Alle innlegg Sukkerforum

Kunsten å flørte ...

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Vestfold) ma. 23 mai 2016 21:01 Privat melding

Jeg tror rett og slett jeg ikke behersker den. Kunsten å flørte, altså.
Hvordan starter man en flørt? Er det regler? Noe man skal si eller gjøre? Hvordan gir man signaler om interesse for en annen, dersom man skulle slumpe på å treffe han (eller henne) i det virkelige liv, og ikke på nettet?

For den saks skyld: Jeg tror kanskje jeg mangler vesentlige flørteevner også på nett. Veldig mange mailveskslinger (som det ikke er SÅ mange av i utgangspunktet) renner ut i sanden - og det er vanskelig å vite noe om årsaken. Kanskje er det rett og slett manglende flørteevner.

Jeg er (tror jeg) heller ikke spesielt flink til å plukke opp flørtesignaler dersom noen skulle forsøke å flørte med meg. Det siste er jeg ikke helt sikker på, for ærlig talt: Jeg vet ikke om noen har prøvd. Rent logisk er det vel, antar jeg, ganske usannsynlig at ingen har prøvd noensinne. Men hvis de har det, har jeg ikke oppfattet det.

Jeg liker best rene ord for penga, jeg. Men man våger jo ikke å si rett ut: Du var fin - deg liker jeg - er du single? - skal vi ta en kaffe?

Så kan noen gi meg et lynkurs? Flørting for nybegynnere?

(kvinne 52 år fra Vestfold) ma. 23 mai 2016 21:16 Privat melding

Og litt aporopos:
Da jeg var nyskilt, hadde min lille sønn som den gang var seks år gammel, veldig vondt av meg fordi jeg var alene. Han var fast bestemt på å hjelpe meg å finne en ny mann. Han skulle gi hånden min en ekstra klem, hvis han så en som passet.

Jeg spurte ham: Men hva mener du jeg skal gjøre hvis du finner en du synes passer?

Han så på meg med bestyrtelse.
"Men mamma, det vet du vel! Du må bare gå bort til ham og si: Hei! Jeg ELSKER deg!"

Jeg digger den metoden, men har aldri prøvd, må jeg innrømme - verken den gangen eller nå.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 23 mai 2016 21:17

Ok, siden ingen har greie på det her så finnes det oppskrifter vi kan bruke. Sukker går vel konk om dette kommer ut, men här kjör vi!

http://www.wikihow.com/Flirt

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 21:22 Privat melding

Jeg synes også det er krevende å flørte med norske menn. Menn fra Spania, Italia, Portugal - piece of cake - jeg vet når jeg har gjort inntrykk på en mann og når han bare er hyggelig, og kan innrette meg etter det, og jeg hver hva jeg skal gjøre for å påvirke prosessen. Når jeg får spørsmål fra utenlandske venninner om hvordan man flørter med norske menn bare rister jeg på hodet og svarer at jeg ikke har peiling, og at uten alkohol hadde ikke nasjonen overlevd som folk.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 21:24 Privat melding

* jeg vet - ikke jeg hver. H....... Trykkleifer.

Skjult ID med pseudonym Lilly ma. 23 mai 2016 21:58

Tror flørting ofte kommer naturlig når det er noen du virkelig liker 😊

(kvinne 52 år fra Vestfold) ma. 23 mai 2016 22:45 Privat melding

Solecita: Jeg blir beflørtet når jeg er i utlandet - da er det liksom ingen tvil. Spanjoler, for eksempel, flørter jo skamløst. Men da blir jeg bare flau, forfjamset og ubekvem.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 23 mai 2016 23:17 Privat melding

For å være helt ærlig: Jeg aner ikke. Nå veit jeg heller ikke om menn og kvinner fungerer likt når det gjelder dette, men min erfaring er i hvert fall at den flørtinga som faller i best jord er den der jeg også tydelig viser at jeg ikke er ute etter noe mer enn å være hyggelig eller gi en ærlig kompliment. Så kanskje begynne der? Vær hyggelig, positiv og gi komplimenter uansett kjønn og interesse, så kommer kanskje resten av seg selv med tid og stunder. Men som sagt, jeg er helt på bærtur både når det gjelder flørting og sjekking, så jeg ville tatt mine egne råd med ei stor klype salt.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 23 mai 2016 23:22 Privat melding

