Alle innlegg Sukkerforum

Ny her på sukker... Sosialisering?

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Vestfold) to. 5 mai 2016 10:14 Privat melding

Hei

Jeg er ny her på sukker, jeg opplever litt slik ut ifra hva jeg leser i forumet osv, at det ikke er så mange jenter/kvinner som ønsker å svare på meldinger, bare som en form for sosialisering i første runde... Mulig jeg har oppfattet dette feil, men de aller fleste mennesker vet at et vennskap eller noe mer, ikke starter med et bilde eller et "matchtre" :-)

Har jeg oppfattet dette feil, eller det litt sånn?

Jeg ønsker å bruke sukker som en måte å få noen nye bekjentskaper i alle fall, og hvem vet hva som skjer på sikt?

Skjult ID med pseudonym Turn of.. to. 5 mai 2016 12:30

Det er ganske dødt her inne har jeg fått forståelsen av...tror alle sitter å venter på at andre skal ta kontakt...men gidder ikke selv...Jeg svarer alle...om de er forgammel eller forung. (Og da er jeg så ærlig at jeg gir beskjed med en gang, men at vi alltids kan chatte...for ofte er det jo sånn at man trenger noen å prate med, når man føler seg ensom eller...bare har lyst å snakke med noen...)..Eller akkurat passe... Det er kjekt å finne nye bekjentskaper..og det trenger nødvendigvis ikke å føre til noe annet en vennskap...

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 5 mai 2016 13:58 Privat melding

Det er vår folk har andre ting å gjøre ;))

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 5 mai 2016 14:19

@Fendi14:
Det er jo når det er vår at det skal skje! ;-)

(mann 35 år fra Vestfold) to. 5 mai 2016 16:02 Privat melding

Haha, får håpe det skjer noe etterhvert, hvis ikke så er jo ikke dette noe poeng 😄

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 5 mai 2016 19:24

@Glenn1983:
Som Nigma sier, alt her kommer an på egeninnsatsen. Det nytter ikke å vente på at noe skal skje. -Man må selv sette i gang ting!

(mann 49 år fra Oslo) to. 5 mai 2016 21:10 Privat melding

@vårsol det er svar på meldinger han sender som savnes. Ergo gjør han en innsats.

@glenn1983 om du får svar beror veldig på dine egne åpningsmeldinger kombinert med profilen din. En standardfrase som "alle" bruker vil ikke nødvendigvis gi noe særlig til respons. Er den for generell så trigger ikke de noen annen reaksjon enn "hvor mange har han sendt denne til".

Har selv mer suksess med meldinger som viser at jeg har lest profilen og funnet noe som gjør den personen så interessant at jeg får lyst til å kontakte akkurat henne. Da skiller man seg ut på en positiv måte, ved at hun er spesiell for meg. Gjør du dette , gjerne med en vri som viser glimt i øynene, så er sjansen enda større for positiv respons.

Ingen garantert effekt selvsagt, men det øker sjansen.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 5 mai 2016 21:22

@Amadeus:
Beklager, jeg leste visst ikke nøye nok. Og appropos: Å lese profilen til den du er interessert i nøye kan være lurt. Jeg har fått meldinger fra menn som ikke engang har vært innom profilen min, også ber de meg fortelle om meg selv i førstemeldingen... Det er hyggelig, selv om vi "bare" befinner oss på Internett, å føle seg litt spesiell,

Det finnes inget fasitsvar på hvordan en førstemelding bør være, men hvis mottageren får en "spesialsydd" melding og en opplevelse av genuin interesse og litt humor er det et godt utgangspunkt, tror jeg.