Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor tåler ikke jenter direkte tale?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 5 mai 2016 22:00

De flørter og tuller. Med hentydninger om det ene og andre, men svarer man litt direkte blir de enten borte eller forklarer at de er ordentlige.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 5 mai 2016 22:01

Fordi du misforstår hentydningene eller at det du tror er hentydninger, egentlig ikke er det i det hele tatt. :P

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 5 mai 2016 22:08

Jeg tror avstanden fra prat og fjas til handling er lenger hos de fleste jenter enn hos gutter.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 5 mai 2016 22:13

Fordi hentydninger kan være spennende, mens direkte utbrodering kan virke plumt og vulgært.

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 5 mai 2016 22:20

@Powpowgutt
Det stemmer helt sikkert innimellom (eller ofte), men ikke alltid. Hender ting ikke kan misforstås😊

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 5 mai 2016 22:24

@Creeper
Tror du har rett der, men hvorfor er det slik?

@Vårsol
Er enig med deg i det. Spenningen kan bli borte og det kan gå over til noe som bare føles feil, men hvorfor er det ofte så store forskjeller. Føles som vi er på forskjellige planeter av og til. Kanskje derfor så mange er single🙄

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 5 mai 2016 22:33

@Rumpabar:
For meg er det enkelt: Hentydninger er spennende inntil man møtes, Hvis ting også etter møtet kjennes fint, kan man godt bli mer konkret.

Det handler om tillit på et veldig intimt plan, og den tilliten kan ikke bekreftes eller avkreftes før man har møtt hverandre på ordentlig, og ikke bare på nettet.

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 6 mai 2016 00:32 Privat melding

@mjau enig med deg gi eksempel på hva de hentyder og hva de ikkje liker.

Eg liker å flørte ,men plump og direkte er ikkje helt veien til min hjerne -min mest erogene sone - som må tennes før resten gjør...så kanskje det er noe å tenke på?

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 6 mai 2016 00:46

Ved flere anledninger har jeg opplevd noe liknende dette:

Vi er en gjeng kollegaer, kompiser, bekjente etc. som sitter og hygger oss på kafé, bar, restaurant, fest etc. Vi har drukket litt og praten går om alt mulig rart. Vi ler, tuller og har kanskje innimellom en noe seksuelt ladet humor. Kanskje noen vil kalle det flørting, men for meg er det bare tull og fjas. Vi får latterkrampe og fortsetter helt til vi blir enige om å ta kvelden.

Jeg drar hjem, legger meg...og så...pip-pip. Det tikker inn en sms eller fler. Fra én eller flere av mannfolkene som var tilstede. De vil fortsette praten, invitere seg selv hjem til meg, kommer med seksuelt ladede komplimenter etc.
Dette blir helt SKIVEBOM!!! Vi alle har da bare tullet og fjaset med mange tilstede. Jeg har kanskje ment 20 %, mens resten ble sagt for spøk/underholdning. Når en mann da sender slike meldinger, så føles det faktisk som et lite overgrep. Jeg blir provosert. Kjenner jeg nesten blir småkvalm.

Ja, så er det sikkert noe i denne kommunikasjonen hvor ting slår feil. Menn og kvinner snakker ulike språk, og jeg klarer ikke å forstå at mannfolkene ikke skjønner at leken er over når vi går hver til vårt.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 6 mai 2016 00:56 Privat melding

Helt klart SKIVEBOM ja Creeper, har opplevd noe av det samme selv...

(mann 44 år fra Telemark) fr. 6 mai 2016 00:59 Privat melding

Problemet her er vel det gode gamle "kvinner er fra Venus, menn er fra Mars". Vi menn er ganske enkle og forstår ikke sosiale koder like godt som damer. Jeg mener jeg har lest (har ikke referanser her og nå) at psykologiske undersøkelser viser at menn ikke klarer å oppfatte de små variasjonene i kommunikasjon som kvinner bruker seg imellom, og helt fint plukker opp. Den gode gamle er jo at damene hinter om noe, mannen plukker det ikke opp, og dama blir dritsur fordi han ikke skjønner, hun har jo gitt klar beskjed.
Noen menn "overtyder" damene og tror at "alt" er hint, mens andre ikke skjønner hva dama er ute etter før hun tar av seg trusa.
(jeg er nok dessverre i den siste kategorien.)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 6 mai 2016 01:00 Privat melding

