Alle innlegg Sukkerforum

hvor er mann ??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lat mann lø. 30 april 2016 13:16

hei mann folk dere vil eller ikke vil kvinne ??? veldig lat dere gidder ikke treffe ute en restaruant eller spasere tur . bare interissert hjemme hos dame og bli bare sex venn ... hva er dette hvor er høflig mann sel om vi bli eldre dette behøver ikke klippe ut de romantisk treffe ute fra hus ..fort gir opp menn når kvinne ønsker treffe ute ikke på husen sin ..mange er her uten profil bilde hva er hemmelig hvorfor sulle sei ??? de bilde som har mange som på strand bare svømmer bokse ...men når kvinne legger ut bilde som seg bikini da begynner snakker om bare sex ... veldig vanskelig fortaker her mann lat de mannfolk ...spør ofte hva du leter hva er vicc at spør når her all ønsker noe forhold venn ..domme spørsmål !!!!! vær aktiv her og ikke gir fort opp når du besøk profil minst hilse da

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 13:33

Forstod alt - unntatt det med å bokse når jeg svømmer..,

(mann 49 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 13:44 Privat melding

@blingbling skulle vel stå svømmebukse.

@lat mann Ja det er sikkert mange menn som viser at de kun er ute etter sex. De hører gjerne andre skryte og fortelle at damene her inne egentlig ikke er ute etter et forhold, men å ha seg de og. Men så funker ikke det med de, og får de en date og det ikke blir sengekos på første date, så er det mange forespørsler om slikt til neste møte.

Det finnes også noen som faktisk er ute etter forhold, og som normalt ikke vil ha sengekos på hverken første eller andre daten, men vil vite at det fungerte uten sterk forventning om sengekos fortest mulig.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 30 april 2016 13:51

Oi, jeg skjønte ikke alle detaljene i dette, men jeg skjønner at det er mye frustrasjon over at man har ulike forventninger i dating-universet. -Og den frustasjonen kjenner vi vel alle litt på, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 30 april 2016 14:51

Oi ! Dette var vanskelig. Leste innlegget tre ganger, men skjønte ingenting. Tror vårsol er inne på noe her.:)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 30 april 2016 14:56

Google oversetting.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 30 april 2016 14:57 Privat melding

eg tror at trådstarter egentlig etterlyser det vi alle har snakket om her
At de ønsker å bli flørtet med å kurtisert og gå tur og på resturaunt og ut og spise og at selvom man er nå voksen er ikkje alt bare om sex.
Og dette handler om frustrasjon over at tomme profiler uten bilder og lite tilbakemeldinger og besøk på profilen uten å sende en hilsen:)
Alt som vi har snakket om i ulike tråder. Tenker også at dette handler om at TS er lei av at det kun ønskes treff hjemme hos kvinnen for sex,men at de andre tingene likssom blir borte i kommunikasjonen. Og at om men viser seg i badebukse så er det helt ok,men har en dame bikini så er det likssom en invitasjon......noe det ikkje nødvendigvis er.

Frsutrasjonen stiger når spørsmålene blir litt teit som hva søker du her...men slik begynner jo ofte en samtale...her bare etterlyses det litt mer engasjement tror eg:)

(mann 53 år fra Oppland) lø. 30 april 2016 15:05 Privat melding

Hva er vitsen...egentlig.....

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 30 april 2016 15:33 Privat melding

Skjønner jo godt at trådstarter er anonym. For den første som ber henne ut må jo vise seg verdig over alle de frustrasjoner som er bygget opp av foregående mislykkede treff. Jeg ville fått noia av mindre i alle fall. Helvet har som kjent ingen vrede enn en forsmådd kvinne.
Dreier alt seg om sex her inne da? Jef som trodde vi var her for forhold? Klart at litt sex på veien sikkert ikke er å forakte, men å forvente det på første date er da litt over kanten. Jeg skrev en lenger kommentar for et halvt år siden om det motsatte, om bedritne menn som ikke ville inn i forhold om kvinnen var for lett "tilgjengelig". Det er da ikke slike menn dere kvinner vil ha. Jeg håpet i alle fall at der ville ha oss som tar dere somdere er, eller vennlig sier ifra uavhengig av den seksuelle deltagelsen på første eller andre treff? Har jeg misforstått, skal vi forvente, ja endog kreve at første date er i kvinnens seng?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 30 april 2016 19:25

Detaljene er jo ikke så viktig.

Trådstarter klager over at menn ikke vil treffes ute og at de kun er ute etter sex.
Så hun er frustrert over at hun ikke finner noen ordentlige menn som ikke bare er ute etter sex.

Det er vel egentlig alt en trenger å vite om posten. :P