Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym OSL to. 26 mai 2016 18:44

Hei. Etter å ha lest på forumet virker det som damene blir nedlesset i henvendelser.

Min løsning har vært å sende et gult hjerte. Ved Interresse har jeg fått hjerte tilbake og vi har startet chat som har resultert i hyggelig date. Noen har svart med melding direkte.

Bra for begge parter 😉

Så får du et hjerte og synes avsender er interresant: send hjerte tilbake eller send ei melding. 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 mai 2016 18:55

Way to go @OSL - do it in an airport manner 😄

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 19:11 Privat melding

Spørsmål: Hvis jeg ikke gjengjelder interessen, hvordan signalisere det da? Hvordan tenker dere som gir hjerter om annen respons på hjertene? Er nullrespons greit? Blokkering? Jeg forholder meg ikke til hjerter, men tenderer til å blokkere de fleste som har gitt meg hjerte etter en stund bare for å gi beskjed om at hjertet ikke var gjengjeldt, men det er sikkert feil det også..?

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 19:33 Privat melding

Jeg forholder meg heller ikke til hjerter. Jeg har sendt tre stykker selv, og har vært på date med to av dem og skrevet med den tredje, men jeg gjør ingenting hvis jeg mottar et.

Jeg tenker at hvs en mann er interessert så skriver han til meg.

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 26 mai 2016 19:47

Forholder meg også ganske rolig I forhold til hjerter. Har fått mange hjerter. Det jeg har oppdaget er at de fleste hjertene jeg har fått er fra menn som ikke er betalende medlemmer. De kan ikke skrive til meg fordi jeg ikke er super, kun vip.
Ja, jeg har prøvd å respondere på noen av hjertene, de som virker interessante. Da har jeg opplevd litt forskjellig.....Jeg har sendt melding og ikke fått svar.... Jeg har sendt melding og fått standard "flørte-beskjed" tilbake.....Jeg har sendt melding og blitt blokkert....
Hva er da vitsen med hjerter tenker jeg. Har ikke sent et eneste hjerte, jeg sender heller melding.
Tenker litt som deg @Sol....er han interessert så skriver han. Alternativet er som sagt at jeg skriver melding og er han interessert så svarer han.

Skjult ID med pseudonym OSL to. 26 mai 2016 21:38

Jeg tolker et hjerte fra ei jente som 'blikket' i baren. Gjengjeldes det kan man chatte.
Som nevnt sier de fleste jentene at de blir nedlesset med henvendelser. Jeg tenker at er hun interessert gjengjelder hun det. Hvis ikke går jeg videre etter et par dager.
My way og det har funket greit😉
Synes blokkeringen er litt ufin. Opplevde å bli blokket av ei flott dame etter at jeg ikke hadde svart en melding fort nok. Sporet henne opp her inne. Ble en morsom prosess. Hyggelig date ble det. Desverre fant vi ikke kjemien. Men gøy var d.

(mann 54 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 21:43 Privat melding

Hvis hjerter er kjipt å få så drit og dra! 😂

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 26 mai 2016 21:56

Jeg har svart med melding etter å ha mottatt et hjerte, men det er hvis jeg synes personen virker interessant. Å motta hjerter fra menn jeg tror er en dårlig mach med meg er litt kjipt. -Eller; jeg føler meg litt kjip når jeg da ikke gir noen respons tilbake.

Jeg har også opplevd å sende et hjerte, så motta et hjerte i retur og så kommer den uendelige stillheten... Hvem har ansvaret for neste steg da, liksom? Men dette har vi diskutert før.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 22:03 Privat melding

Hjerter er ikke kjipt - det er mer - ingenting.

Jeg liker en mann med litt initiativ, hvis han ikke engang har initiativ til å sende meg en melding er det definitivt ikke mannen for meg.

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 22:18 Privat melding

@OSL: Er blokkering av noen som har gitt deg hjerte ufint hvis personen jevnlig er innom profilen din uten å sende en melding og ukene går? Du selv har vært på profilen til hjertegive og sett at det er uinteressant.

Mener du da at den som har mottatt hjertet skal sende en melding og si "takk for hjertet, men det er ikke gjengjeldt?" og dermed utsette seg for all dritten folk kan finne på å vrenge ut av seg?

Er det ikke bedre å bli blokkert og dermed få klar beskjed?

@Vidaro65. Det er faktisk på en måte litt kjipt å få fordi det legger "ansvaret" over på mottakeren. Det er veldig hyggelig å få hjerter, men vanskelig å forholde seg til dem hvis hjertene ike er gjengjeldt.

Dette er MIN opplevelse av det. Jeg opplever å bli blokkert med jevne mellomrom, blir litt paff, men egentlig veldig kjekt! Da VET jeg at han ikke er interessert og slipper å lure :)

Det er fint vi er forskjellige, hos meg utløset hjerter økt puls, stress og en følelse av press. Jeg skjønner at folk sender hjerter, det er jo tryggere fordi du venter på eventuell positiv respons før du sender melding, men har du ikke baller til å sende melding så er du ikke interessant i mine øyne :)

(mann 54 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 22:26 Privat melding

Etter som jeg har forstått så sliter vi menn med å få svar tilbake når vi sender melding. Da sitter vi ikke og komponerer unike, flotte og originale meldinger til damene her gang på gang. Et hei er ikke bra nok som en icebreaker, en førstemelding man selv har laget kan ikke sendes til flere, og et hjerte er for simpelt.
Jeg synes det er merkelig at dere får meldinger i det hele tatt jeg da. All ære til de som tør å sende noe som helst 💪👍👌👏

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 26 mai 2016 22:27

...og hva mener så en superbruker som endrer hjertet fra gult til rødt?