Var en periode jeg t.o.m. sa til folk/menn tro kun på 10% av det jeg sier når jeg er på by'n

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 6 mai 2016 01:09

@Creeper fr. 6 mai 00:46
Kan det tenkes at den/de turen på byen er eneste mulighet en eller flere av de fyrene har til å henge med deg, uten å direkte invitere deg ut?
Noe vi vet er mer eller mindre risikofylt når man jobber sammen...
Når du bryter med hvordan du er på jobb, kan virke å flørte, og drar seksuelt ladede spøker, er det da urimelig at de griper etter den tenkte muligheten?

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 6 mai 2016 01:26

Hmmm, interessant. Creeper, jeg (og sikkert veldig mange) har selvsagt opplevd akkurat dette. Mange ganger. Men; jeg klarer da virkelig ikke bli sur eller provosert av å bli oppringt. Småkvalm?Av en yr, interessert mann? hæ? Skjønner ikke helt dette, det er jo superduperenkelt å slå av en hyggelig (gjerne kort) prat og avslutte, uten å oppgi adressen min, bare avrunde med stil. Synes det er hyggelig, jeg😁

Må medgi at jeg ofte kan føle at jeg forstår menn bedre enn jeg forstår kvinner 😮

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 6 mai 2016 01:39

@Tinka
Tror det kommer an på settingen, mitt syn på mannen/mennene, innholdet i meldingen etc.
Jeg er, som de fleste, trolig mer tolerant overfor en person jeg liker enn en jeg i utgangspunktet finner svært lite tiltrekkende. Som kollega på pub skiller jeg ikke, men for å illustrere med et eksempel: Jeg blir nok mer kvalm og provosert av et tilbud fra en ekkel gammel gubbe enn fra en kjekk mann i riktig alder.

Forøvrig føler også jeg at jeg forstår menn best. Det er trolig medvirkende til at jeg reagerer som jeg gjør. Jeg ser meg nemlig som en av gutta, og får sjokk når de ikke gjør.
Vil presisere at det er unntaksvis da. De aller fleste kollegaene mine er verdens beste!

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 6 mai 2016 01:39 Privat melding

Småkvalm av en yr og interessert mann jeg selv ikke er interessert i Jo, helt klart Tinka, kjenner meg godt igjen i Creepers greie der gitt..

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 6 mai 2016 03:56

Creeper og Kristin,
det må jo være ubehagelig, å kjenne kvalme😂 Tror faktisk ikke jeg har opplevd det, uansett hvor uinteressant og feil en mann har vært. Det er antakelig begrepene "kvalm" og "provosert" jeg ikke klarer å gjenkjenne.

Men, jeg ser meg aldri som "en av gutta" heller. Hmmm, mulig jeg rett og slett ikke skjønner greia, ha ha. Aldri hatt den opplevelsen, uansett hvor uinteressant, eller til og med frastøtende en mann har vært i sin kurtise 😁

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 6 mai 2016 07:44 Privat melding

Jeg har heldigvis ikke opplevd at kolleger har ringt meg opp med seksuelle hentydninger etter en samtale etter jobb, men jeg jobber i en svært mannsdominert bedrift så jeg tror gutta er veldig bevisst på å ikke tråkke over grensene for oss jentene. Jeg hadde nok blitt litt satt ut hvis det kom en slik telefon.

Jeg har to ganger blitt sint, og det har vært når jeg i etterkant av kommunikasjon med folk her på sukker, hvor vi var enig om at vi ikke var riktige for hverandre, men at vi kunne fortsette som venner, har mottatt bilder. Min oppfatning av vennskap innebefatter ikke intime bilder.

