Alle innlegg Sukkerforum

Gode bilder

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) to. 19 mai 2016 13:54 Privat melding

En ting jeg ikke slutter å la meg overraske over, er hvor lite vekt folk legger på bilder. Vi vet jo at det er det folk tiltrekkes av inntil de får sjanse til å bli kjent med personligheten vår (og alle vi på forumet har selvsagt en strålende personlighet :-) . Alminnelig logikk skulle derfor tilsi at folk la litt vekt på bilder. Men det jeg ofte ser er uskarpe, dårlige baderomsselfies, og småsure mennesker, selv bildene på en fjelltopp hvor de har hjelm på hodet er bedre. Mange har selvsagt fine bilder, men forbausende mange har også veldig dårlige bilder - og det gjelder både kvinner og menn men særlig menn.

Jeg forstår at man kan ha et anstrengt forhold til å bli tatt bilde av. Jeg hadde et regulært traumatisk forhold til bilder inntil jeg fylte 50. Jeg skal skåne dere for den lange og triste historien - den ville fått en russisk mafiaboss til å bryte sammen i gråt. Men jeg har skjerpet meg. Og de klare realiteter tilsier at man bør tvinge seg til å få tatt noen gode bilder. Alle kan ikke se ut som George Cloony, men det går an å smile og å ta 10-12 bilder og så plukke ut det beste. De fleste av oss jentene ser ikke ut som Claudia Schiffer heller. Det er ikke engang det vi er ute etter.

Hvorfor får man ikke en venn til å ta noen bilder? Det er jo ikke verre enn å si at 'du, kan du ta noen bilder av meg mens vi er ute og går i skogen, jeg har så få gode bilder'? Utfra antallet baderomsselfies å dømme, så er vi jo en gjeng med einstøinger uten venner alle sammen. Er det så flaut å be noen om å ta et bilde av oss? Nå for tiden har jo alle med seg kameraer hele tiden i telefonen sin?

To venner i 50-årene her inne forteller at de får flere henvendelser fra jenter enn de klarer å håndtere. Begge ser brukbare ut, uten å være av typen folk snur seg etter på gaten, men kombinasjonen gode bilder og god profiltekst (og sentralt bosted) gjør at de får masse henvendelser. Kanskje sukker skulle arrangere utflukt med fotografering, eller at vi her på forumet arrangerte piknik i Frognerparken med ilagt fotografering? Det beste er selvsagt speilreflekskamera og god fotograf, men til dette bruk ville et enkelt mobilkamera med en vanlig knipser kunne gjøre susen.

(kvinne 36 år fra Akershus) to. 19 mai 2016 18:40 Privat melding

Jeg syntes det er så fantastisk med baderomsbilde når speilet ikke er vaske dette århundre. Da vet jeg hvem jeg kan styre unna pga renslige preferanser ;)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 19 mai 2016 21:36

Bilder fra sengen er min favoritt! I tillegg til baderomsbildene, selvfølgelig. ;-)

(mann 47 år fra Oslo) to. 19 mai 2016 21:40 Privat melding

Hva skal vi som er farlige gjøre da? Late som vi ikke er det?

(kvinne 43 år fra Akershus) to. 19 mai 2016 21:41 Privat melding

Pøh... Gode bilder gjør jo bare at mennene blir skuffa når de ser meg. Jeg lurer på å gjøre det motsatt. Mine neste bilder blir med ekstra bilring, når jeg skjeler eller sikler og har tidenes bad hair day. Og i sånn vinkel at dobbelthaka blir trippelhake. Jepp.

(mann 52 år fra Hedmark) to. 19 mai 2016 21:44 Privat melding

Tresnitt: Du er ikke mye farlig.
Lillah: Det virker ikke, for de gidder aldri forsøke finne ut hvem som er bak de stygge bildene. alle her inne tror de skal finne noen som er mye finere enn seg selv. En mattematisk umulighet.

(mann 47 år fra Oslo) to. 19 mai 2016 21:47 Privat melding

Jo-ho-ho! Grrrr #>8.()

(mann 47 år fra Oslo) to. 19 mai 2016 21:50 Privat melding

Og jeg som ville se Liiiahs bilringer... Men hun har blokkert meg. Det MÅ være fordi jeg er farlig :D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 20 mai 2016 00:20

Tja.. Jeg vet sannelig ikke helt jeg. Er ingen fan av studiobilder. Ihvertfall ikke av meg selv og jeg kan ikke akkurat si at jeg faller for det hos damer.

Liker best naturlige bilder, hverdagslige bilder.

(mann 54 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 21:24 Privat melding

Amatørselfier uten filter er sjarmerende det. Bilder av hunder og katter derimot..