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 26 mai 2016 22:37

Tror ikke du skal dra alle damer her inne over samme kam @Vidaro😳
Er ikke bare menn som sliter med å få svar tilbake!
Øser ut meldinger og får svært få svar.... Å får jeg førstemld med et Hei er det bedre enn ingenting å absolutt en icebreaker😊
Synes nesten du høres litt bitter ut....ikke bra, er litt turn off i grunnen😁
Vær positiv, det ordner seg for snille gutter(også)😊

(mann 54 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 22:40 Privat melding

Ikke bitter på egne vegne. Sender ytterst sjelden meldinger til noen. Kun hjerter 😂

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 22:41 Privat melding

Det å ikke få svar går begge veier, menn svarer som hovedregel heller ikke. Jeg personlig foretrekker de som svarer med et nei takk, eller en blokkering fremfor ikke-svar :)

Hei funker det, send "hei" til meg og jeg svarer "hei" tilbake :)

Unike meldinger som nevner noe i profil, gjerne med humor, besvares mer ordrikt og har et par ganger endt med dater ;)

Nå derimot besvares ingen meldinger, hovedsakelig fordi jeg ikke får noen... kan antagelig ha en sammenheng med at jeg tror jeg fremstår som en fullstendig kjerring på forum om dagen ;))) *fnis* :-D

(mann 54 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 22:46 Privat melding

Selv om det er turnoff så trenger noen av prinsessene her inne en oppstrammer hehe.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 22:49 Privat melding

@Hovmester: Ettersom maktstrukturene mellom kvinner og menn ikke har endret seg, har heller ikke min holdning til det endret seg. Menn som står på er romantiske, kvinner er patetiske. Ikke slik det burde være, men slik det oppfattes.

I min ideelle verden hadde det spilt null rolle hvem som sendte førstemelding, og en mann ville blitt like glad for å få en hyggelig melding fra en passende kvinne som jeg blir for å få det fra en passende mann. Han hadde ikke hatt behov for å være jeger, eller at hun spiller 'hard to get'.

Jeg finner hele spillet avskyelig. Men jeg har ikke oppfunnet kjønnsroller. Jeg bare forholder meg til dem. Jeg kan forsikre deg om at jeg er er meget initiativrik dame, men det er en side av meg jeg må tone ned i denne sammenhengen.

@Vidaro65. Heldigvis er ikke situasjonen fullt så dyster som det kan føles. :-)

Hvis du er nogenlunde geografisk, aldersmessig og interessemessig match burde følgende melding holde for de fleste:

'Hei, du ser koselig ut! Jeg ser at du i likhet med meg er interessert i golf/koreanske kniplinger/gjørmebryting. Og så ser jeg at du liker Trivial Pursuit/frisering av roser/ stripping. Kunne du tenke deg å fortelle meg litt mer om det- bare sånn at jeg ser om jeg burde skaffe meg en ny hobby?'

Ingen krever essay. Bare tre-fire setninger som viser at du har normal sosial intelligens og har lest profilen. Hvis hun da ser at din profil er av interesse, og hun ikke har noen andre på gang så svarer hun.

Jeg sjekket hvor lang tid det tok å skrive det over. 86 sekunder. Hvis det er en som virkelig interesserer deg så burde det være overkommelig.

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 26 mai 2016 22:52

Antar det er en grunn til at de som får mange meldinger får det. Å ut fra det jeg har hørt er det en del flere hokjønn enn hannkjønn her inne. Da er det ikke så rart at hokjønn blir overrøst med meldinger....I allefall noen.
Å ja, bitterhet er skikkelig turnoff! Sutrete menn er lite tiltrekkende så når/hvis de dukker opp skygger jeg banen.

(mann 38 år fra Rogaland) to. 26 mai 2016 22:56 Privat melding

Hjerter er fint vettdu ! Bruker Samme taktikk selv.

Jada, såklart kan man være frempå og sende meldinger. Men det må jo være gjensidig interesse så det er lankt mellom svarene (har sett innboksen til damer)

Jeg tror det å være litt lunken og lodde stemningen med hjerter er noe vi som har vært her inne en stund og mista litt trua gjør. Tar det absolutt med en klype salt hele greia. Setter heller inn fokuset om det er gjensidig interesse.

Gjeeesp, noen spennende tråder for tia'a ?....

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 26 mai 2016 22:58

eg tenker mange bruker hjerter som sorteringsverktøy... på samme måte som blokkering er det.

A og B listen lizm... ha ha

Sku gjerne brukt det slik selv (altså synlig kun for meg), men det tar eg ikke sjangsen på nei... ;P

med mindre det er en meget interessant type sender ikke eg melding uansett.. og et tafatt hjerte/hint eller en plassering på en "A-liste" gjør ikke videre forskjell...følger knapt med på hjertene... dessverre for de som håper på det...be interesting, be bold! ^.^

(mann 54 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 22:58 Privat melding

Gjørmebryting ja!
Nå er det like før du får et hjerte av meg altså @Solecita 😉

Kopierer den @Pepper 👍

(mann 38 år fra Rogaland) to. 26 mai 2016 23:07 Privat melding

Jeg tror nettdatere kan deles inn i to typer, de som sender hjerter og fisker helt lett og enkelt, og de som sender meldinger.

Personer som er skriftlig flinke og kanskje lett går litt dypere inn i ting ønsker meldinger, og "seiøsistet"

Den vanlige mann i gata soner litt mer ut og ser litt lettere på det, slenger litt "hjerter" og "likes" og gjør ikke noe mer utav det før det er en interesse der.

Dagens Interwebz og samfunn består jo av hjerter, likes, matching, sveiping osv..

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 23:10 Privat melding

@Pepper: Jeg har vært rasende på deg, grått på grunn av deg og hatt lyst til å stappe deg ned i toalettet med hodet først. Men jeg har aldri noensinne blokkert deg.

