Alle innlegg Sukkerforum

ute av trening

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym karo ma. 23 mai 2016 18:57

Etter ca23 år med samboer sa d stopp. Så etter sorg skulle jeg ut på chekkern igjen! Men har jo glømt åssen man finner seg ei dame. Hva er en sikker vinner da jenter? Åssen går jeg fram? Flævt men sant. Helt på jordet er jeg!

(kvinne 40 år fra Hordaland) ma. 23 mai 2016 20:58 Privat melding

Ja hadde vi visst svaret så hadde Sukker vært nedlagt for lengst...

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 24 mai 2016 14:29 Privat melding

Jeg kan ikke svare for hva som fungerer for alle damer, men hvis et representativt utvalg sukkerdamer svarer så får du jo en viss pekepinn, så jeg kan fortelle hva som funker på meg 😊

- Nogenlunde match. Ikke nødvendigvis på sukkersystemet men sånne grunnleggende ting: Geografi, alder, livssituasjon, høyde.

- Noe felles - interesse for historie, katter, lik utdanning, språk - det kan være hva som helst bare det er noe akkurat dere har felles. Ønske om armkrok kan være litt tynt, men det er lov å prøve. 😜

- Fyldig og godt utfylt profiltekst og gode bilder (med den mener jeg ikke bilder der du ser ut som en hot 22-årig model) men bilder som er skarpe og hvor man ser deg tydelig. Hvis du har klippet håret, barbert deg og smiler og er uten solbriller er det heller ingen ulempe.

- God, humoristisk kommunikasjon som du følger opp. Antall meldinger umulig å si. På meg funker alt mellom 2 og 120, alt etter situasjonen. 0 meldinger flere dager på rad funker ikke.

-Tydelighet på hva du vil. Er du usikker så er det bedre å si det enn å la henne gå og lure. Og hvis du virkelig liker henne så fortell henne det. Hvis hun trekker seg unna ville hun gjort det uansett.

-Vær interessert i henne, og fortell hva som interesserer deg og hva du trenger for å ha det godt. Vi er alt for redde til å fortelle hverandre det. Vær frimodig.

Og ellers: Vær deg selv. Hvis det ikke er nok hjelper ingenting.

Lykke til!

Og så håper jeg flere trår til med hva som funker for dem, så du får mange nok til å få et inntrykk av den norske kvinne anno 2016. :-)