Alle innlegg Sukkerforum

profilbilde

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Østfold) to. 12 mai 2016 14:00 Privat melding

Når du laster opp profilbilde står det
"Ditt portrett
Hensikten med portrettet er å vise ansiktet slik at du er gjenkjennelig. Det skal også brukes på mobilutgaven der bildet vises mye mindre så kravene er blitt strengere."

Altså, jenter som lager seg nytt ansikt med sminke: Da er dere ikke lett gjenkjennelige. Profilbildet skal i følge regeltolkningen være med minimal maskering og helst fra dette århundret. I albumet er det for meg helt innafor å dolle seg opp, så man ser potensialet.

Grunnen til at jeg plutselig ble politisk korrekt vegetarianer nå er fordi jeg skvatt og mistet rullingsen i linoleumsgulvet og fikk karskflekker på helsetrøya da jeg så dette:

http://celebritytoob.toobnetwork.com/wp-content/uploads/sites/5/2013/04/Celebrities_Without_Makeup_12-537x470.jpg

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 12 mai 2016 14:49 Privat melding

Tre lag sparkel er helt innafor - hjerteattakk hos gutta når de våkner neste morgen er del av risikoen :-)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 mai 2016 15:18 Privat melding

@solecita er nok av en helt annen oppfatning. Ja det er en risiko vi løper, men det er definitivt ikke innafor. Noen går for det likevel, og håper de kan snike seg ut før man risikerer å skade synet og/eller sjelen, eller fysisk skader seg på tørket sparkelbiter. 😱

Stod bak en mor og sønnen hennes i kl for å få autografen til Ole Gunnar Solskjær og Ronny Johnsen da de spilte for Man. Utd. Ja, veldig lenge siden, og ja, de var fotballspillere på et veldig kjent lag. Uansett, jeg kunne se på avstand hvor de forskjellige lagene startet, uten problemer. Jeg hadde så lyst til å si noe, i aller beste mening, men kom til konklusjonen at uansett hvor forsiktig jeg hadde lagt det frem, så hadde jeg ødelagt dagen før både henne og sønnen. Hun hadde helt garantert blitt sint og flau, og hadde tatt med seg ungen så han ikke hadde fått møtt heltene sine og derved heller ikke fått autografene. Men du skal tro meg når sier jeg sleit med den avgjørelsen.

(mann 52 år fra Hedmark) to. 12 mai 2016 17:59 Privat melding

Bruce W: Ekte harrytasser bytter ut linoleumen med vinyl....

Tråden om ærlighet passer vel fint inn her. Er vi de vi gir oss ut for? Jeg for min del har pyntet så mye på utseende at folk ikke kjenner meg igjen når vi treffes. Så langt har 95% valgt å løpe spontant når de har skjønt det er meg.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 12 mai 2016 20:22 Privat melding

Sist gang jeg var på førstedate insisterte han på null sminke. Etter litt forhandlinger ble vi enige om at jeg kunne ha på mascara og eye-liner. Er tross alt grenser for hvor radikalt det endrer ditt utseende. Han løp ikke 😂

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 12 mai 2016 20:34

Og man har jo selvsagt med seg en papirpose om alt annet ikke funker.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 12 mai 2016 20:35

@Solecita:
Jeg synes du skal møte folk med den mengden sminke du pleier å bruke! -Å komme med en "bestilling" med null sminke til førstedate er litt rart. Tenk hvordan mennene hadde reagert om vi damer skulle kreve bart, skjegg eller fjerning av dette før en date. -Det skulle tatt seg ut...

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 12 mai 2016 20:38

Eller andre kroppsdeler?

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 12 mai 2016 20:38

Adameus, skjønte ikke helt hva du prøvde å si...

