Alle innlegg Sukkerforum

Gult hjerte = uaktuell?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tasteleif lø. 6 des. 2008 19:24

Det slår aldri feil.

Hver gang jeg setter gult hjerte på ei dame, ser hun aldri på profilen min, viser ikke noe tegn på å ha registrert min eksistens det hele. Når andre damer (dem jeg ikke har markert) ser at jeg har vært inne på profilen deres, går de fleste av dem tilbake for å sjekke meg ut. Jeg har også fått meldinger fra damer som har kommet over profilen min helt tilfeldig.

Men altså ingenting fra dem jeg har markert som interessante. Det ser ut som om det gule hjertet i praksis betyr det samme som det svarte - at jeg umuliggjør all kontakt med dem.

Noen andre som har erfainger med dette?

Skjult ID med pseudonym Latro lø. 6 des. 2008 19:54

Jeg bruker ikke hjerter, men det forbauser meg ikke at gule hjerter kan virke frastøtende. Det ser ut som om det du egentlig kommuniserer, er at "du er sånn passe interessant, men jeg har sett mange her inne som virker mye mer spennende". Det kan nesten tolkes som lett fornærmende.

Hvis du først må bruke hjerter, hold deg til de røde. Personlig synes jeg det er enda bedre å bare sende en melding, men det er en annen sak.

Skjult ID med pseudonym kreativ lø. 6 des. 2008 20:02

helt enig med deg Latro :-))

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 6 des. 2008 20:02

Det er ikke alltid jeg får med meg at noen har satt et hjerte på meg .... i hvert fall ikke hvis de ikke kommer opp på de første sidene på online - listen ... det beste er å sende en meld for å vise interesse. :o)

Skjult ID med pseudonym fersking lø. 6 des. 2008 20:23

Skjønner ikke hvorfor en skal drive å tulle med det der hjertegreiene...de fleste her er vel over puberteten vil jeg anta.

Send en melding om du virkelig har "baller" til å ville noe:-)

Skjult ID med pseudonym nnn lø. 6 des. 2008 21:07

Kanskje gul er liksom du er bra men ikke så bra, prøver meg heller på noen andre så kommer jeg heller tilbake til deg om det ikke funker.

Skjult ID med pseudonym DAME50 lø. 6 des. 2008 21:08

Det er ganske enkelt fordi mange menn (det er de jeg vet noe om) bruker gult hjerte som en huskeliste over de ikke altfor ille damene, men ikke bra nok til å skrive til i første omgang.
Om man så skulle gå utenfor deres syn på nettskikkogbruk og være så frekk og takke for hjertet og sende noen ord tilbake så: 1. man får ikke svar. 2. De svarer uhøflig at beklager er ikke interessert.
De som er interessert skriver mail, eller setter hjerte og skriver mail.
Skriv brev og svargarantilisten forteller deg hvem som svarer. De som ikke står der svarer ikke med mindre de ønsker å date deg. :)
Lykke til.
Gull finnes her inne. :)

Skjult ID med pseudonym Tasteleif lø. 6 des. 2008 21:13

Hvor finner jeg den svargarantilisten?

Skjult ID med pseudonym -_- lø. 6 des. 2008 21:29

svargarantilisten? spør du meg virker det som om ingen av de jenten jeg er interessert i står på den, med andre ord de svarer kun de som virker interessant og driter i hele listen. Det er en grunn til at det er få fra oslo på listen jeg får opp...

Skjult ID med pseudonym hjertefeil lø. 6 des. 2008 21:31

Hvis du finner en som du synes kan være interessant, hvorfor ikke sende en mail da? Kan ikke fatte det, jeg. Disse hjertene har vært tema her flere ganger, de brukes og tolkes forskjellig, og er nok mest til ergrelse og frustrasjon virker det som. Mange av hjertene jeg har fått er fra menn med helt tomme profiler, og hva slags signal er nå det liksom.......Nei,blås i disse hjertene, liker du noen - send noen ord, det tror jeg de aller fleste synes er mest koselig. Og har du tom profil, så er du uinteressant i alle tilfeller.....så er nå det sagt også !

