Alle innlegg Sukkerforum

Suksessformelen på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kotler sø. 7 des. 2008 13:53

Suksess på sukker kan sammenlignes med salg av et hvilket som helst annet produkt. Det handler om å lede ønsket kjøper gjennom en mental prosess for å gjøre en beslutning om hvorvidt det tilbudte produktet virker å være verdt kostnaden ved det. På engelsk, en "marketing funnel". I dette tilfellet er det deg som skal lede kjøper gjennom denne prosessen, som på Sukker består av noe sånt som 7 trinn:
1. Sikre oppmerksomhet/kjennskap til profil
2. Etablere interesse (besøke profil)
3. Etablere dialog (sende beskjed og motta svar)
4. Sikre gjentagende dialog (flere beskjeder sendes begge veier)
5. Vurdere om man er interessert i å møte vedkommend (denne prosessen kan starter på et tidspunkt mellom steg 2-4)
6. Avtale date
7. Faktisk gjennomføre date

Dette i seg selv er ikke særlig interessant, men mer spennende å skjønne er det hvor flink man er på de ulike stegene. Etter en uke på Sukker med testing gjør jeg meg følgende refleksjoner om egne resultater:

1. Her er det lite man kan gjøre uten
2. Vanskelig å bedømme hvor stor oppmerksomheten har vært da jeg ikke har noe referanseramme. Har hatt ca 100 besøkende og noen par som har tatt kontakt med meg.
3. Har sendt melding til en god del, og 80-90% svart tilbake innen første dagen. Taktikken her er selvfølgelig å skrive noe litt morsomt, holder meg langt unna den klassiske "synes du virker som en søt og interessant jente"-fellen. Føler meg ganske sikker på at dette også er det eneste riktige.
4./5. Her starter problemene. For det første er det ekstremt få av jentene her inne som skriver morsomme svar tilbake, og spør relativt kjedelige spørsmål som "hvor kommer du fra?" eller "hva driver du med?". Eventuelt har man bare fått et svar uten invitasjon/spørsmål tilbake (men da tar jeg jo hintet). Har prøvd å fortsette en frekk/morsom dialog med noen, og skrevet seriøse svar med andre, uten helt å komme frem til den vinnende taktikken.

Er det flere som kjenner seg igjen i "funnelen"? Og hvilken dialog er det som fungerer best for dere i fase 4? Må man virkelig begynne å greie ut om seg selv? Og hvor mange meldinger frem/tilbake før man avtaler date? Andre som har erfaringer fra hva som funker/ikke funker på de ulike stadiene?

Skjult ID med pseudonym Rust sø. 7 des. 2008 23:19

Virker ikke som om noen vil røpe triksene..
Mitt forslag er å svare på spørsmålene som kommer tilbake. Hvis de er interessert i å vite hvor du kommer fra eller hva du driver med så er jo det et tegn på interesse.
Kom nettopp på noe jeg ikke har prøvet selv enda. Neste gang noen du liker skal holde en konsert, kjøp en billett ekstra. Sørg for å få med deg en kandidat du har tro på. Hvem takker vel nei til en konsert de liker?

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt sø. 7 des. 2008 23:59

Når jeg får spørsmål om hvor jeg kommer fra eller hva jeg driver med, går jeg ut i fra at
1) Typen klarer ikke å lese profilteksten min
2) Han forstår ikke hva han har lest
3) Han husker ikke hva han har lest (og er egentlig ikke særlig opptatt av tekst)
4) Han fikser ikke å innlede eller føre gode samtaler
5) Han har ikke begrep om at slike spørsmål er upassende å stille til en mottaker du ikke kjenner
6) All of the above, -og da er videre samtale egentlig bortkastet....

Rust; Trixet er å tenke ansikt-til-ansikt kommunikasjon ;) Gi det du ønsker å få i form av innhold, vinkling og språkbruk. Fortell og underhold mer enn du spør. Vis interesse, men vokt deg vel for å grafse og grave. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym juni ma. 8 des. 2008 14:02

Kotler:

Kanskje du skal ta høyde for at noen av dem du kontakter har vært her en stund og har noen "kontrollopplysninger" de vil ha fra deg før de finner ut om de vil starte en kommunikasjon med deg? Som hvor du bor og hva du jobber med :-)

Som langtidsbruker her, og som ei som etterhvert har truffet veldig mange, har jeg faktisk _ingen_ tips å komme med, for jeg klarer ikke å sette fingeren på hva som gjør at en kommunikasjon tar av... annet enn at kommunikasjonen har funket bra mellom mannen og meg. Men, joda, jeg vet at jeg blir glad og kreativ tilbake dersom jeg får meldinger med kreativt innhold!