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 12 mai 2016 21:21

Signerer den, Villrosa.
Eller jeg hadde skrevet en bucket list til ham om skjegglengde, antrekk, hårklipp etc

Skjult ID med pseudonym Lisa to. 12 mai 2016 21:24

Uff, Solecita! Høres ut som han du datet hadde et kontrollbehov. Personlig hadde jeg gått litt gåsehud av den slags krav.

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 mai 2016 22:52 Privat melding

@creeper helt greit at jenter sminker seg, men vær snill og ikke overdriv. Det er ikke pent. Når man omtaler sminking som påføring av sparkel, så er det negativt ladet.

Jeg liker at jenter ser naturlig ut. Da skal sminken kun brukes for å fremheve pene trekk, eller tone ned trekk man ikke er like fornøyd med.

Et eksempel fra her på sukker. Fikk opp en profil på looks som jeg har sett før. Dama er veldig glad i sterke farger både rundt øynene og på leppene. Tittet ekstra godt på bildene, og la merke til at dama egentlig var veldig vakker. Ja, det var også bilder der hun ikke var sminket, og bilder der hun var moderat sminket.

Men de bildene av henne med de sterke fargene gjorde at jeg fremdeles ikke kunne tenkt meg å sende henne en melding. Det virket å være for stor del av henne.

På samme måte, kunne sikkert sett flere ganger på henne i en bar, men ville ikke gjort fremstøt for å bli kjent med henne.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 12 mai 2016 22:58 Privat melding

Jeg tror 'kravet' var mest spøkefullt ment, og jeg bruker ikke så mye sminke til vanlig at det var noe problem.

Hvis jeg hadde følt meg naken uten sminke hadde jeg nok blånektet :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 12 mai 2016 22:59

Bruce
Venstre bilde må jo være broren hennes, kan knapt kalles kvinne 😂.

Nå skal det sies, at høyre ikke ser særlig bedre ut, den dama er godt etterhevet med ganske mye kjemi i både lepper og kinn, skikkelig puff pastry. Ikke helt vellykkede "smokey eyes" heller, tipper hun glemte å ha på linsene da hun la den make-up'en. Kanskje hun tok feil av askebegeret og øyeskyggen? Og de øyenbrynene minner om et skikkelig lavpriskutt på Jotun Lady Grå Skifer. Hun fikk sikkert en Stanleykniv på kjøpet for miserabelt formingsforsøk. Og superlim. Ja, jeg har skjønt at det er hot med øyebrynsforming, men de som driver med slikt ser jo stort sett ut som draculas i soloppgang😂 Uææææh. Håret er enten kjøpt eller utsatt for rettetang og altfor mye shiny gloss i sprayboksen. Kanskje hun ikke er blant de best honorerte kjendiser, de lokkene er så tunge at hun gjør så godt hun kan for å prøve å se sexy ut med sløret blikk (senkede øyelokk). Øyelokkoperasjon skal være dyrt! Det er mange som ikke kan velge, men så tar de feil og tror det er sexy med nedsenkte øyelokk. Når ble Pusur hot, liksom? Nei, fyttikatta, for et spjåk av en misforståelse!

Jeg hadde heller tatt han til venstre. "Broren" altså, "han" ser mye bedre ut, med et smil og en sterk morgenkaffe kunne "han" lett sjarmert meg. Hun dama kan ta kvelden. Jeg synes du valgte et skikkelig dårlig eksempel på at sminke kan forbedre oss😂

Og Solecita, hadde en mann forsøkt å fortelle meg noe som helst om do's and dont's før en date, da hadde vi ikke hatt en date. Møtte du ham altså? Nå møter jo jeg aldri menn for en date uansett, så problemstillingen er uansett ugyldig😂

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 mai 2016 23:05 Privat melding

PS! Hadde aldri slått meg å uttale meg om hverken klesstil eller sminkebruk før en date, med mindre jeg fikk direkte spørsmål. Og da ville jeg nok vært rund i formuleringen.