Hortenzia: Sønnen din har rett. serdu ut den rette mannen og inviterere han hjem vil du først møte veldig forfjamselse, så vil han etter å få summet seg si ja i de aller fleste tilfelle om du ikke virkelig forsøker skyte utenfor målskiva.
Norske menn er redd for å flørte, for de er genuint imot seksuelt orientert press, og er tilbakeholdne med flørten for ikke å krysse de usynlige variable grensene. Man kan sikkert la seg smigre av den "latinske "flørten, men spør italienske jenter om det er gøy den tre tusen åttehundrede gangen på bussen i Roma...
Ta sjangsen, begynne å gi signaler selv, så mannen føler det er lov. Da kommer flørten ut av norske menn også:-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 23:34 Privat melding

@Villrosa: Det er ikke noe å være enig eller uenig i. Det er ulike erfaringer og bakgrunn. Du har levd ditt liv i Norge og er selvfølgelig veldig komfortabel med norske menn. Jeg er delvis oppvokst i Spania og hadde ikke (en flyktig) norsk kjæreste før jeg fylte 23. Mine første 8 kjærester var spanske. Mine neste tre var italienske. At jeg personlig ikke forstår kodene hos norske menn er ikke noe negativt om dem. Jeg bare konstaterer at jeg forstår kodene i Italia og Spania, og har aldri noen misforståelser med dem, mens jeg ikke forstår dem her. Det er bokstavelig talt ikke dem, det er meg. Og det betyr ikke at norske menn er noe kvalitativt dårligere, bare at det er vanskeligere for meg å lese dem. Og det er det med respekt å melde ikke noen som kan være enig eller uenig i. Det bare er slik.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 23 mai 2016 23:48 Privat melding

Dolcevita: Du bare spiller kostbar her for å spare deg til gutta i syden. Ofte på fylla på Ibiza?

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 23:55 Privat melding

Sjekk bloggen til 'The Frog in the Fjord' så ser du hvordan norsk sjekking oppfattes sett med øyne utenfra.

Da jeg begynte å gå ut i Norge rev jeg nesten av meg alt håret i fortvilelse, for innen en gutt fikk mot til å snakke med meg eller de andre jentene var han så full at han knapt kunne sitt eget navn. Det var de to tingene jeg tenkte på da jeg skrev det jeg gjorde.

Når det er sagt, er det bare en av de jeg har datet nå hvor alkohol overhodet dukket opp på radaren min, og absolutt ingen har drukket seg full. I godt humør etter noen glass vin, ja, men ikke noe som bekymret meg. Jeg gjetter at det er mer en ungdomsgreie, og at de på min alder har et fornuftig forhold til det. 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 23 mai 2016 23:57

@Hortenzia: Du har faktisk svarer i den one-linern i din første i tråden. Utfordringen er at du må porsjonere budskapet saakte og subtilt over såpass mailveksling at du får fram og i bytte en del annet om hverandre også. Gjerne porsjonert ut over en 10-15 mail over etpartre kvelder/økter. Ha ikke hastverk og vær passelig kompromiss mellom frem- og bakoverlent. Greipe tak i ting i profilen - og husk at dette er erotikk. Glemmer en det siste blir det saksbehandling. Og selvsagt er dette lettest på de som ikke har satt erotikken helt på bakken i profilinstillingene.

Jeg har nyss gjort en slik frem til intensjonsavtale - samtidig som jeg har fulgt kommunereformens blandete suksess her i fjorden. To i samme smekken. Men husk intensjonsavtale er ikke det samme som fusjon (fusjon er gøy) - men kan bli(ng).

😎

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 23 mai 2016 23:58 Privat melding

@Mundari: Min siste latinske kjæreste var i 1989.

Jeg har aldri vært på Ibiza. 😊

Jeg har aldri drukket meg full. 😎

Til gjengjeld har du rett i at når innpåsliten italiener nummer 8000 nærmer seg, så hadde man vært villig til å selge bestemoren sin for å være hjemme blant nordmenn.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 00:04 Privat melding

Dolcevita: Da må du huske at vi ikke bare vil brukes til å hjemme seg bak som beskyttelse mot de innpåslitne. De snille guttene vil ha noe de og, de vil abre gi dere anledning til å slippe press. Da må dere faktisk ta initiativ om det skal bli noe.
Så Dolcevita: Sit om my face and tell me that you love me...

