Alle innlegg Sukkerforum

Forbanna av å bli avvist?

Vis siste innlegg
(kvinne 31 år fra Møre og Romsdal) to. 19 mai 2016 00:26 Privat melding

Hvorfor i pokker skal noen mannfolk bli så jækla forbanna av at jeg skriver "Hei, beklager men du er ikke min type"?? Hallo!? Du kan ikke forvente deg positive tilbakemeldinger fra alle du sender melding til!! Frekt å kreve gjensidig interesse! Makan altså..... Sånne blokkes på sekundet her altså! 😡😠
*måtte bare få ut litt frustrasjon*

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 19 mai 2016 00:34

Helt greit.. Pust dypt, bare få ut all frustrasjonen!

Og ja, det er nok mange menn her inne dessverre som legger igjen folkeskikken i det de begynner å trykke på tastaturet. :/

(mann 30 år fra Telemark) to. 19 mai 2016 00:35 Privat melding

Syns det er kjempe bra at du sier ifra med en gang at du ikke er interessert enn å være hun som enten overser eller bare prater med deg for å være høfflig:) de som ikke takler dette er barnslige med enebarnstakter:)

(mann 48 år fra Oslo) to. 19 mai 2016 00:36 Privat melding

JAMMEN ALDER ER JO BARE ET TALL OG DU MÅ JO TA DEG TID TIL Å BLI KJENT MED MEG OG DERE DAMER VIL BARE HA MILLIONÆRER OG...og......æsj, jeg kommer ikke på noe mer.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 19 mai 2016 00:47

Det verste må jo være de som skriver:
- Og DU ER IKKE MIN TYPE HELLER! IKKE TRO AT DU ER BEDRE SJØL, DU ER STYGG!

Meeen, jeg har ikke opplevd noen slike ufine kommentarer selv altså :)

(mann 48 år fra Oslo) to. 19 mai 2016 00:52 Privat melding

Jeg tror jeg har nevnt det før, men det er såpass festlig at jeg nevner det igjen: Jeg opplevde at ei dame åpenbart hadde oppretta en ny profil for å kunne skjelle meg ut for at jeg blokkerte den FORRIGE profilen hennes. Den slags innsatsvilje står det faktisk respekt av.

Skjult ID med pseudonym Mariposa to. 19 mai 2016 00:57

Har fått spørsmål om hvorfor de ikke er min type når jeg høflig har avvist. Huff det er litt trist😜
Eller sier man har på gang med noen andre så man slipper mer mas..for de samme kan skrive til deg noen mnd senere, for de har glemt at de skrev en gang før 😳

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 19 mai 2016 00:58

Jeg avviste en mann som var 15 år eldre enn meg, på en høflig måte.
Da fikk jeg dette til svar:
"Du burde ikke vente hele livet på å finne på en mann du kan gi en firer i terningkast. Ta meg! Jeg er en bra mann!"

Firer i terningkast? Jeg vil ha en sekser! -Minst! ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 19 mai 2016 01:01

@Vårsol

Du kan få en sjuer av meg. :P

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 19 mai 2016 01:16

@Powpowgutt:
Oi, er det sant? Nå ble jeg glad! Belager du den karakteren på det ytre, det indre eller begge deler? -Nei, forresten, jeg vil ikke vite det...

Skjult ID med pseudonym arneand to. 19 mai 2016 02:08

@Vårsol to. 19 mai 00:58
d20?...

;p

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 19 mai 2016 08:30 Privat melding

Jeg har også fått en tre-fire slike, noen i en hvilken guffen tone. Men grunnen til at jeg likevel fortsetter å svare høflig de som er seriøse (som hos meg er definert som rimelig alder, med bilde og tre egenproduserte setninger) er at jeg har fått dusinvis av absolutt nydelige, rause svar tilbake som gjorde at jeg svevde ut i dagen på en rosa sky, og nesten ombestemte meg. 😍

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 19 mai 2016 08:30 Privat melding

*virkelig guffen

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 19 mai 2016 08:43

@Solecita:
Jeg har også fått hyggelige svar etter anvisninger. Jeg ombestemmer meg ikke, men det vekker faktisk en viss interesse hos meg også. Rare greier!

