Alle innlegg Sukkerforum

Stakkars jenter...

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 3 mai 2016 12:32 Privat melding

Lagde en fiktiv konto på sukker for å prøve å finne ut om hvorfor det er så lite jenter som tar initiativ og kontakter menn.

Valgte et profilbilde av ei jente som var midt på treet i forhold til utseende. Ikke noen fotomodell men heller ikke stygg. Hun var forøvrig 21 år.

I løpet av 5 minutter hadde det kommet minst 20 forespørsler fra menn. I løpet av en enkel dag telte jeg over 50 forespørsler, alt fra chat til møte til flatterende chatting.
Etter ei uke så hadde jeg mottatt rundt 200 forespørsler. Flertallet var menn i 20 og 30-årene men det var også innslag av menn i 40 og 50-årene.

Så jeg forstår jenter litt nå. De drukner rett og slett i tilbud. De kan velge å vrake i partner og de trenger ikke å aktivt ta kontakt med andre menn. Så her har dere kanskje en forklaring hvorfor de fleste jenter ikke lager superkonto, eller tar kontakt.

Til slutt vil jeg si at jeg ikke svarte noen tilbake, tok ikke vare på noen logg over meldinger uansett innhold. Dette var kun et eksperiment over hvordan trafikken flyter på datingsider som sukker. Profilen jeg lagde er slettet så hun eksisterer ikke mer.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 3 mai 2016 13:41

TS
Jeg lurte også på dette og gjorde det samme for noen år siden på et annet datingsted, da med en fotomodell i tyveårene og slapp tekst. Det ble over 400 henvendelser på to timer, blant annet fra en 55-årig direktør i et kjent selskap som sendte haugevis av bilder hvor hans jevngamle kone var klipt bort, cv og lovnader om luksusliv. Jeg svarte faktisk denne fyren. Han pakket sammen profilen sin rimelig kjapt... Den kuleste kommentaren som kom inn var "ja særlig" ;-)

Jeg har også testet hva som skjer med en herreprofil som fremstår som et økonomisk catch. Det ble som forventet.. Dessverre.

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 3 mai 2016 13:50 Privat melding

Ahah... Særlig... Det er ikke det samme for alle...

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 3 mai 2016 14:01 Privat melding

vel nå er eg ikkje lengre i katergorien jente og ikkje føler eg meg stakkars heller....det er nok endel som får mer tilbud enn meg.....quite frankly my dear I dont give a damn..som det så fint heter....eg ønsker meg fremdeles han som ønsker seg meg..ikkje meningsløse hei.....hallo...fint bilde..vil du treffe meg for kaffe.....vil du ha en sexboytoy......hvis de leser profilen min vet de rimelig godt hva eg ser etter
Tomme profiler uten bilde og hallaien......gjør likssom ikkje noe for meg og teller heller ikkje som en seriøs henvendelse.....

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 3 mai 2016 14:18

Vel, mulig unge jenter/damer drukner i tilbud, men her får jeg kanskje 1 melding i uken sånn i gjennomsnitt. Så vi over 35-40 druknrr vel kanskje ikke i tilbud.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 3 mai 2016 14:36

Jeg sender selvfølgelig kun meldinger til de jeg ser felles verdier og fremtid med, og selvsagt med roseduftende, underfundige og pirrende linjer fra Shakespeare eller John Keats. Man er jo gentleman. kremt.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 3 mai 2016 14:41 Privat melding

Hørte jeg roseduft ? :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 3 mai 2016 14:43

Luktet jeg Beethoven? ;-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 3 mai 2016 14:52

Hadde du prøvd det samme, men var en helt alminnelig dame i begynnelsen av 40 årene tror jeg du hadde fått annet resultat😂
Men ser jo at du ville teste egen aldersgruppe...tror jeg😁
Nei, her er det bare å være tålmodig.....veeeeeldig tålmodig😇

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 3 mai 2016 14:54 Privat melding

@Bruce eg ser frem til roseduftene meldinger...aldri skjedd før.gleder meg villt ;))

(mann 51 år fra Østfold) ti. 3 mai 2016 14:55 Privat melding

Challenge accepted!

