Alle innlegg Sukkerforum

Ærlighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frodigdame sø. 8 mai 2016 20:30

Hvorfor kan ikke folk være ærlige??????? Nå har jeg skrevet med en mann i nesten en mnd, også viser det seg at han ikke har ærlige hensikter i det hele tatt. Bare tull fra ende til annen..... Og dette er en godt voksen mann. Blir helt oppgitt over folk som leker med andres følelser på dn måten !!!!!

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 8 mai 2016 20:38 Privat melding

kjære deg....dette spørsmålet kan eg desverre ikkje svare på ....noen folk er bare slik...uærlig...og det er lettere på nett enn ellers....
Bedre du fant ut nå enn senere ikkje sant
sender deg en klemmeting <3

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 8 mai 2016 20:47 Privat melding

@fendi det hjelper ikke mye

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 8 mai 2016 21:07 Privat melding

Det er trist hvis vi bare skal stirre på en lukket dør enn å snu oss rundt og se på ale de åpne.....

Jo før eg vet at en mann ikkje er for meg -jo bedre er det.....mye verre å finne det ut når man bor sammen...det skjedde med meg....så eg er takknemlig for alle som viser meg sine sanne sider kjappest mulig....så eg kan si takk, men neitakk :)

Eg ønsker dere det aller beste på veien til kjærlighet <3

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 8 mai 2016 21:12

@Frodigdame:
Dette høres kjipt ut, og det er dessverre folk med uærlige hensikter. -Særlig på nettet. Men hva slags uærlighet er det snakk om? Har han utgitt seg for aå være en annen, vil han ikke møtes eller har han prøvd seg på ulovligheter? Bør han rapporteres?

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 8 mai 2016 22:01

Gjenganger dette @ts og @Haakon😔 Føler med dere! Been there done that, men ikke så lenge. Noen er her kun for å få seg en beta, noen for tidsfordriv....og gjett hva? Noen er bare ute etter penga dine....scams😱 Har meldt en inn nå, så pass deg!

(kvinne 53 år fra Oppland) ma. 9 mai 2016 02:19 Privat melding

@vimsa Jeg har også fått en som bare ville ha penger.... Skrev med hverandre i over en måned, meldingene ble bedre og bedre - helt til kontoen hans plutselig ble sperret og han ønsket et lån av meg. Kjærligheten - dvs den gryende forelskelsen - døde kjapt! Mitt første møte med nettdating....

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 9 mai 2016 09:05

Det er litt av en selvmotsigelse å lete etter det nære og vare - på Internett. Internett, som er selve definisjonen på opphopningen av skruppuløse individer med uærlig hensikter. Tenk at man legger sitt hjerte ut her! Vi formaner barna våre om å ikke utlevere seg selv på nettet, men legger samtidig vår egen nakne sjel ut på alskens datingsider, som det var hermetikk i en hylle.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 9 mai 2016 13:56 Privat melding

Folk vil utnytte andres ærlige intensjoner om å finne kjærlighet og en partner...de utnytter det seksuelt, finansielt ,emosjonelt og psykologisk desverre -snyltere fins det over alt -vi må prise oss lykkelig når vi finner det tidligs mulig. Å være lei seg og knust er å gi kraften sin bort til en annen og du sitter igjen som et offer..ikkje vær et offer, ta det som lærdom og at du vet du kom deg unna før det ble for sent.

Ønsker dere en magisk dag <3

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 9 mai 2016 14:09

Du sa det så riktig @Fendi😊
@ts, Ikke tillat deg selv å være et offer....offerrollen er en rolle du tar selv, ikke en du får tildelt😊

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 9 mai 2016 14:40

Det er lett å bli fanget av ord...Så kanskje lurt å ikke svelge alt rått...
Men ikke rart mange blir i overkant skeptiske etter dårlige erfaringer.

Dog greit å finne det ut så tidlig som mulig, så slipper du å komme så langt at du virkelig blir såret.