Skjult ID med pseudonym blond og.. to. 19 mai 2016 09:09

Hvis noen hadde skrevet : beklager du er ikke min type, hadde jeg nok vært glad for at de avslørte seg selv på en gang. Alle snakker om at det er det indre som teller men flesteparten er nok rimelig overfladiske når alt kommer til alt. Tror at mange flotte partnere forsvinner ut intet pga av at mennesker ikke evner til å bruke tid til det de faktisk er som menneske. Og jeg synes at man kan finne på noe annet å si en "du er ikke min type" for eier man en viss sosial kompetanse kan man skjønne at det gjør vondt. Men jøss... kjør på med ærlighet. Kanskje jeg er gammeldags men vanlig høflighet og medfølelse er kan det aldri bli for mye av.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 19 mai 2016 09:09

@nigma:
Kloke ord fra deg igjen!

Jeg skrev at en viss interesse vekkes hos meg når mannen jeg har avvist på en høflig måte skriver noe hyggelig tilbake. Jeg tror det handler om at jeg føler meg respektert. Og respekt er veldig tiltrekkende!

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 19 mai 2016 09:31

@blond:
Jeg er enig i at det indre teller masse, men jeg må være fysisk tiltrukket av den jeg skal være sammen med. Men det som jeg finner som attraktivt handler likevel sjelden om hvor pen og kjekk mannen er.

Det er ikke bare utseendet som avgjør om en mann er "min type", selv om jeg selv aldri bruker den formuleringen når jeg dessverre må avvise noen. Det handler mer om livsfilosofi, holdninger og interesser.

Hvordan mener du at man skal avvise noen, for at det ikke skal gjøre vondt?

Skjult ID med pseudonym blond og.. to. 19 mai 2016 09:41

@Vårsol. Der er vi enig og selvfølgelig bør man kjenne en viss kjemi for den man snakker med men får jeg meldinger av menn jeg vet jeg ikke kommer å finnen tonen med forteller jeg at vi er for forskjellige ift til interesser, familiesituasjon, holdninger, verdier mm. For ingenting i verden skulle jeg kunne jeg (bryskt og kortfattet) skrive ; Du er ikke min type! For hans skyld men også for min da dette handler om min egen integritet . Jeg anser meg selv for å være en rimelig attraktiv kvinne og har nok datet menn som andre finner mindre attraktive så jeg holder nihardt på at mange menn som faktisk ikke "er min type" faktisk er det. Det gjelder bare å tørre krype ut av sin egen komfortsone.

Skjult ID med pseudonym blond og.. to. 19 mai 2016 09:49

Og ja @Vårsol, for at det ikke skal gjøre vondt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 19 mai 2016 09:51

@blond:
Da er vi nok ikke helt ulike vår tankegang, nei.

Jeg bruker, som sagt, heller ikke formuleringen "Du er ikke min type". Men en gang fikk jeg et hissig svar fra en jeg hadde prøvd å gi en "skånsom" avvisning: "Du kan vel bare si rett ut at jeg ikke er din type!?"

-Så det er ikke så lett å handle riktig...

Skjult ID med pseudonym blond og.. to. 19 mai 2016 09:55

@Vårsol. Finnes alltid de som ikke tar et avslag selv om det er høflig, har selv opplevd de men da avslutter jeg bare med et: Lykke til! Fungerer fint.

Skjult ID med pseudonym blond og.. to. 19 mai 2016 10:19

@Haakon. Nå er jeg en av de "bitchene" som ikke har noen bilder på min profil , bare vanvittig god tekst. (smil) Og egentlig setter jeg pris på å snakke med dem uten en stund for da får jeg et inntrykk av hvordan de er før jeg ser dem. Men misforstå meg rett, jeg har full respekt for dem som ønsker bilde i profilen for alle har vi forskjellige preferanser på hva som er viktig og forskjellige behov når vi skal lærer å kjenne. Det jeg snakker om er måten man avviser. Som medmenneske synes jeg det er viktig å være høflig og kanskje jeg er en smule naiv i mitt behov av å ikke såre men det får så være. Jeg ønsker ikke et miljø der man med et tastetrykk og en kort setning (der man i tillegg tråkker på en som faktisk finner ens profil som interessant ) avviser mennesker man ikke en gang vet hvem er. Og enda mer ønsker jeg ikke å være en del av det.