Men i jobbsammenheng kan jeg tulle og flørte, og tom. være med hjem og drikke vin med mannlige kolleger uten at det har blitt problematisk. De av dere som har opplevd ubehagelige situasjoner har imidlertid min fulle sympati. Det er ugreit når man blir misforstått.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 6 mai 2016 08:21

@Solecita, jeg jobber også i en mannsdominert bedrift. Mine nærmeste kollegaer ville derfor aldri gjort noe slikt. Heldigvis. Vi har dessuten stor fokus på etiske retningslinjer på jobb. For dem er jeg en av gutta, og jeg ser også på dem som aseksuelle vesener.
Disse situasjonene har oppstått ved anledninger hvor vi har vært utenfor kontoret, feks konferanse, oppdrag med andre avdelinger etc. Og det er da mer perifere kollegaer som har sendt de SMS-ene. Ingen har ringt.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 6 mai 2016 10:00

Enig med vårsol. Det er jo den ladede undertonen I dialogen som trigger spenningen. Men da det plutselig snur til direkte hentydninger og man skal vite ordrett hva den andre tenner på, hvilken posisjon men foretrekker om dama liker å svelge ... osv. .. Da er papirer flerret av hele spenningen og plutselig føkteszdet bare vulgært og ukritisk. Da er der gått over til å bli bare sexprat og ikke flørt. Hva er falt med å bygge opp spenningen litt og funne ut av ting sammen underveis?

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 6 mai 2016 10:09

Ser det bes om eksempler:)

Det kan være spørsmål som om jeg har god armkrok og liker å kysse og kline hvor jeg kan svare det kan vi finne ut av, men at klining er farlig. Da blir det fort tafsing:)

Hun kan si noe om at det hadde vært deilig med litt vin og massasje hvor jeg kan finne på å tilby meg å ta med en flaske vin og litt olje.

Altså ikke direkte ufint, men strekker selvfølgelig strikken litt lenger en dama.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 6 mai 2016 10:23

Det er spennende å dele tankene, men da den ene foreslår at man faktisk skal gjøre det, uten å ha møttes først, så kan det bli too much; too soon også.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 6 mai 2016 10:42

@rumpabar
så med "direkte tale/svare direkte og tøye strikken litt mente du altså eksempelvis utsagn som:

"klining er farlig. Da blir det fort tafsing:)"

"tilby deg å ta med en flaske vin og litt olje"

mhm...ha ha da er det nok ikke for direkte tale ift hentydninger som er problemet ditt tror eg...var vel utsagn av "litt" mer explisitt karakter vi så for oss at du mente hi hi hi ;P

vi damer kan være noen persilleblad, men vi tåler da jevnt over mer enn det der tror eg! :-)

*aner ugler i mosen*

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 6 mai 2016 11:31

Det er noe med følelsen av at man må "love bort sex" før man faktisk har møttes....

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 6 mai 2016 11:41 Privat melding

Enig med Antonyma her. Hadde forventet meg noe langt mer direkte.... I eksemplene dine svarer jo du bare på samme måte som jentene har spurt eller snakket til deg.

Jenta er nok bare ikke interessert når det kommer til stykket. Hun kan godt chatte med deg men vil ikke møte deg og faktisk gjøre de tingene dere prater om. Så når du sier at du kan "ta med deg vin og olje..." så gidder hun ikke mer. Det er artig å prate om det men hun vil ikke gjøre det sånn "på ordentlig". For henne er det kanskje bare et hypotetisk scenario - når du responderer høres det for henne ut som om du kan tenke deg at dette (og mere til) faktisk skal skje NÅ. Det er hun ikke klar for.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 6 mai 2016 11:47

@Nigma: Takk for tommel!

@Hoppetussa 11:31: Der traff du spikeren på hodet, for det er AKKURAT sånn det føles.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 6 mai 2016 11:48 Privat melding

For min del kommer det fullstendig an på hvordan det blir sagt. Jeg tåler å høre det aller meste hvis det er elegant formulert.

(mann 51 år fra Østfold) fr. 6 mai 2016 12:03 Privat melding

Sally: We are just going to be friends, OK?

Harry: Great, friends. It's the best thing...You realize, of course, that we can never be friends.

Sally: Why not?

Harry: What I'm saying is - and this is not a come-on in any way, shape, or form - is that men and women can't be friends, because the sex part always gets in the way.

Sally: That's not true. I have a number of men friends and there is no sex involved.

