Alle innlegg Sukkerforum

Jernteppe

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ensom ti. 17 mai 2016 17:25

Når jeg skal på date, eller treffer en hyggelig dame, får jeg jernteppe. Finner ikke ord, kommer ikke på noe å snakke om, blir «stotrete». Ganske frustrerende, og blir nok oppfattet som en med lite selvtillit. Virker som damene er flinkere til dette, har dere funnet fasiten her? Har noen menn funnet fasiten?

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) ti. 17 mai 2016 17:56 Privat melding

Øvelse, øvelse, øvelse! Øv deg på å snakke med kvinner i lav"risiko"-situasjoner. Pust dypt, snakk sent, ta deg tid til å tenke. Da virker du ettertenksom (og du ser ut som om du virkelig lytter) istedet for stotrende og usikker. Still spørmål, hør godt etter på svarene så du kan stille gode oppfølgerspørsmål.

Vær oppmerksom på kroppspråket ditt - slapp av i skuldre, rett deg opp og løft haken. Selv om du i utgangspunktet føler deg som en pytt med halvstiv gelé så vil et selvsikkert kroppspråk virke inn på psyken. Fake it 'til you make it!

Hvis du virkelig sliter er det mye bedre å anerkjenne at du føler deg usikker, folk reagerer generelt positivt og vil hjelpe deg. Noen damer vil synes det er bedårende :)

Sist, men ikke minst: Øv på noen standardfraser/-spørsmål og korte historier du kan ty til dersom du famler.

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 17 mai 2016 18:25

Husk at du ikke skal prestere noe når du er på date. Dere skal bare finne ut om det er noe mer mellom dere to 😊

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ti. 17 mai 2016 18:25

Sikte deg inn på en dame som liker litt forsiktige karer?

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 17 mai 2016 20:25

@Nigma
Det er faktisk ikke det dummeste. Sist date jeg var på hadde jeg "forberedt" meg litt ved å lese igjennom profilen og se på Facebook for å få tips til samtaleemner. Jeg fikk bruk for det et par ganger i løpet av kvelden.

(kvinne 43 år fra Akershus) ti. 17 mai 2016 20:37 Privat melding

Prøv også å ikke tenke på hva hun syns om deg. Ikke lett, men prøv. Du er på date for å finne ut om dette er ei dame du kunne tenke deg. Hva hun leter etter, er hennes business, ikke noe du skal bry deg med.

Selv var jeg kjempenervøs på de første datene. Det er jeg ikke lenger. Jeg blir ikke nervøs før jeg forelsker meg, og innen det skjer, betyr det i grunnen ingenting hva mannen syns om meg. Femte daten er mye verre enn den første, spør du meg. :-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 17 mai 2016 20:41

I tillegg er jo en annen mulighet å si det som det er......: Jeg beklager for stotring og stillhet, men jeg har fått helt jernteppe og skjønner ikke hvorfor det skjer.
For egen del hadde det vært fint å vite hvor.....å ikke sitte å tro at han i grunnen var fullstendig uinteressert i å prate med meg:-)
Uansett hva du finner på på neste date "Ensom, lykke til!!

Skjult ID med pseudonym blond og.. ti. 17 mai 2016 22:51

Hvis jeg ser en profil med navnet "Ensom" rygger jeg. Virker stakkarslig og desperat. Tenk på hva du signaliserer. Ikke nok med at du er ensom men du er i tillegg forsiktig og sjenert. Sjelden damer attraheres av det. Øvelse gjør mester så du får bare stå på. Jeg bruker å finne ut noen temaer i forkant av et møte i tilfelle det blir litt stille. Fungerer alltid.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 17 mai 2016 23:06

Signerer vimsa. Så kan du jo slenge på; "det er den virkningen du har på meg" og blunke. Da blir hun sikkert smigret samtidig som du bryter isen (forhåpentligvis ).

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 17 mai 2016 23:46

@Ensom: Forandrer til Oj..... men nicket ikke bra.:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 17 mai 2016 23:57

Ensom er jo pseudonym, ikke sikkert det er nicket.
Men om det er det, eller noe i nærheten er jeg enig med Blond og.. og Apache: Bytt!

(mann 51 år fra Rogaland) on. 18 mai 2016 00:06 Privat melding

Forandre pseudonym? Er det mulig da? Brukernavn går å bytte, men tror en er "stuck" med pseudonym

Skjult ID med pseudonym Apache on. 18 mai 2016 00:37

@Vimsa: Skrev nick da anonymiteten er det samme som med pseudonymet el. alias.

I følge kryssordboka jeg har er noen av synonymene til pseudonym alias, anonym, AKA, stage name, nickname, ananym, false name.

Heteronym er det i hver fall ikke kan man trygt si.:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 18 mai 2016 06:53

Med nick mente jeg selvfølgelig brukernavn😊
Pseudonymet er du stuck med😁
Med pseudonym er du anonym, på Forum i allefall, hvis du ikke velger å avsløre deg. Brukernavnet er din identitet eller på sukker. Greit med et brukernavn som ikke signaliserer desperasjon, tenker nå jeg😊

(kvinne 43 år fra Vestfold) to. 26 mai 2016 14:28 Privat melding

Prat om det som du liker selv på første daten . Husk dere begge er litt usikre på hvordan den andre er . Ikje farlig å være rolig å sjenert . Selv om litt urolig mage vil alltid 2ndre date være annerledes å vil dama ha nere av deg overser hun din sjenerthet 😉