Det er sol folkens, ut og nyt :)

(kvinne 63 år fra Østfold) ti. 10 mai 2016 21:38 Privat melding

Vårsol :
Nei jeg tror ikke han bør rapporteres. Men mannen er nok gift, to, tross for bilde i profilen, og en tekst som sier han er skilt. Har lovet meg " gull og grønneskoger" , jeg haråpnet meg veldig for han, og føler meg litt brukt, selv om jeg ikke har gått til sengs med han.
Fendi14: Takk for klemmen, hjelper alltid 😄

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 10 mai 2016 22:10

Det var trist å høre! Det finnes tydeligvis mange med uærlige hensikter, selv om det ikke nødvendigvis dreier seg om vinningskriminalitet. Jeg håper du finner en flott og ærlig mann om ikke så lenge!

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 11 mai 2016 00:00 Privat melding

Etter noen måneder på sukker har jeg utviklet radar for BDSMere og gifte menn. Sistnevnte kjennes på null bilde og 'ønsker bare vennskap'. Sist gang klarte jeg å gjette det allerede etter første melding. Han ble faktisk litt satt ut :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 11 mai 2016 00:07 Privat melding

@Rundogblid eg forstår det er trist.......eg gjør det,men er så mye tristere senere.....klapp deg på skulderen som kom deg unna før han gjorde eg mer enn trist <3

Du fortjener så mye bedre!!

@Vimsa ja det er viktig å huske at andre kan mene det,men kun du kan føle det

(mann 52 år fra Hedmark) on. 11 mai 2016 22:43 Privat melding

Hvorfor skal vi være ærlige? Om vi sier som det er, at vi bare er ute etter å lure dere i seng for et par timer, for så å stikke, da blir det intet. Så derfor er det nøvendig å være uærlig hele tiden. Og dere damene altså, dere lar dere lure hver gang. Når skal det gå opp for dere at vi vil bare en ting alt det rundt er for å komme dit.

Skjult ID med pseudonym fidoline ma. 16 mai 2016 00:41

Skjønner at det er mange her inne som synes mundari er en knakanes kjekk kar, men å sitte å skrive tull på tråder der folk åpenbart er lei seg...er det greit? Skjønner ikke hva som er så morsomt? Er det forsøk på galgenhumor eller hva? Eller er han bare ute etter å trykke på knapper hos folk for sin egen tilfredstillelse? Jeg er ny her så jeg bare spør? Ironi kan være gøy det, men ikke hele tiden i alle trådene her inne vel?

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 16 mai 2016 00:48 Privat melding

Fidoline: Beklager hvis jeg støter deg. Du vet godt det ikke er intensjonellt. Og hvis du hadde sett litt lengre enn siste tre ukers diskusjoner vill du også sett at Mundari er fullt ut kapabel å ta opp og frem alvoret når det er nødvendig. Og også fullt ut er kapabel å identifisere seg med en som er dumpet. Faktum er at om du er dumpet lenge før det er blitt alvor, så skal du egentlig være ganske lettet. Dumping etter et forhold som har fått bygges emosjonellt over lang tid, og med store praktiske og økonomiske konsekvenser er noe nesten alle her inne har erfaring med. De ser alle om de tenker etter at TS er heldig, hun slapp å ha bodd sammen med motparten lenge og ha bundet seg sterkt.
Å alltid støtte noen i sorgen er ikke en ensidig god egenskap. Man skal også ha evnen til å se folk i øynene og si "Sånn er verden, takl det og gå videre".

Skjult ID med pseudonym - ma. 16 mai 2016 00:56

Jeg mener, en mnd med skriverier? Hvor mye skriveri skrivera skal til? Skriver noen i en mnd med deg tror jeg du er "på vent" som i en reserve...vet ikke jeg, men dette var aldri "ment to be"!

Skjult ID med pseudonym fidoline ma. 16 mai 2016 14:00

Mundari:

Okey! Mottatt og godtatt:-) Har ingen problemer med å skjønne ironi og at det er viktig å ha en dose humor også. Spesielt her inne. Men viser bare til at dette burde være et forum der alle skal føle seg inkudert. Viser til denne regelen: "Tråder der innskriverne kjenner hverandre, og følgelig er interne, kan virke ekskluderende på andre og bør foregå på merkede/egne tråder. Alle skal ha glede av å lese det som skrives."