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 3 mai 2016 17:27

Ble damen bak bildene spurt om å bli med på ditt eksperiment? Eller plukket du bare et tilfeldig bilde?

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 17:48 Privat melding

Solecita: Roser har torner. Bedre med en clematis eller en budleia. Tulipanene blomstrer om et par dager, og scillaene står blå i plenen. Forøvrig har gartnerbransjen drevet med så mye hybridisering for å lage store blomsterklaser og sære farger, at de fleste roser mistet lukten for 30 år siden. Først de siste 5-10 årene har duftroser kommet på mote igjen. Dette vet du godt...

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 3 mai 2016 17:49

Ca en melding i måneden her, og selv det føles som en for mye...om fyren ikke er interessant.

Kan ikke lage statistikk av sånt

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 3 mai 2016 17:51 Privat melding

@Mundari: Og jeg vet om i hvert fall 5 roser som dufter fantastisk og som ikke har torner. BrucW kan plukke noen til sommeren og sende til Fendi :-)

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 17:51 Privat melding

Fendi: Den første som kan sende lukt gjennom internett blir trilliardær. Han må klare det uten å lage et system som frigjør duft fra en maskin hos mottageren, det kanman allerede...

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 3 mai 2016 18:17

Roser er fine, men liker best bluebonnet, rød jonsokblomst og rhododendron. Markblomster i blått og lilla/fiolett er mine favoritter. Lukten av lavendel er flott.

Roser fungerer ikke på meg. :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 3 mai 2016 18:41 Privat melding

jeg går på daisies og tulipaner, enkelt og greit...hvis noen bryr seg

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 3 mai 2016 18:53

Tror det gikk bra, Mundari.

Skjult ID med pseudonym Synne ti. 3 mai 2016 19:27

Jeg er jo et varp, om jeg får si det selv :-) Men, noen drukningsulykke med Mail er det ingen fare for..... Dette gjelder vel kanskje for de som er noen år yngre enn meg. Får leve i trua!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 3 mai 2016 19:34

Vet ikke jeg. Hvorfor leter dere etter unnskyldninger for hvorfor damer ikke svarer?

Hun er ikke interessert. Det er derfor hun ikke svarer og det er strengt talt den ENESTE grunnen du trenger å vite.

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 19:41 Privat melding

Powpowgutt: Du har helt rett. Å sitte å fundere på hvorfor de ikke svarer er bare å be om å bli deprimert. Får jeg ikke respons får det være det samme. La de som ikke svarer helt i fred og la det ligge.
Dette er internett. "Det finnes ingen jenter på internett" er et stående gammelt uttrykk. Her er ingen som åpner dører for deg, ingen som tar hensyn til akkkurat ditt følelsesliv eller ser at du gråter. Klarer du ikke overse tonen eller inoreringen er det lurt å bla rett forbi som man gjør med sider i avisen som ikke interesserer.
Solecita: Jeg vet du vet om roser av alle slag. Også uten torner. Jeg kan sikkert finne fem jeg også, og det vet du. Jeg antar det spirer der nede i lavlandet. Fredag begynner vi å klippe gress, nest tidligste på 20 år...

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 3 mai 2016 21:35

Jeg hjalp en venninne i midten av 40 årene med å lage en profil her for henne, for tja noen år siden..Det rant inn med meldinger, tror hun hadde flere tusen på noen få dager...Trodde ikke mine egne øyne! Og hun var gratismedlem...

Jeg tenker at er du ny så hjelper det. Ser ut til at de blir svært godt eksponert. Imidlertid... så valgte denne kvinnen å kommunisere med noen av disse. Det gikk ikke fullt så bra. Det ble en skikkelig nedtur.

Hun fikk høre at hun ikke holdt mål i forhold til hvordan de anså sin egen fortreffelighet. Makan! Og denne kvinnen er vakker, sjarmerende, høyt utdannet og har stødig økonomi.

Hun mistet totalt selvtilliten sin av denne runden og meldte seg ut! Synes dette er en tragisk historie. Og jeg angret på at jeg dro henne inn i noe slikt, må jeg innrømme. Så moralen er: Kvantitet borger overhode ikke for kvalitet....