(kvinne 53 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 00:06 Privat melding

For meg er flørt en gjensidig "lek", hvor man tuller med ord og utsagn, med blikk, smil og kropp. Jeg kan like gjerne flørte med kvinner som med menn, det handler om å løfte hverdagen, tøyse litt, se på livet med skråblikk, være litt uventet frekk..Le høyt å hjertelig! :) Vise at man er imøtekommende, mottagelig, positiv, kommunaktiv, responsiv og for ikke å snakke om; overraskende og uventet.

Jeg må si at overraskelsesmomenter som er positivt og uventet ladet, gjør ofte et dypt inntrykk! :D :D Humor og rauset er sexy! :)

Dessverre så kommer det skriftelig litt til kort i så måte! ;) Det er utfordringen. Derfor må jeg innrømme at det for meg og sikker mange andre, oppleves som vanskelig å "flørte" med "bilder" og korte "tekster".

Man må treffes, se hverandre i øynene og faktisk oppleve det andre mennesket. Det må til! Og det er da denne mystiske og udefinerbare "kjemien" brått kan oppstå! :) Veldig sjelden det skjer, men guda meg så herlig når dette mystiske inntreffer! :)

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 24 mai 2016 00:37 Privat melding

Flørting kan da være så mangt .. Noen er litt tungrodde , mens andre kommer lett.. Og takke meg til en litt klønete sjenert nordmann, enn hvilken som helst innpåsliten spanjol .. 😉

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 24 mai 2016 00:50

Hortenzia
"Hei, jeg elsker deg"...😂. Ikkeno snikk snakk, veldig morsomt fra en ubesudlet seksåring. Mulig å bytte ut "elsker" med "liker" helt fra start, da er det vel bare å kjøre på med langt lavere risiko?!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 mai 2016 09:53

@Tinka: Amen.

(kvinne 52 år fra Vestfold) ti. 24 mai 2016 11:37 Privat melding

Rufsetufsa: Hva mente du med det? Det var et ærlig spørsmål fra ei som rett og slett er litt sjenert og klønete når det gjelder flørt. Det har da ikke noe med eksponeringsbehov å gjøre - men en ærlig innrømmelse av at jeg kunne trenge noen hint.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 24 mai 2016 11:43 Privat melding

@Hortenzia: Jeg tror ikke det er din skinnlegg hun mener å treffe men min. Den er en av hennes yndlingsmål :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 24 mai 2016 12:15 Privat melding

At flørting er en kunst , er det ingen tvil om . For noen kommer den helt naturlig , andre trenger hjelp til denne kunst ,for å komme i brunst .Det handler litt om hvordan du ser på deg selv , hvordan du våger å slippe deg løs uten å bli kalt for tøs .
Det handler om det første myke smil , den første øyekontakt .det første forsiktige hei , som kan varme i mange mil .Det handler om kroppspråk å observere, hva du stråler ut , åpenhet og varme .Hva innbyr du til avvisning ,dialog eller forkastelse .Hei her er jeg vil du bli kjent med meg , jeg vil lytte til deg ,se på deg når du snakker å gi deg en myk klem som smelter ditt hjerte Danse sammen med deg under stjernene . Vær du bare den første til å bryte isen , øvelse gir som kjent en mester :-)

(mann 50 år fra Vest-Agder) ti. 24 mai 2016 13:22 Privat melding

Det er helt sant det du skriver Afrodites :-) ... Om en tabber seg ut noen ganger så lærer man .. Har tabbet meg ut noen ganger he he men en god erfaring :-) ..

Skjult ID med pseudonym Z ti. 24 mai 2016 17:18

Jeg "flørter" med kassadama på rimi, med fyren på bensinstasjonen, med barnet på trikken osv. Folk kaller det ofte flørting når man er hyggelig, immøtekommende og snakker til mennesker.

Men FLØRTING? Nei, det har jeg aldri begitt meg utpå.
Jeg er meg. Og noen ganger er jeg ekstra glad. Det gir resultater.

