Alle innlegg Sukkerforum

Å bli lurt opp i stry.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 00:45

Det er en kjennsgjerning at flere, både hokjønn og hankjønn, skriver med flere samtidig, selv om de dyrt og hellig påstår de ikke gjør det. Akkurat dette er jeg ikke for, men gir nå i grunnen beng i det for det kan ikke kontrolleres uansett.
.....hvis da ikke dette skjer......
Har to venninner som begge er her på Sukker. Av ren nysgjerrighet kikket de på hverandres matchlister. Samme mann dukker opp, ingen bombe, og ingen av dem kunne vente med å fortelle den andre om han......ojojoj......Ja begge skrev med han. Å det var helt tydelig at han tilpasset svarene han gav ut fra hva de hadde skrevet først.
En date er avtalt med den ene av dem, en halvveis date er planlagt med den andre.
Dette synes begge to i grunnen er ganske festilg, for de skjønner jo begge to at dette ikke er en ærlig og redelig fyr.
Så nå har de rottet seg sammen for å se hvor langt de kan dra den....

Vet ikke helt hva jeg synes om dette....Han får jo som fortjent, samtidig som det er litt uetisk.....eller er det det? Uetisk?

Skjult ID med pseudonym pseudonym1 ma. 23 mai 2016 01:03

Har vi ikke lov til å skrive med flere en en om gangen her inne? Skal man forplikte seg før man overhodet har møttes? Ærlig talt, nå begynner dette å bli for dumt....

Skjult ID med pseudonym E28 ma. 23 mai 2016 01:27

Veldig mange anser heller ikke første møte som en date... Her drar de den litt langt mener jeg og man kan nesten diskutere hvem som balanserer på kanten til det uetiske her...

Selv synes jeg det er ugreit å skrive med flere samtidig, men situasjonen er den at kanskje hver tiende jente gir et svar tilbake. De bruker da kanskje også noen dager på å svare. Av de som svarer er det kanskje hver femte som er interessert i kontakt. Gidder ikke gjøre utregningen, men selvfølgelig skriver man da til flere samtidig. Da står man plutselig i den posisjonen at man har dialog med flere samtidig. Ugreit...

Løsning: Tenk hvor fint det hadde vært hvis folk bare svarte! "Takk for melding, men sorry Mac. Ønsker deg lykke til videre!"

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mai 2016 01:35

Hva andre gjør skal jeg ikke rote meg så mye borti, men for min egen del, så skriver jeg bare med en om gangen.

Tar tross alt ikke sååå lang tid å finne ut om det er nok interesse der fra begge til at en har lyst til å treffes.
Også er det jo greit å fokusere på en av gangen. Litt kjipt om en startet å blande svarene en har fått. :P

En sist grunn er nettopp dette med venninner. Snakker du med en om gangen, så kan du ha en sjanse.
Snakker du med to venninner samtidig, da kan du bare gi opp, for du har allerede tråkket i salaten og begge to er uinteresserte lenge før en i det hele tatt treffes.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 02:48

Vet at mange automatisk tenker dette er fy, fy, men hvorfor er det egentlig det?
Burde det ikke nyanseres "litt" mer?

@ts sier uansett ikke noe om hvorfor noen av damene burde forvente eksklusivitet fra denne mannen?
Er det gitt uttrykk for forelskelse/følelser? enveis? gjensidig?

Er det ikke "litt" mye å forvente total eksklusivitet fra første tastetrykk slik situasjonen er i dag?
Enig med andre over her...det blir for drøyt...eg tror folk gjør så godt de kan og så har du noen uærlige sjeler innimellom.

Det kan da like gjerne være han som kun chattet med deg osv. som er verste rundbrenneren og notorisk utro...for de er gjerne de flinkeste til å skjule slikt..så eksklusivitet innledningsvis er ingen garanti for at du har et anstendig menneske på andre siden av eteren eller vice versa

Det er uansett en privatsak før man har rett på en stemme tenker eg.
Eg har aldri spurt en mann om han chatter med/dater flere samtidig som meg... noen forteller slikt av seg selv, men eg svelger aldri slikt rått heller...lar det heller ligge og spør ikke mer om det med det første.