Skjult ID med pseudonym blond og.. to. 19 mai 2016 10:27

@Haakon. Enig, ski er noe dritt og kjøtt er livet!

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) to. 19 mai 2016 13:18 Privat melding

Hadde blitt evig takknemlig om noen av alle de jeg har sendt melding til hadde tatt seg tid til å sende et svar. Det svir å bli oversett, være seg in real life eller på nett.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 19 mai 2016 13:32 Privat melding

@Ojlovold: Da får du bare tenke at det er greit å ikke søle bort tid på noen som ikke passet for deg - men jeg er enig i at folk burde svare på seriøse henvendelser.

Hvis du opplever det som ser så kjekk ut, tenk hvordan det er for de som er mindre heldig stilt - på nettet blir vi dessverre stadig dømt etter utseendet...

(kvinne 43 år fra Akershus) to. 19 mai 2016 13:33 Privat melding

Jeg avviste en fyr, og han spurte hvorfor. Pleier ikke egentlig å svare på hvorfor, men gjorde det likevel, og begrunnet det med noe han hadde skrevet om seg selv i profilen, som gjorde at vi ikke matchet. Da fikk jeg beskjed om at det han hadde skrevet om seg selv ikke stemte, og jeg var bra dum som trodde på alt jeg leste...

Sukker er noen ganger et verb. :-)

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 19 mai 2016 14:27

Jeg tror folk faktisk ikke er så forskjellige, kanskje på personlighet men ikke på interesser, livssyn og grunnleggende verdier.

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 19 mai 2016 14:34

Men vi lever i et sånt ADHD-samfunn hvor man skal kunne alt om sjekking, alt om sex og man skal ikke vite hva statsministeren i Norge heter.

(kvinne 31 år fra Møre og Romsdal) to. 19 mai 2016 14:46 Privat melding

Okey, så jeg er nå en bitch jeg da for å være ærlig og rett på sak?? 😖
Sjekket forresten meldingen igjen nå og det står at bruker er blitt fjernet...

(mann 43 år fra Akershus) lø. 21 mai 2016 15:58 Privat melding

Synes det er langt bedre å få beskjed om at de ikke er interresert i det dem ser og leser. Da vet jeg at de sannsyneligvis har tittet på profilen min og brukt en tanke på det. Mulig de resterende 97% damene som ikke orker å skrive den setningen også har gjort en refleksjon. Men det får man jo aldri vite....

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 21 mai 2016 17:00

For meg har "beklager, du er ikke min type" noe nedlatende over seg. En mer subtil variant av "beklager, du er ikke bra nok for meg". Det vil nok trigge enkelte. Ikke ditt problem selvfølgelig. Ønsker du å unngå aggresjon og angrep derimot, er Nigma metoden langt mer skånsom og lettfordøyelig.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 21 mai 2016 17:06 Privat melding

"Det er ikke deg, det er meg" må jo være noe av det mest nedlatende som finnes siden det direkte oversatt fra norsk til norsk betyr: "Det er ikke meg, det er deg, men jeg ljuger for å trøste deg".

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 21 mai 2016 17:25

@Herrfekt😂

Skjult ID med pseudonym fidoline lø. 21 mai 2016 17:53

Jamen, jeg blir stadig litt overrasket over hvor mange sosiale spilleregler man må følge her for å ikke bli kalt bitch, frekk, uoppdragen osv. DET kjenner jeg er litt frekt faktisk. I perioder kan det være så mange meldinger som type hei hei og skal vi prate litt, at jeg synes det skal være unødvendig å måtte svare absolutt alle jeg da. Ingen som vet noe om hva som skjer i privatlivet til folk som gjør at man bare skrur av og blokkerer de man ikke uansett kommer til å treffe noensinne. Nettdating ER anderledes enn om en fra tid til annen prøver seg i en bar. Da er jeg alltid superhøflig og prøver å svare nei desverre på en ordentlig måte.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 21 mai 2016 18:31

