisk mannegreie... ;) men når man ikke er enig om konnotasjoner, semantikk og argumenters gyldighet i norsken engang, kan eg ikke si eg ser lyst på det ;-)

klassisk tilfelle av : la oss outsource problemet så det forsvinner....

kan noen vennligst outsource meg herfra?

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 1 mai 2016 12:10

@Antonyma

Når du skyter en spurv med kanon kan du ikke regne med å se så mange fjær etterpå.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 1 mai 2016 12:34

@Rampegutt:😂

Du skrev du antar meg som spesialist i noe. Vel - du er langtfra fjern, men jeg melder glatt pass i språkvitenskap. Denne kollokviegruppen har jeg ikke noe å tilføre.

Konsentrerer meg om politikken i dag. Tenker jeg går og hører på 1. mai-appellen fra en nabordfører som prøver å rappe kommunen vår i feil retning. Greit med rapping - men retningen må være riktig!

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 12:36 Privat melding

Antonyma: det kan bare du, eller vil du at noen skal varsle og få deg utestengt....
Enighet om konnotasjoner vet du sjelden finnes. Det eneste det finnes opplagt enighet om er den rene teksten. Konnotasjonene er bare i leserens hode, og de bygges på den individuelle lesers erfaringsgrunnlag, ikke på universelle opplagtheter...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 12:41

nei det var det eg tenkte..

Av og til gjør det seg med en skikkelig salutt da :-) ha ha ha.
Det er tross alt 1.mai i dag!

KABOOM! ...poff...

Hilsen Anton, chatkiller and total destroyer

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 12:47 Privat melding

Rampegutt: "Do NOT feed the trolls"...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 13:24

skal heller si ifra hvis atte det blir prekært Mundari.....
noen ville mene det var sånn ca. nå.. ;P
Tenker bare på munndiare når eg ser navnet ditt... hm..merkelig ....har du jinxa meg? hø hø

...and who yo callin the trolls? ...eg er bare ett eneste pittelite lykketroll altså :-)

http://previews.123rf.com/images/blamb/blamb1407/blamb140701205/29717375-A-hungry-cartoon-troll-feasts-on-human-body-parts--Stock-Vector.jpg

Remeber, trolls got to eat sometimes... ;D

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 13:35 Privat melding

Som jeg sa Rampegutt: Do NOT feed the trolls. Kan hende du ender opp som gjengen på Ammerud, de venter vel på 15-20 år i stille ensomhet...
For om trollene trenger slikt for bør vi holde oss langt unna:-)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 1 mai 2016 14:14

Nja. Nå ser ikke jeg på @Antonyma som et forumtroll. Hun er bare litt intens og det lever jeg godt med:-) Jeg har for øyeblikket bare ikke viljestyrke til å gå løs på alle argumentene hennes.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 1 mai 2016 14:15

og hvilken ordfører er det bling?

..apropos ordører.....burde vi kanskje...?. eller ..... ..hmm??

ha ha...eg sitter nå bare her og venter så tålmodig på laurbærkransen min eg altså.... enhver peppermø burde ha en respektabel laurbærkrans også! O:-)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 1 mai 2016 16:08

En i nord❄️ - og jeg er varmekjær🌞 og litt sky for kollektiv🤖 kulde.

Resten av koden skjønner jeg ikke et kvidder av..

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 1 mai 2016 16:43

Da jeg studerte var det en ung kvinne som fortalte at hun hadde fått en elektriker hjem da hun hadde trøbbel med det elektriske i stua. Noen mannlige studiekamerater hadde sagt til henne at nå er menn gode å ha når hun hadde bruk for dem. Så det ville hun gjøre til vinn-vinn. Da elektrikeren kom som var en mann hadde hun tatt på seg kort skjørt og minimale gjennomsiktige tangatrusen under. Så lenge elektrikeren jobbet på gulv nivå så stod hun der ved siden av han og skravlet hyggelig samtidig som han kunne se alt. Han virket forlegen, men kunne ikke la være å kaste et blikk når han trodde hun ikke så det.