Første gang jeg sjekket din profil kom jeg ikke inn på den, formodentlig fordi du hadde blokkert for de med lav match. Jeg var akkurat inne og sjekket nå, og jeg kommer inn på din profil, og da kommer nok du inn på min.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 26 mai 2016 23:26

@deshi....hvis du er nysgjerrig på noen...hva med å aktivt forsøke å skape den gjensidige interessen? Evt få avklart at det var ikke noe mer å tenke på?
Hun kan jo befinne seg i grenseland vet du..og trenger kanskje bare en liten smooth dytt...som aldri kommer... ;-)

Ser for meg det der skjelettet på benken som venter på ....den perfekte gjensidige interesse eg nå..he he he ;-)

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 23:26 Privat melding

@Villrosa: Det er bare en jeg har skrevet til som jeg ikke har fått svar fra, så det er ikke det som er problemet, men jeg har ikke tro på at det leder til noe.

@Vidaro65: Ehh - jeg bør kanskje opplyse at av de tingene jeg listet opp så er det bare frisering av roser jeg har drevet med 😜

Og hvis du kjører eksemplet til Pepper så bør du være klar til en hastig retrett 😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 26 mai 2016 23:28

Skjønner ikke helt det der hvordan mannfolka endte opp som tilfreds veggpryd med det håpefulle blikket nedslått eg altså...

Blir som å fange en død fisk for min del... eg lar være fordi det blir for enkelt og fordi det ikke er videre spennende å ha slikt hverken på kroken eller middagsbordet...

Det er den umiddelbare tanken i hodet ihvertfall, så kan fyren være så fin og bra som bare det...for eg kommer sjelden bort og snuser på en sånn.. da skal det være en spesielt vakker blomst i tilfelle ja! ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 26 mai 2016 23:37

Dessverre er det aaaaalt for mange som bare gir blaffen i hjerter og venter på melding i stedet.
Ikke at det koster mye å gi et tilbake om en er nysgjerrig.

Jeg kan ihvertfall love at det ville blitt fulgt opp med en melding. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 26 mai 2016 23:46

Jeg elsker at damer som er interessert tar kontakt. Det er ikke alltid jeg har fått sett over alle profilene her inne som er av interesse.
Så at de da popper opp er jo bare koselig. :)

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 26 mai 2016 23:47 Privat melding

@Villrosa: Det er ingen her som sagt at de ikke liker at jeg har tatt kontakt, og jeg har uansett bare skrevet til en håndfull. :-)

Det er mer en generell observasjon av roller i samfunnet, ikke spesifikt inne på sukker.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 26 mai 2016 23:52

Hvilken del av setningen:
"med mindre det er en meget interessant type sender ikke eg melding uansett"
var det du ikke forsto da @hovisen?

Det er en meget sjelden hendelse (dessverre), men du kan ta deg faen på at eg tar kontakt om noe vekker min nysgjerrighet tilstrekkelig ja! :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 26 mai 2016 23:57

eg kommer ikke til å spille quizkampen med deg @hovis...uansett om du ber på dine knær.....eller jo...kanskje hvis du ber på dine knær! ha ha ;D

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 27 mai 2016 00:10

Ha ha Anton, ventende sjeletter😂 Mora til Norman Bates siver inn på netthinnen her.

Aldri sendt hjerte. Aldri reagert på hjerte, verken gult eller rødt. Virker som postkassereklame på meg; masseprodusert. Tenker at hjerte er en måte å unngå å bli avvist på. For avvisning er det ingen som liker. Men nei, det blir for avventende. Litt fjortis. Veikt.

Skulle jeg virkelig virkelig bli så interessert at jeg går inn på en profil og sende melding for å by opp til flørt, da tar jeg gjerne sjansen på å bli avvist. Det samme forventer jeg av en som blir interessert i kontakt med meg.

Men sukk, det skjer sjeldnere enn sjelden. Jeg har nok blitt for lat. Uansett, det er vår, snart sommer.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 00:31

nei riktig tråd @hovis ;-) helt riktig tråd, make no mistake about that he he

hadde eg ikke visst bedre hadde eg trodd du var mer som obsessed av tanken om å spille med meg ;D ha ha men nå kjenner eg deg jo litt...og vet godt at det bare er vennskapelig terging/humor :-*

Du er riktig så søt når du er ivrig, og det mener eg på orntli'!

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 00:41

@pow 23:37
det du skriver der sier igrunn alt....
slikt sender et signal om at du/han er dritredd for et avslag og må ha forsikring først... altså SAFE som vi snakket om for litt siden.
Big turn off! ...med mindre du/han ser etter slike damer som gjerne vil inta en mors/sjefs/"manns"-rolle i forholdet...for de damene er det sikkert ok.

Er han så pysete og med lua i hånda ellers i livet og da tenker eg? Må eg alltid holde han i hånda ved utfordringer, skumle ting...er han generelt en unnvikende, initiativløs type som ikke står med meg i stormen?

Man snakker om kjønnsroller her ser eg (med et halvt øye) og for meg blir en slik holdning lite mandig rett og slett.
Kjønnsrollene og kjønnsforskjellene er ikke døde selv om vi liker likestilling da dere...likestilling betyr bare likeverd og like muligheter...det betyr ikke at dere må røske av dere ballene og gi de til damene...det er bare misforstått og unnskyld meg...patetisk :/

Vel vel det var my two cents om det tema...
Slik er iallefall min ryggmargsrefleks/tanke når eg leser slike uttalelser...men det er sikkert noen/mange som tenker annerledes enn meg....kake til alle var det noen som påsto..eg satser på det!

For øvrig synes eg folk kan ta kontakt når de er interessert nok enten de er damer eller menn.
Helt på linje med slekta, vikarfettern @Tinka her altså! :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 00:46

huff @tinka....mora til Norman Bates... la oss krysse fingre og håpe på det beste!! :o
- før det blir så gale skal eg heller forsyne meg med en unnselig veggblomst!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 27 mai 2016 00:59

@Antonyma

Men de skal gjerne ikke være for mye andre veien heller sant?
For det er tross alt feil om de ikke bryr seg om de får avslag eller ikke også?