Jeg foretrekker en kontant avvisning. Jeg fikk en fin en for en tid tilbake, (hører jo til sjeldenhetene) det var fra en dame som markedsførte seg som dominant og det falt jeg jo for. Sorry, du bor for langt unna. Og så blokkerte hun meg før jeg rakk å si så mye som øy! Det var det liksom. Men det var da et velsignet klart og tydelig svar.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 21 mai 2016 18:34

@Rampegutt:
Er du overrasket? Hun skrev jo at hun var dominant. ;-)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 21 mai 2016 18:36

Fatter ikke at hun avviste meg...MEG liksom. Helt sjokkerende. Skulle jo faen meg skrevet til avisene om det. Jeg har jo alt: 176 høy 72 kilo, krav fra skatteetaten, ekskona, en smugler fra Sverige som mener jeg skylder ham for varene, samt to torpedoer fra Balkan. Jeg mener, hallo? Og som ikke det er nok, hun siste som banket meg sa etter en times deng at det var UTROLIG så mye den lille kroppen min tålte...! Hvem kan unngå å falle for en sånn fyr?!

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 21 mai 2016 18:37

Ja, hun tok åpenbart ut sadisten i seg...😜

(mann 48 år fra Oslo) lø. 21 mai 2016 18:43 Privat melding

Rampegutt: Det må være at du er for lav. Alt det andre er jo på plass.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 21 mai 2016 18:49

Ja, det er opplagt der det ligger. Jeg skal begynne å gå med en veldig høy hatt fremover har jeg funnet ut. Sånn som mummipappa har. Da tenker jeg det blir stille på de bortskjemte hønene!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 21 mai 2016 18:59 Privat melding

Enda bedre: Silikoninnsprøyting i pannebrasken. Du blir ti centimeter høyere og ser MEGET intelligent ut. Damer liker sånt.

Skjult ID med pseudonym Poi sø. 22 mai 2016 01:49

Tror nok det er damer som er misfornøyd med å bli avvist også. Jeg er mann, men har opplevd å få ganske stygge meldinger hvis jeg ikke har svart eller det har gått tid før jeg har gjort det. Har selv blitt avvist mange ganger, men går på med nytt friskt mot😛. Vi er vel alle redd for bli avvist, både menn og damer, er vi ikke? Sjansen for at man blir det noen ganger er jo stor? Ellers kan det jo synes som om det er hovedsakelig er menn som avvises her. Tror det er begge deler jeg. Enkelte har vel profiler her for å få bekreftelse også uten å være potensielle partneremner. Da trenger man vel ikke å fylle ut profilen noe særlig heller?

Skjult ID med pseudonym blond og.. sø. 22 mai 2016 07:07

@Poi Selvfølgelig kan også damer føle det er surt å bli avvist. Det er ikke noe forskjell på kjønnene der. Uansett om dette emne diskuteres i all evinnelighet mener jeg at man avviste på en hyggelig måte. At dette er nett unnskylder ingenting og det burde egentlig være like naturlig å bruke hode her som ute i livet.
- Du er ikke min type, er fortsatt ikke en god måte og avvise. Selv om man slenger på et "Beklager" først.

Skjult ID med pseudonym Poi sø. 22 mai 2016 10:34

Det er jo trygt og godt når andre tar kontakt og en slipper det selv. Da er jo ikke muligheten for å bli avvist der. Det forventes vel at det er vi menn som hovedsakelig skal kurtisere noe jeg synes er helt greit. Da må vi tåle å få et nei uten å furte for det. Likevel er det mange kvinner som tar den første kontakten noe som også er greit har blitt sjekket opp mange ganger jeg😜 Nei, vi må ikke gi oss. Før eller senere skyter vi gullfuglen. Det er jo synd at noen der ute går glipp av oss he he😄

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 10:56 Privat melding

Personlig så ville jeg foretrukket et "Beklager, du er ikke min type" fremfor den evinnelige stillheten som 90 % av mennene jeg har sendt melding til har brukt som respons.

DA føler man seg lite verdt da...