Eg fokuserer på vår dialog/relasjon...andre er uviktig enn så lenge han ikke har kone/kjærest eller har følelser for andre. Det som er viktig er at eg opplever at han ønsker å finne ut om det kan oppstå noe mellom oss. Liker han meg vil han fokusere mer og mer og til slutt kun på meg tenker eg hvis så er tilfelle. Men han må jo få en sjanse til å treffe meg/bli kjent for å finne ut av det ... andre evt. damer/konkurrenter som måtte være der for øyeblikket er kun "støy" som eg ignorerer.

Tenker iallefall at det på prinsipielt grunnlag ikke må være hverken uetisk eller amoralsk å bli kjent med flere mennesker samtidig.

Det sku tatt seg ut ellers i livet!

Grensen for eksklusivitet (ift chatting/prating/kaffe/rusling/spising/treff) går ikke ved tastaturet for min del ihvertfall. Hvem eg snakker med og hvem eg treffer/vurderer som kandidat har heller ikke enhver mann eg chatter med noe med i grunn.
I det øyeblikk det begynner å oppstå reelle følelser/bli mer alvor/dypt/personlig...så er det en annen sak.

Uproblematisk og tydelig skille for min del.
Etikk/moralskuta styrer eg helt fint selv takk, uten hjelp av
ørten sukkermenn eller andre som måtte mene noe om det! :-)

Har ikke fått noen klager enda og regner ikke med å få det heller ;D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mai 2016 03:29

@Antonyma

Jeg for min del forventer ingenting. Syns heller ikke det er fy fy.
Fortalt kun om min egen personlig preferanse.

Er derimot helt enig med deg at frem til en faktisk treffes, så har det veldig lite å si.

Men som jeg var inne på da. Selv om folk mener det er greit og kanskje til og med gjør det selv, så er du på veldig dypt vann som mann om du er så uheldig å chatte med to venninner samtidig.

Og det høres nesten ut som det er ganske vanlig at venninner snakker om sånt.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 03:42

he he pow, en uvant problemstilling for meg...som eg antar er litt blåst ut av proporsjoner...de fleste vil nok ikke la være å snakke med flere pga at noen kan være venninner nei...det tror eg inngår som kalkulert risk og evt tap for de fleste...men kanskje ikke i mer grisgrendte strøk nei:-) da er det nok viktigere å ikke brenne broer unødig ja...ser den! :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mai 2016 03:46

@Antonyma

Forsåvidt sant. Men det er jo fryktelig kjipt om en faktisk likte hun ene skikkelig godt også har du tilfeldigvis snakket med venninna hennes samtidig. :P

Uansett ikke noe problem for meg. Jeg har ikke hastverk, så jeg kan ta meg den tiden og bli kjent med en og en om gangen.
Liker å gi hele min oppmerksomhet til hun jeg snakker med. :)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 23 mai 2016 06:35 Privat melding

Vimsa: Det blir fort litt vel eksluderende om du skal forvente at man forholder seg til en før man har mer forbindelse enn et halveis avtale om en mulig treff. Forventning om ekslusivitet på det nivået virker mer som en sjalu ektemann enn to voksne fornuftige venninder. Først om treffene gir mer presise signaler om mulige videre relasjoner kan en i det hele tatt vurdere slikt. Før det kan man håpe, men det er bare et håp. Enerett på en annen persons emosjonelle oppmerksonhet er ikke noe enkan forvente soom en selvgølge selv lengre inn i forholdet. Det spør/ber man om. Voksne selvstendigemennesker kan ha pulevenner som de treffer ved gjevne mellomrom. Du kan faktisk ikke forvente at det tar slutt før du sier noe om det, og da bør du faktisk selv være innstilt på et seksuellt forhold. Før det har du egentlig lite med hva den andre gjør på fritiden sin:-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 06:55 Privat melding

Når det bare er på et lett og vennskapelig nivå, hvor man er i ferd med å finne ut av om det er grunnlag for å møtes, ser jeg null problem med å skrive med flere samtidig.

Hvis man er i gang med å date, og ser at man begynner å få følelser for hverandre så er det naturlig å droppe dialog med andre.

Men inntil en mann sier at han gjerne vil at vi skal være kjærester, har han strengt tatt ikke krav på noe som helst.