Jeg syns det er sånn at uansett hva en gjør så er det feil.
Er en ikke hardt nok på så safer en. Og det er tross alt veldig mye en kan påstå er å safe.
Hvis en ikke bryr seg om en får avslag eller ikke så safer en også.

Ikke rart folk er single når en overtolker hver ENESTE lille ting en gjør eller hver minste ting en IKKE gjør, eller hva en sier eller hva en IKKE sier.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 01:22

Det er ikke feil å ikke bry seg om man får avslag, men det er ikke mer "mandig" å ikke bry seg heller....
I mi bok er det mandig å gå for det du vil ha og kjempe litt for det om du ikke umiddelbart får det på sølvfat..så det er mandig å bry seg om et avslag fra dama du virkelig er interessert i ja..det er veldig mandig faktisk.

Cause a real man, knows a real woman when he sees her
And a real woman knows a real man ain't afraid to please her
And a real woman knows a real man always comes first
And a real man just can't deny a womans worth

Hilsen Alicia Keys
https://www.youtube.com/watch?v=JtMUIwOE2ss

Velkommen til en verden av motstridene og kanskje tilsynelatende umulige krav og forventninger pow...der har vi damer vært lenge.... ;-)
vi skal skal både ta initiativ, forsikre og samtidig være yndige søte ikke for frampå...vi må la mannen tro det er han som erobrer oss litt... vi skal være hore og madonna og mor og treningskompis og what not....

Enkelt ikke sant?
@Pow kjære, ingen grunn til å ta på vei :-)
vær den du er og gjør det du er komfortabel med, ta dette kun som informasjon om at you loose some, men you also might win some ikke sant?
Eg går ikke inn for å spille alle roller som forventes eller please enhver manns smak/forventninger, eg vil please én type manns smak....nemlig en mann etter min smak. Ferdig snakka :-)
Av og til virker det bare som dere er litt uvitende/naive om hvilke signaler dere sender ut med hvilke konsekvenser...dette var kun en tolkning og opplysning pow.

#ingensadetskulleværeenkelt

(mann 49 år fra Oslo) fr. 27 mai 2016 02:44 Privat melding

Fikk nå nettop et hjerte fra ei dame. Ser jo først an profilbilde om det finnes. Ingen profilbilde, så sjekke om det er opprettet album. Ingen av delene, da blar jeg videre.

Er det bilde, og jeg synes dama ser grei nok ut, så tar man selvsagt en titt på profilen, samme om bildet gjør en litt usikker på hvem/hva som har kontaktet meg. I dette tilfellet var profilildet fra en veldig søt dame, så da er det å lese profilen, sjekke matchtreet og hva annet som nevnes.

Selv om profiltreet ikke var så lovende, så er det veiledende, og i noen tilfeller villedende, men resten av profilen så flott ut, så da ble det hjerte tilbake og melding.

Så får vi se hvordan dette går videre.

Hjertet er mer som å sende et smil og et blunk til noen, i mitt hode. Blir det besvart, flott. Her er definitivt grunnlag for kontakt. Ingen respons, nei da går man videre. Ikke noe mere å bruke tid på, tenker jeg.

Noen ganger får man hjerte fra noen man rett og slett ikke ser en fremtid med, da oversees det. Det er og en melding, og burde være klar nok, uten å være ufin, eller risikere å bli oppfattet slik, om et svar tolkes i verste hensikt.

At folk er litt småsjenert, og kanskje litt lei av respons på meldinger som kan måles i promille, så skjønner jeg godt at man prøver å "flørte" med hjerter. Det er vel og den tilsiktede meningen med hjertene.

Dog må si jeg undres over tafattheten når man klager over dårlig respons fra den andre delen, om man overser også hjerter sendt fra en mulig partner som på alle andre måter virker som en grei catch.

Tenker som så at ikke all fisk må fanges med trål eller harpun.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 27 mai 2016 02:48

@Antonyma

Jeg er fullstendig uvitende om hvilken signaler jeg sender ut.
Og fullstendig uvitende om hvilke signaler andre sender ut.
Enkelt og greit.

Tror faktisk ikke det du sier bare er i din bok. Det kan virke som det er i de aller, aller fleste sin bok.

Det forklarer en hel del faktisk. Forklarer hvorfor jeg fortsatt er singel og hvorfor jeg med stor sannsynlighet vil forbli singel.

Er rett og slett ikke laget for dette. Min tankegang er rett og slett FOR enkel for dating og jakten på kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 03:42

er du sikker på at "enkel" er det rette ordet pow?... ;-)

mener du med det en slags likegyldighet eller en kunnskapsløshet/innsiktsløshet/naivitet eller ubevissthet?
eller er vi over i det autistiske området siden du sier at du ikke får med deg/er uvitende hva du sender ut eller hva andre sender ut...at du ikke forstår kodene?

Hva om eg kaster frem en hypotese/forslag om at tankegangen din er det motsatte da?
For komplisert.....eller for aktivt passiv... for selvbeskyttende/hemmende... hva da? ;-)

Det er ikke enkel tankegang nødvendigvis som ligger til grunn for det handlingsmønsteret du legger for dagen mener eg (uten at eg kjenner akkurat deg seff...tar mer utgangspunkt i det du representerer av handlingsmønster...for du er ikke alene om det..langt ifra)...

Eg mener det ofte kan ligge mye komplekse greier/tankevirksomhet (mer eller mindre bevisste og mer eller mindre "tilgjengelige" for den enkelte ) bak en slik tilnærming/adferd.
Unngåelsesadferd har også oftest en årsak og en belønning...dvs at noe "får" man ut av det som opprettholder eller er med på å opprettholde adferden. -Trygghet?