Men for all del. jeg er ikke fornærmet altså;-) Ville bare spørre? Vet at en del av dere her inne har møttes og kjenner hverandre fra før. Noen kommentarer oppleves som veldig "interne" Men det er jo bare å velge å ikke la seg affisere av da i grunn.

Man velger selv hva man lar seg irritere av, som en taxisjåfør så treffende svarte meg på spørsmålet om han ikke av og til blir lei av frekke/fulle/ uoppdragne kunder. prøver å leve etter det men er ikke alltid like lett.

Tusen takk for velformulert svar!

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 16 mai 2016 16:20

Og jeg har i går blitt invitert ut av en 20 år yngre mann. Har møtt han nå og da i forbindelse med jobb, men ikke hatt noe med han å gjøre. Hva er dette? Uærlige hensikter garantert. Har ikke noe å gi han annet enn samtalepartner. For hva i alle dager skal han med en mye eldre liten sped kvinne som meg.

Passer inn her i ærlig/uærlighets tråd.

Skjult ID med pseudonym CPU ma. 16 mai 2016 17:05

Er lov å bruke hodet!
Skrive mye = bortkastet tid, med mindre du søker brevvenn.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 16 mai 2016 17:48

Har bodd sammen med en som var 10 år yngre, men der går grensen. Forskjellene kom fram da vi var på forskjellig sted på livslinjen.

Han her er 20 år yngre, så ser ikke noe spiselig annet enn til å snakke med da han er meget reflektert. Er ikke milf, og vil ikke være det.:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 16 mai 2016 18:03

Enig i at 20 år yngre er mye hvis man skal starte et liv sammen.....
Men du, om du er MILF eller ikke er det vel andre som avgjør...ikke du, dessverre for din del😁

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 16 mai 2016 18:05

Problemet er løst. Det er ingen vits å dra det ut...
Har gitt tilbakemelding og takket pent nei til middag. Men sa at jeg kan bli med som en yrkeskollega på fjelltur om han vil det en dag. Jeg vet at han er friluftsmenneske. Så er det opp til han.

@Vimsa: Det er sant, men jeg ikke noe milf. Ser ikke ut som milf.:-)

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 16 mai 2016 18:28 Privat melding

Fidoline: takker også for velformulert svar fra deg. Særlig "Man velger selv hva man lar seg irritere av, som en taxisjåfør så treffende svarte meg på spørsmålet om han ikke av og til blir lei av frekke/fulle/ uoppdragne kunder. prøver å leve etter det men er ikke alltid like lett. " GJør selvfølgelig det jeg også, men som alle andre, jeg lykkes ikke...

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 16 mai 2016 18:35

@FrkSøss: Vet ikke, men ser for meg Dorthe Skappel, Vendela Kirsebom, Guri Schanke...

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 16 mai 2016 19:15 Privat melding

Skjønner dere ikke forkortelsen: Man I (would) like to fuck...

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 16 mai 2016 21:00 Privat melding

FrkSøss: Det er bare å spørre de rundt deg. Alle de single sier ja på stedet. Så om du ikke finner noe så er du for selektiv...

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 16 mai 2016 21:49

Mother i would like to fuck, kommer vel av hva avsenderen mener og ikke mottakeren.....:)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 16 mai 2016 21:51

Bingo @Piapia!

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 16 mai 2016 22:52

@Børrezen: En attraktiv mor kan alltid være milf til noen. Og nå har alder for førstegangs fødende økt, så de kvinner blir milf i 50 årene. Alderen har også forskyvet seg sånn at 60 åringer er de nye 50. Men for en tenåring så er en 30-åring mor sannsynligvis en milf.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 17 mai 2016 00:14

Tror jeg tenker det samme som deg @Villrosa😳