Harry: No, you don't.

Sally: Yes, I do.

Harry: No, you don't.

Sally: Yes, I do.

Harry: You only think you do.

Sally: You're saying I'm having sex with these men without my knowledge?

Harry: No, what I'm saying is they all want to have sex with you.

Sally: They do not.

Harry: Do too.

Sally: They do not.

Harry: Do too.
Sally: How do you know?

Harry: Because no man can be friends with a woman that he finds attractive. He always wants to have sex with her.

Sally: So you're saying that a man can be friends with a woman he finds unattractive.

Harry: No, you pretty much want to nail them, too.

Sally: What if they don't want to have sex with you?

Harry: Doesn't matter, because the sex thing is already out there, so the friendship is ultimately doomed, and that is the end of the story.

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 6 mai 2016 12:33 Privat melding

De fleste tåler å høre det men det betyr ikke at de vil gjøre det 😊

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 6 mai 2016 17:31 Privat melding

Timing is everything! Jeg synes det er en turn off hvis fyren virker dårlig til å lese situasjoner/stemning, som f.eks å slenge ut en invitt til sex mens man ennå er på intro-stadiet. Dersom vi har flørtet en stund kan jeg godt tåle noen vovede ord :) Men det er fort gjort å virke for desperat, og det er ikke særlig tiltrekkende.

Tror nok det er som flere har nevnt her at dama i utgangspunktet ikke er tiltrukket (nok) av deg. Det er heller ikke så lett å etablere seksuell kjemi når man ikke er fysisk sammen; kroppspråk, stemning og lukt lar seg bare ikke gjenskape digitalt... Ville nok heller ha avtalt å møtes så fort som mulig for å se om kjemien stemmer før jeg begynte med seksuelle ouverturer.

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 17:59

Fordi damer har en egen sosial kodeks, seg imellom! De skjønner ikke at menn setter pris på litt "horete" væremåte, fordi det er viktigere å ikke bli stigmatisert av sine medsøstre. Dømmende blikk fra andre damer er mye verre enn det faktum at menn finner "horete" attraktivt! ...menn har vært med på å skape dette paradokset, antakelig har det opphav i misunnelse!

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 6 mai 2016 18:06 Privat melding

@ -
Det å oppføre seg "horete" kan fint skaffe deg en date. Men sjelden et forhold. Du snakker om dømmende blikk fra andre damer? Gutta er flinke til å dømme de også. Moro at en jente er rett på sak osv... men det er ikke hun du vil ta med hjem og presenterer for mor.

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 6 mai 2016 18:11 Privat melding

Lisalinn: du har desverre rett. Nok av damer so har hørt varianter av "det kan ikke bimer, du ble for raskt med i sengen" sagt på en mer eller mindre udiskret måte. Jeg skrev en lang kommentar som tråstart om det i høst. Det underlige er at ikke mennene skjønner at de er akkurat like "lette på tråden".Er det ikke likestilling vi vil ha? Hverken manns- eller kvinns- sjåvinisme?

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 18:14

Dette er egentlig veldig enkelt! Det sterke kjønn har en svakhet; det motsatte kjønn! Kontrollmekanismer (som religion, all religion søker å kontrollere kvinnens seksualitet, da menn skjønner det ligger betydelig makt i en naken kvinnekropp) har som mål å minimere dette! Religiøse- (og andre) overhoder knuller "vill-vest" fordi de kan! Resten av "menigheten" må forholde seg til dagens arv der kvinner som puler "mye" er horer, og menn som puler "mye" er helter!

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 18:16

Altså, det er gutta som dømmer!

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 6 mai 2016 18:17

Enig med Mundari. Er damer så lite likestilte og gammeldagse at de ikke tåler at andre damer gjør akkurat som de vil på sexfronten, akkurat som menn? Og joda, jeg kan utmerket godt presentere en sexy dame for mine foreldre. Å være sexy har fint lite å gjøre med moral og evnt risiko for utroskap. Misunnelse går gjerne over i moralisme har jeg hørt.