Ser du at rasjonaliseringen din er "designet" for resignasjonen som utfall og dermed opprettholdelse av status quo? ta en tenkepause på den.............................................................................................................................................................................................................................................................................
Finnes det andre måter å rasjonalisere rundt problematikken på? Dvs. ville alle ment/tenkt det samme i din situasjon?

Å tenke enkelt er mer:
"Den jenta liker eg, henne prøver eg meg på. Repeat until success... :-)

vs:

"Den jenta liker eg, henne prøver eg meg på DERSOM atte.....HVIS om atte....... ----> way more complicated dude... !"

men alt etter hvordan en ser det sikkert dette... og
vet ikke eg altså... bare kaster frem noen tanker her eg! :-)

Nattahilsen
fra psyke kusine Anton <3
ps: denne byr eg på, neste gang blir det 500,- ha ha ;P

- Denne går til deg @pow ....og meg selv og alle andre som kanskje trenger å bli minnet på at man ikke dør av å brenne seg, og at man bare må hive seg opp på hesten igjen og TRY en eller annen gang!

https://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 04:02

hvis du utelukker både å favne bredt (trål) og presist (harpun) hva blir igjen da @adameus? fiskestang, harpe? line? oter? teine? garn?

selv foretrekker eg fiskestang og fristende agn i nøye utvalgt farvann ..passelig presist,spennende og med muligheter for hyggelige overraskelser :D

(mann 49 år fra Oslo) fr. 27 mai 2016 04:14 Privat melding

Hvem snakket om å utelate de to? Ikke meg, ihvertfall.

Snakket om å variere og bruke annet agn og andre metoder enn bare trål og harpun. Noen fisk fanges best med andre metoder enn de som er alment brukt og akseptert.

;-)

Men ut fra hva som skrives her, at hjerter sees bort fra, så virker det som eneste akseptable måten er harpunering, for tråling ble for enkelt og obvious...

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 04:41

akkurat.

og harpun- allment brukt fiskeredskap der altså.

det ble dog ikke klarere for meg hvilken annen metode du mente det med å fiske med hjerter skulle innebære...siden du tydelig mente det var noe annet enn tråling (og harpunering) i første innlegg, mens nå virker det som om du bruker ordet tråling om det med hjerter i siste avsnitt...nei får ikke tak i det eg altså...
ja ja er fiskeinteressert altså, men never mind....tar meg en brødblings istedet...he he he :D
fisk er fisk, laks er laks og sverdfisk er sverdfisk...da kan man kanskje bruke kårde....? ;P
En garde! ^.^

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 27 mai 2016 06:38

Her snakker kvinner om at de liker menn som tar initiativ men et gult hjerte eller hjerte i det hele tatt er ikke initiativ godt nok? Synes hjerte er en helt grei og ryddig måte å vise interesse og det at man ønsker kontakt med vedkommende. Leser at kvinner (og noen menn) gir litt f.... i disse hjertene for i neste omgang starte tråder som;
Hvorfor er menn så treige?
Hva liker dere best? Roxette eller Bjørn Eidsvåg? Eller andre intetsigende diskusjoner på Forum. Er Forum målet og meningen med Sukkermedlemskapet , sånn egentlig?
Selv koser jeg meg med hvert hjerte jeg får (og sender tilbake eller sier pent nei takk ) for husk at ingenting er alltid hva det ser ut til å være men også noe annet.

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 27 mai 2016 07:05

@blond.og..
Alltid så fint (sympatisk og fornuftig) det du sier :)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 27 mai 2016 07:25 Privat melding

Må nok innrømme at hjerter har gått totalt under radaren min. Jeg ser på dem som en hyggelig gest, et kompliment, men det har aldri falt meg inn at det var ment som en invitt til et svar.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 27 mai 2016 08:34 Privat melding

Blond og.. 👍🏼 enig m deg , Cllou,- nemlig! Hjerter er vel helt Ok , selv om jeg tror noen har glemt at de har satt dem,- har svart på et par røde hjerter, og det har vært dønn stille.. 😂😂
Skjønner uansett ikke hvordan et hjerte kan lage så mye "leven" ,- er dere ikke her for kjærlighet da??

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 27 mai 2016 10:50

Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Her mottas alle hjerter i alle former med et stort takk og hvis jeg en dag føler at jeg får for mange har jeg et luksusproblem. Min profil er så sær at jeg ikke har den utfordringa men vurdere å bestige en topp eller låne en sykkeldress av naboen for fotosesjon senere i ettermiddag.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 27 mai 2016 11:07 Privat melding

Kan alle dere som harselerer over alle de som synes at hjerter er kjipe, vise meg hvem det er som synes at hjerter er kjipe?

Jeg leser flere som ikke forholder seg til dem, (meg inkludert - jeg glemmer stort sett at de er der) men jeg har ikke sett noen som reagerer negativt på dem. Det er imidlertid den siste kategorien dere argumenterer mot.

Hvem i denne tråden er det som har sagt at hjerter er kjipe og som jeg har unngått å se?

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 27 mai 2016 11:31

Hjerte er et initiativ. For hva er det ellers? De sender da ikke hjerte som om det hadde vært et smil til en i forbifarten? Til en de ikke ønsker å smile til igjen?
Jeg selv setter meg ikke ned å sender hjerte til høyre og venstre bare for at jeg ikke annet har å gjøre og det tror jeg ikke de fleste menn her inne gjør heller. Bak hvert hjerte sitter det jo en sjel som faktisk mest trolig har et interesse. Og sliter man med å finne på noe å skrive når man mottar disse hjertene er.. Hei og takk for interesse! Hva gjør denne karen i dag da? Eller, Hei og takk for interesse men jeg sitter opptatt.... bla bla bla, en måte å være et høflig medmenneske på. Kvinner klager hvis mannen er selvsentrert nok til å skrive lange meldinger og de klager hvis de får for korte. Hver melding de skriver skal være korrekte, akkurat passe lange, dype, morsomme, mannlige, personlige og bare til DEG! Hjerte? Kødder du? Fuck you! Du ser ikke min verdi! eller.... gjesp..... hjerter? Under min verdighet. (mener ikke deg Solecita, du er en av de med mange ryddige holdninger her. ). At han har prøvd å få kontakt med 165 før en selv tenker man ikke på . Dette gjelder da selvfølgelig begge kjønn men dessverre har kvinner et annet kretsmesterskap i syting enn mannfolk. (Eller, takk og lov for det)

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 27 mai 2016 12:16

@nigma Ha! Tror du har en frisk ryggmarg!

