Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er enkelte menn notoriske rundbrennere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym koko lø. 6 des. 2008 20:22

(Mine kommentarer i parentes)

”Forskere har oppdaget at menn med en vanlig genetisk ”mangel” (mangel? – dette representerer en normal genetisk variasjon..) er langt mer skeptiske til ekteskap, selv om de har barn med sine partnere.

Vitenskapsmenn hevder at genet – som er linket til .. hormonet vasopressin, kan forklare casanova-tendensene.. (Tidligere har)dyreforsøk har vist at vasopressin påvirker muldvarpers evne til å være monogame.

Svenske forskere undersøkte arvestoffene til 500 tvillingpar, som alle var i langvarige forhold, og hadde barn. Enkelte var samboere - andre var gift. Mennene og kvinnene fikk en haug spørsmål om sine forhold, og svarene ble sammenlignet med deres genetiske profil.

Forskerne oppdaget at effekten av ”rundbrennergenet” bare gjaldt menn med to kopier av den skurkaktige ”334”-formen av AVPR1A genet.

Vasopressin blir produsert i hypotalamus .. (Hormonet) blir lagret i hypofysen .. (men også i andre deler av hjernen.. : “In recent years there has been particular interest in the role of vasopressin in social behavior. It is thought that vasopressin, released into the brain during sexual activity, initiates and sustains patterns of activity that support the pair-bond between the sexual partners; in particular, vasopressin seems to induce the male to become aggressive towards other males”)

Alle disse mennene (med to like kopier - "homozygote") innrømmet at de hadde vansker med langsiktige forpliktelser. De var også i langt mindre grad gift, til tross for langvarige forhold med både ett og to barn involvert.

Som trøst til kvinner som er bekymret for om kjæresten bærer på ”rundbrennergenet”, ... dette genet er bare en liten del av kjærlighetsprosessen – det er mange forskjellige ingredienser i et lykkelig forhold. Sex for eksempel, og her er de evige ungkarene (ofte) noen racere

(Konklusjon fra studien: "The relatively small effect size of the AVPR1A polymorphism on traits tentatively reflecting pair-bonding in males observed in this study clearly does not mean that this polymorphism may serve as a predictor of human pair-bonding behavior on the individual level. However, by demonstrating a modest but significant influence of this gene on the studied behavior on the group level, we have provided support for the assumption that previous studies on the influence of the gene coding for V1aR on pair-bonding in voles <8muldvarper) are probably of relevance also for humans.")

Skjult ID med pseudonym Bunny lø. 6 des. 2008 20:43

Jeg viste det !!!!

Skjult ID med pseudonym Seer lø. 6 des. 2008 20:50

snur spørsmålet på hodet.(.Aktuelt nå spesielt i julebordsesongen)...........Hvorfor er mange Kvinner notoriske rundbrennere?

Skjult ID med pseudonym nnn lø. 6 des. 2008 21:05

Dem er det for dem vil ikke ha forpliktelser og den slags og synes det er kjedelig med samme person og i tillegg får det dem vil ha. Og på julebordene samles alle også dem som normalsett ikke drikker også drikker dem bort vettet å lytter bare til lustene også legger de godsiden til også får de seg det dem ville ha, også blir dem edru åså blir det et år til neste gang, er ofte nå det er mest ekle menn ute, går på julebord uten konen å ellers generelt, normalt drikker dem ikke mye å ikke ut på byen, dem tror dem er unge igjen og noen klarer ikke beherske seg så dem sloss. Mye oppstyr på julebordene, som egentlig er til for å ha det hyggelig med venner og kolegaer :-)

Skjult ID med pseudonym Perle62 lø. 6 des. 2008 21:16

Eh... Betyr dette at vi bør spørre våre date om de har høyt eller lavt blodtrykk?

Skjult ID med pseudonym Seer lø. 6 des. 2008 21:36

Konklusjonen må vel bli at det finnes like mange notoriske rundbrennere blant begge kjønn:-)?Og disse er uhelbredelige rundbrennere til fortvilelse for mange som spiller på lag med dem.

Skjult ID med pseudonym dreamer lø. 6 des. 2008 21:43

Hva slags julebord er det du pleier å gå på da nnn? kjenner meg ikke igjen...

Skjult ID med pseudonym nnn lø. 6 des. 2008 21:57

dreamer har bare hørt det, har selv ikke opplevd det, men har vært ute på byen helger det har vært julebord og sett forandringene for å si det slikt

Skjult ID med pseudonym Zhair lø. 6 des. 2008 22:20

Enkelte menn er notorisk utro fordi de kan det!