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 18:27

Jeg beundrer seksuelt frigjorte kvinner! Sex er ren nytelse og bør praktiseres (kontinuerlig) minst 1/3 av livet (inkludert søvn)! Både med kjærester, og tilfeldig forbipasserende om lysten er der!(sannsynligvis bare om du ikke har kjæreste...visstnok)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 6 mai 2016 18:32

Dette har jo ikke noe å gjøre med misunnelse eller om damene er seksuelt frigjorte. Man kan jo være seksuelt frigjort selv om man ikke vil "love bort" sex over nett, til en fyr man ikke vet lukter godt engang. De aller fleste damer er utrolig frigjorte, man må bare trykke på de rette knappene. Og det er som oftest ikke riktig da man føler at man må "love bort sex" på forhånd,i stedet for og møtes, om kjemien stemmer, så skjer det av seg selv.

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 18:34

Kommer helt an på hva du legger i "flørter og tuller", og å svare "direkte"! Jeg tolker ikke TS dit at dette handler om å love vekk sex på forhånd!

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 6 mai 2016 18:51

Da han sier at han skal ha med massasjeolje og vin på daten, hva tolker du det som? Tviler på at man har tenkt å massere en rygg, drikke vinen og gå hjem igjen....

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 18:54

Hehe, nei det tror ikke jeg heller!:)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 6 mai 2016 19:47

Joda, men er jo han selv som spør i overskriften hvorfor jenter ikke tåler direkte tale:-) og spør deretter om hvorfor dama mest sannsynlig "ble borte" :-)

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 6 mai 2016 19:58 Privat melding

Hoppetussa: Det er jo opplagt, egentlig like opplagt hver gang. Man sier noe som reiser nakehårene feil vei, eller er rent uinteressant. Eneste en kan gjøre er å gå videre og tenke: Bedre lykke neste gang...

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 19:59

Altså, hva tenker du om å diskutere blomster og bier uten å på død og liv måtte dra inn alle avvikene? Eller andre kontekst-uavhengige sammenhenger? Jeg synes overskrift og 1. innlegg står seg fint uten å måtte motbevises av sære enkelttilfeller - kan man si noe generelt om dette? Idioter finner du overalt, og i alle sammenhenger! Leter du lenge nok finner du en som mener jorda er flat - han/hun har INGEN påvirkning på videre diskusjon vedrørende jordas fasong! Hvorfor skal en "jabbetråd" være annerledes? (I samme sekund som jeg skreiv det, skjønte jeg "hvorfor":)

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 6 mai 2016 20:06 Privat melding

La Linea: I Aftenpostens kommentarfelt har en dame de siste månedene hengt seg opp i at vi er blitt lurt hele gjengen. Jorden ER flat. Hun henviser til en video tatt fra Heliumballong med GoPro-kamera, som viser at jorden krummer feil vei. det hun glemmer er at med en supervidvinkel så blir alt lagt inn i en innovervendt bue...

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 20:09

Det var hva jeg mente med "i samme sekund" og "jabbetråd"...vi er neppe veldig langt unna div kommentarfelt:)

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 6 mai 2016 20:15 Privat melding

La Linea: Dette er jo vennligheten selv, og med helt ufarlige tema. Jeg har forskånet meg mot de værste, leser bare Aftenposten, DB, VG og NRK. DB er slutt, trist, NRK er dørgende kjedelig, VG består mest av de sløveste knivene i skuffen og Aftenposten har ingen ide om hva de driver med...

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 6 mai 2016 20:15

Det er pga at jenter har bedre språkforståelse, bedre følelsesmessig forståelse og har kommet seg videre fra steinalderstadiet. Og med det menes at jenter har fulgt språkutviklingen, mens gutter har satt seg fast. GRGUH.:-)))

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 6 mai 2016 20:18 Privat melding

på youtube finnes en film om når det er ok med sex og sammenlignes med en kopp te......enkelt som det........

https://www.youtube.com/watch?v=oQbei5JGiT8

da slipper man mange problemer :D

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 20:30

Jeg må ærlig innrømme at jeg bejubler nedleggelse av disse kommentarfeltene! TV2 ga seg rimelig kjapt, db skjønte/oppdaget at dette har ingen verdens ting med et "levende" demokrati å gjøre, og jeg håper alle andre snarest følger etter! Makan til sølete talerør for fullstendig ukritisk og udokumentert fakta skal en lete lenge etter! Skal rikspressen gi et talerør for massene har de samridig plikt til å nyansere "debatten"! Det holder ikke med moderatorer, de må evne være like balanserte i sine kommentarfelt som i artikler! Gørra som siver ut i disse foraene er knapt "Trump" verdig!