I et forhold hadde jeg nok kunne vært noe mer frempå, og hintet frempå. Men det må likevel være opp til henne å ha på seg det hun ønsker. Men blir glad om mine synspunkter blir tatt hensyn til.

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 12 mai 2016 23:10

@Solecita: Hadde aldri gått på date med en som skulle fortelle meg hvordan jeg skulle se ut på date.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 12 mai 2016 23:11

@Adameus
Om jeg er for sterkt sminket for deg, så er jeg det fordi jeg VIL. Ikke forvent at jeg skal endre dette for å få flere meldinger fra menn som foretrekker naturlige jenter. Da er det en del av MEG og mitt uttrykk.

På samme måte ville jeg aldri tenkt at en mann burde ta skjegget eller gå ned 20 kg for å få min oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 12 mai 2016 23:31

Ikke sikkert at de sterkt sminkede damene ville sendt deg melding heller.
Jeg tror de tiltrekker og tiltrekkes av menn som liker slikt.

Kjenner jeg blir litt provosert av menn som skal definere hva som er pent og ikke. Du skal selvsagt få ha smaken din, og la andre få ha sin.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 12 mai 2016 23:38

Men Creeper, har ikke du estetiske preferanser?

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 12 mai 2016 23:48

Tinka, jeg har definitivt estetiske preferanser!
Derimot ville det ikke falle meg inn å tenke "Synd at den mannen er så tykk. Hadde han vært 30 kg lettere, så kunne jeg vurdert å sende en melding. Han ser jo ut til å ha et pent ansikt under valkene og over dobbelthaken.

Jeg velger heller å se to ganger på dem som er aktuelle fremfor å "belære" de andre.

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 13 mai 2016 00:13

He he Creeper,
Vi er jo allerede enige om at vi kan gå på byen sammen. Du kan få alle +20 kilo😂

Fra spøk...Jeg lurte bare på hva du mente med at du blir provosert av menn som skal definere hva som er pent og ikke. Jeg ser bare på det som individuelle preferanser. Jeg klarer ikke bli provosert om en mann vil ha en usminket kvinne, en tynn eller tykk kvinne, en med store pupper eller fin rumpe eller timeglass eller hvasomhelst. Blir du provosert av det? Selv har jeg helt klare preferanser, men tenker ikke om meg selv at jeg prøver å definere hva som er pent eller ikke.

Mulig jeg misforstår noe her?!😬

(mann 49 år fra Oslo) fr. 13 mai 2016 08:34 Privat melding

@creeper har ikke sagt at akkurat du skal sminke deg slik og sånn. Tvert i mot, det er ditt valg.

Men får inntrykk av at du ble litt vel provosert av at jeg forteller om at ikke alle menn er så glad i mye sminke. Ta det for det det er, ikke ta det så personlig.

Vil du male ansiktet ditt slik at vi ikke ser deg, men sminken du har på deg, så er det selvsagt ditt valg. Om du velger å legge på sminken dårlig, slik at også en simpel mann reagerer, så værsågod. På samme måte som det er mitt valg å se på neste i stedet.

Les godt over det Tinka skriver, for hun trekker ut essensen her, og ser det jeg skriver for det det var ment som.

Hadde du tatt det for velmenende råd eller provokasjon om det var Jan Thomas som skrev dette? Han har jo også sine svært sterke meninger om sminke. Selv om de kanskje ikke stemmer overens med mine.

Ha en fortsatt trivelig dag, med eller uten sminke. 😊

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 13 mai 2016 09:40

@Tinka
Jeg er 100 % enig i det du skriver i siste innlegget ditt (med unntak av 20+ 😉). Jeg er kanskje mer enn de fleste selektiv, og aksepterer fullt ut at andre også er det - selvsagt! 👍

Det som provoserte var mer den underliggende beskjeden fra Adameus..."hvis bare du hadde sett sånn og slik ut så kunne du hatt større sjans på meg"

Han skrev:
@creeper helt greit at jenter sminker seg, men vær snill og ikke overdriv. Det er ikke pent.
Videre fortalte han om denne dama fra sukker. Sminken var en del av henne etc. Hvordan hun ville vært finere uten... Hvorfor skal noen si at man er finere uten det som er en del av seg???
Jeg synes alle er penere uten tatoveringer, men jeg tenker jo ikke at det er synd at de har dem. For hvem er det i såfall synd for? Neppe for dem som har betalt i dyre dommer for å få dette kunstverket på kroppen.