Antall besøkende betyr ikke at man nødvendigvis kommer nærmere ønsket mål ;) Er det EN fin fyr/dame som du liker og finner tiltalende, så er det jaggu nok! :)

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 21:43 Privat melding

Realista: "Hun mistet totalt selvtilliten sin av denne runden og meldte seg ut! Synes dette er en tragisk historie. Og jeg angret på at jeg dro henne inn i noe slikt, må jeg innrømme. Så moralen er: Kvantitet borger overhode ikke for kvalitet...."
Som jeg skriver "det finnes ingen jenter på internett". En sakl være forsiktig med å begi seg ut på kommunikasjon med villt fremmede anonyme om en tar innover seg negativ respons, for den kommer i fullt monn. Også til oss menn, selv om vi oftere bare blir ignorert. En skal ikke ha sendt mange førstemeldinger før en oppdager at man ikke er verdig et svar engang.
FrkSøss: Ros for å svare alle med bilde i det minste. Tror ikke mange syne sfravær av svar er noe videre hyggelig. Klart om man mottar et par tuden første to uker er det umulig, men om man mener deltagelsen litt alvorlig så setter man seg litt i motpartens sko. Om man selv ikke synes ignorering er hyggelig så svarer man vennlig, gjerne avvisende, men et svar.

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 3 mai 2016 22:00

Jeg er så klart helt enig med deg @Mundari. Og for oss som har vært litt til og fra så vet vi å håndtere slikt....Men noen er jo nye, og de er faktisk mennesker med følelser som forsøker å finne en kjæreste seriøst, det gjelder både kvinner og menn... Poenget mitt er at om noen, kan sikkert være menn også dette som får mange meldinger, så betyr ikke det at de blir noe særlig mer lykkelig og full av selvtillit av den grunn. Ikke sikkert at sannsynligheten for å få en kjæreste heller blir noe særlig større...Disse ser vel ikke "skogen for bare trær" som skal velge i en slik mengde med henvendelser.

Er ikke slik at de som får mange meldinger lever i en rosa sus og dus. Den ultimate avvisningen er når man møter et annet menneske og får høre at man ikke holder mål, ikke er bra nok osv...tenker jeg...Noen av disse mennene valgte også uoppfordret i etterkant å ringe henne opp for å fortelle henne på hvilken områder de syntes hun ikke var bra nok, slik de selv så det...Synes det er umåtelig ufint jeg! Hadde hun enda bedt om respons..Men det gjorde hun altså ikke...Slike personligheter finner jeg veldig frastøtende, for min del.

Å bli avvist pga av at noen ikke svarer, blir bare peanutts i forhold, spør du meg! ;) Nå har jeg tatt grundige lange pauser herfra med visse mellomrom, og jeg er veldig selektiv på hvem jeg har valgt å date. Tror det lønner seg, jeg! ;) De få jeg har valgt å møte har i det minste blitt venner av meg. Så noe felles har vi hatt. Og jeg har aldri opplevd slike ufine tilbakemeldinger fra noen av de jeg har datet. Det handler om personlighet.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 3 mai 2016 22:11 Privat melding

@mundari duft fikk vel eg kanskje......men fantasien kan gjøre under med ord....

@Bruce fantastisk av deg å ta utfordringen..du vet hva eg syns

@Solecita eg elsker roser og gjerne dem med duft så har du noen navn på lager skal eg se om eg finner meg slike...for eg får de neppe av noen :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 3 mai 2016 22:11

@Realista
Merkelig historie. Mennene ringte henne uoppfordret og kritiserte henne? Skulle likt at noen gjorde det mot meg. De skulle fått seg et svar de aldri ville glemme 😂

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 3 mai 2016 22:22

Samme her @Creeper...de skulle fått passet sitt påskrevet! ;) Og denne kvinnen er en utrolig vakker både utseendemessig og i personlighet..Hun er av de som vekker oppmerksomhet når hun trer inn i et lokale..Så ja, vet ikke hva som feilte disse mennene jeg..Men det er vel en grunn til at akkurat disse var single, spør du meg! Æsj! :D :D

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 22:39 Privat melding

Realista: Noen mennsker har bareen magnet for idioter. Ikke skjønnerjeg hvorfor, men det viker sånn. Noen treffer bare alkoholikere, andre treffer bare voldelig og atter andre bare sosiale idioter. Vi som bare vil være snille, vi treffer derimot altfor få...
Manslenger ikke drit slik om man har de sosiale antennene i orden i minverden. Man river ikke mennesker ned, man byggerde opp eller lar de i fred.
Og ja, mot det du her forteller er god gammedags ignorering mye bedre!