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 23 mai 2016 07:19

@Vimsa. Hvem lurer egentlig hvem her? Han er åpen med at han er på utkik etter kjærligheten og som alle andre her bør man forstå at man kan treffe flere i den prosessen. Hvis dette er voksne kvinner bør de gjøre han klar over at de har forstått at de skal date samme mann. En av dem kan jo kanskje falle for han og et forhold bør vel starte med ærlighet? Og han er ikke uærlig da han ikke forteller at han skal på date med flere for alle som er sånn noenlunde oppgående forstår at det skjer på Sukker.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 23 mai 2016 07:40 Privat melding

Vond og..: hva ble det med latexaftenen, jeg ser ikke noe dato og klokkeslett?

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 23 mai 2016 07:41

@Mundari Vond og...? Blir ikke noe latexxxx på deg.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 23 mai 2016 07:45 Privat melding

Blond vakker og intelligent: Så du vil bare ha latex, ikke bittelitegranne smerte også?

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 11:03

Spørsmålet om etikk her var i grunnen ikke herremannens greie med å skrive med to. Det vet jeg er helt vanlig.
Men mine venninners plan om å lure denne herren opp i stry....de vil se hvor langt de kan "dra han". For han vet ikke at han prater med to venninner samtidig, og han svarer forskjellig på samme spm, tilpasser sine svar til den han snakker med i forhold til deres situasjon.
Jeg liker ikke det de gjør og mener de bare kunne sagt det som det var og avsluttet praten begge to og evt blokkert han.
For ingen av de vil gå videre med han!

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 11:12

Jeg er helt enig med deg @nigma!
Håper jeg ikke har gitt uttrykk for noe annet😳
Har sagt til de at de burde bare kutte, men de er døve på det øret.
Å de leser forum og vet at denne gjelder dem!
Så håper også de tar til vett!

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 11:18 Privat melding

Enig. Forkastelig.

Man kan oppføre seg med conduite her inne også. For en tid siden fant en venninne av meg en mann vi begge likte, og hvor han hadde vært inne på begge våre profiler. Siden jeg allerede var i dialog med en oppfordret jeg henne til å 'go for it'. De skrev en stund sammen, og så rant det ut i sanden.

Etter en stund da også min dialog var avsluttet, og denne mannen hyppig var inne på profilen min, spurte jeg henne om det var helt avsluttet, og om hun hadde noe mot om jeg hadde kontakt med ham. Hun bekreftet at det var helt slutt, og at det var helt greit for henne at han og jeg hadde kontakt. Men vi ble enig om at hun ikke skulle fortelle meg noe de hadde utvekslet av informasjon - for det ville bli helt feil i forhold til ham.

Det er greit å kjøre rent trav. Hvis ikke kommer det gjerne opp og biter deg i stumpen.

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 23 mai 2016 12:13

@Mundari . Liker du sånt...`? Ok,skal se hva jeg finner av kjetting og kroker i verktøykassa. Open minded jeg!

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 23 mai 2016 13:33

Det Haakon skrev.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 13:33

@Haakon...de er godt voksne😳
De var begge interessert så det holdt.
Å det var ikke det at han skrev med flere som gjør at de gjør som de gjør....men at han "lurer" de begge, han er uærlig i det han sier siden han ikke svarer likt på det de spør om.
Hadde han gjort det kunne jo den ene gitt seg hvis mulig og latt den andre "få" han, men ingen vil ha han nå for han lyver åpentlyst til i allefall en av dem.
Håper de kommer inn her med en kommentar eller to....

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 13:34

Like greit å slippe å repetere andre @BruceW😁

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 23 mai 2016 13:36

Jeg tror at dette er litt betent tema man ikke lett kan enes om. Folk er så ulike mht sårbarhet, selvhevdelse, stolthet, moraldefinisjon og pragmatisme. Mulig det ble litt smør på flesk innimellom her, men pytt pytt.

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 23 mai 2016 16:45

@Hååkon Trøst deg med at livet som oftest gir tilbake på godt og vondt. What goes around comes around. Og det gjelder oss alle.

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 23 mai 2016 16:46

Eller @Haakon

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mai 2016 18:39

@Mariposa

Jeg skulle gjerne gratulert deg, for det hadde faktisk vært ganske imponerende.
Med annet du har klart å besøke profilen min på magisk vis, så har du nok ikke funnet meg, for besøkstelleren her har i beveget på seg den siste halvannen uka eller noe i den duren. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mai 2016 18:57

@Mariposa

Smart tenkt, bortsett fra at @Powpowgutt profilen overhodet ikke ligner. Det er liksom litt av poenget. :P
Og uansett hvilken profil du besøkte meg med, så forandrer ikke det det faktum at ingen har vært inne på min profil, med annet telleren lyver og det tviler jeg på. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mai 2016 19:12

@Mariposa

Jaha? På hvilken måte lyver jeg meg bra på?
At jeg mener du tar feil når du sier du har funnet meg? Eller når jeg sier at ingen har besøkt min profil på over en uke?