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 27 mai 2016 12:58 Privat melding

Blond og.. 💖💚💝👍🏼!

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 27 mai 2016 14:19 Privat melding

Inspirert av denne tråden har jeg sendt et gult hjerte. Han er tre år eldre enn meg, men han synes jeg er for gammel for ham i følge egne alderskriterier :-) Så får vi se om det blir noen respons.

Jeg venter ikke stående :-)

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 27 mai 2016 14:23

@Solecita. Spenningen stiger! Modig du...Hvis tre år er viktig for han er han ikke for deg uansett.
@gille De var fine! Takk!

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 27 mai 2016 14:39 Privat melding

@Soleciata: Du er tre år YNGRE enn ham og han synes du er for gammel?

Jesus Christ. Og de klager over at vi jentene er vanskelige!

Skjult ID med pseudonym Rampegutt fr. 27 mai 2016 14:54

Mange av oss mannfolk kommer til å sitte med skjegget i postkassa. Sann mine ord. Middelaldrende menn vet ikke selv hvor sårbare de/vi er for tidens utvikling.

Dagens yngre kvinner vokse jo opp og blir selvstendige. Flere jenter enn gutter tar høyere utdannelse nå. Kvinner oser forbi. Dermed faller den ene veldig sentrale faktoren for konseptet "eldre mann yngre kvinne" bort! Menn skjønner ikke det fordi menn flest har relativt lav IQ.

Hva slags økonomisk selvstendig, oppegående kvinne på 35 er interessert i en gubbe på 50 år? Haha. Vi menn er stokk dumme. Og i mens går tiden. Som vi har snakket om før lever single kvinner ganske gode liv de. Med sine venninner, salsakurs, yogaøvelser og forskjellige sosiale nettverk.

En dag kommer dette til å gå opp for single menn. Når vi sitter der som 70 ++ med en simpel øl og kjøleskap med ekko i, og plutselig forstår at det slett ikke er noen yngre kvinner som vil ha oss. Haha.

Det som mangler hos mannen er ydmykhet overfor disse betingelser, men da må man jo først forstå dem...

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 27 mai 2016 14:55 Privat melding

@blond: Takk. Siden jeg nesten aldri ser de hjertene selv, har jeg null forventninger. Men da har jeg prøvd 😜

Skjult ID med pseudonym Balder fr. 27 mai 2016 15:02

@Blond og...
Du er i hvert fall ikke blond og dum.
Veldig bra sagt, og jeg liker det med å være et høflig medmenneske.

Skjult ID med pseudonym Balder fr. 27 mai 2016 15:07

@Rampegutt
Jeg forstår, og derfor er jeg også pessimistisk men avslappet.

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 27 mai 2016 15:40

@Balder Vet ikke hvordan man skriver hjerte her men hjerte hjerte hjerte til deg! En god holdning til blondiner har du!
@Rampegutt http://www.tv2.no/v/859732/

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 27 mai 2016 16:56

@Rampegutt: Yessss, du har forstått det👍🏻

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 17:14

@solecita
Eg tror det må være såkalte stråmenn de harselerer mot... ?
Ikke en helt uvanlig og usaklig men like fullt bejublet gjest i diskusjoner det..😏

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 27 mai 2016 21:16

@Antonyma

Det handler jo egentlig like mye om å vite når en bør resignere som når en bør kjempe.

Mange gode råd her. Men jeg vet sannelig ikke om jeg har godt av disse rådene.
For nå kommer jeg til å tenke meg om aaaalt for mye når det kommer til alt jeg skriver, gjør og eventuelt hva slags signaler jeg måtte sende ut som jeg ikke ønsker å sende ut. :P

Du skriver; "mener du med det en slags likegyldighet eller en kunnskapsløshet/innsiktsløshet/naivitet eller ubevissthet?
eller er vi over i det autistiske området siden du sier at du ikke får med deg/er uvitende hva du sender ut eller hva andre sender ut...at du ikke forstår kodene?"

Har det egentlig noe å si? Resultatet er jo det samme?

Men jeg er nok naiv som tror at jeg ikke sender ut noen signaler overhodet.

Jeg ønsker jo å vite hva jeg kan gjøre for å bedre mine sjanser.
Alle monner drar som det heter.

Tror nok jeg har lett for å kunne flørte med noen som ikke er aktuell, mens å flørte i forhold til kjæresterier er jeg nok for dårlig på.
Sikker fordi som du sier, det er ganske trygt. Det vil aldri føre til noe, en vet allerede resultatet.

Men jeg har nok vært singel for lenge. Blitt sær og egen og nedprioritert å flørte/sjekke opp noen uten å ha noe annet mål for øyet enn selve flørtingen/sjekkingen.

Mye ligger nok i at jeg er litt sjenert. Det betyr ikke at jeg nødvendigvis trenger en masse bekreftelse, men snarere at det går i et litt tregere tempo enn det damene kanskje er mest vant med.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 27 mai 2016 22:08

@powpow
Eg forstår meg egentlig ikke på tankegangen bak et slikt spørsmål eg...

Har årsaken (til "problemet") noe å si spør du?

Eg mener det har bortimot alt å si.