Skjult ID med pseudonym liten lø. 6 des. 2008 21:43

De gule hjertene er nok mest vente-hjerter ja... De jeg blir frustrert over er de som setter røde hjerter men ikke gidder å sende mail!

Skjult ID lø. 6 des. 2008 21:56

Jeg tolker gult hjerte som at han er litt redd for å ta kontakt og heller venter på at hun skal ta det første steget og skrive til ham... men er enig i at de gule hjertene har lite for seg. Rødt hjerte kommer ofte fra noen som hverken har bilde eller sier noe om seg selv i profilen. Gidder ikke legge så mye i hjertene, annet enn å ta det som komplimenter på at noen finner noe interessant med meg.

Skjult ID med pseudonym Pelle sø. 7 des. 2008 01:17

@Tasteleif
Svargarantilisten finner du ved å velge Matchlister og trykke på Besøkende & topplister. Der finner du det nederst blandt valgene

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 7 des. 2008 01:44

jeg har fått mange gule hjerter, men få av de som har gitt meg dem har skrevet, og jeg er da faen ikke synsk - vet vel ikke hvorfor de gir meg gult hjerte når det ikke blir fulgt opp av en mail. SÅ SKRIV!

Skjult ID med pseudonym goode sø. 7 des. 2008 05:03

har funnet ut at jeg skal slutte å bruke hjertene....relativt ny her på sukker og merket en del jenter med gult hjerte fordi jeg virkelig syntes de var interessante. Ville liksom ikke sette på et rødt, tenkte da var man kanskje "litt for på". Litt småsjenert for å sende mail i begynnelsen, men er over det nå...tenkte hjerter kanskje kunne være en grei måte å vise interesse og kanskje få et hjerte tilbake som et slags "ok" for å sende mail, men har skjønt at det ikke funker og at mail må til for å få kontakt.

Skjult ID med pseudonym Xradon sø. 7 des. 2008 07:30

Jo jeg har samme erfaring og har en del gule hjerter på noen jenter men enormt mange røde hjerter. Selv med røde hjerter ser ikke jenten innom profilen min. Mest sannsynlig er mitt utseende frastøtende tenker jeg. Greit nok, da får hun seile sin egen sjø på den andre ferden.

Skjult ID med pseudonym ups sø. 7 des. 2008 10:32

Gult hjerte - eller rødt uten melding? niks - for meg.

Skjult ID med pseudonym hjertefeil sø. 7 des. 2008 11:01

Prøv å skjønne tegninga da ! Å få et rødt hjerte uten en mail betyr absolutt INGENTING!!!

Skjult ID med pseudonym ! sø. 7 des. 2008 11:35

Hva sier dere som sender gult hjerte da?
Vil dere motta melding om et pent "nei takk" eller holder det med dere ser at jeg har vært der uten og "legge igjen" noe hjerte?
jeg er av de som ikke ser eller tar kontakt, blir frustrert nå man bare får servert et hjerte og ingen melding.

Skjult ID med pseudonym Aramis sø. 7 des. 2008 14:56

Jeg bruker gult hjerte som "huskesymbol" for å ta kontakt senere, med mindre hun tar kontakt i mellomtiden. Jeg bruker aldri rødt, synes det virker for pesete. Min erfaring er imidlertid at det ikke hjelper noe å "dele ut hjerter" for å få kontakt - i ordentlig "kniis-tenage-stil".. Det eneste som virker for meg er å lese profilen til den enkelte og skrive morsomhet som passer akkurat den profilen.

Skjult ID med pseudonym R sø. 7 des. 2008 15:41

TS - setter du gule hjerter og forventer at damen skal ta kontakt med deg? Hvis du synes damen er interessant, burde vel DU ta kontakt og vise interessen, fremfor å forvente at hun skal gjøre det. Det kunne ikke falle meg inn å skrive til noen kun på grunnlag av at vedkommende har merket meg med et hjerte - hvis mannen er interessert, burde han jo ta kontakt på eget initiativ.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 7 des. 2008 16:34 Privat melding

Jeg har en erfaring og den sier : Who gives a shit

Skjult ID med pseudonym HrMetikk sø. 7 des. 2008 16:34

Brukte dette til å begynne med, og har i grunn hatt suksess med de jentene som svarte med å sette ett gult hjerte tilbake.