Jeg driter egentlig i hva han og andre menn synes er pent. Jeg vil at alle damer der ute skal velge en som aksepterer dem som de er, og ikke som mannen ønsker at de er.

Jeg er sikkert litt preget av en eks som likte å gi (velmente) råd om alt fra klær til kropp og sminke. Det ble drepen for selvtilliten i forholdet.

@ Adameus
Jeg sminker meg lite, og snakker derfor ikke utfra meg selv men fra kvinnens rett til å velge utseende/sminke utfra egne behov og ikke for å tekkes en mann.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 13 mai 2016 09:42

Forresten artig kommentar om Jan Thomas. Jeg har aldri vært så sterkt sminket som etter et besøk hos ham 😄

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 13 mai 2016 10:53

Oi @BruceW Der kom dagens latter med påfølgende kaffe og knekkebrød satt fast i strupen. Morsom du! Men jeg er enig med deg. Det skulle blitt gjort et studie i hvordan disse menneskene tenker. De må da skjønne at de blir "avslørt" ved et møte? Eller tror de at dem de møter skal si; Fan du var så stygg at jeg synes synd på deg. Når møtes vi igjen?

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 13 mai 2016 11:28

Creeper
👍

(mann 49 år fra Oslo) fr. 13 mai 2016 12:13 Privat melding

Skjønner at det er vanskelig å gå inn i en diskusjon med damer når det kommer til noe så personlig som hud, hår, klær og sminke. Faren er alltids tilstede å bli overtolket, som jeg føler du gjør med det jeg skriver her.

Har og forstått at damer sminker seg ikke for å tekkes oss mannfolk, mer for egen selvfølelse og overfor andre damer. Viktigere å få skryt av venninna enn typen. Nåde han om han skulle finne på å si noe annet enn dama vil høre.

Men nå har jeg vel tråkka uti salaten igjen, ved å være så freidig å forsvare hva jeg sier.

Synd ned typen som skulle legge seg borti hvordan du kler og sminker deg. Frekt og ufordragelig. For dere damer sier jo aldri noe om hvordan vi menn skal stelle oss og kle oss. Dere ville jo ikke funnet på noe så fælt som f.eks. å kjøpe klær til typen som dere liker, uten å spørre han først.

Ooooops, nå tråkka jeg vel på noen tær igjen.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 13 mai 2016 12:40

Jeg sminker meg, kler meg, trener etc. for min egen del, og ikke for verken mannfolk eller venninner.

Om du vil mene at jeg (her brukt som eksempel mer enn som meg personlig) overdriver, underdriver eller whatever får være opp til deg. Du er fri til å mene det du vil. Eneste jeg reagerer på er om en mann vil at jeg skal sminke meg mindre, kle meg mer sexy og ta av ti kg for å bli interessant for ham.
Da er ikke han interessant for meg!

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 13 mai 2016 13:12 Privat melding

Jeg har både blitt bedt om å være uten sminke og å ikke krølle håret før en første date. Den ene likte ikke sminke, den andre syntes jeg var så søt med glatt hår på bildene i albumet mitt. Ingen av delene affiserte meg, mén hvis de hadde stilt det som krav for å møte meg hadde jeg nok enten gitt blaffen og kommet som jeg ville, eller simpelthen latt være å stille.

