Alle innlegg Sukkerforum

Inaktive medlemmer

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 21 mai 2016 10:10 Privat melding

På morgenkvisten i dag har jeg hatt en skikkelig opprydning i matchene mine. Jeg har klikket meg nedover på matchlisten og blokkert alle uaktuelle og alle de som har vært på den listen siden "tidenes morgen"selv om de egentlig er aktuelle. Hvis hverken jeg eller du har tatt kontakt til nå, så er det vel greit å rydde litt i køen.. ? No offense til omtrent halve sukker, I'm just not that into you ;)

Nåja, min knallharde virtuelle nedhugging av (ikke-)potensielle menn er ikke hovedpoenget med dette innlegget. Poenget er at bortimot halvparten av mennene ikke har vært aktive de siste to til 18 ukene. Hvis du er inaktiv lenger enn det står det "ikke aktiv på lenge" (eller noe i den dur) på profilen din.

Betyr det at det reelle antallet potensielle menn er mye lavere enn det sukker markedsfører? Det hjelper ikke med mange profiler hvis halvparten ikke er aktive..

Det er også veldig mange menn med lite (ingen) profiltekst og uten bilde(r), de har hverken profilbilde eller albumbilde. Av disse er det en stor andel som ikke har vært aktive på veldig lenge.

Min konklusjon er at det er betraktelig færre aktive profiler på sukker enn det kan virke som, og at bildeløse profiler som hovedregel er uinteressante fordi de fleste virker useriøse, og antagelig kun her for å "titte".

Av innlysende årsaker (jeg er på jakt etter mann, ikke dame) så aner jeg ikke hvordan andre damers aktivitet og profiler ser ut, men de er sikkert ikke bedre..

Hva tenker folket, lures vi til å tro at vi har et større utvalg enn vi har? Burde sukker deaktivere profiler etter en måneds inaktivitet?

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 21 mai 2016 10:23 Privat melding

Helt enig. Inaktive profiler bør deaktiveres eller passifiseres på et vis, men med enkel mulighet til reaktivering ved behov.

Profiler uten beskrivelse skjønner jeg ikke meningen med. Hvis man ikke kan si hvem man er og hva man vil, så forstår jeg ikke hvorfor man er her. I tillegg virker det som om man forventer respons (på hjerter) uten at det er noe å gi respons på...

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 21 mai 2016 10:32 Privat melding

Jeg vet Nigma :) Jeg var bare lei av å se de samme menneskene hver gang jeg trykket på "topplisten".. ;)

Poenget er at en veldig stor andel av profilene her inne er inaktive. Betyr det at sukker muligens driver "villedende markedsføring" kanskje? Jeg ble rett og slett litt paff over at såpass mange har en "død" profil. Hvis du møter noen så deaktiverer du profilen, gjør du ikke?

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 21 mai 2016 10:35

Nei. Hvorfor skal de deaktiveres? Jeg hadde en inaktiv periode pga dødsfall i familien. Skal jeg da kastes ut av sukker? Vi må da ikke glemme at det er reelle mennesker med reelle liv som skal leves her. Og så lenge det kommer frem at profilen ikke er aktiv, så har man jo et valg om å kontakte dem eller ikke..

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 21 mai 2016 10:39

For meg vil det være naturlig å deaktivere profilen når jeg finner noen her inne.....eller hvis jeg tar en pause. Er ikke noe som er så irriterende som å bla gjennom de samme listene gang etter gang og faktisk se at de fremdeles er "borte".
Å nå er nå jeg ei sånn som sjelden blokkerer, kunne jo hende at han jeg har sendt en melding til plutselig kommer tilbake, av en eller annen grunn. Hoder da døren åpen....I allefall på gløtt.
Nei, det Sukke skulle gjort var å legge til en funksjon som heter Skjul. Da kan vi skjule profiler vi ikke vil se, men hvis de sender en melding vil vi få den. Da er de borte I det daglige, men ikke forever sånn de vil være når vi har blokkert:-D
For det er jo mulig at de som er borte har tatt seg en pause, men kommer tilbake etterhvert.

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 21 mai 2016 11:05 Privat melding

Piapia: jeg mener ikke at profilen skal slettes, bare deaktiveres på samme måte som hvis man selv deaktiverer, da er det lett å reaktivere den igjen, OG man slipper meldinger og henvendelser som man ikke får svart på fordi man ikke er her og så blir folk sure fordi man ikke svarer.

Jeg er enig med Vimsa, at vi kan skjule ville vært bedre, men det betyr at de fremdeles fremstår som aktive profiler selv om de ikke er det..

Jeg ønsker det samme som Nigma, og jeg tror ikke det hadde vært en vanskelig greie å kode heller. Det ville antagelig dreie seg om en helt enkel if kommando forutsetningene er jo ikke veldig kompliserte. Hvis de ikke har vært innlogget på 30 dager then hide (angi hvor de skal skjules) rett og slett :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 21 mai 2016 12:35

Inaktive profiler burde jo bare bli skjult for resten.
Så dukker de opp igjen når/om de kom tilbake. :)

(mann 49 år fra Oslo) lø. 21 mai 2016 23:40 Privat melding

Hei. En del velger å ta det rolig med snøret ute. De mottar fortsatt e-poster over besøk og nye kandidater og kan logge inn hvis det dukker opp noe som vekker dem. Både besøksfrekvens sjeldnere enn månedlig og flere ganger daglig er normalt. Formen varierer og det kan ligge diverse grunner bak, men det å ta en "mental pause" er nok vanligst. Fordi vi vil vise de mest aktive er det onlinelisten vi eksponerer først. Den er også vektet opp slik at det skal komme flere fra ditt område.

Vi har vurdert en skjul knapp og det kan være aktuelt. Ulempen er at noen kan være litt raske til å fjerne de mest potensielle - om de ligger listen litt for høyt. Det mest interessante finner man jo like under der man først legger den :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 21 mai 2016 23:56 Privat melding

Tror det hadde vært lurt å ha en 'skjul'-knapp. Og hvis det betød at folk fortsatt hadde mulighet til å sende deg melding, spiller det jo ikke noen rolle om man er litt kresen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 22 mai 2016 00:00

Om folk legger listen for høyt og fjerner/skjuler i hytt og pine, så er vel det strengt talt de sitt problem og ikke Sukker sitt? :P

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 22 mai 2016 11:00 Privat melding

Takk for svar på vegne av sukker(?), Fornøyelig :)

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 22 mai 2016 13:16 Privat melding

Skjulknapp hadde vært greit ja.

Når det gjelder mange inaktive i søketreffene er det jo ikke verre enn at man krysser av for å kun få opp de som har vært inne siste måned.