Eller henger du deg opp i den andre kontoen min som KUN er til for ris og ros og evetuelt om noen bare vil chatte uten noe mer enn det?

Eller er det rett og slett fordi jeg sa at du ikke er min type?

Jeg vet ikke. Eneste jeg vet er at den ordentlige profilen min er en ekte representasjon for hvem jeg er.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 19:27

I alle vide verden @Mariposa😱
Her finnes ingen regel om at noen MÅ avsløre seg for andre!
Her kan man gjøre omtrent hva man vil og det forblir anonymt....om man ikke avslører seg!
Ta deg en pinne a...

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 19:29

...å det finnes da mange andre som også blokkerer!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mai 2016 19:33

@Mariposa

Så du har funnet den men ikke besøkt den?
For som sagt, ingen nye besøk fra noen som helst.
Og hvorfor det er noen varsellampe skjønner jeg ikke helt, Det er faktisk ganske vanlig for menn på en nettdatingside som IKKE bor i en storby.

Skjønner heller ikke hvorfor du kritiserer meg for å ikke avsløre hvem jeg er. Har da aldri latt som at jeg skulle avsløre meg selv.

Hvem som gidder å chatte med en tom profil? Er faktisk en del.
Fordi det i de situasjonene så handlet det ikke å flørte eller date, men chatte, dele meninger og råd.
Jeg skjønner det er uaktuelt for deg, men folk er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 23 mai 2016 19:44

@Vimsa: Dette er ikke en sak. Han kan skrive med hvem han vil. Lyver han så har dine venninner fått vite at han ikke er den han sier han er og kan fokusere på andre. Hvorfor henge seg opp i dette er merkelig.

En annen ting er at han kanskje har blitt advart av det du skriver. Han kan være her inne og le godt over at den tredje av venninnene avslørte de andre.

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 23 mai 2016 19:45

@Mariposa Hva er det som biter mest? At du ikke er hans type eller at du ikke er hans type? Uansett bør du holde deg for god for dette tullet. Setter pris på @Powergutt jeg. Anonym eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mai 2016 19:45

@Vimsa

Har du konkrete spørsmål venninne dine stilte som gjorde at de mente han tilpasset svarene/løy?
Var det sånn at de spurte slik at han svarte det stikk motsatte?

For jeg har tenkt litt og det finnes jo helt vanlige situasjoner hvor det kan virke sånn uten at det nødvendigvis er det.

Ta et scenario da hvor jeg snakker med det som er to venninner.

Venninne 1 sier følgende: 'Her om dagen var jeg på Pink konsert, det var skikkelig artig. Hva slags musikk liker du?'

Meg: 'Pink er bra. Og jeg liker også...', hvorpå jeg ramser opp noen artister/band av lignende sjanger.

Venninne 2 sier følgende: 'Her om dagen var jeg på Metallica konsert, det var skikkelig artig. Hva slags musikk liker du?'

Meg: 'Metallica er bra. Og jeg liker også...', hvorpå jeg ramser opp noen artister/band av lignende sjanger.

Hvis du da klipper svarene mine fullstendig ut av sammenheng, så kan det se ut som jeg tilpasser svarende mine/lyver.
Men jeg gjør jo ikke det. Faktum er at jeg liker alt sammen. Det er bare naturlig å begrense det til den sjangeren, for kanskje det er mer hun liker der eller kanskje ting jeg kan anbefale henne ut i fra konserten hun sa var bra.
Og dette egentlig uten å tenke særlig over det, mer en helt vanlig respons.

