Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fidoline lø. 14 mai 2016 23:45

Jeg lurer ofte på hvorfor noen folk ikke legger ut bilde? Etter min mening er det ikke så mye annet å gå på i starten når man skal nettdate. Er folk enig eller? Jeg blir stadig kontaktet av folk uten bilde og merker jeg blir skeptisk med en gang. Men fikk en morsom melding av en uten bilde og tenkte; ja ja kan jo ikke skade å svare, men plutselig så brukte han unnskyldningen om at det var såååå mange damer som tok kontak og at det var slitsomt også begynte han å spørre om hvor jeg bodde etc uten å gi noe tilbake. Creepy altså. Blokkerte selvfølgelig, men merker jeg blir litt for forbanna over at folk. Skjønner kanskje folk som er skeptisk av natur eller misfornøyd med eget utseende, men da er kanskje ikke dette stedet å være eller?? Igår fikk jeg følgende melding av en uten bilde: "vil du være min ventepenis?".. ..seriøst! Hva er greia? Skulle ønske det var en måte å ekskludere de fra denne siden annet enn å rapportere!!

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 14 mai 2016 23:54 Privat melding

Jeg stoler ikke på profiler uten bilde, de kan for alt jeg vet være naboen som er godt gift. Stoler ikke på dem med bilde heller, uten å ha gjort litt undersøkelser, googlet bilde etc.

Det må uansett være noe som fanger min interesse, da er det mulig jeg slenger på noen spørsmål i svarene, hvis ikke blir det korte svar.

Lykke til :)

(mann 53 år fra Sør-Trøndelag) lø. 14 mai 2016 23:55 Privat melding

....så enig, så enig !
Man er tross alt på nettdate....som deg er jeg skeptisk....hva skal man liksom skjule ?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 00:08 Privat melding

Er noen damer som forsvarer å ikke legge ut bilde for det skal ikke handle om utseende.Dog er jeg av samme mening som deg at profiler uten bilde er fåfengt på et sted som dette.

"men jeg kan sende i sms". Som om jeg ville stolt på en profil uten bilde. Selv de med bilde kan jo ha falske bilder, .en det er tross alt sikrere enn totalt bildefrie.

Skjult ID med pseudonym Patsy sø. 15 mai 2016 00:22

Har ikke bilde(r) i profilen, og foretrekker å skrive med (bli kontakt av og kontakte) menn som ikke har lagt ut bilde(r).

Synes, i motsetning til ts (m.fl.!), at "det er mye annet 'å gå på' i starten når man skal nettdate" ... f.eks. felles verdier, interesser og preferanser - og profilteksten :-)

Bilder er selvfølgelig neste steg, hvis profilen for øvrig "stemmer" og kontakten etter noen meldinger er fin.

Men jeg liker altså å føle at jeg er blitt litt kjent med mennesket før jeg både sender og mottar bilder.

Det er så mye ved en person som ikke vises på et bilde, og et bilde sett for tidlig kan virke distraherende mtp. det jeg leter etter (og det jeg vil at det skal letes etter "hos meg").

Når man er blitt litt kjent, derimot, har man på en måte noe å "hekte bildet på", og det gir mening både å sende og motta ... :-)

(mann 53 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 mai 2016 00:47 Privat melding

En kommentar til Patsy....enig i mye av det du skriver, men bilder kan også si mye om en person som er vanskelig å beskrive....ergo, ikke distraherende, men mer "triggende".
Egentlig skulle jeg tro at man bør beskrive seg så godt som mulig på et fora som dette, og da må jo nødvendigvis bilder være til en stor hjelp...!
Ikke at jeg har den beste beskrivelsen, men for å dra denne tråden enda lengre.....de profilene som ikke har noe beskrivelse....ja, der blir jeg skeptisk :-)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 01:05 Privat melding

@patsy tenker det er mer sårende å bli avvist av en du har fått god kontakt med, enn å ikke bli kontaktet fordi man ikke faller innenfor den gruppen som får masse forespørsler bare pga bilder.

Vet selvsagt ingenting om deg siden du skriver under pseudonym, så for all del kan det godt hende du er en av de som ville fått masse henvendelser på bilde alene, og at det er det du prøver unngå.

Og jeg skjønner at enkelte er redd for å støte på sin sjalu, voldelige eksmann/ekstype, eller på grunn av religion og indre justis fra familie, slekt, bygdesamfunn, trossamfunn eller etniske tilhørighet, er nødt å komme under radaren.