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 21:37 Privat melding

@powpowgutt: Det er ikke nødvendig med studiobilder. Bilder tatt med mobilkameraet kan være helt supre, selv en selfie kan gå greit bare det er et vellykket et. Flesteparten av mine bilder er tatt av venner og noen er selfier, og jeg får positive tilbakemeldinger på de fleste.

Men uskarpe bilder hvor man er sur hjelper ikke veldig på sjansene.

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 22 mai 2016 23:29 Privat melding

Ikke klag Dolcevita, jeg smiler så bredt jeg kan på profilbildet mitt:-)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 23:40 Privat melding

Gjør du ikke, det så :-)

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 22 mai 2016 23:41 Privat melding

Hva vet vel du, Dolcevita, du har jo takket nei til en date:-)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 23:44 Privat melding

Jeg har sett ditt ordentlige smil. Det er mye bredere :-)

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 23 mai 2016 00:02 Privat melding

Ok, jeg er elendig til å lyve Dolcevita, Nårdu kommer hjem fra Milano kandu se hvem av oss som snakker sant. Men du må love å ikke fortelle, for jeg lyver til alle jeg skriver med at jeg kan smile, og det er kjedelig å bli avslørt. Det er tross alt ikke uten grunn jeg har gått til innkjøp av burka til meg selv:-)

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 00:38

Skal vi arrangere burkafest? Alt er lov unntatt å ta av burkaene.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 23 mai 2016 06:38 Privat melding

Cllou: Dete r ulovlig å arrangere en fest der alt er lov, for velig mye er allerede forbudt, det kan man ikke selv legalisere ved avtale...
Rosa: Sjalu? Har vel date med deg og jeg:-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 06:58 Privat melding

@Villrosa: Mundari og jeg er såpass dypt inne i hverandres vennesone, at det er helt unødvendig å være sjalu. :-) Jeg er sikker på at han har plass til mange i den kategorien, og i hvert fall til deg :-)

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 23 mai 2016 07:25 Privat melding

Dolcevita: Du vet det bare er plass til en kvinne i mitt hjerte!

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 08:56 Privat melding

Mundari: Ja, og hun er langbent, slank, vakker, klok, med langt brunt hår og brune bambiøyne. Og en venninne av meg hun også 😊

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 23 mai 2016 09:25 Privat melding

Bra bilder er nå vel og bra det. Men i en del tilfeller så blir jeg litt sånn "hmm, er denne profilen egentlig ekte ?" "Denne personen virker så nøye og strøken på alt at jeg vet ikke helt om jeg passer inn"

Liker nok best litt naturlige og hverdagslige bilder jeg.

Det koker uansett ned til dialogen som opprettes, somregel stopper det der for min del, mye rart.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 09:38 Privat melding

Folk har så ulik smak når det gjelder bilder. Fordi jeg har noen studiobilder hvor jeg selvsagt ser helt annerledes ut enn til vanlig, så la jeg også inn noen hverdagslige bilder, hvor jeg var rufsete på håret og uten sminke. En jeg hadde vært på date med mente jeg burde fjerne dem, for han syntes ikke jeg var noe fin på dem. Jeg tenkte mer at hvis jeg har noen hvor jeg ser bedre ut en til vanlig, noen hvor jeg ser verre ut enn til vanlig, og noen omtrent sånn som jeg ser ut til vanlig, så får de et tverrsnitt som bør bli noenlunde riktig. Og det er vel det som er hele poenget? Å vise både potensialet og hverdagsutgaven, så folk vet omtrent hva de går til.

Og så får man utvikle dialogen derfra, for hvis den du skriver med ser ut som en modell, men ikke klarer å holde i gang en normal samtale, så hjelper det jo fint lite med six-pack og store muskler.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 23 mai 2016 10:23 Privat melding

Ikke vondt ment, altså, men jeg ser de samme fjesene om igjen og om igjen som kommenterer det meste. Det er jo flott at de engasjerer seg i debatten, men hvor er resten?

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 10:30 Privat melding

Et veldig godt spørsmål.

Alle er velkomne, og jeg tror alle som er her inne gleder seg over hvert nye ansikt.

Velkommen på forumet! 😊 Kast deg uti det, kommenter, spør, dum deg ut, gled oss og irriter oss :-) The more the merrier 😄

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 12:03 Privat melding

@Villrosa: Og her har jeg gått rundt og trodd at du hadde virkelig spenstige samtaler på PM. 😂

Du må ikke ødelegge alle mine illusjoner 😜

(mann 47 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 21:55 Privat melding

Hi-hi-Håkon. Knis :D Han var gøyal.