Tror kanskje at du etterhvert i mailingen din til andre bør begynne "å greie ut om deg selv"? For det å få litt klare fakta om hvem man taster med, gir jo en slags følelse av å bli litt kjent med vedkommede?

Skjult ID med pseudonym Kotler ti. 9 des. 2008 00:19

Denne tråden tok ikke helt av her inne...;-)

Til dere som har svart, takk for svar. Er vel bare å innse at får man kjedelige spørsmål så bør de likevel besvares som etterspurt heller enn å skape unødvendig fleipte tone.

Når det er sagt er jeg litt overrasket over hvor lite respons på tråden. Sitter nemlig med en følelse av at det er mange (inkludert meg selv) som hadde hatt godt av litt tips for hver enkelt fase. Har f.eks. lest fryktelig mange profiler av jenter som virker spennende utfra bilder/utdanning/relasjonsprofil men som skriver så kjedelig at det blir umulig å ta kontakt (ja, dere leste rett, bildet har ikke ALT å si;-)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 9 des. 2008 00:22

Personlig gidder jeg ikke å skrive til noen som har en intetsigende profil, sexy bilder eller ei.
Det virker useriøst og ikke prøve en gang.

Men de får sikkert svar fra mange, så kan de takke seg selv for at de ikke får respons fra kremen her inne he he

Skjult ID med pseudonym Ny Taktikk ti. 9 des. 2008 12:42

Fin tråd du startet, Kotler.
Jeg vil gjerne følge opp litt. Mange skriver at det er bilde som betyr alt. Jeg er uenig.
Jeg er sikker på at de som skriver det har laget en profil som er så fin som mulig. "Jeg er glad i å reise, tar gjerne et glass rødvin, glad i cafe og kino. Jeg er handyman, lett å prate med og opptatt av ting rundt meg".
Noen som kjenner seg igjen ?
For å si det sånn : Hvem er ikke glad i å reise ? Hvem er ikke glad i god mat eller vin ? Å skrive slike ting er desverre ingen vinner - alle skriver det.
Jeg hadde en slik profil og syns det gikk trått her inne. Så begynnte jeg å tenke og ble litt bevisst på hva jeg skulle drive med her.

Spør degselv, hva skal den som leser din profil sitte igjen med etter å ha lest den ?
Intetsigenhet (som å lese det alle andre skriver )? Eller sympati ? Eller smil om munnen/latter ?
Skal du vekke nok oppmerksomhet til å motta en flirt eller et hjerte må det være noe som vekker nysjerrighet!!!
Og skal du vekke nysjerrighet skal budskapet være enkelt og det skal være gjennomtenkt og treffsikkert.

1. Velg hvilken effekt du vil at mottakeren skal få.
2. Skriv opp punkter som er viktig å få gjennom og som står i tråd med effekten du vil ha.
3. Skriv en kladd ut fra disse punktene. Gå en tur, spis middag eller gå å legg deg litt.
4. Les kladden og gjør de endringer du vil.
5. Gjenta 4 til du har lest den 2 ganger uten å gjøre endringer.
6. Lim teksten inn på Sukker.

Lykke til :)

Tips for å gjøre profilen din litt utenom det vanlige : Omtal degselv i 3. person. Eller slik andre ville omtale deg. Hva med et eventyr : "Det var en gang.... og så levde de lykkelig alle sine dager" og ta gjerne med litt om den flotte jenta og ulven...
Eller spørre om den som skal lese har lest den siste boken til en fiktiv forfatter som handler om en person som (deg)....
Bruk fantasi og kreativitet! Det er slike ting som vekker nysjerrighet og det er målet!

Min erfaring med dette er to ting.
1. Det kommer ikke flere jenter til siden min enn før.
2. Mellom 30 og 40% legger igjen hjerte eller en flirt. Dette er ikke de jentene jeg har besøkt først, men de som tilfeldigvis kommer innom siden min.
For meg er dette en sterk oppgang i flirter og hjerter.

OG ! DET BETYR AT BILDE IKKE BETYR ALT!