Skjult ID med pseudonym lars sø. 7 des. 2008 00:10

- å være rundbrenner er ikke nødvendigvis det samme som å være utro, dessuten så er det sikkert like mange utro kvinner som menn..

Skjult ID med pseudonym Seer sø. 7 des. 2008 00:17

For å bli kalt en rundbrenner........så betinger vel det at man lever i et forhold.For er man singel så er man fri og frank og kan gjøre som en vil.

En rundbrenner er vel en eller ei som vil ha både i pose og sekk...og som ikke klarer å være tro mot sin konemann,eller kjæreste.

Skjult ID med pseudonym xoxo sø. 7 des. 2008 00:21

konemann? er det nytt?

Skjult ID med pseudonym Seer sø. 7 des. 2008 00:23

Kone, mann eller kjæreste.Klarer du å skjønne det nå kanskje?

Skjult ID med pseudonym xoxo sø. 7 des. 2008 00:24

high school drop-out?

Skjult ID med pseudonym lars sø. 7 des. 2008 00:34

en rundbrenner er :

http://www.dokpro.uio.no/perl/ordboksoek/ordbok.cgi?OPP=rundbrenner&bokmaal=S%F8k+i+Bokm%E5lsordboka&ordbok=bokmaal&alfabet=n&renset=j

Skjult ID med pseudonym ! sø. 7 des. 2008 11:52

Hele innlegget ble for høyt for meg....
Noen på dette forumet elsker å skrive lange innlegg med greskt innhold .-)
Trykker meg videre til ett enklere innlegg...

Skjult ID med pseudonym meg sø. 7 des. 2008 12:08

jer er en rundbrenner fordi jeg fant ut at det ikke nytter å være snill gutt mot jenter. Har det bedre sånn enn når jeg gjorde alt jeg kunne for å behage dama............

Skjult ID med pseudonym søtnos sø. 7 des. 2008 12:20

@meg

..min største medfølelse for at du ikke har opplevd noe bedre.. håper du kommer på bedre tanker/møter bedre damer, for det finnes damer som "det nytter å være snill gutt" med:)

Ikke gi opp håpet!

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 7 des. 2008 13:53

jeg tror alle kan være utro, kvinner og menn (har aldri vært det selv, men ser ikke bort fra at det kan skje) En ting å tenke på er for meg at man kan aldri eie et annet menneske, men det er mye man kan gjøre for å ikke oppleve utroskap, "løft" din partner istedet for å dra han ned, skryt av ham når han er flink - menn vil ha skryt, ha så mye sex med han at han ikke orker andre enn deg ;-) tror ikke jeg ville ha gått ut av et ellers godt forhold om han jeg elsker er utro og angrer, men selvfølgelig noe helt annet om det skjer gang på gang.
En rundbrenner kan man vel også være når man er singel, fri og frank? Det betyr vel i ordets rette forstand at man "feier over" mange sexpartnere?

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 7 des. 2008 14:11

slik jeg ser på det,så er ikke rundbrenner og utroskap det samme... rundbrenner er vel en som gjerne tar en eller 10 triks for kun å få dama/mannen fortest mulig i seng,om det gjelder å gi forhåpninger om noe mer,eller sjarmere i senk kun for sex....
kan gjerne holde på å flørte i lang tid,med opptil flere,men når personen får det som han/hun vil,er det ikke intr lengre,og går videre til neste...
er man ærlig om hva man er ute etter,så ser ikke jeg på den person som en rundbrenner..
rundbrenner og hjerte knuser seg jeg mer som likt....

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 9 des. 2008 10:18

So what? Spørsmålet er vel hva man skal med damen? Skal du gifte deg med henne eller ser du for deg et (kortvarig) erotisk forhold? Det er neppe politisk ukorrekt å si at jenter tenker litt på samme måten.

(kvinne 49 år fra Hedmark) ti. 9 des. 2008 12:39 Privat melding

Synes denne passet litt:-)
Hørte nettopp et innslag på radioen hvor det var et en gutt i 11-13 årsalderen som kom med uttalelsen:
" Vil heller ha et dyr jeg for det har man litt lenger enn en kjæreste liksom"
Supermorro å høre barns perspektiv på livet:-))) Tror jammen jeg ønsker meg ei ørkenrotte eller no til jule jeg;-)
eller burde jeg ønske meg et dyr som lever lenger? Elefant kanskje:-)