Alle innlegg Sukkerforum

Hvilken alder er vi på topp?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 9 mai 2016 21:16

Inspirert av en annen tråd :)

Jeg er i 40-åra og føler faktisk at jeg aldri har vært bedre 😊. Føler meg bedre nå enn da jeg var yngre både fysisk, utseendemessig, seksuelt og på de fleste andre områder. 40-åra er definitiv mine glansdager 😃.

Og mannfolkene er flottest etter 40 de også 👍

Hvilken alder mener dere er best?

(mann 52 år fra Oslo) ma. 9 mai 2016 21:21 Privat melding

113 år 67 dager og to timer. Etter detgår det bare nedover...
Libido har fallt til langt under pari, klarer bare tre ganger om dagen.

Skjult ID med pseudonym -.- ma. 9 mai 2016 21:34

Etter 25 år har man vel snart utspilt sin rolle fra naturens side i allefall :) men det er jo ikke hva du ønsker å høre vel?

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 9 mai 2016 21:34

Jeg er i midten av førtiåra nå og føler meg bra på mange måter. Føler meg utrolig nok som en mann, har litt erfaring med livet og det å være menneske. Vært ute et par vinternetter og det kjennes både på intellektet og følelseslivet. Men ståpikken var mer potent da jeg var 25. Da sto den hele tida. Nå trenger jeg litt forspill. Faktisk😬 På den annen side er jeg mer utholdende, samt at jeg har lært at kvinner har mer enn de tre på-knappene - en på hver bryst og en mellom lårene - og det veier jo opp for litt treg reaksjon, kanskje 😜 Kvinner i førtiårskrisa synes jeg er tipp topp. Vent, der ble det noe feil...autokorrekt, autokorrekt!

(mann 49 år fra Hordaland) ma. 9 mai 2016 21:40 Privat melding

Eg har følt meg relativt bra hele veien. Har egentlig aldri fundert om eg er på topp eller dalende i motsatt retning. Har vært fornøyd siste 20-noe årene. Men det store spørsmålet er om andre er fornøyd med meg...

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 9 mai 2016 21:40

Hehe, Rampegutt 😂
Er det 40-årskrise du tror dette er?

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 9 mai 2016 21:41

@-.-
Jeg vil ikke høre hva du tror jeg ønsker å høre, men er mer intr i hva du EGENTLIG mener

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 9 mai 2016 21:46

Førtiårskrisa kan jo være en transformasjon til det bedre, eller hur😛

(mann 53 år fra Oppland) ma. 9 mai 2016 21:48 Privat melding

Jeg er i min beste alder nå i forhold til mine jevnaldrende..)..er det lov å si det ?

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 9 mai 2016 21:50

En krise er sjelden er positiv ting. Dessverre tror jeg at toppen er nå.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 9 mai 2016 21:53

Apollo, spm var ift deg selv. Vennene dine kan ha hatt sin topp for 10 - 20 år siden.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 9 mai 2016 21:53

Heier på @Rampegutt! I allefall for egen del😄 Å fylle 40 var ingen krise, i grunnen den beste tiden til nå....alt er så mye bedre enn før😂

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 9 mai 2016 22:36 Privat melding

Aldri følt meg så vel på absolutt alle tenkelige måter som nå i 50-årene :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 9 mai 2016 22:53

Følte meg best da jeg var 16-17 tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 9 mai 2016 22:53

Er det jeg har sagt @Villrosa...du er ikke riktig navla😂
Men det er noe i det du sier da😜.....å det holder å nærme seg overgangsalderen...(men håper den drøyer litt allikevel😂)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 9 mai 2016 22:56

Jeg har nok dessverre allerede passert min beste alder. :P

(mann 52 år fra Oslo) ma. 9 mai 2016 23:07 Privat melding

Dette er jo helt avhengig av del av livet man forholder seg til og kjønn ikke minst. Dette er jo en "sjakkeside", et "kjøttmarked". Deter jo kjent at menn har fallende evner (fysiologisk) fra de er 25-30, mens kvinner nårtoppen når de er 40. Og at menn tror de er verdensmestre fra dag en, oglangsomt oppdager at de ikke er det og derfor blir bedre, menns kvinner oppdager t mennen lar de få nyte og slappe mer av jo eldre de blir. Dermed slapper jo kvinnen av og nyter mer til de er langt over den fysiologske toppen.

Heldiggriser...

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 9 mai 2016 23:23

Antar det er gode minner @Villrosa😊
Ja jeg er heldig @Mundari....skal holde meg flytende på denne toppen i minst 25 år til😂😂😂
Da kan godt nedturen starte for jeg er så høyt oppe og det er så langt ned at jeg er godt begravd lenge før bunnen er nådd😁

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 9 mai 2016 23:31

Nææsj, bedre nå enn i førtiåra? Tror ikke det. Ikke verre heller kanskje, men litt annerledes. Det var faktisk noe med å passere 50, da vet du at du er godt over halvveis. Det var eksistensielt rart, mye rarere enn 40 (også selveste jeg da gitt, som er så…eh…”ung”). Not!

Det er jo så ”in” å føle seg like hot som femtis, men det er helt klart mye negativt også, med å bli eldre. Jeg får rynker, ouch. Jeg bruker linser fordi jeg har blitt så langsynt at jeg ikke kan lese menyer og prislapper lenger. Huff. Med linser ser jeg både egne og andres rynker veldig godt, det er jo faen meg som å gå rundt med forstørrelsesglass. Enda godt at jeg ikke trenger piller av noe slag. Foreløpig😂

Femtiser sagger på en annen måte. Joda, sånn er det. Skitt! Vi blir ikke penere med åra, ha ha. Det eneste som ikke synker er visst tannkjøttet. Jeg legger på meg lettere, helt klart. Før kunne jeg spise uten å tenke. Nå må jeg spise minst 20 % mindre mat og drikke, dvs ditto mindre vin enn bare for ti år siden. Bra? Niks, må tenke på det hele tiden og spise sunt og lite. Jeg gjør det, men jeg liker det ikke! Gir jeg faen vil jeg utvikle kjøleskapsfigur hvor midjen går rett i skoa. Muffinmage liksom? Nei, pokker heller. Må motarbeides konstant. Kult? Njet! Bare se rundt dere, ikkje bra! Og jeg gir absolutt ikke faen!