Kvinner/menn - mars/Venus er gammelt nytt, og lite interessant! Språkforståelse innad i kjønnet som en forklaring på kjønnsmessige forskjeller er like forklarende som religion!

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 20:32

Kvelden er fortsatt ung;)

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 6 mai 2016 20:37 Privat melding

Apache: Med unntak aven kvinne i 1830-50, så er alt somhar gjort denne kommunikasjonsformen mulig værtgjort av menn. Din kjønnsrolleholdning er så fullstendig utenfor banen at det burde forbigåes i stillhet, men du bør kanskje tilrådes å lese litt om biodeterminisme...

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 6 mai 2016 20:43

@Mundari @- : Haha....snakk om å ta ting alvorlig. Trodde du @Mundari var litt mer romslig enn det. -Streken orker jeg ikke å kommentere engang.:-))

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 6 mai 2016 20:46

@Mundari: Men for å ta deg seriøst om kvinner og menns kommunikasjon så er det menn som har styrt og bestemt og undertrykket kvinner i fortiden, så menns fremgang er basert på at kvinner har blitt holdt tilbake. :-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 21:03

Det må du ikke bli....var bare vanskelig å ta deg seriøst!

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 mai 2016 21:06

Nei...

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 6 mai 2016 22:16 Privat melding

Apache: " Men for å ta deg seriøst om kvinner og menns kommunikasjon så er det menn som har styrt og bestemt og undertrykket kvinner i fortiden, så menns fremgang er basert på at kvinner har blitt holdt tilbake. :-)" Ja ja, de siste 5000 år ja, men før det hadde dere makten i noen millioner. Det er ingen arter der mannen spiser kvinnen etter parring, men omvendt...
Og nei je er ikke så trangsynt, jeg setter bare dine uttalelser på spissen slik du selv gjør. Du begynte, jeg fortsatte:-)
Du skal nok lære at jeg er grunnere enn som så:-)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 6 mai 2016 22:40

@Fendi: Videoen din er et elegant eksempel på etisk refleksjon/moralfilosofi :-)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 6 mai 2016 23:41

@Mundari: Den er grei den. Jeg ble litt skuffet da du ikke var den mannen med glimt i øyet og flott ironisk uttrykk som jeg hadde fått inntrykk av deg.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 7 mai 2016 00:14

Men kunne fortsatt om temaet kvinner og menn i biologisk, miljømessige og sosiale faktorer for å få liv i tråden, heh...men lar være denne gang.:-))

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 mai 2016 00:19

Det er nok klokt av deg! Jeg er temmelig sikker på du er en ballong full av varm-luft!

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 7 mai 2016 00:25

@pseudo: human - Den setningen forteller alt om deg, og ikke noe om meg. Tror du at du kan bringe meg ut av likevekt og at jeg bryr meg så må du bare tro det...noen trenger vertsdyr.:-)

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 mai 2016 00:29

Jeg har ingen...."leter etter noe"...,fant ikke noe...kos deg videre? (....slik er det ned varmluft...)

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 7 mai 2016 00:55 Privat melding

La Linea: Tommew tønner ramler mest. Kjønnsfascistoide ideologier lenge leve:-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 7 mai 2016 01:18 Privat melding

@Blingbling glad du likte den :))

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 mai 2016 01:21

Har du ikke funnet mannen i ditt liv ennå, fendi?

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 7 mai 2016 01:27 Privat melding

@-eg ser på det som han ikkje har funnet meg :)

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 mai 2016 01:29

Nå må disse mennene her inne begynne kjenne sin besøkelsestid!

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 7 mai 2016 01:29 Privat melding

forresten er du bekymret for meg eller lei av meg @-?

