Alle innlegg Sukkerforum

Forskjellige forhold - særbo eller ikke

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 15 mai 2016 07:53

Jeg syns det er flott å leve i 2016 der det er akseptert at en kan ha forskjellige boforhold når en er kjærester. Flere av mine venninner ,og meg selv også, syns særbo er en fin ordning så lenge en har barn boende hjemme. Av erfaring føler jeg sterkt på at det er flere menn som helst vil flytte sammen asap med dine, mine osv. Hva tenker dere om å være fullverdige kjærester, men ha særbo?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 12:48

Jeg har ikke barn, men syns særbo er bare bra. Så kan hun bo hvor hun bor og jeg kan bo hvor jeg bor. :P
Samtidig så foretrekker jeg å sove alene.

Så jeg hadde helst sett at flere ønsket det, men de fleste jentene virker ikke interessert i det. :P

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 13:44

Jeg har et ti år langt særbo-forhold bak meg. Fungerte bra med mine og dine barn. Men noe blir borte i et slikt forhold. Det blir mitt og ditt og lite " vårt" . Det er to hus og hager som skal vedlikeholdes. Jeg savnet veldig felles drømmer og planer. Nå når barna er voksne, ønsker jeg en samboer. Jeg ønsker å satse ordentlig og ikke halvveis. Vel, det er i allefall drømmen min.....:)

(mann 49 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 13:52 Privat melding

@piapia da ser vi det vel ganske likt. Er helt flott til å begynne med, men noe vil mangle. Så man får venne seg til å være to, mere enn "meg her og du der".

Dog, to oppholdsrom foruten kjøkken, så man kan trekke seg litt tilbake av og til, men fremdeles vite at man kan gå bort til den andre, om så bare for en klem eller et kyss.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 14:03

Eller en furte-bod ?

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 14:10

Powpow: Et spørsmål til deg: Du ønsker særbo og å sove alene? Hvordan ser du for deg ditt ideelle forhold? Ble bare litt nysgjerrig:)

(mann 49 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 14:16 Privat melding

@nigma jeg så det ikke, men ja. Et rom man kan gjøre litt i egen stil, uten for mye innblanding. Så kan damene få dolke opp resten av huset etter sin smak, bortsett fra litt edruelighet på soverommet.

@piapia nå var du negativ. Dere vil jo ha huset etter egen smak. Er det ikke greit da at dere får lov i alle andre rom? Og så kan dere se på ungkaren og hotell Cæsar og andre programmer jeg/vi ikke kan utstå, og så kan vi se på fotball og roadracing og andre programmer dere ikke tåler?

Så kan vi heller ha fellessamværet der dere trives best? Burde jo være vinn-vinn for alle parter, så lenge man ikke oppholder seg konstant i vær sin boble.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 14:23

Adameus: Furte-bod er for meg bare et humoristisk begrep:) Fint med et rom, garage eller bod hvor man kan trekke seg litt unna . Det være seg han eller henne.....om man furter eller bare ønsker å være alene for en liten stund:)

(mann 49 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 14:28 Privat melding

@piapia greit, da missforstod jeg, for begrepet furtebod var så negativt ladet. Liker begrepet man-cave langt bedre. 😉

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 14:33

@Piapia

Tilbringe tid sammen f.eks etter jobb og i helgen.
Det med å sove alene er like mye for hennes del som for min, for jeg har blitt fortalt at jeg snorker. Og DET liker jo ikke damer. :P

Har faktisk ikke tenkt så mye på hva det ideelle vil være. Har nok med å komme meg til det punktet hvor en faktisk dater. :P

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 14:39

Powpow: Syntes bare det hørtes så trist ut. Å ønske å sove alene. For meg , er det jeg savner mest det å sovne og våkne med den jeg er glad i. Om han snorker eller ikke:)

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 14:43

Nigma: Gutteklubben frisk sprut? Hahaha Trenger dere hjelp på møtene deres? Jeg kan koke kaffe, vaske kopper, måke snø. Anything bare for å være i nærheten..... Please...