Skjult ID med pseudonym blond og.. sø. 22 mai 2016 11:55

@smylfz Mellom pest og kolera velger jeg..... Men personlig synes jeg det er bedre hvis jeg ikke får svar.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 12:45 Privat melding

@Hovmester: Du er tilbake!!! 😀

Skjult ID med pseudonym .... sø. 22 mai 2016 12:55

Jeg har nå lært at man enkelt og greit må si en ikke er interessert og muligens blokkere i samme slenge for å unngå de sure og anklagende svarene tilbake om at en er kravstor og vil aldri finne noen.

Jeg ønsker meg en som er nærmest perfekt for meg, ikke en som er god nok. ( det som er perfekt for meg er ikke perfekt for andre, det kommer jo an på hva en liker å gjøre med hjem, mat, fritid og barn o.l, )

Å oppgi en grunn blir det alltid en diskusjon av, som om ikke jeg har flere grunner når jeg takker nei til å bli kjent med en. Jeg vurderer alltid profilen. Jeg ser ikke bare på bilde.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 13:09 Privat melding

@Hovmester: Da gleder jeg meg til å se det du skriver frem til neste gang du sier noe som gjør at jeg får lyst til å slå deg i hodet med noe hardt😎

La abuelita

Skjult ID med pseudonym Poi sø. 22 mai 2016 13:22

Sier seg vel selv at om en blir avvist nok ganger kan selvtilliten få seg en knekk. Spørsmålet er om en kan opprettholde "driven" over tid eller rett å slett bli en "stalker" som besøker profiler mange ganger uten å gjøre noe med det? Opplever også at gjensidig interesse på Looks ikke alltid betyr kontakt etterpå. Dessuten kan det jo bli noen som alltid er på søken etter den perfekte og aldri helt finner den rette basert på den berømmelige "magefølelsen" kanskje magefølelsen burde komme i andre rekke noen ganger? Har selv opplevd å ha tatt feil av den😳

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 14:35 Privat melding

Jeg skal SÅ begynne å svare det du skisserte @Nigma! :-)))

(mann 43 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 15:20 Privat melding

Fikk kjeft av en jente jeg tok kontakt med fra online listen. Det likte hun ikke! Hadde hun ikke sveipet så vi fikk match på Looks, så var hun overhodet ikke interresert og jeg hadde ingenting med å kontakte henne utenfor match 😁 Ble blokkert øyeblikkelig, så jeg fikk ikke forsvart mitt "angrep" 😏

Matchen var på 91, hun hadde gode bilder og en utfylt profil som virket veldig interresant for meg☺️

Men nok om det! Kjenner jeg skal legge søket etter ny kjæreste på hylla litt. Sommeren står for dør og jeg brant alle sparepengene på en ny lekebil for sommeren 😃 Vil vel gi meg mer enn nok morro de neste månedene, så hva skal mann med en jente da??? Jeg vasker hus og klær, lager mat og holder hagen og kan bare dra på tur en time eller helg når jeg har lyst 😎 Uten at det sitter en grinete kjerring hjemme, sur fordi jeg tok en øl med gutta istedet for å komme hjem😃 Dro på hytta alene fordi været var så fint😃 Eller andre herlige siste liten påfunn 😄

Nei, klarer meg fint uten gnag og sutring! 😜

(mann 47 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 08:45 Privat melding

@Caja88
Kanskje du er en indianer 😡
og han andre var en kineser? 😠
Så hvis du egentlig oppsøkte en nordmann 🐸 blir det jo litt feil da.

(mann 43 år fra Akershus) on. 25 mai 2016 13:56 Privat melding

Nei, bryr meg mer om innholdet i profilen enn matchtallet!

Nå høres det jo ut som om jeg er en uforpliktende kar som gjør akkurat hva jeg vil, når jeg vil... Men det er jeg ikke!

Handlet meg en 67 model Camaro SS 350 RS , hvis det sier deg noe?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 mai 2016 14:17

@Stein-76

Av ren nysgjerrighet når du snakket om lekebilen.
Orginal? Retro mod? Eller en lett blanding?

Har lenge siklet litt på amerikansk muskel selv, men om en ikke skal pusse den opp selv, så koster det litt.