Så lurer jeg og på hvorfor en som velger å ha bildefri profil føler behov for å skrive under pseudonym...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 15 mai 2016 01:45 Privat melding

Et bilde kan fortelle mer enn tusen ord. Noen bærer livet på utsiden, andre prøver så godt de kan å skjule det, og noen har bare overlevd, men ikke levd. Hey, sånn er livet. Foretrekker bilder jeg da. :)

Skjult ID med pseudonym med bilde sø. 15 mai 2016 02:34

En årsak kan være jobb. Om du er lærer eller kanskje leder med mange under deg så kan det for noen være litt sensitivt å ha bilde synlig.

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 15 mai 2016 04:39

Uten bilde = uinteressant🐸

Overflatisk? joda, jeg er vel kanskje det. Men; det handler ikke om penhet, penhet er uinteressant. Jeg er ute etter et glimt, et blikk, "noe" udefinerbart som jeg tror jeg kan komme til å like. Potensiale for et smil, en sjarm. Jeg vil SE det før jeg spanderer så mye som to tanker og setninger. Det handler om tid. Jeg orker rett og slett ikke å prioritere tid på bildeløse wildcards.

Jeg gjorde det en (1) gang. I motsetning til Patsy's avsjekk med bilde før møte gikk jeg modig på date i min fineste sommerkjole uten å ane annet enn skyhøye forventninger.

Når du tror du kommer til å møte litt av en "høy og mørk" type, en mann som helt sikkert både har stor humor, intelligente kommentarer og gooood utstråling (faen heller, han skrev meg jo til de møreste høyder:-)... Men så kommer en blek versjon av hans dvaske, duknakkete, sjarmløse, illeluktende fetter i stedet. Med samlede knær og beina snurret som en kringle (var han tissetrengt?), rød bukse (ouch!), undulatstemme, feil aftershave og utstråling som en glassmanet. Og han spør; "skal vi finne på noe kulturelt kanskje, snuppa"?

Nei fyttikatta. Bilde eller dø😂

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 15 mai 2016 07:57

@Tinka - tøffere enn toget og for en nedtur... En kan jo le godt av slik supermisslykka dater i ettertid, men det er ikke festlig akkurat der og da.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 08:19 Privat melding

Savner en funksjon her inne som gjør at man kan velge om de uten bilde kan se deg eller ikke. Om de uten bilde bare fikk se andre profiler uten bilde hadde dette vært helt greit. Veldig lei av de her inne som tar kontakt uten selv å ha bilde. Min erfaring er at disse profilene mer en gjerne ønsker å sende en Snap som viser både det ene og det andre.....

Skjult ID med pseudonym Patsy sø. 15 mai 2016 09:28

@Adameus

Det har aldri skjedd at jeg har avvist noen pga. bildene når de kommer, etter først å ha fått god kontakt med en mann "uten bilder". Da blir det mer slik at man blir glad for å kunne se hvem man skriver med; for å kunne knytte et ansikt til den personen man allerede er begynt å bli kjent med.

For jeg nekter å tiltro meg selv evnen til å kunne si noe om hvorvidt en person jeg fra før har et godt inntrykk av og har mye til felles med, er verdt / ikke verdt for meg å bli bedre kjent med – på bakgrunn av et bilde eller flere. Det blir den fortsatte skrivingen og så eventuelt irl-møtet og "kjemien" som oppstår eller ei, som avgjør om man går videre.

-

Til undringen din over det å skrive under psevdonym her når man ikke har bilder i profilen ... For meg er grunnen til (eller "behovet for", som de skriver) å bruke psevdonym, den samme som en del folk med bilder i profilen, oppgir:

Jeg vil ikke at profilen min skal knyttes til skriveriene mine her.

Profilen min er personlig – og jeg anser den ikke som mindre personlig enn den ville ha vært dersom jeg hadde lagt ut bilder.

I profilteksten sier jeg en del om hvem jeg er, om egenskapene jeg mener er typiske for meg, samt om hva jeg ønsker og drømmer om – og hvilke egenskaper jeg søker hos en mann.

Det skriver jeg lite om her på forum. Her deltar jeg litt i diskusjoner innimellom, med andre som også er single – og det er jo det eneste vi i utgangspunktet har til felles – for forhåpentligvis å kunne bidra med synspunkter som kan være interessante for noen.

