Alle innlegg Sukkerforum

Voksne damer, yngre mann.

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Telemark) ti. 17 mai 2016 23:53 Privat melding

Er det ingen voksne damer (30-45år) som kunne tenke seg en noe yngre mann? Jeg er ikke ute etter en kort affære men noe mer seriøst eller ei å prate med. Håper noen tar kontakt:)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 18 mai 2016 00:02

Det er mange her som søker både nedover og oppover på alder. Undertegnede også, meeeeen du er nok way to young! Å brevvenner har jeg nok av😳
Lykke til på søken!

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 18 mai 2016 08:40 Privat melding

Og du må gjøre noe med bildene dine. Hvis jeg hadde vært i målgruppen hadde de skremt meg halvveis til Dovre. Skarpe, smilende bilder er tingen.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 18 mai 2016 16:29

Drøssevis av damer i førtiårene som søker gutter på din alder her.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 18 mai 2016 19:11 Privat melding

@BruceW: Er det virkelig det? Både jeg og de fleste andre på min alder får en flom av henvendelser fra unggutter. Jeg tipper det er borti to tredjedeler for min del. Er det virkelig en tilsvarende flom av 40 og 50-årige kvinner i innboksene hos guttene i 20- og 30-årene? Er det noen av dere som kan bekrefte det?

De fleste jeg vet om av mine medsøstre går en håndfull år opp eller ned, bare.

Jeg har forøvrig mistanke om at en god del av disse gutta ikke engang seriøst er ute etter sex (og absolutt ikke et regulært forhold). De bare koser seg med tanken.

Skjult ID med pseudonym blond og.. on. 18 mai 2016 21:23

@Solecita Enig! Får veldig mange henvendelser fra gutter som bare appellerer til mine morsfølelser. Ikke koselig!

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 18 mai 2016 21:38

Blir bittelitte smigret et ørelitegranne sekund når det kommer meldinger fra veldig mye yngre menn. Men det går heldigvis veldig fort over!

Skjult ID med pseudonym Sunny on. 18 mai 2016 21:38

@Solecita og blond - en av grunnene til at de under 70 i match IKKE har tilgang på min profil. Syns det er helt unødvendig med slik tulleoppmerksomhet...

Skjult ID med pseudonym blond og.. on. 18 mai 2016 21:49

@Sunny. Er ganske ny her så dette med forskjellige innstillingene har jeg ikke fått med meg alt om. Får stille meg inn på rett match så kanskje han kommer ridende på en hvit hest.

Skjult ID med pseudonym Sunny on. 18 mai 2016 22:00

@blond: da ordner det seg nok med en gang :-)

Skjult ID med pseudonym blond og.. on. 18 mai 2016 22:04

@Sunny: Jeg ser han allerede for meg....

Skjult ID med pseudonym Sunny on. 18 mai 2016 22:17

@blond: Den ridende hesten eller prinsen?

Tenk så spennende det er å ikke vite hvem den utkårede blir ;-) Tror kanskje jeg må se om det blir litt klining i helgen ;-) ;-)

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 18 mai 2016 22:37

@Sunny: hester som rir er skjeldne dyr ;-)

Skjult ID med pseudonym blond og.. on. 18 mai 2016 22:39

@Sunny: Her inne er det mye rart med sukker på. Klining til helgen tror jeg vi bare kan drømme om. I alle fall hvis vi forventer en viss kvalitet. Hvis ikke er det bøtter og spann og velge blant. Har både en og to hester selv så det var HAN, du vet med hår på bryster og personlighet, jeg så for meg.

(mann 30 år fra Telemark) to. 19 mai 2016 00:17 Privat melding

Er ikke folk interessert i å bli kjent med personen før man tar slike konklusjoner, eller er alle her inne såpass overfladiske at bildet betyr alt? Jeg skjønner jo at bildet er det første man ser og utseendet har litt å si for de fleste, men personligheten og verdiene til personen kommer ikke frem på et bilde:)

Et annet spørsmål til alle damer der ute; Når dere søker etter et mannfolk, er det en ulempe at han har barn? :)

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 19 mai 2016 09:28 Privat melding

Når man har hundrevis å velge blant blir det litt søkt å velge ut den som bevisst legger ut bilder hvor han ser ut som en fjøsnisse for så å tenke, 'Ja han har sikkert en fantastisk personlighet!'. Det er null korrelasjon mellom utseende og personlighet. Det betyr at pene mennesker ikke nødvendigvis har en flott personlighet, men det betyr også at mennesker som ser utiltalende ut eller har lagt ut dårlige bilder av seg selv, heller ikke er garantert å ha noen god personlighet.

I virkelighetens verden så betyr utseende mye mindre, for da vil hele deg stå frem. Her har du bare to ting å spille på: Bilde og tekst.

Hvis jeg skal velge mellom en som har morsomme, intelligente tekster og gode bilder, og en som ikke har giddet å fylle ut stort eller giddet å finne et skikkelig bilde så blir jo valget enkelt.

Skjult ID med pseudonym fidoline to. 19 mai 2016 21:21

Jeg blir jo litt skeptisk når yngre menn kontakter meg...mange som skriver at de er så flott på ditt og datt og særlig i senga også viser det seg da at det ikke stemmer...ja jeg har testet en ut en gang fordi han var så jævlig høy på pæra, men også fordi jeg syntes han var ganske morsom då da tenkte jeg; ok. Dette blir et morsomt eksperiment...herregud så uerfaren han viste seg å være! Stakkars. Og enig med solecita her altså. Rare, ikke smilende bilder gir meg et signal om at han ikke legger så mye innsats i dette, noe som kanskje sender signal om at han ikke legger så mye innsats i andre ting heller. Dumt for deg hvis det ikke er tilfellet mener jeg;-)

Skjult ID med pseudonym fidoline to. 19 mai 2016 21:23

Hva er det du prøver å fortelle med de bildene da? Bedre å ha ett fint enn mange tøysete kanskje?

(mann 30 år fra Telemark) fr. 20 mai 2016 00:21 Privat melding

Dette har jo tatt en helt annen retning enn det som var hensikten. Her er dere opphengt i bildene (mine) uten å se hva det er jeg spør om. Var bare et generelt spørsmål som jeg regnet med at det var flere som lurte på. Håper alle her inne finner det de leter etter. Et nytt spørsmål siden bildet er så viktig; hva syns dere om de som må sminke seg for at bildet skal bli bra, er ikke det like dårlig som et uklart eller tullete bilde?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 20 mai 2016 00:32

Klassifiserer du ei dame som er 3 år eldre enn deg for ei voksen dame?
Jeg skjønner 40+, men 30?

Tror nok at de fleste er veldig skeptiske som de nevner, fordi slike unge menn som regel kun er ute etter litt uforpliktende moro.

Så du skal nok jobbe rimelig hardt for å overbevise ei om at du er ute etter noe varig.

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 20 mai 2016 11:50

@ts: Et spm tilbake: Hva tror du at du kan tilby en dame som gjerne har barn på din alder??