Men jeg har opplevd en mann som da jeg traff ham eide tre plagg (samt tilbehør):Jernbaneuniform, joggebukse og badebukse, og da vi skulle på fest til mine venner nektet jeg blankt å stille ved siden av ham i noen av de tre plaggene, så da ble han slept med til en butikk for å få seg noen vanlige klær. Så jeg tåler å få kommentarer, og gir dem igjen hvis det trengs, uten at jeg ellers noen gang har kommentert hva folk har på seg eller kommet med ønsker i forkant. Så lenge klærne er rene bryr jeg meg ikke så mye om hva de går i. Hvordan jeg ville reagert hvis en mann hadde sminket seg før han møtte meg vet jeg rett og slett ikke. :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 13 mai 2016 13:34

Adameus
Damer er ofte en smule mer krenkbare enn menn. De skjeller hverandre ikke ut for å heie på feil fotballag og kommenterer ikke høylytt og leende venninnas bilringer. Dem om det.

Er du lur så sier du bare hva du liker, og kun om du blir spurt. Det er det mange av dem som tåler. Helt sant. Og innen den tid så velger du bare blant dem som har den stilen du liker. Så unngår du hele problemstillingen.

Så greia er at ikke at de er onde når de kun gir råd, men ikke vil ta i mot. De er bare damer liksom. Og vi liker damer, vøtt. (vet du).

(mann 49 år fra Oslo) fr. 13 mai 2016 14:01 Privat melding

@brucew hva jeg velger å si til en dame direkte er ikke nødvendigvis det samme som hva jeg velger å ytre i et diskusjonsforum i en tråd som omhandler profilbilde og sminke.

@solecita det er da helt innafor håper jeg å si at slik du så ut på det bildet, så var du veldig vakker, og jeg blir glad om du velger å stelle deg i den stilen til vi møtes. Det mener jeg er langt annet enn å begynne å legge krav om ingen/lite sminke. Det mener selv jeg at var et overtramp.

Reagerer og på smakløshet og mangel på antenner hos menn. Var på en tur til Asia, da jeg i en butikk kom over en mann som stod der i Oslo Sporveiers uniform. Jeg må ærlig innrømme at jeg prøvde å ikke bli oppdaget, da jeg ikke ville snakke med han. Jeg var regelrett flau på vegne av norske menn. Min X, min kone på det tidspunktet valgte derimot å snakke med han. Så måtte jo utveksle noen ord av ren høflighet. Han hadde kommet rett fra jobb, og satt seg på flyet, og nå skulle han heldigvis kjøpe seg noen klær. Men det er da ikke vanskelig å ta med seg en skjorte og en bukse i handcarry, og så få skiftet i garderoben eller i det minste på flytoalettet.

Kanskje er jeg sær, men den type særhet forbeholder jeg meg retten til å inneha. Og jeg tåler selvsagt at noen verbalt sier at jeg er det. 😃

Skjult ID med pseudonym Lisa fr. 13 mai 2016 15:25

Jeg tror jeg hadde oppfattet denne mannen med uniformen helt annerledes enn deg, Adameus. Du synes han var smakløs og manglet antenner - jeg hadde oppfattet ham som trygg på seg selv, som ikke brydde seg om hva andre mente om hvordan han var kledd.

Jeg hadde garantert ikke blitt flau på vegne av nordmenn heller i den situasjonen du beskriver. Hva en person sier, gjør eller hvordan han kler seg, er for meg ikke representativt for en befolkning eller nasjon, selv om man kanskje kan finne likhetstrekk. Det vil alltid være store individuelle forskjeller. Så selv om han hadde gjort noe som var mye verre enn å gå i "upassende" klær, håper jeg folk er i stand til å skille nasjon og individ.
Hvis utlendinger tror at nordmenn flest er som meg, så hadde Norge vært ille ute. ;-)

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 13 mai 2016 15:46 Privat melding

Foreslår at på neste forumsfest så stiller alle gutta med sminke, og alle jentene ubarbert. :-)

Ha en fortreffelig helg folkens - håper dere skal gjøre noe hyggelig!