Så mitt råd: Vær glad. Vær tilfreds. Le gjerne så du detter av stolen.
Mennesker liker glade mennesker i innledende fase tror nå jeg :-)

(mann 46 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 19:13 Privat melding

Smask, Z :D

Skjult ID med pseudonym Z ti. 24 mai 2016 19:14

tresnitt ;-))

(mann 46 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 20:29 Privat melding

Det som kalles flørting er for meg bare naturlig såfremt det skjer når det skjer...! Det er ikke noen ramme som sier feks 'Nå er jeg på fest; nå skal vi flørte' som avgjør slike tidspunkt.
Men det er en vakker utfordring med ekstra lange drømmende blikk inn i en annen sjel. Ikke for langvarig selvsagt, hehe.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 21:00 Privat melding

Helt enig, FrkSøss :-) Også med barn. Senest idag var det en bitteliten tass i en vogn på toget som stirret laaangt inn i meg, og jeg stirret laaangt inn i ham :D Underveis merker jeg at jeg smiiiiiiler kjempebredt, også begynner jeg å le.

Litt 'irriterendes' med voksne i slike tilfeller som holder barnevognene som ikke alltid opplever det like naturlig/behagelig at helt fremmede smiler til deres barn.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 23:24 Privat melding

@FrkSøss
For noen uker siden da jeg gikk en tur på natten passerte jeg en kvinne som jeg smilte til. Da jeg hadde passert henne begynte hun å le. (Fordi jeg hadde sett på henne sa hun.) Jeg snudde meg altså, også begynte vi å prate. Hun var veldig hyggelig. Etterhvert spurte hun om jeg ville kjøpe sex :P Nei, sa jeg, men jeg vil gjerne gi deg en klem. Ja, det ville hun og den var veldig god :D

(mann 46 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 23:28 Privat melding

Helt klart, men det var en glede hos begge i den klemmen. Jeg fikk den også, ikke bare hun.

(mann 50 år fra Vest-Agder) ti. 24 mai 2016 23:30 Privat melding

Hei Villrosa 😎

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 23:54 Privat melding

Tipper at det var månedens høydepunkt for den prostituerte. :-)

Jeg gir sjelden penger til tiggere, men hvis jeg først gjør det så gir jeg gjerne en god klem også. Og noen ganger har jeg inntrykk av at de setter enda mer pris på klemmen enn på pengene. :-)

(mann 46 år fra Oslo) ti. 24 mai 2016 23:58 Privat melding

@Pusungen
Det trur jeg også :-)
Ha en god natt, FrkSøss og alle. Nå må jeg legge meg :-)

(mann 46 år fra Oslo) on. 25 mai 2016 22:12 Privat melding

@Hovmester 23:47
Vet ikke heeelt om du tuller eller ikke. (Men jeg trur du tuller.) Det har ikke noe med frigjorthet slik du beskriver det. Høres naturlig ut at ikke du klarte det.

(kvinne 52 år fra Vestfold) to. 26 mai 2016 00:22 Privat melding

Det må sies at jeg tror jeg oppfattes som et nokså muntert menneske, som både spøker og ler høyt og får andre til å le.

Men det har ikke ført til at jeg har fått napp. Det kan jeg ikke huske har skjedd noensinne, faktisk. Dersom jeg HAR fått napp, har jeg rett og slett ikke fått det med meg. Jeg vet ikke hva som er mest sannsynlig.

Kanskje jeg - sånn i dagliglivet - rett og slett ikke er i rett modus? Det faller meg liksom aldri inn at noen kan være interessert i MEG. Får jeg noen til å le, skriver jeg det på kontoen for at jeg faktisk er både slagferdig og morsom - ikke at noen skulle fatte gryende romantisk interesse for meg.

(kvinne 52 år fra Vestfold) to. 26 mai 2016 00:28 Privat melding

Det minner meg forresten på sangen til Meghan Trainor som spilles i ett kjør på radioen for tida:
"My name is ... NO! My sign is ... NO! My number is ... NO! You need to let it go."
Jeg digger sangen, men kjenner et blaff av forundret indignasjon over teksten. For selv har jeg aldri opplevd en slik form for pågang at jeg måtte avvise folk og være overlegen og uoppnåelig, som jeg oppfatter at jenta i teksten er. Selv da jeg var ung, slank og (muligens) sånn passelig vakker, skjedde ikke det. Jeg var alltid "hun høye" og kanskje også "hun høye, litt rare". Ingen prøvde seg på meg. De prøvde seg på mine søte, nette venninner. Og betrodde seg til meg om kjærlighetssorg og fortvilelse når DE ikke var interessert.

Kanskje jeg er fundamentalt u-datebar? ;-) Eller bare såpass usikker på meg selv at jeg blir det?

(mann 46 år fra Oslo) to. 26 mai 2016 01:38 Privat melding

Du skriver ‘Ingen prøvde seg på meg. De prøvde seg på mine søte, nette venninner. Og betrodde seg til meg om kjærlighetssorg og fortvilelse når DE ikke var interessert.’