Det er vel allikevel ikke å anbefale, da mange jenter misoppfatter dette. Noe denne tråden er ett godt bevis på.

Selv synes jeg det er synd at det ikke kan brukes, med tanke på at det er ganske vanlig å ikke få svar her. Men prinsessenykkene på sukkerdamene må man bare akseptere eller finne på noe annet å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 7 des. 2008 18:52

Ble faktisk ørlite grann deprimert av denne tråden. Har brukt hjertene omtrent som de er beskrevet av sukker, som en inndeling i noen jeg syns ser int. ut og noen som ser svært int. ut. (hopper her over de svarte som jo er selvforklarende)
Har som oftest også skrevet noen ord til de jeg gir gult hjerte (med varierende resultat selvsagt), MEN jeg har alltid ment det som et kompliment.
Nå ser det ut til at det er bred enighet om at dette ikke oppfattes slik; med andre ord får jeg bare slette alle mine gule hjerter...
Synd.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 sø. 7 des. 2008 21:49

Sjekker nesten aldri om noen har satt hjerter på meg..uansett farge..Bruker de ikke selv heller...
Her er det mail som gjelder....Enten sender jeg selv eller jeg får...da svarer jeg alltid...uansett.

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 8 des. 2008 16:45

Spirren har stått opp med feil fot.
Det finnes lykkejegere blant damer, ja.
Men det er mange med meg som lar profiler være i fred om det kun er de materielle goder som er listet opp. Da regner jeg med at vedkommende enten mangler personlighet totalt eller ønsker å kjøpe seg en kone som skal være til pynt, nytte og ellers lite bryderi. :)

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ma. 8 des. 2008 20:08

Næmmen, her også jo.... :)

Skjult ID med pseudonym liten ma. 8 des. 2008 20:23

Han er visst overalt... synd...

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ma. 8 des. 2008 20:30

@liten: Overalt, men kanskje VIPS så er han borte.....? :=)

Skjult ID med pseudonym flatslide lø. 13 des. 2008 07:14

Folket med dei gule hjartene kan slettast. Dimed forsvinn dei - og får seg kan hende ei overrasking?

Skjult ID med pseudonym Krepsen lø. 13 des. 2008 14:40

Jeg synes selv at de hjertene er litt vanskelige å respondere på. Akkurat som når noen sender en melding og skriver "Hei, vil du bli kjent med meg?". Av og til svarer jeg ja, og da skjer det ikke noe mer. Det samme syns jeg det er med hjerter. Man setter hjerter på hverandre og så skjer det ikke noe annet enn at man etterhvert får en liten - eller stor - fotosamling av folk som har hjerta deg, noe man kan skryte av til de som måtte bry seg. Mitt råd er å sende noen morsomme setninger i mailen, eller poke hverandre om man ikke er superbruker..

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 18 des. 2008 21:02

Er noen jenter som har satt hjerte på meg... Ikke sett på deres profil... hmm Barnslig, men om de viser sin interesse kan det være jeg "bekrefter" gjensidig interesse om jeg titter. Når bildene (ja de forba.. bildene) ikke faller i smak lar jeg "de" ligge...
Finnes det noen psykologer som kan fortelle meg hva sopm feiler meg med flere her på sukker tro ;o)

Skjult ID to. 18 des. 2008 22:26

Hei.....
Her virker det som bare gutte problemer, men er innom her og aldri noe respons av menn her heller da. Selv om en legger igjen noen ord hører man aldri noe tilbake......
Enten er jeg grusom for menn ellers er de j......... kresene.....

(kvinne 31 år fra Nordland) fr. 19 des. 2008 00:54 Privat melding

Når jeg setter gult hjerte betyr det følgende; jeg har sansen for deg, du får ta neste skritt på veien om du vil...