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 mai 2016 01:34

Hvordan kan man bli lei av deg!? Noe bekymret for at du henger litt vel mye her inne heller enn å jakte ned din fremtidige verre halvdel, kan man jo alltids bli!

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 mai 2016 01:36

...det er vel forbeholdt menn å snakke om bedre halvdeler...

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 7 mai 2016 01:44 Privat melding

@- så søt du er som er bekymret for meg....og tusen takk ,veldig hyggelig sagt <3

eg jakter ikkje...eg tenker at den rette kommer når han er klar :)

men nå skal eg legge meg, eg skal på jobb i morgen :) vakre drømmer :)

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 mai 2016 01:50

Den rette kommer når DU er klar, tenker jeg vi sier! Slik er det å være milf (jmf kveldens tråder vedrørende direkte tale og milf'er;) Sov godt!

Skjult ID med pseudonym fidoline ma. 16 mai 2016 09:40

@bruce: ok? Mener du at denne amerikanske komedien fra 1980/1990 tallet( husker ikke helt) er en bra rettesnor? Eller hvorfor har du med denne lange replikkvekslingen i denne tråden? Forklar gjerne. Jeg blir nyskjerrig.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 16 mai 2016 10:05 Privat melding

Fidoline: Det er alltid mange sider av en sak, men det er klart den dialogen sier ganske mye om en helt menneskelig egenskap. Speilbildet er at å ha single venninder når man er mann kan være vanskelig nok. Som en bekjent av meg sa da jeg ble skilt: "Jeg har ikke single venninder, det de egentlig trenger er en mann". Utrolig nok kan vi menn brukes til mer enn å åpne syltetøyglass og trille kofferter. Men som venn blir man aldri brukt til det som replikken i filmen BrusW referer. I konsekvens ender man med å gjøre mye, få lite tilbake og synes en blir utnyttet i alt for mange vennskapene man har med single venninder. For vi har i alt for mange tilfeller også lyst til det som ikkeer av typen "åpne syltetøyglass".
Det er klart det finnes mange unntak, jeg ahr venninder, og har alltid hatt det, men det er først når en eller begge har en partner det går lett å ha gode vennskap. Da har kvinnen en mann eller mannen tenker ikke så mye på den seksuelle delen for behovet er dekket annetstedshen.
Vi kan tro vi er sosialisert og "utviklet" til det ugjennkjennelige, men nesten hele hjernen var ferdig utviklet og har ikke endret seg nevneverdig siste 30 000 -70 000 år. Vi lever i 2016 med en kultur somtilsynelatende er postmodernismens resultat av en lang opplysningstid og kulturell utvikling, men vi er fortsatt paleolittiske steinaldermennesker med paleolittiske steinalderhjerner, særlig på de primale behovene...

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 17:04 Privat melding

En charmerende man som begynner å snakke alt for direkt blir plutselig vulgær, det virker som hvis jeg ikke har hatt tid til å koble av det man snakket like før

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ma. 16 mai 2016 19:17

@Mundari
Hva er det egentlig du prøver å si nå? Kan du ikke bare forenkle det hele med å si at menn ikke kan ha damevenner fordi de vil automatisk tenke på sex. Har jeg forstått deg riktig da?

Jeg har hatt mange mannevenner jeg opp igjennom årene. De forsvinner ofte når de får dame. Det er sjeldent at jeg får bli kjent med damene deres og dermed fortsette vennskapet. Jeg skriver de oftest på listen over folk som kommer og går i livet mitt og er glad for at de har funnet lykken.

Mener du da at de fleste ikke har hatt samme innstilling til vennskapet som meg da?
Hilsen en smule naiv (?)