Men om de har litt enklere ting, som at han til hun ene sier han er 43 og vært singel i 8 månder og til hun andre at han er 44 og vært singel i 3 år så er det selvsagt litt verre. :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 19:53

Var det noen som sa forhandlinger? ? Merkelig. ...ser da ingen grunn til at pow burde treffe posa, så d kunne ikke falle meg inn. Dramaqueens ass.... Er sånn som ungdommen <40 driver med det tror eg...ikke så rart..ingen andre som orker! 😂.
..Hovis er forresten sugen på sånt 😀 HooooOOOOooovis!!? ledig dame til deg her, nå må du være om deg og smi mens "jernet" er varmt! 😉😁 Ha ha ha😇

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 23 mai 2016 19:54

@Mariposa: Lukter jeg en fra hans ståsted en uskyldig bakgrunnshistorie her mellom dere to? :-)) Høres sånt ut. Uansett så er ikke forum stedet å avsløre andre. Hadde du likt om noen avslørte deg og kom med negative beskrivelser?

@Vimsa @Mariposa: Et lite øyeblikk så jeg en felles historie av mellom dere (åpningsinnlegget) og .....:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mai 2016 19:55

@Apache

Er ikke rettet til meg, men jeg kan svare allikevel. Nei. Ingen bakgrunnshistorie.
Det viste seg bare tilfeldigvis at jeg tidligere hadde sortert bort profilen hennes da hun som sagt ikke var helt min type, selv om hun er ei veldig flott dame. :)

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 23 mai 2016 20:00

@Powpowgutt: Det har du rett til å gjøre. Jeg har blokkert mange pga ikke mine typer pga feil alder og annet. Jeg foreslår at du ikke setter never på bålet og lusker bort fra diskusjonen. Bortkastet energi.:-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 20:00

Pop corn anyone?

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 23 mai 2016 20:01

@Mariposa: Dårlig markedsføring av deg selv.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 20:03

@Anton
Popcorn ække så himla godt men seffen bra egna her iblant :D

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 23 mai 2016 20:04

@Antonyma Har du cola?

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 20:06

Jeg har ristede peanøtter og hjemmelagd brus.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 20:06

Har pepsi max blondy!.., og joooo pop corn er topp! Klarer ikke stoppe....litt som cheese doodles🙊🙈😱

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 20:09

@Mariposa
Er du potet? Prosa skrives med R.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 20:09

Det funker og cllou! Ser ut som vi trenger påfyll anyway😄

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 20:16

Cllou😂 Prosa med egenart ..mer sånn Snap-form. Prosa som bare er tilgjengelig et lite øyeblikk før den slettes, stemmer også for navebytte👍

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 20:17

@Mariposa
Er det jo skjønt :D

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 20:19

Ok Mariposa, men hadde du ennå vært en kål... Eller potetsommerfugler finnes kanskje i Spania? :D

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 20:21

@Powpow, går nok på ren fakta som bla alder på barn, hvor ofte og når han har dem, hva han jobber med! Barna varierer veldig i alder, bransjene han jobber i er to totalt forskjellige ol.
Å det er helt greit hvis han skjønner hvem han er.....jeg er forøvrig ikke den mest populære venninna for tiden, men det kunne brydd meg mindre....hører dere det!!(de vet hvem de er😁)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 20:28

@Apache, ingen felleshistorie med Mariposa😱
Så pliiiiis, vær så vennlig😁
Ser at utviklingen i tråden ble en skikkelig popcorn tråd😂

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 20:32

@Vimsa
Heller ostepop enn popcorn. Kanskje ostepop designet som popcorn er bra nok.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 23 mai 2016 20:32

Forumroller å besette. Hvem er forumets egen?

Alexis
Krystle
Blake
Fallon
Steven
Jeffrey
Adam
Claudia
Sammy-Jo
J.R
Sue Ellen
Bobby
Pamela
Lucy
Miss Ellie
Cliff Barnes
Angela Channing ( Falcon Crest)

Jeg husker dem alle. Busted.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 23 mai 2016 20:34

@Vimsa: Jeg skjønner det, men et lite øyeblikk passet historiene litt inn i hverandre.:-))

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 20:37

Husker/vet nesten ingen av dem men jeg vil være Alexis. Nei forresten henne peneste, Krystle :P

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 20:38

@Cllou....når de lager ostepop som kan spises med gaffel tar jeg heller det enn popcorn😁

Å @Mariposa....var vel du som kom inn på tråden med et helt annet tema enn opprinnelsen😳

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 23 mai 2016 20:38

@Villrosa: Hukommelsen min er ikke å kimse av....:-))

Men for å ikke henge ut noen så har jeg glømt alt. Hva var det du sa?.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 23 mai 2016 20:40

@Villrosa: Joda så en del på det. Bobby var min favoritt.:-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 23 mai 2016 20:41

Jeg kan være Blake. Noen som faxer meg en popcornpose forresten. Supermandag i kommunereformen her..