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 14:50

Trenger du å vite størrelsen på begge brystene, eller holder det med ett?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 15:09

@Piapia

Det sier du kanskje nå. Men jeg tror nok du ville blitt lei av å få søvnen din forstyrret, osv. på grunn av det.

Altså, når jeg skal sove, så skal jeg sove. Da kan jo fort andre ting bare bli forstyrrende elementer som ødelegger søvnen? :P

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd sø. 15 mai 2016 15:14

Piapia
Tipper bh-størrelsen bør være over c-cup og uten heng. Jeg ser for meg lang rekke når de skal lette på trykket. Målet må være at det blir synkronisering. Mest effektivt på den måten. 😂

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 15:41

Synkronisert letning av trykk? Å herregud, jeg som egentlig bare skulle servere kaffe..... Haha

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 15:43

Powpow: Å bli forstyrret i søvnen, er noe av det beste jeg vet.....

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 15:46

Nigma: Sender deg et bilde av et bryst ,så kan du gjette størrelsen på det andre....:) Deal?

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 15 mai 2016 15:52 Privat melding

Powpow: Så ufattelig mye god kroppskontakt du går glipp av med den instillingen. Og mang ekvinner du vil gå glipp av videre.
Piapia: Det spørs vel hva du forstyrres for: 03.27, mannen din vekker deg for en solid pengekrangel om kostnadene ved sminkeforbruket ditt. Drømmenatt:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 15:54

@Piapia

Så bra da. :)
Jeg ønsker ihvertfall ikke å være en byrde i forhold til hennes søvn i en hektisk hverdag.
Men jeg har vært singel lenge og jeg har aldri tidligere bodd sammen med noen, så listen for å faktisk gjøre det er nok MYE høyere en for mange andre.

Som du skjønner, det er grunner til at jeg fortsatt er singel. For jeg tror rett og slett at det er umulig å finne ei jeg liker som i tillegg tolerer og kan leve med mine særheter. :P

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 15:56

Mundari: Det har du helt rett i. Har aldri opplevd akkurat det, så den tanken slo meg aldri... Har blitt vekt av andre mere hyggelige årsaker da....:) Var vel der tankene( drømmene) mine var i skrivende stund......

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 15:58

@Mundari

En merker jo ikke den kontakten når en sover uansett, gjør en vel? :P

Jeg har sikkert gått glipp av mange damer allerede og jeg vil garantert gå glipp av mange, mange flere.
Men dere maner jo hele tiden om at en skal være seg selv, men når jeg er meg selv så sier dere at det ikke er bra nok og at jeg vil gå glipp av alle damene? Forvirret jeg.. :P

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 15 mai 2016 16:03 Privat melding

Powpow: overhodet ikke meningenå si du ikke er bra nok. Jeg er sær så det holder selv, bare spør de du skjønner kjenner meg her inne. Mne det er noen særheter en legger litt til side om man inngår en relasjon på permanent basis til ett annet menneske. Og jo, men erker at man ligger i samme seng som en annen. I tilleg våkner en jo opp sammen, og det gir jo anledning til mye moro. Moro man går glipp av om man beholder avstand hver natt.
Piapia: Jeg skjønte da det. Og jeg ville nok, om jeg fikk lov og våknet midt på natten ved siden av "noen" gjøre litt av det også...

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 16:05

Powpow: Får nesten lyst til å riste deg og gi deg en klem samtidig! En byrde? Du har ikke akkurat høye tanker om deg selv. Vi har alle våre særheter og jeg er sikker på at dine ikke er værre enn andres. Vi drømmer alle om å elske og å bli elsket for den vi er. Du må ikke miste trua. Det finnes noen der ute for oss. De har kanskje bare gjemt seg....?

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 16:09

Nigma: Hahaha OG dagens avis?

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 15 mai 2016 16:24 Privat melding

Piapia: Finnes aviser lengre? Eller skal du ta bilde med en nettside ved brystet da?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 16:25

@Piapia

Tenkte egentlig litt mer på eventuelt snorkingen da. :P
Hvis særhetene kan stoppe en fra å ha et flott og normalt forhold, så er de vel kanskje verre enn andres?
Men det er klart, mye kan nok tilskrives det at jeg har vært singel veeeeldig lenge og tidligere ikke har hatt noen form for samboer.
Det er godt mulig at det kan forandre seg. Spørs hvor lang tid det vil ta og om det skjer raskt nok.

