Alle innlegg Sukkerforum

Hvor viktig er nærhet?

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 10:11 Privat melding

Og jeg tenker da ikke på den psykiske nærheten - den regner jeg med er viktig for oss alle:-)

Hvor viktig er den geografiske nærheten? Jeg har i utgangspunktet en 30 minutters radius (med motorisert kjøretøy), men fraviker den i spesielle tilfeller der det er en ekstraordinært god match. Men jeg må jo innrømme at en som bor innfor en ti-minutters radius får ekstra bonuspoeng. Det er noe med det å være så nær at man kan planlegge noe på noen minutters varsel, eller kanskje til og med gå eller sykle til hverandre.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 26 mai 2016 10:31 Privat melding

Jeg strekker meg til en times kjøring, kanskje litt mer om det er en særdeles god match. Kommer hun på besøk, og kåken ser ut som et bomba horehus, har jeg den timen til å rydde opp. Funker selvsagt begge veier. :P Skulle jeg være ute, har jeg også tid til å komme meg hjem før hun evt. kommer. Syns det er kjekt. :) Jeg pleier å si jeg er impulsiv, så lenge jeg får tenkt meg litt om. :P Skal du sykle her, er du rimelig svett og gåen før du kommer fram.. hehe.. :P

Skjult ID med pseudonym Haakon to. 26 mai 2016 11:11

For moro skyld så gikk jeg inn på detaljert søk, og valgte 5km radius og alle med match. (5km radius er vel i overkant for en gå/sykkeltur, men det var det korteste valget). Det var 2 med matchpoeng :D Hun ene var noe eldre, og jeg yngre enn hennes nedre grense, hun andre søkte en venn av motsatt kjønn mellom 16 og 100 år.. og hadde ikke vært aktiv på lenge.

Sånn er livet på bygda :D

Drømmen er vel å finne noen på eller i nærheten av øya her (ikke via nettdating nødvendigvis) Avstandsforhold er ikke noe for meg (har prøvd), heller ei å flytte langt vekk fra familie, venner, jobb og nettverk (også prøvd).

Skjult ID med pseudonym Lilly to. 26 mai 2016 11:39

Dersom han bor i en by kan jeg begynne med avstandsforhold og så flytte i en egen leilighet på samme sted i ca 6 mnd mens vi finner ut om det kan bli noe langvarig. Men gjør jo ikke det for hvem som helst. Er akademiker, 30 år og uten barn.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 26 mai 2016 12:51 Privat melding

@lilly: Høres ut som en grei løsning. :) For noen kan det bli rimelig spent om man skal flytte rett inn, jeg er en av dem. :) Ting tar tid.

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 12:56 Privat melding

@Haakon: Ja, det viser jo meget presist hvor stor forskjell det er, og hvorfor enkelte får flere meldinger enn andre. Det er rett og slett mange, mange flere å ta av.

Jeg tok det samme søket og kom opp med 42 når jeg søkte innenfor alderskriteriene mine på pluss/minus 6. Hvis jeg utvidet et par år i alder kom jeg opp i 52. Så strammet jeg inn på absolutt alt jeg klarte å finne på av ekskluderende kriterier. Da var det fortsatt igjen 16.

Livet er litt urettferdig. :-)

Heldigvis kan det jo kompenseres med å bevege litt på seg, men det en del som bor lett usentralt til erfarer, er at en time fra Oslo til Tønsberg er dobbelt så langt som en time fra Tønsberg til Oslo... De som bor mer sentralt til har så mange å velge mellom, at det skal være en veldig god match før de begynner å bevege på seg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 26 mai 2016 13:01

Bor en i en storby så kan en nok koste på seg litt kortere avstander og allikevel finne mange matcher.

Som en som ikke bor i en storby, så må jeg regne med 1-2 timers kjøring.
En tur jeg gjerne tar for å finne ei dame.
Skulle derimot ønske at alle damene visste at jeg ikke forventer at de tar den turen med det første. Det er tross alt jeg som bor dumt til og derfor er det jeg som i starten tar de turene for å bli kjent. :)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 26 mai 2016 13:52

Jeg er veldig fleksibel og er villig til å flytte på meg. I hvert fall 5-6 kilometer, kanskje til og med 7-8 – og i alle himmelretninger😎

På den annen side er jeg ikke på jakt etter samboer i overskuelig horisont heller, særbo- og helgeforhold kan fungere innen overkommelig radius per bil.