Skjult ID med pseudonym davidxx76 fr. 19 des. 2008 02:32

Synd at så mange folk har misforstått her. Meningen med disse hjertene er vel å vise mottakeren at man er interessert? Jeg setter gule hjerter på jenter som jeg synes virker interessante. Ofte sender jeg ikke noen melding samtidig, fordi jeg regner med at personen har veldig stor respons på profilen sin.

Av erfaring, så nytter det ikke å skrive lange gjennomtenkte meldinger til disse profilene, for du får sjelden svar tilbake likevel. Jeg er også av typen som kun sender korte meldinger for å vise min interesse. Det er ikke fordi jeg er dum, lat, fantasiløs eller uromantisk, men det er for å se hva slags repsons man får tilbake. Man kan ikke regne med svar, men hvis det er ei jente faktisk svarer, så er det en veldig stor sjanse for at hun er genuint interessert tilbake.

Jeg setter som regel aldri røde hjerter. Det er fordi jeg ekstremt sjelden blir "svært interessert" i noen på grunnlag av et bilde og en kort profiltekst. De aller fleste skriver stort sett det samme i profilene sine uansett. Ta kontakt, send noen meldinger og la oss bli skikkelig kjent først, så kanskje jeg setter et rødt hjerte for å vise at jeg har lyst å ta neste steg...

(mann 54 år fra Buskerud) lø. 20 des. 2008 05:07 Privat melding

@ smuuuthie og davidxx76: Henger meg på deres meninger, og har problemer med å forstå motforestillingene til "hjertefunksjonen", det er en enkel og grei måte å vise sin interesse på og sjekke om det er gjensidig interesse.

Jeg er av dem som _ikke_ strør om meg med "hjerter" eller invitasjoner av typen " hei, jeg har lyst å bli kjent med deg -titt innom min profil". Å legge masse energi i kreative "morsomme" førstemeldinger orker jeg ikke, "orker ikke" fordi det faktisk ikke er en liten nedtur å få et negativt svar tilbake..... Enda verre er det å ikke få noe svar i det hele tatt, etter å ha brukt tid, følelser, energi og omtanke for mottaker......
Ekstra ille er det å ikke få "besøk" på min profil, eller svar, etter å ha tatt et slikt initiativ.....

Jeg håper at de som er tykkhudet, har dette som tidsfordriv, eller pøser ut invitasjoner i håp om å få napp både her og der, har litt omtanke og respekt for de av oss som ikke er det (uten at jeg er/vil fremstå som en sart sjel.

Det er ikke min mening å "sutre" her, men jeg skriver dette i håp om at de som ikke responderer (fremmedord - som jeg ifølge en tidligere deltaker på forum ikke er særlig god i ;) ) på henvendelser som ikke er hysterisk morsomme og/eller på minimum 3000tegn, kanskje kan finne det formålstjenlig å for eksempel ta seg tid til å bruke tjenesten "høflig avslag" -som jeg har stor respekt for.

Ja, jeg veit at diskusjonen høflig/folkeskikk dukker opp jevnlig, men det hindrer meg ikke i å oppfordre "Sukkerfolket" til å være både høflige og utvise folkeskikk -i det minste på direkte henvendelse, men gjerne også på forum.

Svar meg, eller sett meg i svart :)

*Følsom Ludo, snartferdigmednyttkjøkkentiljul,trureg*

Skjult ID med pseudonym metalized lø. 20 des. 2008 11:52

Synes hele hjerteordningen burde vært fjernet, tror den ødelegger mer enn den gavner.

Skjult ID med pseudonym Xradon lø. 20 des. 2008 14:32

Det begynte med gult hjerte og nå er det rødt. Trolig har jeg funnet drømmejenta mi.

Jeg er forøvrig enig i det smuuuthie skriver. Gult hjerte betyr interessant og neste skritt får du ta når jeg har vist interesse for deg. Rødt hjerte setter man når den personen betyr mere enn venn, men en kjempeflørt.