Jeg er fortsatt her inne, så kan vel ikke ha mistet troen helt, eller?
Vanskelig å si egentlig. Det er mulig jeg bare finner opp mange unnskyldninger for å kunne fortsette og slippe og kontakte noen.

@Mundari

Haha, neida. Det var bare en spøk om at folk sier at du skal være deg selv. Mens det å være meg selv innebærer å fortsette og være singel. :P

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 16:28

Jepp, det finnes slike gammeldagse aviser av papir, som man kan bla i og senere tenne bål av. Helt sant! Jeg så det på Narvesen. Så det så!

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 16:36

Powpow: min ex, snorket hver natt. Gikk greit det. Dyttet han litt i siden og han snudde seg. Stoppet å snorke en liten stund før han begynte igjen og jeg på nytt dyttet på han.... Slik gikk nettene:) Poenget er at man tolerer mye av den man elsker! Og ja, det kan virke som om du finner på unnskyldninger og saboterer for deg selv...:)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 15 mai 2016 16:37

Jeg går for særbo juridisk sett også.
Spørsmålet mitt er kun om hvor forpliktende er det for den som vil ha samliv, men må ta til takke med særbo.

Velger jeg samliv da velger jeg også særeie, men tror ikke jeg vil bo sammen med noen igjen. Har god kontakt med ekser også, er som en stor happy familie.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 16:48

@Piapia

Gikk jo tydeligvis ikke greit siden han er en eks. :P
Men dette var jo tydeligvis litt ut i forholdet da. Er ikke sikkert det er like flott første eller andre natta når forholdet forsatt er veldig skjørt. :P

Tror nok at jeg syns det er enklere å være singel fordi det ikke er noen forventninger. Det er ikke ei som forventer oppmerksomhet, som forventer at vi skal tilbringe tid samme, gjøre ting sammen.
Som forventer at jeg skal kose med henne og tilfredsstille henne.

Når jeg er singel så finnes ikke noe av dette. Da er det bare jobb og fritid til å gjøre det jeg vil som det er snakk om.
Så enkelt. Men det er sikkert bare jeg som er fanget i mine egne rutiner og som er redd for at det faktisk skal være ei der ute som virkelig kan like meg som jeg ikke ønsker å skuffe.

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 15 mai 2016 17:00 Privat melding

Powpow: "Haha, neida. Det var bare en spøk om at folk sier at du skal være deg selv. Mens det å være meg selv innebærer å fortsette og være singel. :P"
De sier de vil la deg være deg selv alle sammen, men når man vel er flytttet sammen begynner de å forandre deg tilsitt idealbilde med en gang nesten alle sammen. Om det idealbilde ikke er noe du vil bli har begge er problem...
Nå vet jo ikke jeg noe o deg (utover at du er singel), men statusen endrer seg lettere om man bor et sted med litt "utvalg", og om man ikke tar det så alvorlig om en treffer noen. Lærer seg å smile og slappe av. Det å ha vært lenge singel kan jo også ha den effekten at en ikke helt takler vel det å ha noen som opptrer anderledes i samme hus som en, og en ser feil og mangler ved den andres opptreden i alt for mye som egentlig bare er fasade eller fliser. Når du en dag står der, lær deg å se forbi at det andre mennesket holder kniven eller tannpastatuben anderledes enn deg. Bry deg bare om det viktige, at man husker å se hverandre også på rengtunge tirsdager når arbeidsdagen har gått helt i dass...

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 17:09

Powpow: At forholdet tok slutt, hadde ingenting med hans snorking å gjøre. Skjønner hva du mener om redsel for forventninger. Og jeg tror at jo lengre man er singel, jo vanskeligere blir det å bryte vaner og rutiner. Og det kan virke lettere å forbli alene. Men vi er jo her da.... drømmen om kjærligheten er en sterk drivkraft...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 17:20

@Piapia

Ja, får bare være her og holde døren på gløtt om noen skulle ta kontakt.
Er det ingen som tar kontakt, vel så er det vel ikke verdens undergang. :P

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 17:58

Powpow: Lykke til, til oss begge:)

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 15 mai 2016 18:23

Nei, lettlurt er du ikke! Kanke sende et 20 år gammelt puppebilde altså..... :)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 15 mai 2016 21:07

Hm - ser det rasjonelle i Sunnys trådstart, kombinert med Piapias erfaringer og gode argumenter for å vokse inn i noe felles vårt. Særbo så lenge man 'må' - så sambo for å bli et 'oss'.