Men, jeg vet hvor utrolig lite spontant og lengselsfullt og dyrt det kan bli med kjæreste i for eksempel et annet land. Og Norge er langt som "et annet land". Vanskelig å opprettholde interessen også. Avstand som krever fly er derfor uaktuelt, for mye styr. Og det vil gå raskt over 😂

(mann 42 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 14:11 Privat melding

Jeg kan fint kjøre inntil 45 minutter. Og skulle jeg finne noen som virkelig kan bli noe, så kan jeg og fint uke-/periode pendle i ett halvår +\-. Men jeg er ikke flyttbar...

(mann 48 år fra Oslo) to. 26 mai 2016 14:15 Privat melding

Son en son bor I Oslo, uten egen bil for øyeblikket, så er en halvtimes reisetid såpass lite, at jeg måtte kuttet ut noen bydeler. En time mener jeg uansett er godt innenfor. Dog er jeg villig til å strekke meg lengre om den rette damen er interessert i å møtes. Har vært på date med ei fra Moss, og vært i nærheten til å ta turen til ei i Fredrikstad, Dog missforstod hun en spøk, og så var hun borte, så den turen ble det likevel ikke noe av.

Har en kollega som har dame i Trondheim, så han benytter turnusfriuker og langhelgene til å pendle oppover. Slik jeg forstod han, så var det liten sannsynlighet for at hun flyttet sørover, så da må han vurdere om han skal gjøre trønder av seg.

Så alt er mulig om viljen er til stede.

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 26 mai 2016 14:17 Privat melding

Ned til Oslo/Asker og opp til Hamar er vel ca grensene :-)

Blir mindre pes hvis man bor i nærheten. Men det er klart at for den helt store kjærligheten - da kan man vurdere det meste :-)

(mann 45 år fra Akershus) fr. 27 mai 2016 19:22 Privat melding

Jeezzz... Er alle her inne like bedagelige som dere er det faen ikke rart det er så mange single..!

Ehh, jo... jeg skulle jo gjerne hatt ei dame da... Ehh, men.... Hu har ikke dumpa nedi fanget mitt ennå... Ehh, nei... Hvorfor skal jeg gidde å løfte litt på ræva for å finne noen...

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 27 mai 2016 19:28

Jeg er åpen for lenger avstand enn 300 mil så lenge det sier pang og ikke noen barn kommer i klem. Skal jeg sitte å lete på en radius på 5 mil eller kortere tenker jeg at jeg plutselig har en legitim forklaring på mitt singelliv.

(mann 52 år fra Oppland) fr. 27 mai 2016 19:31 Privat melding

Og for lite flat mage...moahahahahaha...

Skjult ID med pseudonym løvetann fr. 27 mai 2016 19:32

Jeg er også åpen for en veldig lang avstand, møter jeg han som jeg føler er helt rett for meg så flytter jeg :)

Som @ blond og.. sier, skal jeg lete i en radius på 5 mil så sliter jeg, med mindre jeg vil finne meg et grantre..

(mann 52 år fra Oppland) fr. 27 mai 2016 19:34 Privat melding

Du kan flytte hit løvetann ?

Plantene mine trives bra de..)

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 27 mai 2016 19:37

Gode ord som vanlig @Villrosa
@løvetann Ha!!

Skjult ID med pseudonym løvetann fr. 27 mai 2016 19:50

Du er flink med ugress @ Appolonis ? :D

Det er helt sant @ blond og..granskjegg vokser så mange plasser :)

(mann 45 år fra Akershus) fr. 27 mai 2016 19:54 Privat melding

Mange gode poenger der Villrosa. Veldig synd at det har blitt slik (hvorfor har det blitt slik egentlig..?), men det er nå det vi fleste har å forholde oss til.

Som en liten digresjon kan jeg jo nevne at jeg selv har kjørt drøyt 500km en vei (1078km tur/retur ifølge kartet på finn.no) for en førstedate med ei dame jeg fant her på Sukker for endel år siden. Vi hadde en veldig fin helg sammen før jeg kjørte tilbake, og selv om det ikke ble noe mer mellom oss etterpå angrer jeg ikke på turen, og ville tatt en slik tur på nytt om jeg så muligheten for noe mer.

(mann 52 år fra Oppland) fr. 27 mai 2016 19:57 Privat melding

Jeg steller så bra med ugresset at det banker på døra for å komme inn...

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 27 mai 2016 20:15 Privat melding

Tør jeg gjette de av dere som synes det er greit med avstander ikke har omsorg for barn? Hva gjør dere i så fall med dem mens dere reiser over hele landet?