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 3 mai 2016 23:14

Enig med deg i det @Mundari at man river ikke mennesker ned, særlig ikke med overlegg, det er veldig lite sjarmerende, og ja man bygger opp eller lar de i fred! Ignorering er titusen ganger bedre ja...Jeg mener om man ikke ønsker å gå i nærmere bekjenskap med noen, så holder det å si at man ikke tror man passer sammen. Må man i tillegg påpeke alt man finner uttiltalende med personen i tillegg..?? Da skjønner jeg ikke noe...Det som for noen ikke er tiltrekkende, finner andre veldig tiltrekkende. Heldigvis så er vi ulike. Hvordan kan man tro at ens egen unike og svært subjektive smak er så viktig at den bør formidles videre til den det angår? Skjønner ikke jeg! ;)

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 23:25 Privat melding

Realista: Detskjønner ikke jeg heller. Om man blir spurt, kan man vennlig svare hvilke forskjeller man ser som uoverstigelige, men da for å bistå i å bygge opp, ikke som et rivningsprosjekt. Man skal være snill og grei, som det heter. Jeg forsøker i alle fall en slik linje, selv om du sikkert vil finne noen somsier noe annet...

Eksenkonen mener vel jeg er blitt ganske drit antar jeg:-)

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 3 mai 2016 23:49

Det er slik ekser og hekser ser det, vettu @Mundari! :D :D

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 23:52 Privat melding

I hennes øyne er det sikkert helt riktig, i mine er det selvfølgelig helt feil, men slik er det vel for de fleste av oss. Sannheten ligger vel et helt annet sted...

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 3 mai 2016 23:55

@realista
å forklare noen på en respektfull og taktfull måte hva man kjenner var utfordringer.....(oftest ikke uoppfordret...men av respekt for den andres behov for forståelse/forklaring..) er seff noe helt annet enn ufine tilbakemeldinger (spesielt uoppfordrede!) som kun har til hensikt å hevde seg selv/ gjenpprette et ego... Las deg som at det utvilsomt var snakk om det siste her.

Eg forstår godt at en flott, vellykket dame kan være relativt utsatt for dette da hun oftere vil oppfattes som en mer likebyrdig/sterk person.... eller også da oppfattes som en større "trussel" for mange menn kun i kraft av å være seg selv....
De kjenner på underlegenhet/det å komme til kort på et eller annet nivå som varierer fra person til person..
Handlingen(trykke ned ved ufinhet) viser uansett lav selvfølelse ..da er det veldig, veldig vanlig å te seg som en douchebag...for det er slik de hevder seg og gjenoppretter et "sterkt nok" ego/selvbilde.

grunnen til at eg ikke blir overrasket over hva hun opplevde er at det går jo 100 på dusinet av sånne douchebags med lav selvfølelse....som gjerne aktivt "søker" et slikt scenario i tillegg.... "Oppførselen" er vel gjenkjennbar for de fleste vil eg tro...alle kjenner vel et par slike...både menn og kvinner;)

Og ja, fremfor å ta det til seg og få så stor knekk i selvtilliten burde hun kanskje prøvd/klart å tenke mer rasjonelt rundt kritikken, dersom den ikke traff hennes såreste punkter da selvsagt...og hun faktisk følte det var mye sant i det som ble lagt frem.
Likevel..måten det ble lagt frem på burde medført tankegangen om at
"det er ikke meg, men han det er noe galt med".
Men igjen.... dette viser bare at vakker og vellykket er ikke ensbetydende med å ha høy selvfølelse og motstandskraft (resilience)...

Verdt å ha i bakhodet at verden er full av idioter og at gråstein er mer vanlig enn gull når det gjelder dating....også! ;P

(mann 47 år fra Aust-Agder) on. 4 mai 2016 22:16 Privat melding

Viser bare at sukket består stort sett av mannfolk 😀