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 20:41

Den er grei @Apache! Måtte bare...
Å imponerende liste, ja husker dem alle(når jeg fikk listet de opp😂)

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 20:42

@Marip0sa
Du må ikke fly vekk ennå. Er ikke ferdig med ostepopen ennå :O

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 23 mai 2016 20:43

Manglet et '?' der.

Og selvsagt faxer jeg en 50-lapp tilbake..

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 20:44

@Marop8sa
Kunne navnet ditt vært skrevet sånn? Sommerfugl liksom.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 20:56 Privat melding

Shit. Nytter ikke å handle og spise middag her, altså. Man går jo glipp av all moroa!

Jeg melder meg også som Krystle. Blond og uskyldig, that's me 😎

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 23 mai 2016 21:03

Nei-nei-nei Krystle var grå som dødtsvakkert sølv.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ma. 23 mai 2016 21:20

Willrosa..Enig med deg...så å skrive med flere er helt greit for min del.Og jeg ville vært temmelig naiv om jeg trodde det bare var meg han skrev med.. og kjempe kjedelig side..om man bare hadde lov å skrive med en... hva er det for noe...? Man eier da ingen fordi om man chatter.. og avtaler en date..

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 23 mai 2016 21:24

Pamela i Dallas likte jeg best av damene. Krystle i Dynastiet var så hjelpeløs liksom...

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 21:54

Skjønner jeg kanskje må gi slipp på prinsippet med å skrive med en om gangen😳 I allefall til det begynner å bli "alvor", type 2. date. Men å date flere samtidig tror jeg nok ikke jeg vil gjøre.
Så da er det bare å sende meldinger folkens, jeg svarer på alle! Mulig jeg må ta ut litt ferie for å få tid til å snakke litt med alle😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 24 mai 2016 00:56

 Det mangler mange. Noen var en av hovedkarakterene og andre med biroller som er lett å huske som

Dallas

Ray Krebbs
Jock Ewing
Gary
Valene
Clayton 
Donna
Jenna
April
Marilee
Mandy 
Mark
Punk
Afton
Kristin
m.m.

Dynastiet

Dex
Claudia
Matthew
Joseph
Kirby
Ben
Cecil 
m.m

Falcon Crest

Lance
Richard Channing
Melissa
Cole
Chase
Maggie
Emma
Julia
Greg
Jordan
m.m

Det er nok av roller å velge mellom i Sukkers såpeopera.:-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 24 mai 2016 01:29

dibs på Cassandra "Caress" Morell @Apache... ;D

Skjult ID med pseudonym Rattata ti. 24 mai 2016 23:53

@TS

Kjenner det ryker litt i topplokket nå her.

Hvorfor i h..... er det uetisk å prate/skrive med flere?

Er det noe som er uetisk, og rett og slett RÅTTENT gjort, så er det dét disse to venninnene driver på med... Søppelkjærringer, det er det de er der de går rundt og lurer en, kanskje superhyggelig og snill Mann.

Og det at du mener "Han får som fortjent" sier alt jeg trenger å vite om deg også 😠

Og det at han skriver A til hun ene, og B til den andre er nada bevis på at han lyver, for begge kan være sanne.
Herregud for noen møkkadamer

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 25 mai 2016 00:00 Privat melding

Jeg synes heller ikke det er noe sympatisk det disse damene driver med. Tror jeg bare ville avsluttet og brukt tiden på noe hyggeligere hvis jeg var dem. Som f.eks. å flørte litt :-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 25 mai 2016 00:07

Har du lest alt her @Rattata?
Jeg har ikke sagt at det er uetisk å skrive med flere!!
Jeg tenker det er uetisk av de å skulle hevne seg på den måten!
Kanskje greit å få med seg alt før du eksploderer😱
Å når det gjelder løgn så er det merkelig at to barn har 4 forskjellige aldre, at han har en jobb i to vidt forskjellige bransjer +++
Men enig med deg(utrolig nok!) Møkkadamer!

At jeg skrev at han fikk som fortjent var et lite sleivspark, men synes ikke hans spill for galleriet toppet den høye moralen heller.