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 13 mai 2016 15:54

Hehe...Solecita 😂
Jeg har alltid drømt om at alle damer stiller ubarbert om sommeren. Så kan den mann som ønsker velge om han vil ha "naturlig" eller ei. Vår forumvenn foretrekker nok naturlig behåring 😉

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 13 mai 2016 16:00 Privat melding

Jeg er av den prinsipielle oppfatning at hår på kroppen er naturlig og ønskelig for begge kjønn. Jeg ser helst at gutta barberer skjegg og bart, men resten av håret synes jeg det er best vi begge beholder. Mest naturlig :-) Jeg dropper heller sminken enn å barbere bena. Skal jeg barbere bena får han også gjøre det, Til gjengjeld lover jeg å ta alt av skjegg og barter :-)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 16:25

Litt hykling fra noen menn...Hvor mange kan med hånden på hjertet si at dem ikke synes den lekre filmskuespiller- og modelldame ikke er noe å snu seg etter da hun er uekte? Hvor mange hadde sagt neitakk til en slik dame?

Hva med menn? Profiler viser eldre menn, men bildene ser hos mange ser 10 år yngre ut og noen ennå yngre. Noen har så markerte øyne som ikke står i stil til hårfargen at det mistenkes øyeminke. Andre igjen er så solariumbrune og har blekete tenner der de har blåst musklene opp og magen inn i bildeøyeblikket.:-))

Er dog enig at mye sminke er ikke pent. Men noen unge kvinner har lært at det er det som får mange menn til å snu seg etter dem da de gjenspeiler det bildet disse mennene har i hodet om lekre kvinner.

Eldre kvinner og mye sminke er stygt. Det får kvinner til å se eldre og billigere ut.

Så var det dette med å sminke se naturlig, og noen bruker ganske mye sminke for å få det til. Og menn tror på det at de har lite sminke.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 16:28

Naturlige kvinner vil menn ha. Hva med naturlig hårvekst under armene, på leggene og rundt munnen hos mange kvinner?

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 13 mai 2016 17:15

Solecita, jeg har aldri barbert verken legger eller armhuler 😱

(mann 49 år fra Oslo) fr. 13 mai 2016 18:03 Privat melding

Er nok av gammel lærdom, der uniformsregler er til for å holdes. Uniform på jobb/tjeneste, sivile klær ellers.

Forresten, oppfattet ikke hvor jeg skrev at man ikke kan sminke seg i det hele tatt? Det jeg snakket om var overdreven sminking type spakling, og overdrevent bruk av sterke farger.

Men det er vel mer moro å tillegge meddebattanter ord og meninger de aldri har kommet med.

Til info, hår under armene er helt greit, Brazilian er råsexy. Mørke og/eller lange ansiktshår er ikke så fint. Liker moderat tatooering og piercing.

Men igjen, det er bare min mening.

Skål, god helg, pinse og 17. Mai.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 13 mai 2016 18:46

Villrosa, her prøver folk å få tråden til å synke ned på et folkelig nivå, med krenkede følelser, usaklige påstander og fem høns på fjæra. Så vennligst slutt med slike bedrevitende, forsonlige og jesusaktige snill-logiske oppfordringer.

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mai 2016 20:50

Skjønnhet har en objektiv skala, og den (skalaen) er utelukkende definert trinnvis av visuelle kriterier! Med det mener jeg hvordan menn vurderer kvinner, som TS sikter til. Sminke, spiseforstyrrelser, mote - i vid forstand, handler alt om det ytre, og er kvinne-fenomener! Menn sminker seg ikke! Menn har ikke spiseforstyrrelser! Menn driter i mote! Kvinner vurderes - menn vurderer! ....og kvinner (+ BruceW) kjekler seg imellom vedrørende disse greiene! Menn dont give a shit!