(mann 33 år fra Vestfold) on. 25 mai 2016 14:51 Privat melding

Jeg vet hvordan det er å bli avvist, jeg er blitt avvist mange ganger. Faktisk, ble jeg avvist flere ganger enn jeg ble godtatt, og det er ikke ofte jeg blir godtatt. De siste gangene ble jeg bare avvist og fått "Du er ikke den rette for meg"-meldinger, derfor har jeg tatt en lang pause fra å skrive til damene her på Sukker. Nå venter jeg kun på meldinger fra dem, men jeg får kun useriøse meldinger og meldinger fra useriøse damer. Etterhvert som jeg har ventet på meldinger som jeg aldri får, begynner å tro at jeg hverken er tiltrekkende eller interresant nok. Lurer selv på om jeg skal melde meg ut av Sukker, siden det sjeldent skjer noe. :)

(mann 33 år fra Vestfold) on. 25 mai 2016 16:04 Privat melding

@ nigma: Kan det være noe i profilen min som mangler eller som ikke skulle vært der? Sannsyneligvis tror jeg grunnen til avvisningene er at jeg ikke er pen nok. Hva tror du?

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 25 mai 2016 18:06 Privat melding

@@Urban: De aller færreste av oss holder modellstandard, men likevel finner de fleste en partner. 😬

På et nettsted er det viktig å gjøre maksimalt utav det du har. Ta flere bilder, og for all del: Smil! 😃

Og jeg er enig med @Nigma. Ta vekk referansen til utseendet. Du ser veldig snill ut, og det betyr mer enn å se ut som Brad Pitt. 😉

Ta noen dusin bilder, plukk ut de beste hvor du får vist frem den aller beste versjonen av deg selv, sett inn dem, og se om ikke det hjelper.

'I have never seen a smiling face which was not beautiful'. 🤗

Veldig mange utenfor de aller største byene klager på responsen, så du er i godt selskap. Lykke til! 😊

Skjult ID med pseudonym Wille on. 25 mai 2016 18:30

@Urban9000
Enig med Nigma, jeg ville også tatt bort det om utseende. Ellers ingenting galt med profilen din synes jeg. Den er ujålete og man får et bilde av hvem du er. Savner flere bilder, for du har et godt ansikt, virker som du har en god utstråling.

Hvor mye betyr utseende? Ja, jeg må like det visuelle, jeg må like det jeg ser. Det handler egentlig ikke så mye om pen / ikke pen. Jeg mener personligheten også er en del av utseende. Det kan være sjarm, utstråling, humor, omtanke ja så mye.

Det er veldig individuelt hva vi blir tiltrukket av. Har man det bra med seg selv vil det ofte skinne gjennom i form av god utstråling. Personlighet er for meg det viktigste kortet en mann kan spille på. :-)

Lykke til!

(mann 43 år fra Akershus) on. 25 mai 2016 20:52 Privat melding

@powpow

Orginal 😃 dog har motoren blitt byttet til en Z28 motor fra syttitallet. Da går den på vanlig blyfti.

(mann 47 år fra Oslo) on. 25 mai 2016 22:40 Privat melding

Du har allerede et veldig fint hjertevarmt smil, Urban.
Å smile trenger ikke bety tegneseriesmil i sukkerforstand.

(mann 43 år fra Akershus) on. 25 mai 2016 23:36 Privat melding

@FrkSøss

SS står for Super Sport
RS står for Rally Sport

Mao toppmodellen😃 Men tror vel egentlig ikke du bryr deg så veldig om det egentlig....

Og nei, den funker dårlig på å dra damer, men det blåser jeg egentlig i😄 Den gir meg tusen ganger mer glede enn noen kvinne har gitt meg siste to årene😕

Så siden damene med ytterst få unntak ikke gidder å svare på henvendelser og blokkerer fortest mulig her inne, så kan jeg heller kose meg med villsvinstek, grilling på verandaen, hjemmebrygget øl, tur på Oslofjorden eller på hytta og ikke minst kose meg med bilen😜

Skjult ID med pseudonym Lady on. 25 mai 2016 23:52

Taushet er fortsatt gull......så slipper en frekke kommentarer når man gir et høflig avslag...... Da kan man bli fristet til å ta frem pisken :)