Det har derimot ingenting å si dersom du tror at kjennskap til og kunnskap om årsakene til problemer er irrelevant for løsningen på dem....
dvs om du heller velger å gå for den tilfeldige prøve og feile metoden altså..du kan jo være heldig med den også :-)

I neste setning sier du likevel at du ønsker å vite hva du kan gjøre for å bedre dine sjanser...du ønsker en allmenngyldig oppskrift/løsning da eller siden det ikke interesserer deg hva som er årsakene... det finnes ikke.
Små mer eller mindre allmenngyldige råd kan bidra i en prøve/feile taktikk, men det som virkelig monner tror eg er:

KNOW THYSELF :D

"Personal intelligence opens a privileged window into our own minds as well as into the most byzantine motivations of others.
What does it mean to possess personal intelligence?

People who display such an ability understand themselves and know who they are. They evaluate others more accurately and therefore make more allowances for others' foibles; they are better at acknowledging their own limitations, too. Those who are talented at this reasoning power make better guesses about how people are likely to behave. And they have a generally good idea about how their acquaintances, colleagues, and friends perceive them—they know their own reputation. At still deeper levels, these individuals recognize that their perceptions of the people around them might require revision at times."
"To truly know ourselves, we must inevitably grapple with painful information. One key to personal intelligence is the ability to distinguish our perception of another person from who the person really is."

vedlegger link til videre lesestoff om det skulle pirre: https://www.psychologytoday.com/articles/201402/know-thyself

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 27 mai 2016 22:15

Hei :)

Jeg ser etter 'livets skole' som brevkurs. Er det her?

Skjult ID med pseudonym blond og.. fr. 27 mai 2016 22:19

@Blingbling Nei men Livets harde skole du kan ta via "internettet". Om ikke annet... vær så god ! http://www.vl.no/meninger/spaltist/livets-harde-skole-1.378743
Elsker denne linken! Måtte bare... Ha!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 27 mai 2016 22:42

@Antonyma

Nå er den bite med at jeg ønsker å vite hva jeg kan gjøre for å bedre mine sjanser ikke direkte relatert til temaet 'Å plukke opp signaler'.
Mer generelt.

Kan du lære deg å plukke opp disse signalene da? Eller er det slik at enten så kan en eller så kan en ikke?

Isåfall så står jo mitt spørsmål om det har noe å si hvilke kategori en tilhører.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 27 mai 2016 22:51

”Ett er sjøkart å forstå, et annet skip å føre.”

-Ludvig Holberg-

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 27 mai 2016 23:05

@Mjau

De middelaldrene mennene som har skjønt det, de er vel gjerne ikke her inne lenger? :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 28 mai 2016 00:16

bare at du spør om det spørsmålet @powwow....

man kan lære seg det meste i livet....eller iallefall kan man bli BEDRE i det meste.... begrenset av interesse, innsats, muligheter og kapasitet/forutsetninger...

Du sier at den biten med å forbedre dine sjanser ikke er direkte relatert til å plukke opp signaler... Neivel...og det er du sikker på?? he he ja ja..
Hva er f.eks mer viktig tenker du? Du trenger ikke svare og det vet bare du...

Eg er nok ikke den rette til å komme med de beste konkrete og for deg anvendelige råd for å bedre sjansene for din del ser eg... vi tenker for ulikt, ser for ulikt på ting.
Kan eg få foreslå en slik "sjekkebok"/sjekkekurs som ulike selverklærte damemagneter avholder i steden? ;D
Kan sikkert være nyttig det...hands on og praktisk øvelse liksom!

Der får man vist også "fasiten" på hvordan vi damer tenker og oppfører oss forresten...så trenger du ikke forstå oss eller tolke signaler...bare pugg "oppskriftene"

...spørs likevel om det ikke er en fordel i lengden og livet generelt å forsøke å lære seg å bedre tolke koder og signaler da....og samtidig trene opp bevisstheten på egne signaler.....for når dama di plutselig reagerer og forventer "annerledes enn oppskriften/fasiten" lovde om og om igjen f.eks... hvilke verktøy skal du bruke da da....?

Som sagt alle må finne sin måte og sine behov og løsninger...men eg ville utfordre deg på dine "sannheter" ..og sier egentlig bare at det finnes mange "sannheter" og veier til Rom.

How 'bout trying a different path some time... :-)
Salud, dinero y amor pow!
<3

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 28 mai 2016 00:39

@bling
;-)
ja, eg burde ta betalt...eg vet!
Kanskje eg kan bli ansatt som sukkers egen forum- terapeut/coach..hm...det var en tanke! ha ha

Haloooo? Sukker? hva sier dere?????? skal vi inngå et samarbeid?? :D *gliser*

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 28 mai 2016 00:48

og alle forumbrukere MÅ innom og bli plukket fra hverandre av "terapeuten" en gang hver eller annenhver uke @villrosa! :D :D ha ha ha aha

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 28 mai 2016 00:51

DA snakker vi forumskjærsild da @hovis!! ....ha ha må ha vært du og bling i lag som satte meg på den ideen.. ;P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 28 mai 2016 01:08

@Antonyma

Selvsagt tenker vi forskjellige. Du er en kloke kvinne i din beste alder.
Jeg er en uviten guttevalp. :P

Har hørt at faktiske ord er et godt verktøy. :P

Men jeg vet ikke helt. Tror ikke mine egne signaler er så gale.
Har ihvertfall ikke hørt fra noen at de har blitt frustrert over at jeg signalisere andre ting enn jeg sier/mener.

Tydelige signaler som å være sint eller trist plukker jeg opp.
I tillegg mener jeg øynene sier en del om humøret eller hvordan en føler seg.
Bare ut i fra øyene kan en lese tristhet, smerte, glede, tretthet og kåtskap.

Også har en den veldig klassiske manøveren enkelte jenter gjør når de er litt nervøse, nemlig tukle med håret. :P

Så oki.. Kanskje jeg ikke er SÅ håpløs. Men jeg kan ikke garantere at jeg alltid klarer å skille reel, subtil flørting fra å være vennlig i enkelte situasjoner.