PS - særbo får du jo prøvd påny når den ene flytter på gamlehjemmet🤔

Skjult ID med pseudonym - sø. 15 mai 2016 21:14

Det er et must! Det er ikke ditt hjem, ditt nabolag, dine naboer...det er kidsa dine sitt/sine! Hadde det vært bare deg og ditt - Who cares!

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 15 mai 2016 23:22

Nå har jeg endelig fått tid til å kikke gjennom innleggene. Det som overasker meg er at det få som fokuserer på barn/ungdom som ofte er en del av pakken når en treffer noen.

Jeg føler jeg er veldig heldig med mine ungdommer, men til tider er det et høyt nivå mtp hormoner. Føler det er naivt å tro at det å bo med mine og dine under et tak automatisk fører til et godt parforhold. For meg virker det mye mer forlokkende å ha voksentid - tror parforholdet vil nyte godt av dette.

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 16 mai 2016 10:44

Jeg har som sakt et 10 år særbo-forhold bak meg. Vi valgte å ikke flytte sammen pga barna. Han har to og jeg har to. Det viktigste for oss var at barna skulle få vokse opp i sine hjem og kjente omgivelser. Etter hvert ble barna gode venner og vi dro på ferier sammen som en utvidet storfamilie. Jeg tror at særbo er den riktige løsningen når barn er involvert. Hadde vi flyttet sammen og " tvunget" barna til å bo sammen, tror jeg vårt forhold ville tatt slutt lenge før det gjorde. Det ville uten tvil blitt gnisninger og konflikter. Tror våre barn er glad for at vi ikke satte dem i en slik situasjon. Nå når mine barn er blitt voksne, ønsker jeg å treffe en mann i tilsvarende situasjon, fordi jeg ikke ønsker 10 nye år med særbo. Særbo er bra, men allikevel noe halvveis og nå er jeg klar for å satse ordentlig.:)

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 16 mai 2016 10:53 Privat melding

Sunny og Piapia. Kan hende at en del av oss har såpass voksne barn at det er irrelevant, eller ikke har barn. For det er kalrt at omjeg hadden et kull "teeenies" eller teenies" ville jeg hatt en hel annen holldning en når de er helt eller delvis flyttet ut. For når barna bor i andre byer, da har de ikkelenger relevans for hvordan jeg velger leve mitt liv så lenge jeg tar fornuftig var på meg selv og har plass og hjerterom til å ta dem imot om de vil hjem for kortere eller lengre opphold..

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 16 mai 2016 10:59

Mundari: Helt enig med deg der :)

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 16 mai 2016 11:13 Privat melding

Piapia: Hvorfor har du ikke ringt, profilene våre matcher jo med 99 poeng, naboer er vi jo også...

Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 17 mai 2016 07:11

@pia & mun
Enig med begge to. Livet har så mange faser - viktig å kose seg der en er. Siden jeg har ungdommer som bor mye hjemme hos meg vil jeg helst treffe noen som er i liknende situasjon. Jeg ser absolutt ikke for meg å bo sammen med andre sine barn når mine egne er flyttet ut. Har derfor takket nei til å date noen pga de har barn under skolealder. Det frister rett og slett ikke å måtte ta så mye hensyn i så mange år til. Jo, jeg er veldig glad i barn - derfor vet jeg også hvor mye ansvar det er pga en ikke bare må, men vil gi de den omsorgen de trenger i oppveksten.

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 17 mai 2016 08:15 Privat melding

Sunny: Du gir da neste partner et kull også. Barna er jo limet i forholdet...

Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 17 mai 2016 09:32

@Mun: såååååå enig med deg😂