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig ti. 9 des. 2008 22:49

Flott med en som tenker konstruktivt :)
Tror det viktigste man kan gjøre for å få en kjæreste her er å være positiv, raus og konstruktiv i profilen sin. Finnes det noe mer tiltrekkende? Er det noen som er enig?

Og hvis man vil booste maksimalt så er man konstruktiv her på forumet uten å være anonym. Utrolig nok så har det vært en del som har gjort akkurat det motsatte: Ikke har vært konstruktive, men derimot undertegnet med full profil! Forstå det de som kan.

Skjult ID med pseudonym Kotler on. 10 des. 2008 00:54

Ny Taktikk:
Bra innlegg! Jeg tenker akkurat som deg, og har galant styrt unna "glad i tur i skog og mark og drømmer om å reise til nepal"-beskrivelsen. Men introen kan helt sikkert bli bedre, spesielt når jeg hører du får hjerter av 30/40 % av de besøkende på siden din (trodde virkelig ikke folk brukte disse hjertene - jeg gjør det ikke selv og har kun mottatt noen par).

Liker også forslaget med potensielt eventyr. Andre muligheter kan være gjennomført bruk av ironi (da luker du i tillegg ut de 50% som ikke skjønner ironien), stille noen provoserende spørsmål som både viser refleksjon og som fremprovoserer svar, skryte uhemmet av seg selv på en morsom måte, etc.

Men som nevnt innledningsvis er det ikke det å komme i kontakt som er mitt største problem. I mitt tilfelle opplever jeg at en del jenter tar kontakt, men som regel ikke dem jeg er interesset i (har en mistanke at mange har det slik?). Av de jeg tar kontakt med svarer de fleste, men så dør gjerne samtalen ut tidlig da de (beklager jenter!) kommer med utrolig kjedelige svar tilbake som vanskeliggjør en morsom dialog. Er det andre gutter som opplever det samme? Og jenter, svarer dere innimellom med kjedelige svar for å drepe samtalen, eller er svar med spørsmål i et tegn på at en viss interesse finnes ?

Skjult ID med pseudonym Ny Taktikk on. 10 des. 2008 02:15

Hei igjen Kotler.
Artig tråd vi har her, noe vi og mange andre sikkert kan lære mye av.

Jeg har sett endel ironi der ute - som jentene skriver da, siden jeg bare får opp dem.
"Jeg vil ha en mann som lar dosete stå oppe, snuser, lar skittent tøy ligge".. osv.
Jeg vet ikke, jeg. Er det egentlig moro ?

Jeg tenkte litt på det forrige innlegget mitt og jeg tror kanskje man skal stille segselv litt spørsmål. Sett at dette går bra og du finner en kjæreste og du får spørsmålet : "Hvorfor fallt du for henne ?".
Svaret er opplagt ikke "Fordi hun liker å gå på kino", eller "Drømmer om Nepal".
Kanskje mye av svaret på hva man skal veklegge ligger i å stille segselv de spørsmål ?
Og forme siden sin ut fra de svaret en selv gir ? Man leter jo gjerne ikke etter så forskjellige ting, vet du.

Det er verdt å prøve en periode.
Men - akkurat nå koser jeg meg med min "anmeldelses" profil :)

Jeg vet at mange av jentene som tar kontakt ikke er det man tror man leter etter.
Jeg har en grense på store tatoo, motorsykkel og et totalt uapetittelig utssende. Det må tross alt noe tiltrekkning til.
De andre prater jeg litt med. Jeg har som indre tanker at det ikke er å bli for optemistisk over, men av og til har en god bok et dårlig cover.

Jenter med pent cover har mye å gjøre på sidene her, Kotler.
Sjansene for å få oppmerksomhet er liten, og sjansen for at de er opptatt med andre og har mange å skrive med er stor.
Hvorfor lete etter det ?

Når det gjelder dialogen og holde den gående er min opplevelse at det er viktig å gi litt av segselv. Skrive litt om opplevelser rundt det hun skriver hun har opplevet.
Og - om det gjelder reise så sammenlign gjerne med andre reiser eller opplevelser å strekk dermed temaet utover slik at det blir lettere for henne å svare.
Det er jo cluet - gjør det lettest mulig å kommunisere.
Lange brev er også bra. Har du fått så lange brev at de må deles opp og sendes som fler ?
Det er veldig fint !
- Og da er det jo bare å tenke seg at det andre kjønn også liker det :)