Alle innlegg Sukkerforum

Menn som ønsker seg barn....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 18 mai 2016 21:31

Sitter her og greier ikke slutte å forundre meg.....over menn på nærmere 50, som søker damer mellom 40-54, hvor begge bladene på matchtreet vedr barn er blodrøde(jeg ønsker ikke flere barn)😳 Viktighetsgraden hos mange sier enten at de bladene er viktige eller det er et krav....😱
Vi har en biologisk klokke, så hva er greia her?
Noen i denne kategorien som kan forklare meg det?

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 18 mai 2016 23:44

Det er endel ressurssterke menn som blir gjenbrukt til slikt. Og siden menn kan lage unger til vi er kisteklare er det ingen rene biologiske problemer egentlig. Det er damer som har fysiske begrensninger på den fronten. Selv har jeg ingen planer om slikt. Og jeg legger ned veto om det kommer på banen. Nå er det slik at 25% av menn på 45 år ikke har barn, så de prøver vel å skaffe seg noen da?

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 19 mai 2016 00:10

At dere kan produsere til dere legges under torva har jeg skjønt.
Også at godt voksne menn vil ha barn!
Men...et stort MEN....hvorfor da søke etter damer hvor egga har gått ut på dato...eller i allefall er farlig nære "best før"?
Er det jeg ikke skjønner, skjønner du😊

(mann 50 år fra Østfold) to. 19 mai 2016 01:06 Privat melding

Aah.... nå skjønner jeg hva du mener, Vimsa. Du beskriver menn med kronisk kognitiv dissonans. Ikkeno å bry seg med. Be dem sende fax om de vil snakke mer siden du dessverre har gått tom for blekk på skjermen din.

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 19 mai 2016 07:15

Da ble det mer forståelig ja @BruceW:)
Man bør vel søke ned mot 30 om man ønsker barn...for de vet sannsynligvis ikke hva en faxmaskin er engang😂

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 19 mai 2016 09:45 Privat melding

@ts: Vi menn lever lengre enn tidligere, og dette kan være en årsak til at menn ønsker seg barn, eller er åpne for det med en ny partner. Noen menn er også veldig barnekjære, og har kanskje noen fra før. Tror nok noen mener at når man blir sammen, skal man bli en familie, og der er barn en naturlig del av dette.

Jeg har ikke noe problem med dette, mange menn oppi åra er fantastiske fedre, og følger opp som bare det. Ser det er noen som nevner fare for at menn i 50-åra er mer utsatt for hjerteinfarkt osv, og at dette ikke er rettferdig for ungen. Lever du sunt er sjansen liten, og vi har vel aldri noen garanti for hvor lenge vi lever.

Det jeg kan være med på, er at man vil være gammel når ungen er i tenårene eller seinere. Jeg hadde en far som var 51 da han fikk meg og min søster, det var aldri noen problem hverken i skolesammenheng eller andre ting, han levde til han var 93, han røykte og drakk hele livet.

Jeg har selv blitt far i voksen alder, ville ikke vært det foruten. jeg har en helt annen innstilling til livet enn for 20-30 år siden, roligere og mer harmonisk, for ikke å snakke om tålmodig. Dette ser jeg også gjenspeilet i i vesla.

Noen starter også litt seint, det er ikke noe galt i det, men jeg tror dette er mer en "åpning/mulighet" enn et absolutt nei på disse fikenbladene. :P

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 19 mai 2016 11:19

Bingo @FrkSøss!
At menn i alle aldre vil ha barn legger jeg meg overhode ikke borti, de er uansett uaktuelle for meg.
Men de bør søke i et fruktbart kvinnemenneske i det minste.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 19 mai 2016 12:43 Privat melding

@Frk.Søss: Ser faktisk en del kvinner også som har satt barn på vent til jobbklatring var på plass. En kollega av meg fikk unger lang opp i 40-åra, Der er det jo også noen ulemper med komplikasjoner når man blir gravid i den alderen, men det virker ikke som det er så fokusert på hos noen. Vil vel tro at man tryner litt på alderen som du trekker frem, men det kan være dette ikke er så gjennomtenkt hos peronen(e). :)

Jeg donerer bare til veldedighet. :P

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 19 mai 2016 18:55

Vet om flere voksne damer som har "utsatt" å sette barn til verden pga karriere. Når de bestemmer seg for at nå er tiden inne mangler de en mann. Så begynner søket etter kjæreste. Etterhvert som tiden går blir søket omgjort til "en far til mitt barn"....å når de da har skjønt at det er helt feil har de reist til Danmark å blitt gravide før det er for seint. De har trøstet seg med at mannen får komme etterpå.
Mannen har dessverre ikke den muligheten.