(mann 43 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 14:15 Privat melding

For morro skyld la jeg opp bilde av den i profilen min nå. Blir liggende ut dagen, så sletter jeg det igjen.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 26 mai 2016 14:19 Privat melding

@Stein76: Nå ga du meg en liten støkk. Det tok et par sekunder før jeg forsto hva 'den' refererte seg til :-)

(mann 49 år fra Oslo) to. 26 mai 2016 15:48 Privat melding

@stein lekker bil. Du får nyte gode sommerturer med den. :-)

@villrosa trodde ikke dere jenter ville se bilder av "den" inne på profilbildene, men så utmerker jo du deg på så mangemåter her inne. :-) Men siden du er blitt østfolding av deg, så viser du klare tegn på å være innflytta om du ikke automagisk tenkte på flaket han snakket om tidligere. Hehehe

Skjult ID med pseudonym OSL to. 26 mai 2016 21:46

Gikk på date med ei hyggelig jente her inne.
Fant ut at vi hadde ungene helt motsatt så vi kunne maks møtes en gang i mnd. Det holder ikke for meg.
Hun opplyste at hun hadde katt.

Tenkte å være hyggelig så jeg brukte min katteallergi som grunn til å ikke treffes mere.
Stor ble overraskelsen da hun mandagen etter fortalte at hun var på vei til dyrlegen for å avlive katta..😜😁

Moralen er: vær ærlig, redd et dyr😉

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 21:59 Privat melding

😂😂😂 Det er den beste grunnen til å være ærlig i sin tilbakemelding jeg har hørt noensinne. Fantastisk!

Når det er sagt lurer jeg på om folks avtaler om barna er så rigide at det ikke hadde latt seg gjøre for en av partene å spørre eks'en om de ikke kunne bytte uker.

Skjønner jeg er heldig i hvert fall på det punktet. :-)

(mann 43 år fra Akershus) fr. 27 mai 2016 00:20 Privat melding

Grisejente @Pusungen 😄

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 27 mai 2016 07:07 Privat melding

@Stein76. Nix. Sannsynlighetsberegning.

Spør jentene på forumet hva de har fått tilsendt bilde av som de ikke har bedt om og ikke har ønsket.

Og jeg skal love deg at svaret ikke er 'en lekker bil'. 😂

Og du ville da sikkert haste til, og si at skikkelige mannfolk ikke setter slike bilder i albumet sitt, men det er endel her som ikke er skikkelige mannfolk. Jeg har ikke sett bildet ennå, men etter noen få sekunder foretok hjernen min en sannsynlighetsberegning av hva akkurat du ville komme til å sette bilde av i albumet ditt. Og da ble svaret 'en lekker bil' 😎

(mann 37 år fra Akershus) fr. 27 mai 2016 15:18 Privat melding

Jeg synes det er bra at du svarer, uansett svar. Folk må respektere det. Jeg har inntrykket av at folk ikke svarer i det heletatt.

Skjult ID med pseudonym pedro lø. 28 mai 2016 09:19

Det er da ihvertfall NOEN som får svar da...
Kanskje dere prioritere FEIL gutter, når dere ender opp med dei slibrige?
og ikkje svarer eller ignorere oss "normale greie" ?

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 28 mai 2016 10:09 Privat melding

@Pedro: Jeg har ikke opplevd mange slibrige, 99% er hyggelige og positive.

Jeg kan nok gjette meg til hva de er ute etter noen ganger, men jeg har knapt opplevd ting jeg har funnet støtende.

De få gangene jeg har fått meldinger som jeg har syntes var ubehagelige, så har det vært i forbindelse med at jeg har takket høflig nei. De har ikke vært slibrige, men de har til tider vært sinte. Og svaret på hvorfor endel jenter ikke svarer ligger akkurat der.

Hvis du svarer - uansett hvor høflig du prøver å være - risikerer du ukvemsord igjen. Hvis du ikke svarer så risikerer du normalt ingenting. Så det er mer dine ufine medbrødre som ødelegger for dere allrighte gutter du burde rette skytset mot.