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 20:51

@BruceW: kl.13:34: Her skinner det mellom linjene nedlatenhet mot kvinner. Det siste avsnittet stadfester det.

Menn er like krenkbare som kvinner. Forskjellen er at de krenkes på andre områder enn kvinner og at kvinner tar tak i det da kvinner er mer verbale.
Menn blir krenket og sint kun av at kvinner på spøk sier noe om understellet deres, far/mor/barn forhold el. spøker om porno og menn. Da er diskusjonen i gang og de trådene har potensiale til å få flere hundre innlegg om man orker å følge det opp.:-))

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 13 mai 2016 20:59

Ja nå ble jeg skikkelig sinna altså! Fyyy. hulk snufs. Må blogge et eller annet om følelsene mine. "Slik ukrenket jeg meg selv" - skalla fyr gråter ut.

mvh

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 21:33

@Villrosa: Husker at du forsvarte en viss mann her inne som hadde et grovt ordspråk og lo godt av andre som reagerte på hans væremåte. Men du lo ikke godt da han angrep deg, da ble det ballade og han ble utestengt....:-))) Det er dette med å være konsekvent i forhold til omverden.:-)

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 13 mai 2016 21:41

Se der ja, endelig noen lager litt rødmusset action . Sånn skal det være i pinsen da Jesus hang i korsettet eller dro til himmelen eller hvordan det nå skulle være.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 21:45

Han kom med andre ting mot andre, grove ting som du syntes var morsomt. Og det er de som ble utsatt for det som vet best hva som skal reageres på, og ikke andre.:-) Det er alltid noen å more seg på andres bekostning, og det synes jeg ikke noe om.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 21:50

Snøen falt i fjor, men den røde tråden er der...:-)))

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 13 mai 2016 21:54

Krangler dere eller ikke? Jeg skjønner ikke drittslenging med smileys etter. Dårlig med saftige skjellsord her også. Dere kan bedre. Nå har jeg nysaltet popcorn og kaldt øl på plass og betaler tross alt for å være her!

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 22:01

@Villrosa: Jeg er ikke her 24/7, og den røde tråden henger fast på enkelte.:-))) Skjønner hva du forsøker deg på, men det går ikke på meg.:-)

Jeg er opptatt av rettferdighet og lik behandling, og om noen tråkker over så skal man ikke le godt kun fordi en selv ikke er i skuddsonen for så å reagere voldsomt når man selv er det. Sier venner noe upassende så skal man irettesette dem også hvis det trengs og ikke være støtteparti kun fordi de er venner.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 22:04

@BruceW: Jeg liker diskusjoner og krangler aldri, kun hvis noen tråkker på mine nærmeste da blir jeg sint. :-)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 22:14

@Villrosa: Har du noengang tenkt på at det er nedlatende å forsvare godt voksne folk før de selv får reagere? Det virker da som du ikke tiltror dem de egenskapene som du mener at du har.:-)

Det er også lite pent da mottakeren kan lese og tolke det man skriver annerledes enn deg. Kanskje de tolker det som ironi, spøk el. bevisst provokasjon for å få liv i trådene og kanskje de tolker ting rett. Når du da rykker ut og forsvarer dem ut i fra dine analyser før de selv får tid til å reagere så er du med på nedgradere dem.:-)

Det er viktig for deg å få det med deg.:)

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 13 mai 2016 22:17

Detter er SUKKER.NO!! Rettferdighet og likebehandling er fremmedord her inne! Har vi ikke vært her inne så lenge at vi vet dette???

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mai 2016 22:17

Apache - er du indianer?

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 13 mai 2016 22:21

Jeg har ikke skrevet en seriøs setning i denne tråden før nå. Pust nå dypt inn, tell til ti og gjør noe hyggelig. Doctor's order. Ha en fredfull aften.

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mai 2016 22:23

...eller er du hvit europeer?