En personlig oppside er at jeg gjennomgikk tre kneoperasjoner i førtiåra, den siste gjorde susen for trening og turer. Så nå som jeg snart er 55 er jeg dermed i mye bedre form enn i førtiåra. Jeg flyttet fra en samboer, det var riktig – men ikke akkurat et godt minne om førtiåra. Førtiåra er brudd for mange. Jeg har sluppet unna den slags på femtitallet. Levd fritt og fint. Mentalt er jeg sterkere, og libido styrkes med/etter overgangsalder, hiv o hoi, det er fine greier. Joda, det er bra ting også.

Det er i det hele tatt noe fint med å ta den tiden jeg får hver dag. Jeg har virkelig ingen grunn til å klage. Men helvete heller, alder drar oss nedover på det fysiske og ytre. Det er bare å nyte og leve best mulig med det, men spesielt kult er det ikke!

Brum, der fikk jeg det ut gitt. Heia våren! Det er vakre menn rundt hver busk...,og jeg har lært meg næringsvett med åra😎 Småsko og sommerkjole, hurra!

Skjult ID med pseudonym tindar ti. 10 mai 2016 00:17

Vel jeg kan bare snakke for meg selv, Jeg trives bedre og bedre selv om jeg har passert de 50 og våkner hver morgen og må fremdeles løpe i veggen for å få den ned;)) Men så er jeg såvidt voksen enda, Ha en fin natt alle sammen.

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 10 mai 2016 07:47 Privat melding

@Tinka: Du har selvsagt rett i alt du skriver, men samtidig så har jeg nå blitt mye tryggere på meg selv, så mye av det har ingen betydning, eller er bedre. Flere rynker - ja, men det gjør meg ingenting. De mennene jeg faller for har gjerne rynker og grått hår selv, så det er ikke noe problem. Hvis jeg hadde ønsket en kjæreste blant 20 og 30- åringene som skriver til meg ville jeg nok følt på det, men jeg vil ha en kjæreste omtrent på min egen alder, og hvis de ikke tåler rynker er de helt feil for meg. Tyngdekraften gir ikke så brutalt utslag på mindre objekter, så det bekymrer meg også lite,😊 og når det gjelder syn så finnes det mye bra i linser og operasjoner.

Jeg har aldri fått så mange komplimenter for utseendet mitt som nå, og libidoet mitt har gått i taket, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har følt meg så vel som nå.

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 10 mai 2016 07:56 Privat melding

Men et punkt er en reell bekymring. Jeg hoppet akkurat skrikende av vekten etter å ha sett at forrige uke med mye god mat og et stillesittende liv hadde betydd enda to kg på sidebeina.

Noen som vil ha selskap opp på en fjelltopp? :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 10 mai 2016 07:59

Veldig bra, Tinka. Du skriver flott og innsiktsfullt.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 10 mai 2016 08:03

Når jeg ser bilder av meg selv som tenåring, 20-åring, 30-åring og nå, så synes jeg faktisk at jeg ser best ut nå 😄. Om det er en objektiv sannhet eller hjernen som spiller meg et puss, er jeg derimot usikker på. 😂
Men jeg tror nå fullt og fast på at det er slik...

Derimot har jeg begynt å verdsette rynker og grått hår hos motsatt kjønn. Synes det kan være sexy 😉

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 10 mai 2016 09:12

@Mjau
Til forskjell så har ikke en 25-åring opplevd 40-åra, på samme måte som at jeg må holde muligheten åpen for at 50 er enda bedre.
Men jeg har jo opplevd å være 25, 30...40

Poenget var egentlig ikke å finne et diplomatisk svar her, men å høre når forumfolket er/var på sitt beste.

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 10 mai 2016 13:14

Jeg følte at jeg var i min beste alder da jeg var 20. Det følte jeg også da jeg var 30. Og det samme føler jeg nå, i slutten av 40-åra.
Fysisk har jeg nok sett bedre ut, men jeg har aldri hatt det bedre med meg selv enn akkurat nå.
Jeg føler en trygghet og indre styrke som jeg ikke hadde da jeg var veldig ung, og jeg ville aldri ha byttet den mot å se ut som jeg var 20 igjen.

Jeg har snakket med en del eldre mennesker om akkurat dette, og det er påfallende mange som har sagt at 50-åra var de beste i livet. Men jeg antar at det handler mye om forholdene rundt også, de tingene man ikke kan styre. Jeg har i alle fall stor tro på at både 50- og 60-åra kan bli like fine som de jeg har nå, og kanskje enda bedre. :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 10 mai 2016 13:46 Privat melding

Eg så bedre ut da eg var 25,men eg er lykkeligere som 40 plus...får mer komplementer også for ting som ikkje bare omhandler det ytre-gjerne på de tingene som også betyr mest som kanskje eg hadde før også,men som de på 25 og 30 kanskje ikkje var intressert i og eller så.

Ellers er det klart at ting når man var yngre var enklere-samtidig gjør Livet deg ydmyk og takknemlig....og man finner mer glede i alt mulig...så min beste tid er den tiden eg er i.....helt klart <3