Saken var den at han ikke ble helt ferdig og skulle komme tilbake dagen etter. Han kom og da var damen hans med. Han hadde vært så dum og fortalt henne litt om episoden, og hun nektet han å dra tilbake uten at hun var med. Det fortalte en kollega av elektrikeren som hun studentkvinnen kjente godt fra før.:-)

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 17:10 Privat melding

Apache: Vi hadde en stund ansvaret for stellet av Pilestrdet park (gamle Rikshospitalet). Det ga noen episoder med unge selvstendige urbane kvinner. En dag var det en kollega soom skulleklippe gress mens vi andre steklte busker. Midt på plenen lå to jenter i minimale bikinitruser, toppløse, og klinte hele dagen. Når han til slutt måtte klippe der de lå var det så vidt de ville flytte seg. En annen gang satt en dame på en veranda i andre etasje, med glassgelender og solte seg på en stol, naken og med bena godt fra verandre. Formannen som skulle luke buskfeltet under haddde litt problemer, 60 år som han var, klarte ikke la være å glo på damen på ca 25...

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 1 mai 2016 17:22

@Mundari: Tror ikke jeg hadde vært freidig nok til å gjøre sånt med vilje, beskjeden og innadvendt som jeg er.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 1 mai 2016 17:34

Min nabo fortalte for mange år siden at da ham bodde i en høyblokk så var det en mann som gikk naken dagen lang i en annen blokk vis a vis. Han kunne se rett inn til mannen i 40-50 årene som ofte stod foran vinduet med stangen rett opp. Dag etter dag gikk han der i stua i full mundur så alle som ville kunne se. Plagsomt da det ble utrivelig å sitte ute på verandaen. Viagra kanskje....:-))

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 18:13 Privat melding

Apache: Jeg ville kke trivdes å bo midt imot en slik. Nakenhet plager meg ikke under normale omstedigheter, og jeg kan godt bade på en nakestrand, men man er da kledd når man er hjemme. Sette meg naken med glassgelender midt i byen blir litt vel drøyt for meg også. Gamle gubber som meg blir vel raskt meldt for blotting og. Orker ikke det juridiske maset det innebærer. Så da blir nakenheten på badet, soverommet og ved lovlige strender...
Noen trenger ikke viagra, de tar så mye boler at det står til det slutter stå for godt. velfortjent spør du meg:-)

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 2 mai 2016 08:52

@Antonyma!

Dine innlegg i denne tråden fra 30/4 22:43 til 1/5 13:24 burde ha vært pensum i retorikk, logikk og argumentasjonsteori for alle skribenter og debattanter …

Fantastisk <3

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 2 mai 2016 12:05

For min del får jeg et bilde i hodet: En person finner ut at han skal gå over gaten. Det er meg det. Midt ute i veien kommer som troll ut av esken et orkester av trubadurer, en sigøyenergjeng, to skrålende utdrikkingslag, B.gjengen (kriminelle folk..) og en hale av fotografer anført av sukkers egen Jeanne d'Arc @Antonyma og bare KJØRER OVER FYREN! (meg...)
Vondt i hodet og må legge meg nedpå litt etter alt dette.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 2 mai 2016 12:18

@Rampegutt: Igjen😂

@Patsy: Du sier noe - nesten så en lurer på om det er Georg Johannesens gjenferd👻

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 2 mai 2016 14:47

@Antonyma: Jeg kan si at du bærer ditt navn med rette. :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 3 mai 2016 20:41

@rampegutt!! 😂😂😂

Hahaha! for en fantastisk billedlig beskrivelse! 👏👏👏 ...og Jeanne d'Arc!!! 😂😄

Elsker folk med selvironi og humor👌
Full pott, douze points!😉

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 3 mai 2016 20:58

@patsy😊
Wow, takk for et usedvanlig hyggelig og raust kompliment! 💞💕
Om bare flere hadde hatt ditt skarpe blikk altså!😉 😎😍
..kjenner vel ikke en forlegger eller en retorikkprofessor og da eller?? 😜 Ho ho ho

anyway ..tusen takk altså 😊 det varmer at iallefall "noen" skjønner greia mi, så det ikke blir kun "perler forsvinn" vet du 😁😂
Løv'
Kusine Anton