Jeg har heltidsomsorg for barn, som jeg ikke bare kan legge i fryseboksen, jeg har nesten aldri frihelger, så hvis jeg skal date noen må han være i rimelig nærhet.

Skjult ID med pseudonym Synne fr. 27 mai 2016 20:18

Med hjemmeboende barn 50% av tiden, og full jobb så spiller geografien inn, veldig mye faktisk.... Tror dessverre ikke jeg hadde vurdert noen over 1 time unna, synes det også er i overkant.....

Skjult ID med pseudonym Mjau fr. 27 mai 2016 20:29

Ja, nå tror jeg de fleste har fått med seg at Apollonis må ha flat mage på dama si. Det nevnes så ofte at jeg regner med at det står klart og tydelig i profilteksten. ;-)

Jeg har barn 50/50, og de kommer til å bo hjemme en del år til. Jeg kan som Pusungen ikke legge dem i fryseboksen. Så skal det funke i praksis, så må det være en overkommelig avstand. Max en time en vei, tenker jeg. Og helst i den retningen jeg jobber (pendler en time hver vei), når jeg ikke har barna er jeg jo relativt fleksibel. :)

(mann 45 år fra Akershus) fr. 27 mai 2016 20:34 Privat melding

Det handler om å se mulighetene, Pusungen, og ikke bare begrensningene. Jeg har ingen egne barn nei, men har vært "reservepappa" i et langvarig forhold med en tobarnsmor hvor faren sjelden/aldri stilte opp, så jeg tør påstå at jeg vet litt om omsorg av barn.

Jeg vil forøvrig sterkt fraråde å legge barna i fryseboksen, men foreldre/eks-svigerforeldre kan være veldig behjelpelige hvis man får behov for et par dager uten barn. Er ikke hele poenget med å være her på Sukker at du finner en kar som du vil være sammen med? Hvis det er litt avstand mellom dere, er du ikke interessert i å finne ut om det er liv laga... ?

(mann 52 år fra Oppland) fr. 27 mai 2016 20:42 Privat melding

Hjelper ikke med flat mage om det indre ikke er på plass nei.
Men, på den annen side, alle kan forandre seg..)

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 27 mai 2016 20:48 Privat melding

Hverken foreldre eller svigerforeldre er dessverre ikke noe tema.

Så hvis det er lang avstand ville det være sinnsykt upraktisk om det var liv laga 😌

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 27 mai 2016 20:48 Privat melding

- et dessverre ...

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 21:14

Jepp alle kan få fleskemage med tid og stunder @appolonis😂
Skremmende tanke hæ??😱😳😜

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 27 mai 2016 21:16 Privat melding

Ja da vet jeg hvem jeg ikke er velkommen hos 😔 Jeg har lagt på meg 5 kg de siste månedene, og de har lagt seg på magen alle sammen...

(mann 52 år fra Oppland) fr. 27 mai 2016 23:18 Privat melding

Auda, nå får jeg nesten dårlig samvittighet ...

Skjult ID med pseudonym Mjau lø. 28 mai 2016 00:18

Hadde ikke tatt det så tungt, Solecita. ;-) Jeg tror ganske mange menn tåler litt naturlige former. Er det ikke greit å vite hvem man skal slippe å bruke tid på? Menn må gjerne være tydelige på hva de absolutt ikke liker, så jeg kan styre unna hvis jeg skulle inneha noe av det.

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 28 mai 2016 00:26

er du ute etter de samme damene som en @appolonis sin alder og nå hovis...? desperasjonen begynner så smått å bli merkbar...eller? :o Dette er alvorlig hovisen!

wink wink fra Antoine, 100% naturleg ha ha

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 28 mai 2016 00:42 Privat melding

@Villrosa du har så rett, det er en grunn at det er folk her ikke som venter og "koser seg " på Sukker fester og forum i flere år....hvis man tar seg så høytidelig og man tror at man ligner Bradd Pitt eller Heidi Klum ...og du ikke er i stand til å være ydmyke til å treffe noen som ikke er på din "niveau" da er det riktig sånn...men ikke klandre kjemien...:-)

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 28 mai 2016 00:43 Privat melding

* inne

Skjult ID med pseudonym Z lø. 28 mai 2016 00:45

Ikke så viktig.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 28 mai 2016 08:40 Privat melding

@Apollonis: Ingen grunn til dårlig samvittighet, vi har allerede etablert at vi bor for langt unna hverandre uansett. 😊 Jeg klarte bare ikke å motstå fristelsen til å tøyse litt. 😜 Og hvis vi hadde vært aktuelle for hverandre fikk du heller trent sammen med meg til magen var flatere igjen. Ethvert problem har sin løsning 😎

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 28 mai 2016 09:26 Privat melding

@Pepper: Åhh: Det der er et av yndlingsdiktene mine. ☺️

(mann 52 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 09:44 Privat melding

Solecita (08:40)
Du har virkelig den rette innstillingen..)..veldig bra..