Det skal ikke være lett nei. Men det er en veldig positiv side ved deg at du var den trygge bjelken de kunne støtte seg til. Men sånt kan misbrukes. (Men kanskje de hadde falt ned sønder og sammen hvis de hadde prøvd å støtte seg til hverandre :P Lykke til iallefall :)

Skjult ID med pseudonym tindar to. 26 mai 2016 06:26

Har mange venninner som sier det samme og de ikke har fått de tilbake mld ang det å bli sjekket opp. En hun spurte meg rett ut? Hva gjør jeg for å få meg et mannfolk jeg liker? Si det svarte jeg ? jeg vet ikke for jeg sjekker ikke opp mannfolk, Men det jeg vet er at øyne og smil på damen hjelper. Se mannen i øynene og ikke slå blikket ned eller snu deg vekk, Og et lite smil hjelper på også,,

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 12:28 Privat melding

Jeg synes det er mye lettere å flørte i det virkelige liv enn på date.

Jeg blir nok i overkant seriøs og skikkelig på første date, fordi det til dels ligger en del forventninger der, og fordi det er et vilt fremmed menneske som vet at dere begge er i markedet etter en kjæreste.

Neste gang tror jeg at jeg skal legge hånden min på hans, se ham dypt inn i øynene og spørre hva han liker. Og så se hva som skjer :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 13:25 Privat melding

@Nigma: Så bra, da vet jeg hva jeg skal gjøre når vi treffes :-)

Skjult ID med pseudonym tindar to. 26 mai 2016 15:45

Vel ikke dra den for langt @nigma;) Jeg også liker sånne seriøse ? og klarer aldri å dy meg da. Jeg spør dem rett ut om de ønsker å gifte seg;))) Men helt klart ikke med meg.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt to. 26 mai 2016 15:48

Å beherske kunsten å flørte kan også gi deg mange problemer😐

(mann 53 år fra Oppland) to. 26 mai 2016 16:13 Privat melding

Da har jeg et spørsmål; hvor skal en mann dra for å finne kvinner som starter å flørte med ham ?

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 26 mai 2016 16:14

@ Appolonis : Kan du ikke bare starte å flørte selv da ? :)

(mann 53 år fra Oppland) to. 26 mai 2016 16:15 Privat melding

Selvsagt, men spørsmålet gjelder fortsatt..)

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 26 mai 2016 16:19

@ Appolonis : Butikken, gata, cafe, på trening, på fjellet....flørt kan starte hvor som helst det :)

Det merkeligste jeg har opplevd var på Jysk faktisk. Jeg skulle inn på en annen butikk fordi de ikke hadde det jeg skulle ha der..Og han ene som jobbet der kommer bort og lurte på hvor jeg skulle. Jeg svarte selvfølgelig at jeg skulle på butikken ved siden av og kjøpe noe toalettsaker. Fikk kjapt svar tilbake at det hadde de der også ja, jeg kunne bare bli med han inn på bakrommet så skulle han finne krem han....

(mann 53 år fra Oppland) to. 26 mai 2016 16:21 Privat melding

Var det god krem ?

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 26 mai 2016 16:21

Hahaha, aner ikke :)

(mann 53 år fra Oppland) to. 26 mai 2016 16:27 Privat melding

Jeg skjønner..)..Det skulle tatt seg ut om du ble med på bakrommet bare for å finne ut at de var utsolgt for krem. (pinlig..)

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 26 mai 2016 16:28

Huff ja, for ikke å snakke om at ungene var med å lo så de nesten lå å rulla på gulvet over mora si som var rimelig forfjamsa over tilbudet :D

(mann 53 år fra Oppland) to. 26 mai 2016 16:29 Privat melding

Synes litt synd på flørteren jeg...)..

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 26 mai 2016 16:40

haha ja du kan så si @ Appolonis :)

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 26 mai 2016 16:49

@ Nigma : Kanskje....dog veldig iherdig lite gjennomtenkt :D

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 26 mai 2016 16:55

@ Nigma : Mja, kanskje jeg gjorde en kjempefeil når jeg takka nei :p

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 26 mai 2016 17:36

@Hortenzia
Mitt tips:
For at det skal bli flørt i chatte-form så funker det ikke med standard intervjuspørsmål eller form. Det blir kjedelig og er drepende for lekenhet. Snakk heller om om noe overraskende, noen tilfeldige temaer ut over jobb, hobbyer, barn og dagliglivet.
Det er min erfaring og "taktikk". Begynn samtalen med noe litt mer spennende..som den andre kan spille på.. og vi er i gang!
Kan ta et eks:
Mann: Jeg har ikke ti tigres styrke.., men how are yo doin'? (Joeystyle)
Kvinne: ha ha liker best "manpower" uansett eg.... ;) osv..