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 4 mai 2016 00:34

@Frk.Søss med det koselige pseudoet :-)

he he he hjertelig takk for det! ...og my pleasure..he he :-)

Kult å innrømme både nysgjerrighet og vilje/evne til å lære fra andre, det er ikke akkurat dagligdags å lese her inne du! ;D ;D he he he ...men selvsagt er det den smarte tilnærmingen til livet :-) Suger til meg det eg kan lære her inne eg også. :-)

MEN... lurer på om ikke den der "scoren" må være "litt" høyere enn
1-0 til nå her inne altså ;o ...nei, men altså...seriøst! ha ha ha :D ;P

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 4 mai 2016 00:58

@apache :-)
takk skal du ha! Gjør så godt eg kan ja ;D

@blingy my man!
Hyggelig å se at lyset alltid går opp før eller siden vet du! thi hi hi.. ;D

Georg Johannesen du...det var jo et kompliment med tyngde! :O

Å bli nevnt i samme ordelag som han kan ikke ses på som noe annet enn en ære i noe henseende. Eg innrømmer ydmykt, etter å ha lest meg opp, at eg ikke hadde hatt noe i mot en "karriere" som minnet om noe i nærheten av den han hadde!
Wow, han var jammen produktiv og tydelig en meget skarp og kunnig mann! :o

....hm...kanskje er det ikke for seint..... å begynne..... he he ...vel, vel... mye man kan drømme om! ;D

Takk bling<3 Eg skal iallefall lese noe av denne Georg Johannesen har eg bestemt! :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 4 mai 2016 14:13

Velbekomme.

http://www.dagbladet.no/kultur/2008/08/02/542464.html

http://old.dagogtid.no/nyhet.cfm?nyhetid=684

http://old.dagogtid.no/arkiv/2003/51/bokmeld1/

Ein anna essayist du kanskje kan ha glede av er:

https://no.wikipedia.org/wiki/Hans_Skjervheim

Georg Johannesen hadde sine synspunkt på han (ma. "agrarfacist"), men så var jo Johannesen kommunist, men ikkje agar sådan.

http://www.localmotives.com/hoved/tema/nr_4/JohannesenSkjervheim.html

http://www.uib.no/aktuelt/92004/universitetet-har-f%C3%A5tt-nye-%C3%A6resdoktorer#

---------------------------

Kvar vart det forresten av forklaringa på:

"..apropos orfdører.....burde vi kanskje...?. eller ..... ..hmm??

ha ha...eg sitter nå bare her og venter så tålmodig på laurbærkransen min eg altså.... enhver peppermø burde ha en respektabel laurbærkrans også! O:-)"

- og av å "tørre og ville...." i ein anna tråd?

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 4 mai 2016 16:30

*agrar

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 4 mai 2016 16:40

Ha ha "Burde vi ......kanskje velge en forumsordfører!?" var det eg prøvde å hinte om bling 😂
Laurbærkrans ....fordi eg mente eg måtte da ha satt en eller annen (uslåelig?) rekord nå...😜 men nå fikk eg jo heder og ære isteden og det er jo også veldig hyggelig😉👍
Tørre og ville....mente eg tørre og ville.....(ps: det er veldig få som lever slik eg tenkte på der for øvrig, var et tenkt "ideal" og kanskje generelt mer eller mindre uoppnåelig pga omstendigheter og omgivelser ) men tror det er flere enn meg som kanskje burde tatt flere sjanser og villet mer for øvrig....er da helt dagligdags at folk ikke "tørr og vil nok"....ift alt mulig egentlig, Ikke bare kjærlighet. Ble det klarere? 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 4 mai 2016 18:07

@Antonine: Vi trenger vel egentlig ikke velge noen ordfører - stundom vandrer det jo løse kanoner rundt på dekk og fører ordet uansett. Komplett anarki - what's new lizzm...

Nå vet jo ikke jeg hva du tenkte på med tør og vil - så klarere? - eh, -nei egentlig ei. Men nå tør jo jeg en del da (ikke strikkhopp og sånt;) Har senest i dag fått spørsmålet om jeg ikke bekymrer meg for risikoen ved anvendt grunnlovens paragr. 100.