(mann 53 år fra Akershus) lø. 28 mai 2016 12:13 Privat melding

Når du legger våre kriterier frem slik i listeform @Villrosa, så blir jeg tankefull.
Men så kommer jeg frem til at et godt valg må baseres på flere ting.
Det kalles ofte for magefølelse når man går for den ene eller den andre.
Jeg går etter magefølelsen, selv om det da kanskje begrenser muligheten for at jeg finner min soulmate.
Vel.. er nå på maks 20 km, men vurderer å øke til 40 km 😊

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 28 mai 2016 12:37

Jeg kjenner at det blir litt feil å sette en eksakt avstand når jeg prøver å finne en jeg kan være sammen med i lang lang tid. Men det er klart avstand spiller inn når man har hjemmeboende barn. Jeg er ikke flyttbar, men jeg kan godt kjøre 1-2 timer innimellom for å bli kjent med en jeg gjerne vil bli kjent med, så lenge han er villig til å gjøre det samme. Man finner fort ut om det er noe å gå videre med og om kjøringen er verdt det. Å for min del bør han da være flyttbar på sikt. Så avstanden skal være lang om jeg lukker døren for en som er interessant😊

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 28 mai 2016 13:03

@Vimsa: 👏🏼👌🏽

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 28 mai 2016 13:08

Takk @blingbling
Kjærligheten har ingen grenser sies det, men i praksis har den det. Gjelder bare å strekke den grensen så langt man føler man kan😊

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 28 mai 2016 13:15

Å takk @Villrosa😊
Er forøvrig "solgt" om jeg får roser....😍

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 28 mai 2016 13:21 Privat melding

Jeg ga opp håpet. Jeg anla egen rosehage.

Hvis min ex hadde visst hvor mye penger og arbeid som skulle gå med til det hadde han kjøpt rosebukett til meg hver uke i stedet :-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 28 mai 2016 13:47

Hahaha @Sol.
Er ikke alltid de ser sitt eget beste disse mannebeina😁 Men som de savnes allikevel, til tross for manglende roser😳
Å jeg har ikke vært drøyere jeg enn at jeg har bedt om det hvis det har uteblitt i lang lang tid😂
Å da med direkte tale, ikke hint!
Å selvfølgelig i et etablert forhold😁

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 28 mai 2016 13:58 Privat melding

Akkurat det mannebeinet kan jeg ikke si jeg savner.

Mannebein rent generelt, se det er en annen historie :-)

Skjult ID med pseudonym Haakon sø. 29 mai 2016 20:47

Solecita

Jeg tror nok du har et veldig godt poeng med at det er "dobbelt så langt" fra Oslo til Tønsberg, som fra Tønsberg til Oslo.

Til mer sentralt man bor, og "tilbudet" er høyere innenfor en liten radius, til mer flyktig blir det gjerne.

Det blir vel feil å si at man er mer kresen til større lokalt utvalg man har - da det nok ikke er sånn at de fra litt mer ubefolkede strøk er mindre kresne. Men det er gjerne sånn at man gjerne gir den andre litt mer tid og vurdering der utvalget ikke er så enormt innenfor en gitt avstand. At det ikke er så fast paced rett og slett. Det er lettere å vurdere 10 stk nøye enn 200 stk..

(mann 47 år fra Oslo) ma. 30 mai 2016 00:31 Privat melding

For meg så har faktisk geografisk fjernhet alltid fungert best (helt sant). Bor hun nærmere enn Ytterjärna utafor Stockholm er det nærmest dømt til å gå til helvete.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 30 mai 2016 01:18

Ha ha Fekt
Og jeg som kjenner opptil flere nærdamer som jeg tror du ville like😂. Skal heretter tenke fjerndamer, i regi av mine gifteknivtalenter, øh...

(mann 47 år fra Oslo) ma. 30 mai 2016 02:13 Privat melding

Min neste date blir på Gnesta fisk, video og solarium takket være Tinka. Evig takknemlig...tror jeg. Om ni måneder kommer det en svorsktalende småjævel som oppdras av mora til å hate nordmenn fordi vi har Northug, Teigen og så mye oljepenger at hver enkelt av oss kan kjøpe og leie ut Södermalm og halve Saltsjöbaden.