Alle innlegg Sukkerforum

Tørre samtaler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rufsa lø. 30 april 2016 21:19

Når man prøver å føre en dialog med en på melding så er det selvfølgelig normalt at man stiller spørsmål til den andre til å begynne med. Så flyter samtalen greit med spørsmål og svar. Hva når neste melding ikke inneholder noe spørsmål, men en helt ordinær dialog på det man snakker om? Er det ikke da vanlig at den andre skal svare selv om man ikke har fått noe spørsmål å svare på? Hvorfor ble man plutselig ikke interessert mer eller ikke skriver mer? Man skriver vel ikke kun for å svare på den andres spørsmål?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 21:28

Veldig vanlig - å ikke ane hva man skal si uten å bli spurt om noe. Vi er svarmaskiner - se bare meg her på forum..😁

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 30 april 2016 21:40

Det er da man avtaler å møtes. Eller kanskje helst dropper hverandre...Ørkesløse samtaler er døden.

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 30 april 2016 21:40

Utadvendt - innadvendt.. Det er spørsmålet. Eller?

Skjult ID med pseudonym Rufsa lø. 30 april 2016 21:47

@BruceW, er han innadvent hvis han må ha spørsmål for å kunne sende neste melding? Tenker mer at han er lite interessert...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 30 april 2016 21:49 Privat melding

Spørsmål viser interesse, avtar spørsmålene er det egentlig et svar i seg selv.

Skjult ID med pseudonym Rufsa lø. 30 april 2016 21:53

Det kan være @nigma, men når man får svar så fort man stiller et spørsmål, men ikke hører noe som helst utenom... Hvorfor gidde å svare da hvis man ikke er interessert? Hvorfor ikke da bare avslutte liksom?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 21:56

@Rufsa: Ikke nødvendigvis så dystert - selv pratmakere 😁 slipper opp for skriveprat. Jeg har ingen forklaring, men har omtrent aldri fått innfridd frykten om å slippe opp for smalltalk - når interessen en trodde på bekrefter seg vel å merke. Inngå heller avtale om skrivepratepause i tide, og utveksle heller noen små hilsner innimellom inntil dere kan treffes.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 30 april 2016 21:57 Privat melding

Rufsa: Du har berørt et grunnleggende skille i kommunikasjon, enten han er interessert eller ei. Kvinner er mye bedre på småprat. Menn fører samtaler med et formål, verdensproblemer løser de bare med nære venner eller i beruselse...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 21:58

*presiserer: mente frykten for å slippe opp for smalltalk oa. på etterflg. date pga skrivetørke

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 30 april 2016 22:07 Privat melding

@rufsa: Noen personer er merkelige, det gjelder begge veier, har opplevd det med flere kvinner også. Det er nesten en religiøs holdning til hvordan man svarer, at svaret bør inneholde like mange spørsmål som deg, være like langt osv, svare med samme tidsintervall som deg selv, er visst en regel for slikt, aner ikke hvorfor, men syns det er fryktelig rart.

Noen mennesker er redde for å stille spørsmål, selv om de bobler innvendig og lurer på tusen ting, så venter de til det blir et møte, for de er redde for å virke for ivrige og drepe samtalen på den måten.

Jeg har lært meg å kaste alt ut vinduet, og være meg selv, akkurat slik jeg er i virkeligheten, svare når jeg har tid, og ikke forvente noe svar tilbake innenfor en tidsramme, det hender jeg sender en melding om det blir stile, men er det halvhjertet merker jeg det, og trekker meg stille unna, med beskjed om det.

Jeg vil ha en person som løfter meg, og som jeg løfter tilbake, ikke noen jeg må hale ting ut av, det blir veldig slitsomt i lengden.

Skjult ID med pseudonym Rufsa lø. 30 april 2016 23:00

Ok, tenker uansett slik at dersom noen er interessert i meg så får de jammen jobbe litt for det altså! Da mener jeg ikke at jeg skal være så fordømt kostbar eller noe, men jeg kjenner på at jeg ikke er en jaktperson. Så hvis jeg må styre så mye for å få noen i dialog så gir jeg f. Mulig jeg biter meg selv i halen her. Hva hvis den andre tenker det samme? At det er jeg som må jobbe litt for å få fatt i personen? Så hva hvis denne personen spiller et spill? Kjenner at jeg blir frustrert.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 30 april 2016 23:26

@Rufsa: Er vel et visst potensiale for halebiting som du selv sier. Kom til å assosiere til en skrivedialog jeg omtalte i dag i Creeper sin vinn-vinn tråd. Kom til å tenke på om hun slettet profilen fordi jeg ikke maste eller tittet innom? Vi hadde jo avtalt ro fordi hun var i fjellet utenfor dekning. Om denne spekulasjonen har noe for seg - og med det du sier frustrerer, skal ingen påstå at kvinnen er enkel å bil professor på..

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 30 april 2016 23:29

Folk lurer seg selv hvis de tror at det blir aldri et døllt øyblikk :p

Chill out, ikke stress. Blir det tørt over lang tid, så vil nok begge merke det og bare gå hver deres vei. Men kom deg gjennom det tørre, kjedelige. Kanskje er personen bak litt mer spennende, kanskje ikke.

Skjult ID med pseudonym Bohemican lø. 30 april 2016 23:39

Still spørsmål for all del, ellers viser en tegn på at en er lite interressert overfor den andre. Kostbarhetsspillet kommer en ikke langt med. Gjelder begge kjønn. ferdig med den saken!

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 30 april 2016 23:46

Still spørsmål for all del.........?
Ja, det er jo det vi ofte må gjøre for å få svar! Men er det var vi som må stille spørsmål??? Tror det er det Rufsa er litt frustrert over......å det er jeg også!
Kan skrive med en og stiller spørsmål, som blir besvart.....men uhyre sjelden med spørsmål tilbake...... Sender ny melding med spm, får svar uten spørsmål tilbake. Holder på litt sånn.....så sender jeg melding uten spørsmål......TOTAL TYSNAD!!!
Å det var det.......skjedd flere ganger. Er det rart vi får litt sånn "gi faen" holdning??

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 30 april 2016 23:51

Kanskje de bare har lyst på en klem?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 1 mai 2016 00:00 Privat melding

Dette er ikke alltid like lett, for det dreier seg om kommunikasjon, og om å bli kjent med et nytt menneske, men jeg har i alle fall lært å legge inn en liten invitasjon til mer dialog i en ellers overfladisk eller tørr samtale, det er ikke alltid de biter på... Da bruker jeg ikke mer energi på slike, da sier jeg takk for meg. Kommunikasjon er viktig, og den bør være gjensidig, den er veldig viktig for videre interesse fra min side i alle fall.

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 2016 00:00

@BruceW
Har du noengang klemt noen her inne??😂

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 2016 00:05

Så klart! Har man riktig cyberutstyr fikses det meste! Det bare durer litt.

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 2016 00:50

Så har man bare har lyst på en klem er det første man må gjøre å skaffe seg riktig cyberutstyr😳
Hmmm....tror heller jeg satser på å få tilfredsstilt min hæng for klemmer IRL😉

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 2016 00:53

Jeg kan godt tvangskoses, vettu.. :)

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 2016 01:04

Tvangskos høres slitsomt ut😓
Nei, det må være frivillig....eller så overraskende at man ikke rekker å tenke om man vil eller ikke😁

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 2016 01:05

He he, den funker veldig ofte

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 2016 01:07

Jepp, vet😊