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 22:25

@Villrosa: Ingen nekter deg å diskutere saker, men altfor ofte tar du personer og det er lite sjarmerende å være jury, dommer og bøddel.:-))

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 22:28

@BruceW: Dumt at du ikke bet på sånn at tråden hadde tatt av.:-)) Tråder uten liv er kjedelige. Enig meg her og klem tråder er gjeeesp.:-))

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mai 2016 22:58

Apache, du har et beundringsverdig engasjement for de som ikke håndterer sin egen tråd, eller sine egne innlegg (billedlig, som i at jeg er overbevist om at brucew er fullt ut kapabel til å "kverulere" i sin egen tråd...om han gadd!). Hvor flink er du? Er det mere viktig for deg å ta den svakes parti, selv om det er ren sympati(og da misforstått sympati) heller enn å "state" en selvstendig mening? Jeg kan kjenne meg igjen i det! Jeg heier på underdogen...men jeg vil aldri gjøre det på bekostning av min egen selvrespekt! Hva med deg?

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 13 mai 2016 23:10

@pseudonym: Nå leser du meg som fanden leser boka.... Mer er det ikke å si om den saken annet enn at jeg er en av de få er inne som står alene selv om det stormer rundt meg, og som jeg trives utmerket i her inne.:-)

Men å diskutere med en som er anonymere enn de anonyme er en uting. Så få deg et nick så folk kan se at selvrespekten og deg her er samme person som i andre tråder, ellers er det kun tomt selvskryt.:)

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mai 2016 23:23

Tja...jeg har alltid vært "-", og hvordan det kan være så mye annerledes enn "Apache" vet ikke jeg...jeg kunne kanskje byttet ut - med en A? ...uansett, lite interessant (bortsett fra at jeg ikke skjønner hva du mener, siden du er like anonym som meg)

Hva mener du med at jeg leser deg, som fanden leser bibelen (tipper det var hva du mente)? Ikke leser jeg bibelen, og bortsett fra det er jeg ekstremt bevisst på å tolke tekst jeg leser objektivt! Skal man lese bibelen samtidig som man skal tolke hva man leser objektivt....ja, da gir bibelen lite mening? Det skal jeg være ærlig på! Er du farget av et religiøst utgangspunkt? Er du troende?

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mai 2016 23:49

Upss, apache, trodde du det gikk å ikke være noe? Jeg er da en strek (som i, -). Jeg er ikke @pseudonum, jeg er @-! Du kan ikke være @psedonym her inne! Altså, nicket mitt er - !

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 14 mai 2016 01:58 Privat melding

La linea og apache: Idioter!

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 14 mai 2016 12:32

Mundari. Du kan bedre.

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 14 mai 2016 13:19 Privat melding

Har ikke noe med god eller dårlig å gjøre, kun konstatering av fakta. Og vi tror ikke det hjelper å forfalske fakta?

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 14 mai 2016 15:46

Jeg kan bedre:-)))

Mundari: Hetseren....

Villrosa: slangen i paradiset.

Rene ord for penger.:-))

Og nei jeg er ikke sint. Smilefjesene mine er ikke tegn på sinne, kun et kaldt trekk på skuldrene. :-)

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 14 mai 2016 16:13 Privat melding

Apapche: Du kan også bedre...

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 14 mai 2016 21:44 Privat melding

TS: Er det så vanskelig. Man gjør som meg, tar det aller vakreste bildet som finnes av en selv, photoshopper det til man ser ut som en supermodell og legger ut som profilbilde. Trekker mange nysgjerrige. Eneste problemet er at man må levere ved møte i virkeligheten også. Men nå er jo jeg så ufattelig vakker at det ikke er noe problem. Snarere er det et problem at jeg må ha legevakten på hurtignummer for de svimer av alle som en når de ser meg. Det er jo en grunn til at jeg må ha maske ute blandt folk, kvinner ville jo ligge strødd med hjertestans om de så vakre meg.