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 16 mai 2016 19:32 Privat melding

FrkFryd: Du leser som haren hopper:-)
Jeg skriver også at det er et hovedtrekk ikke en absoutt regel. Jeg har kvinnelige venner, med eller uten partner. Og videre skriver jeg vel også at man bittelitt for ofte blis spurt om å gjøre noe som de egentlig ikke ville spurt en venninde om, mens man bittelitt for sjelden blir bedt på kaffe helt uten å skulle gjøre noe, slik vennindene blir. I det lange løp vil slikt virke stressende på vennskap, men det stresset kan avhjelpes ved at man faktisk finer en god anledning til å ha seg skikkelig ()og nei jeg mener overhodet ikke at mans skal "betale for huslig hjelp med sex), men at det rent faktisk ville hjulpet situasjonen. Eller man skal innse at den faktoren i forholdet melleom ven/venninde vil dempes i det tilfelle den ene får seg en partner.
Da igjen kommer andre faktorer inn, som gir bl.a. det resultat du påpeker. Den andre partner tar mye tid, og ser kanskje også på venn/venninde-forholdet som en sosial trussel. Hvis man klarer heve seg over slikt vil venn/venninde-relasjonen kunne fortsette, uten den (steinalderlige)seksualattrasjonen som forstyrrende element...
Og jo, intelektuellt har de hatt helt samme innstilling, og de har vist den instillingen, men steinalderhjernen deres har sagt noe annet som har påvirket forholdet enten du og de vil eller ikke.Helt uavhengig av om de har vist deg det...
Men ingen regel uten unntak...

(kvinne 43 år fra Vestfold) to. 26 mai 2016 14:29 Privat melding

Beste kommunikasjon foregår i direkte prat med velvalgte ord 😉

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 26 mai 2016 14:36

Jeg blir jo litt nysgjerrig på hva @ts sier til jenter som er så direkte at de skygger banen? Blir det for intimt?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 27 mai 2016 00:00

Tull. Jenter tåler da direkte tale.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 27 mai 2016 09:09 Privat melding

Ja, jenter tåler direkte tale.. Opplever heller at menn ikke tror/skjønner direkte tale tilbake.. 😂😎.. Der blir det mye kjerring-tolkning...😜

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 27 mai 2016 09:29

Vi tåler så absolutt direkte tale😜
Enig med @gille...hender menn er litt sarte på direkte tale og meldinger med humor og snert😁 De skjønner rett og slett ikke terminologien😂

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 27 mai 2016 11:33 Privat melding

Takk, Pepper😊 er faktisk snill og god jeg 👍🏼 men ikke enig i at alle menn tåler , eller skjønner, direkte tale fra damer.. Selvfølgelig tåler ikke absolutt alle damer det heller .. Relativt jevn fordeling der.. Jeg snakker uansett ut fra egen erfaring, og er overrasket over hvor få som faktisk tror på det jeg sier 😂😂😂

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 27 mai 2016 12:19 Privat melding

Jeg forstår, Pepper,- generaliseringer stemmer ikke, men jeg, som sikkert mange andre her også, snakket ut fra egne erfaringer. I en verden hvor msn omtrent ser det som en menneskerett å krenkes, virker, og fremstår nok fler enn nødvendig, som veldig ømskinnet, pga av misforståelse og/eller feiltolkninger 😊 vi er i bunn og grunn enige, vi, Pepper 👍🏼

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 17:35

@paperthin
To gode og veldig sanne innlegg fra deg der.
Likte betraktningen om hvor gjennomsnittsIQen ligger....for DA forstår seg liksom!....hvorfor det er så mange som bedriver denne tankegangen...:p Og enig med deg, det er pinadeg et samfunnsproblem!
Du kommer deg mer og mer på forum du! He he

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 29 mai 2016 22:14

har ikke lest innleggene; men hvorfor tåler ikke menn direkte tale?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 mai 2016 22:44

@maryandthe

Vet ikke. Tåler de ikke direkte tale?
Jeg skjønner jo at damer ikke har sansen for direkte tale, for menns direkte tale har en lei tendens til å bli veldig vulgært. :P

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 30 mai 2016 06:55 Privat melding

Pepper,- ganske vanlig det du sier der, at man legger ansvaret på egne følelser over på andre. Som jeg pleier å si til litt "såre" venninner.. "Ord har ikke mer makt enn man gir dem selv." Noe av det beste jeg har lært meg, ever. 😊

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 30 mai 2016 07:04

@gille: det skal jeg huske på...klokt sagt

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 30 mai 2016 07:43 Privat melding

Maryandthe- ja, og veldig mye lettere om man klarer å leve etter det 👍🏼😊