Da er tonen satt og det ligger jo noe flørtende i begge disse setningene...noe uutalt, lekent og inviterende...trenger ikke være mer komplisert enn det :-)
Undertoner og hentydninger blandet med direkte tale, åpenhet og en utfordrende humoristisk stil med snert er det som funker for meg... få hverandre til å le....og vær litt dristig, litt rå..he he
Men nå skal eg ikke avsløre alle triksa mine, greit med minst mulig konkurranse i grunn!! ha ha
Men flørt er en toveisgreie i en samtale...henger ikke den ene med (følger ikke opp), eller det er for ulike "stiler" faller dynamikken sammen rimelig fort!
Eg hater dialoger som starter med hva driver du med, hvor bor du, hva har du gjort i helgen/i dag (non of your freakin' business! :P), hvor kommer du fra...osv.... og elsker de som er mer frie i dialogen og forsøker å bli kjent via litt mer snirklete omveier.
Alle tørre "ufarlige" fakta sier bortimot ingenting om hvem du er, hvordan du tenker, hvordan du føler og oppfører deg, hva du ler av, fascineres av, motiveres av eller hva som er viktig for deg i en relasjon...

Derfor er også brorparten av beskrivelse av seg selv (og drømmepartner) her inne relativt intetsigende og kjedelig like spør du meg.. mye tankeløse og uinteressante oppramsinger av tørre fakta...uten karakter... få skriver noe som gir et inntrykk av personligheten...eller ...kanskje de gjør nettopp det!...oh my... :o

Vel vel...pick my brain and I'll tickle yours, eller vice versa sier nå eg! ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 26 mai 2016 18:07

og nydelig historie med sønnen din @hortenzia :-) smelt <3

En konkret laverskelvariant/ spinn-off på den da:
Det er lov å f.eks si/skrive: "eg liker deg ...så langt!" ... slenger du på det siste forbeholdet har du flørtet på en "ufarlig" nok måte for begge i starten... (lavrisiko) og samtidig gitt en liten utfordring (keep it up! ;D)
Denne kan/bør(?) man være raus med!

Neste gang kan du si: "eg liker virkelig deg eg altså" (tar du bort forbeholdet kan det virke både oppmuntrende/ betryggende og viser økende interesse = flørt)

så drar du på mer ettersom det passer seg ;-)

Og:
"se etter" /vær oppmerksom på måter/anledninger å gi små oppriktige komplimenter/berlømme på..

Vær på samme måte oppmerksom på evt fiskesnører som kastes ut.. andre invitasjoner og forsøk på "ballspill"..ellers går ballen gjerne fort forbi og ut over sidelinja vet du ;P
Om du ikke føler for å plukke opp den aktuelle "ballen" akkurat der og da..er det flørtemuligheter i å kommentere/anerkjenne forsøket .. ;-)
..og evt utfordre/ta styring ved å spille en helt annen ball tilbake :)

jupp, det var ihvertfall forsøk på noen litt mer "konkrete" eksempler/råd :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 mai 2016 18:43

@Antonine: Not bad at all :)

Eg likar deg litt og - trur eg.
(ser jo ikke skogen for bare trær, og ikke grøten for bare nissing)

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 26 mai 2016 18:58

@ Nigma : Ikke tapte, bare enda ikke oppdagede :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 02:31

@blingy I know you do hun'

...and I mean.........whats not to like!! ;D ha ha

I anledning trådens tema setter eg på en flørtete låt i jukeboksen som har vært en favoritt av Antonine siden tidenes morgen, og eg akkurat hadde truffet mitt livs kjærlighet... så ung at eg nesten bare var barnet, men han ble da min...til slutt ;-)
Aldri har flørting vært mer spennende og intenst hverken før eller siden, hm....det må eg gjøre noe med!! :o

I give you pure passion... Like the way I do ;)

https://www.youtube.com/watch?v=478DesEjtlg