Jeg har ikke behov for (!) at alle skribenter og lesere av forum-innlegg skal ha personlige opplysninger om meg, slik disse fremkommer i profi(tekst)en min :-)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 15 mai 2016 10:19

Jeg har bilder selv, og har snakket med mange kjekke folk som ikke har hatt bilde. En jobbet i politiet, da er det jo forståelig at han ikke vil ha bilde.
Jeg har selv også en jobb hvor jeg er lett gjenkjennelig i det offentlige, var en tid hvor jeg ikke hadde bilde pga det, men etterhvert så ga jeg blaffen, og har nå flere bilder.
For meg er ikke uinteressante om de ikke har bilder. Det som gjør bildeløse profiler uinteressante er om de i tillegg ikke har fylt ut noe. Da er de for meg kun "mysere" som ikke legger noe sjel i det.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 10:53 Privat melding

Det er vel kangt bedre å ikke ha bilde enn å se ut som et takras og få gjentatte svar av typen: " jeg blir skremt bort av profilbildet ditt" (sitat av kvinnelig bruker).

(mann 48 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 11:16 Privat melding

@mundari jeg lever nok men en idealistisk tro på menneskets godhet, og at man har folkeskikk nok til å ikke svare eller melde slikt, men innrømmer glatt at det nok er ønsketenkning fra min side.

Liker man ikke det man ser,så går man videre. Får man melding fra noen man ikke vil ha kontakt med,så kan man svare med at man ikke er interessert, eller i værste fall ikke svarer, fremfor å svare stygt og uhøflig.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 11:27 Privat melding

Amadeus: Ingen fare, jeg vet hvilket vilde jeg har lagt ut, og parerer alltid slikt med det eneste rette: Kan hende jeg vil gi en positive overaskelse om du skulle se meg i virkeligheten. For en har inntrykk av at det er nok a folk som legger ut bilder som er langt mer tiltalende enn deres "nåværende" hverdagsutseende.
TS: Jeg har skrevet med flere bildeløse profiler. De aller fleste av dem er høyst normalt utseende, normalt oppgående mennesker du ikke skal avivse mer enn anvdre ved første øyekast.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 15 mai 2016 12:54 Privat melding

@tinka: uffda, og er enig. :)

@mira2000: Har etterspurt den samme funksjonen for en stund tilbake.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 13:58 Privat melding

@mundari det er for såvidt en taktikk. Men foretrekker at man har ærlige bilder, der man faktisk ligner på seg selv og kan fortsatt se slik ut.

Og slik tror jeg begge parter foretrekker,selv om man kanskje bruker bilder som det er ca 0 sjanser for at man noen gang vil få se.

Skjult ID med pseudonym fidoline sø. 15 mai 2016 16:31

@mira2000: ja. Det med at de uten bilde kun blir kontaktet av andre uten bilde. Synes det blir litt urettferdig at han skal sitte å se på mine bilder og kommentere mitt utseende uten at jeg får det tilbake. For all del altså, hyggelig med positive kommentarer...I tillegg svarte han at jeg godt kunne se bilder, men for å få de da må jeg jo gi ut enda mer personlig info til han som epostadressen el. uten å egentlig vite om han snakker sant eller ikke. Det er mye rart der ute og jeg synes faktisk at akkurat på nettdating synes jeg det er rart å ikke ha bilde å knytte ting opp.

Og ja jeg skriver under pseudonym her pga at jeg i likhet med noen andre her ikke vil knytte dette opp mot profilen min.. Takk for svar. Interresant å diskutere synes jeg...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 16:42

Har egentlig ikke noe imot profiler uten bilde.
Eneste litt triste er jo at de selv legger det opp til å litt brutalt bli dumpet på grunn av utseendet noe ut i kommunikasjonen.

Det kan godt hende at jeg hadde kontakte flere av disse som jeg ut i fra bilder mener er for fine for meg eller at ikke er noe for meg på grunn av hvordan innholdet i bildet presenterer dem hvis de ikke hadde hatt bilde om jeg gjennom profilteksten hadde følt at vi kunne hatt noe til felles.

Jeg har tittet på mang en profil fra samme fylke som meg selv som ikke har hatt bilde, men aldri tatt kontakt av forskjellige grunner.