Alle innlegg Sukkerforum

Profilbilde på facebook

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 15 mai 2016 23:31

Det er mange som har profilbildet på facebook sammen med barna sine. Etter å ha vært på date med noen av disse har jeg kommet til følgende konklusjon - de lever et liv gjennom barna og er egentlig ikke klar for et forhold, eventuelt har de et dårlig utviklet sosialt nettverk. Noen som har tenkt samme tanke, eller føler seg truffet?

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 15 mai 2016 23:34

Eller så har de et lite gjennomtenkt forhold til sosiale media.

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 15 mai 2016 23:39

@Bruce: Absolutt. Men er du ening i påstanden min? Noen erfaringer der?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 mai 2016 23:45

Bilder av barna på Facebook er en ting, men hva med de som har bilder av barna her på Sukker? Hva er poenget med det?

Mange som viser seg å ikke være klare for forhold, både med og uten barn. :P

Og hva er verst? De med dårlig utviklet sosialt nettverk eller de som er venner med alt og alle og så og si lever av den sosiale annerkjennelsen fra folk de knapt nok snakker med? :P

Og nei, føler meg ikke truffet. Har ikke barn og er knapt nok innom Facebook. :P

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 15 mai 2016 23:47

Måtte sjekke blant vennene mine i fjasboka. De som viser frem ungene sine er faktisk godt gift. Ingen av de single har gjort det. Så jeg vet ikke.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 15 mai 2016 23:48 Privat melding

Powpow: Sa han og glemte at han lever sitt liv i sukkerforum mens han latterliggjør folk som lever sitt liv igjennom fjasbokji..

Alle: Jada jeg vet, selvskudd, midt mellom øynene...

(kvinne 47 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 00:35 Privat melding

@Sunny
Hmmm klarer ikke helt å se akkurat den... at de lever et liv gjennom barna og ikke er klar for et forhold pga de har et profil bilde på facebook med barna sine...

Hilsen hun som har profilbilde på facebook med hunden sin ;)

Skjult ID med pseudonym pseudonym1 ma. 16 mai 2016 01:46

Fantastiske analyser som gjøres her inne ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 16 mai 2016 02:34

@Mundari

Hvor latterliggjør jeg de? Det jeg egentlig spurte om er om det er noe bedre med et i overkant stort sosialt nettverk gjennom Facebook i dette tilfellet. Siden @TS mener det er så ille med folk som har et dårlig utviklet sosialt nettverk.

Og strengt talt så kan jeg vel ikke fake noe jeg ikke har? For jeg har jo ikke noe liv. :P
Og skal jeg være ærlig så er mitt sosiale nettverk ikke-eksisterende. Jeg har ingen venner, ikke at jeg har behovet for det heller.
Har heller ingen kontakt med jobbkollegaer etter det øyeblikket jeg stempler ut for dagen, til tross god tone oss i mellom.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 08:24 Privat melding

Powpow: Jeg har ikke mange venner jeg heller, noen få veldig gode som jeg ikke trenger terfffe ofte, og en masse bekjente jeg ser ved leilighet. Menn har normalt en mye mindre vennekrets enn kvinner, og det å ha tilnærmet ingen er helt normalt.

(mann 40 år fra Buskerud) ma. 16 mai 2016 10:35 Privat melding

Nå er ikke mitt profilbilde verken her eller på Facebook med meg og min datter.
Men i heiteste! Det er en merkelig påstand at de som har det lever livet gjennom barnet? Jeg kunne gjerne hatt bilde av meg og min datter (tror jeg skal bytte med bilde av oss etter dette, om hun syntes det er greit), det betyr jo ikke at jeg lever livet gjennom henne. Men med henne! Hun er jo en del av livet mitt, ja faktisk mer en de femti prosentene jeg har henne!

Venner har jeg nok av (de nærme, du vet de som stiller opp for hverandre) så sosial uintelligent er jeg neppe.
Jeg og mine nærme venner er faktisk litt uenig i akkurat det med sosiale medier og bilder av barna.
Jeg mener at bilder som er hverdagslige og viser oss i morsomme/gode øyeblikk ikke er skadelig for verken meg eller henne! (Hun er gammel nok til at jeg kan spørre) mens de er på det jeg kaller for en kul trend der de mener at bilder av barn er fy fy!

Jeg tror at de som har glede av å se bilder av barn har større glede av alt annet dritt som flyter på nettet, en et bilde av min datter som smiler sammen med meg.

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 16 mai 2016 10:56

Jeg legger noen ganger ut bilder av barna på Facebook men aldri uten å spørre dem først. Ser ikke noe galt i det. facebook er jo for venner,bekjente og familie. De kjenner til meg og gutta mine. Og ja, jeg er veldig stolt av gutta mine:) men jeg lever ikke gjennom de! Det jeg synes er ille, er de som legger ut bilder av en tredjepart her på sukker. Det være seg bilder av kolleger, venner eller barn.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 11:35 Privat melding

Nigma: du tar opp en viktig problemstilling. Svaret kan kokes ned til en regel: Delt bilde er spredd for hele verden for alltid. Hvis du er i den minste tvil om du vil ha det slik med ett gitt bilde, legg det aldri ut.
Om du skulle ha bildet digitalt, tenk deg nøye om før du lagrer det på en enhet som er koblet til nettet, for det i praksis en stor fare for at det blir delt uten din viten.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 16 mai 2016 11:55 Privat melding

Villrosa: Selv om vi selv synes bildene våre er helt uskyldig er det helt umulig å vite hva andre legger i dem og i hvilken kontekst de dukker opp. Derfor så få og så ufarlige som mulig. Jeg har ikke lagt ut ett av andre enn meg selv noen gang, og det skal jeg fortsette med...

(mann 40 år fra Buskerud) ma. 16 mai 2016 13:32 Privat melding

Selvsagt skal man tenke over hva slags bilder man legger ut, men min påstand står fortsatt!