Å det er godt du vet hva du trenger å vite om meg. Da antar jeg du holder deg unna😡

(mann 50 år fra Vest-Agder) on. 25 mai 2016 11:03 Privat melding

Å bli lurt opp stry er ikke noe nytt Blir bare mer og mer av det . Har masse erfaring å bli lurt .. Gidder ikke bry meg lenger ..

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 25 mai 2016 15:43

😂😂😂 @Haakon!
Det nye uttrykket😂

(mann 48 år fra Oslo) on. 25 mai 2016 16:22 Privat melding

Og har man VIRKELIG blitt lurt, pleier man å si at man har blitt både gjengetapet og gaffaert.

(mann 41 år fra Oslo) on. 25 mai 2016 21:10 Privat melding

Må slenge meg på det de fleste mener, at dette er uakseptabel oppførsel fra disse to fjortissene. Ja, de er ihvertfall ikke damer, og ikke jenter heller.

Det vitner til umoralskhet, falskhet, hevngjerrig, empatiløs og alle "u" du kan finne på i farta, og de er ikke noe gode medmennesker

Kan @TS være så snill å sende meg en melding om hvem disse er, slik at jeg kan blokkere de med en gang, dette er ikke personer jeg ønsker å bruke tid på, tusen takk på forhånd

Til diskusjonen.
Å skrive med flere er ikke et problem, og jeg anser heller ikke å møte flere samtidig som et problem, så lenge det ikke er noe "fast" så skal det være innafor.

Damer, dere må også tenke på at for en Mann, så tar det ukesvis, ja kanskje månedsvis å få et førstetreff. Mens dere damer kan bare logge inn og ha en invitasjon til kaffe/gåtur/kino/resturant innen 30 minutter. Så mennenes strategi er anneledes.

Når det gjelder å lyve, så er det selvsagt ikke bra. Men å lyve på alderen til ungene er kanskje ikke den værste. To quote House "Everybody lies", derfor er det mye bedre å takke ja til å møte tidligst mulig, sånn at dere ser/plukker opp om mannen lyver. Gutfeeling kommer dere langt med ;)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 25 mai 2016 21:43

@ErikJoh, vil nok dessverre ikke avsløre de. Å jeg tror nok de vil tenke seg om før de i det heletatt tenker som dette igjen, noe jeg håper de ALDRI gjør!
Ja, vi har et anstrengt forhold nå, noe de vet jeg gir blanke i og de har ikke villet kommentere her på forum heller😠

Når det er sagt: dette har forøvrig vært noen forbanna lange 30 minutter, fra jeg registrerte meg til første spm om treff kom😱
Hvis jeg gjør om 4 1/2 mnd til 30 minutter....da er jeg jammen meg ikke gammel nok til å være på sukker....tror ikke jeg har begynt på skolen en gang😂
Noen som gidder regne der ut for meg?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 mai 2016 21:52

@Vimsa

Men det er jo litt skummelt da. For selv om en ikke lyver, så kan en likevel havne i den situasjonen hvor en snakker med begge disse venninnene samtidig og gud veit hva de kan finne på når de merker det.

Er utrolig glad for at de er langt utenfor mitt søkeregister.

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 25 mai 2016 22:48

@Powpow, sånn jeg skjønte det var det ikke i hovedsak at han skrev med to, men at han løy for å tilpasse svarene etter deres individuelle ønsker, at han sa han kun snakket med den ene og allerede da hadde møtt en av de.
Å de er ikke så langt unna geografisk😱
Men aldersmessig er de way off😁
Krysser fingre for alle dere herremenn her inne....håper de har lært en lekse etter å ha lest hva alle her mener!

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 25 mai 2016 23:10

hm...nå kan eg riktignok ikke komme på noen salgbare argumenter for at det er ok å lyve om barnas alder...eller arbeid for den saks skyld,en del ugler i mosen her ydeligvis... så sånn sett kan man jo se at det er fristende å ha litt morro med fyren, er jo ikke noe verre enn han de da i grunn..de forjener hverandre! ;D

Eg hadde nok bare spurt rett ut hva greia med det er, eller så hadde eg bare skrevet:
" Tips for fremtiden: get your "facts" right you twofaced idiot ;P toodeloo" og blokkert... det er for mange løgnere og idioter til å kaste bort tiden på noe mer hevngjerrig enn det tenker eg :-)