Alle innlegg Sukkerforum

"Søker rampejente"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ibi ma. 23 mai 2016 18:00

Når jeg kommer over profiler der menn 50-60 år skriver at de blant annet ønsker en "rampejente", eller jente med rampete trekk,da kan jeg ikke annet enn å smile.Hva legger de egentlig i det tenker jeg.Hvordan er en godt voksen rampejente.Hvordan framstår hennes rampete trekk og hvorfor er det sjarmerende.Om jeg skulle ønske en rampegutt så ser jeg for meg at jeg hadde fått en ny sønn å oppdra.For meg så klinger "rampetrekk" i en mer umoden retning.Har vanskelig for å se meg selv som rampete i en alder av 55+.Tøyse er ok,men rampestreker!! Niks.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 23 mai 2016 18:07

Det er vel samme greia som når damer vil ha noen som kan få dem til å le.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ma. 23 mai 2016 19:35 Privat melding

Tipper det er stammespråk for "dame som fortsatt har interesse for og glede av sex". (Muligens i motsetning til ekskonen?)

Skjult ID med pseudonym Ibi ma. 23 mai 2016 20:40

Artig å lese innspillene på "rampete jente":) Jeg har visst ikke helt koblet det med sex,men klart det burde jeg gjort.
Så vel mer for meg erting og tull og tøys som sikkert skal ende med sex skjønner jeg nå da.Helt greit det,men å framheve det som et ønske i profilen gir meg en viss avsmak på å ta kontakt.Det er så mange andre ting som skal stemme for å få et godt forhold.har nok lett for å tenke at personen er spesielt opptatt av sex, at det er det viktigste og det blir lite holdbart i lengden,da alle ingrediensene må med hvis det er et forhold som skal vare over tid.

Skjult ID med pseudonym Ibi ma. 23 mai 2016 21:08

@Hovis.. Det må selvfølgelig bli opp til hver enkelt hvordan man vil ordlegge seg og framstå i profilen sin. Ønsker du å være en rampete jente så er vel det helt ok,du tiltrekker deg da sikkert menn med det samme ønske.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 23 mai 2016 21:14

Melkerampe er vel bonderomantikk på høyt nivå. Det vil jeg ha :-)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 23 mai 2016 21:42

Som representant for standen vil jeg bare si av vi ramper ikke har det så lett vi heller. Mye gubber og kjærrringer der ute som er så seriøse og kjedelige at vi får helt panikk og bare får lyst til å gjemme oss i nærmeste tunneltak.

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 23 mai 2016 22:12

Med riktig mann, kan jeg være skikkelig rampete....:)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 22:38

Eller nødne nigma😁

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 23 mai 2016 22:45

Her sitter pertentlige petra, som gjerne skulle vært villige vera😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 23:00

Rampete handler ikke bare om sex nei.
For noen (og sikker litt opphopning av disse "noen" her inne) gjør det kanskje det, men det er ikke min erfaring og heller ikke det eg legger i det.

Rampete barn og ungdom handler om å gjøre ugagn, tøye og trå over grenser og er preget av søken etter spenning. Rampete voksne damer holder seg innenfor det som er "akseptabelt", men evner å gjøre ting spennende.
Gutter og menn liker jo spenning og de savner det kanskje mer enn den godt voksne gjennomsnittskvinnen..det er samtidig en følelse som det er lenger, og kanskje langt imellom som voksen ;P

Kobler rampete mer til selve kommunikasjonen og dynamikken generelt....at man kan "utfordre" litt innimellom f.eks på en litt frekk og overraskende måte som holder ting litt levende og spennende.

Det er mer som et personlighetstrekk... som kommer til syne i diverse situasjoner og handler f.eks om hvordan man evner å gjøre det utfordrende, overraskende og fascinerende...slik at nysgjerrigheten og oppmerksomheten pirres. Det går langt utenfor interaksjon med kun mannen..eller situasjoner med seksuelle undertoner. Man kan ha en litt rampete personlighet generelt.. litt vågal og "fuck it"- holdning lizzm :D

Noen vil beskrive det som at man han beholdt litt av barnet og "jenta" i seg kanskje, at man har en iboende og tydelig lekenhet i seg.

Men klart, er du rampete kun på soverommet tror eg det er innertier det også, menn er da ikke sååå kravstore og kresne! ha ha ;D

Eg tror mange bruker ordet rampete for å signalisere at de ikke ønsker en grå, kjedelig eller alt for "snill" og ordentlig firkantet mus.
Ut over det kommer karaktertrekket "rampete" i et stort spekter og uttrykksformer og eg tror ikke nødvendigvis det er sååå mye eller veldig drøye ting som skal til før mannfolka (majoriteten) er happy i så måte :-)

Men mannfolka her får svare for seg selv. Dette er kun min erfaring og det eg legger i det.

Hilsen rampete Robin..eg mener Anton :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 23:20

gubber og kjærringer ja, der sa du det @rampegutt..

g j e s p og a r g h..

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 23 mai 2016 23:28

@Antonine: Du rampejente - næææ. Det hadde jeg aldri forestilt meg.😎

Men så er jo jeg et rampefritt gudsord fra landet da..👹

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 23:28

https://www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs

stay

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 mai 2016 23:35

mmm... I'm full of surprises bling.. :o

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 24 mai 2016 00:39

-og den råeste performeren av de alle!

elsker denne dama <3 ho mener alltid business

gåsehud.. blank i øya..

Stay With Me

https://www.youtube.com/watch?v=WWSmWF-3Gcs

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 24 mai 2016 00:57

Alltid hovis👌 Ganske høyt på lista over artister eg ønsker å oppleve live ja! One day..