Alle innlegg Sukkerforum

Neste stopp Gobiørkenen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 30 april 2016 16:50

Kjærlighet er uutholdelig vanskelig! Hvem fant opp disse greiene egentlig?! Vedkommende burde vært fengslet. Sendt til Bjørnøya uten sko. Tvangsforet med grandiosa. Tvunget til å se på hundre episoder av Skavlan, i en evig reprise. Ikke noe er pinefullt nok! Det er bare å krype inn i hulen sin og skyve en stein foran åpningen. Kommer ut en gang om et par år. Eventuelt emigrere til Gobiørkenen og lete etter hittil uoppdagede ørkendyr!

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 30 april 2016 17:22 Privat melding

Hvis fjellet er for høyt til å bestiges, gå rundt...

Skjult ID med pseudonym Kakadue lø. 30 april 2016 19:03

Hei Rampegutten!! Long time no see :-)
Helt enig med deg....burde vært tvangsplassert på et vekkelsesmøte i Rikets Sal med håndjern og skilt med "frels meg" på brystet!
Helt meningsløs oppfinnelse denne kjærligheten asså!!

Det er bare å lukke øynene, vente på at det går over og i mellomtiden hiv deg på alt du kan gjøre; bak boller, beis terrassen, rens takrennene, gå fjelltur....

Det årner seg nok til slutt for oss snille, vettu ;-)))

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 30 april 2016 20:41 Privat melding

Vil dere egentlig tilbake til arrangerte ekteskap med tremenningen tre gårder bortenfor slik at dere slipper føle, eller har der rent ut ikke sjangs på kjøttmarkedet?

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 30 april 2016 20:48

Sjans på kjøttmarkedet? Hehe:-) Jeg har en hale av damer etter meg konstant. Jeg har rett og slett for vane å slå ned i damenes liv som en bombe så nå skal jeg øve meg i å fremstå som en overfladisk og kynisk fyr, som bare er ute etter sex. Håper at det kan få skikkelige kvinner til å skygge banen!

Hei Kakadue! Takk for sist ja :-) men jeg har faktisk tenkt å bli slem nå. Jeg ser ikke annen råd med det. Pågangen gjør meg til nervevrak.

Skjult ID med pseudonym Kakadue lø. 30 april 2016 21:59

Oh my! Det er nok av de slemme der ute Rampegutt, det er faktisk ikke behov for flere. Og de slemme er ikke alltid de som får seg noe heller... bortsett fra et assortert utvalg av kjønnsykdommer;-)

Men hvor skal snill møte snill, og attpåtil forstå hva man har foran seg...? Man må nok innom flaksfaktoren, ingen vei utenom tror jeg....

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 30 april 2016 22:31

Jeg skal bare late som altså. På den måten får jeg silt vekk de som er lette å såre slik at jeg sitter igjen med de som er skikkelig knallharde og ikke lar seg lure av mine følsomme uttrykk. Jeg må rett og slett foreta meg noe for å advare dere! Og det er faktisk ganske utmattende hele denne greia med at damer blir forelsket i meg bare jeg sier hei. De ser jo ikke hvor farlig jeg er! Jeg er helt utslitt. Men derfor skal jeg gå i hi nå selv om det går mot sommer. Så kommer jeg ut til vinteren når damene har gått i hus. På den måten tror jeg vi kan unngå hverandre.

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 30 april 2016 22:33 Privat melding

Det er jo fordi damene renner etter deg helt av seg selv du føler behov for å betale for en datingtjeneste....

Skjult ID med pseudonym Hepps lø. 30 april 2016 22:53

Den gode nyheten er at evolusjon ikke er en oppfinnelse, så det er ingen å være sint på.

(kvinne 47 år fra Østfold) lø. 30 april 2016 23:08 Privat melding

Kjærligheten kommer når man minst venter det...eller noe...Så tålmodigheten må tøyes...folk som ikke er "for mye" på søken er jo ofte de mest attraktive...men kanskje ikke så lett for oss her på Sukker da😂😂😂