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 28 mai 2016 01:14

you'll be fine pow! Du er jo en søtnos :-) ...men ta et godt råd: ikke "vent" for lenge på ting...fokuser på hvordan du kan make 'em happen! :-)

----for før du vet ordet av det sitter du her som oss andre avdanka gamlinger som har sett på for mange tog suse forbi... ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 28 mai 2016 02:02

*Chu, chu, chu!* All aboard the Powpow train! ;)

Skjult ID med pseudonym rådgiver lø. 28 mai 2016 09:40

Nå har jeg ikke lest hele tråden, men @vidaro 65 har truffet spikeren på hodet. Og det er typisk at dette blir oppfattet som å bitter og å sutre. Og i 2016 er det heller ikke noe i veien at en kvinne ta initiativ først - da slipper dere også å måtte håndtere alle de andre "håpløse" kandidater.

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 28 mai 2016 12:13

@rådgiver, siden du også ser at det kan oppfattes som bitter og sutrete kan det vel være noe i det. Å jeg antar at det kunne vært skrevet som humoristisk, men det nådde ikke fram til meg sånn.
Jeg er en kvinne av 2016😁 Jeg tar initiativ så det holder, men jeg sender ikke hjerter...jeg sender heller meldinger, i bøtter og spann! Til flere på en gang, skrevet individuelt til hver enkelt. Jeg vet jeg ikke blir overlesset med tilbakemeldinger for jeg vet at de fleste lar være å svare.
Men akkurat det hjelper ikke på de håpløse kandidatene. Jeg sender ikke melding til de å dermed kommer hjertene allikevel fra dem til meg....skal ikke være enkelt dette😳

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 28 mai 2016 12:47

@Antonine: mye bestere med intenkonsern her med %-avtale. Så kan du drive mentaltreninga, og jeg er assisterende direktør med uriasposten å ha internkontrollen med % som sildrer inn. Dersom du i tillegg til å være fus på og suverén i skriverådgivningen har tittelen adm. dir. og slik 'bestemmer', så får du % av % og alt er i sin skjønneste orden og så fint atte, og alle blir glade. Firmakortet river i lunch stundom :)

Colombikinderegg!!

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 28 mai 2016 18:35 Privat melding

Og etter 24 timer kan jeg konstatere at det ikke bare er gutta som ikke får respons på hjertene. 😎 Jeg tipper det er flere enn meg som simpelthen ikke forholder seg til hjerter, men venter til de får en koselig melding. 😊

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 28 mai 2016 19:00

Satt her å lurte på om jeg skulle prøve å "slenge" ut noen hjerter i stede for melding. Men jeg vil jo ikke sleng ut hjerter i hytt og pine bare for å gjøre det! Det må jo være til noen jeg finner interessante.
Så slo deg meg.....hva om dette var en mann som har samme innstilling til hjerter som mange har....en hyggelig gest som de ikke bryr seg om!
Hva om dette var en mann som faktisk ville finne meg interessant om jeg først hadde tatt meg bryet med å skrive en hyggelig humoristisk førstemelding?
Nei dere, dette er langt fra enkelt.....
Så jeg tror jeg holder meg til min "normal", nemlig å sende melding:-D

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 28 mai 2016 19:22 Privat melding

@Nigma: Ja, jeg får også mye positiv respons på det jeg skriver her. Vet ikke om jeg akkurat kan si at det har bragt meg så mange dater, men nå og da kommer det folk innom og sier at vi ikke er datingmateriale for hverandre, men at de koser seg over det jeg skriver. Og hvis det er noen som kunne dra damer på det du skriver så er det du. Hvis du hadde bodd i Oslo så hadde køen snodd seg rundt gatehjørnet 😎

@Vimsa: Det kan funke. Da jeg var gratismedlem var det en jeg hadde 98% match med som jeg ikke kunne skrive til, så jeg sendte ham et gult hjerte.

En time senere lå det melding i innboksen min, og ti dager senere var vi på en meget hyggelig date. Så ikke gi opp håpet 😄

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 16:09 Privat melding

@Sola: (Nå begynner vi forresten å bli mange soler her 🌞😀)

Vi har alle litt ulikt forhold til disse hjertene. Jeg registrerer dem knapt, og kan telle på en hånd de jeg har sendt ut. Følgelig kunne det ikke falle meg inn å bli fornærmet hvis noen skriver til meg uten at jeg har sendt dem hjerte først. 😍

Nå blir jeg i grunnen aldri fornærmet over å motta melding fra noen, med mindre innholdet er tvilsomt. Jeg har mottatt så nydelige meldinger fra menn som aldersmessig og geografisk var langt 'utafor' at jeg hadde helt vondt i meg for å måtte takke høflig nei. I et par tilfelle har jeg fortsatt å skrive selv om det rent objektivt sett var et håpløst case, bare fordi de var så søte. 😊

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 30 mai 2016 07:19 Privat melding

@SOLA: Jeg er også her for å finne en kjæreste, men så lenge det ikke er noen standard måte å bruke hjertene på, så kan jo ikke de som skriver til deg vite akkurat hvordan du bruker dem.

Jeg tror jeg hadde blitt litt ganske betuttet hvis jeg hadde sendt en hyggelig melding til en mann som ble irritert på meg fordi jeg hadde sendt ham melding uten at han hadde sendt hjerte først.

Dersom det var standard på sukker så hadde det jo vært en sak, men dette er første gang jeg hører om noen som har akkurat den praksisen. Og det er selvsagt ikke noe galt i å følge din praksis - jeg ser logikken i at hvis man liker hverandre så sender man hjerter, og så sender den modigste en melding etterpå. Men hvis folk ikke vet at det er en standard du følger, så kan jo det bli litt frustrerende også for dem, ikke bare for deg.

For at folk skal vite hva jeg betrakter som et minimum for at jeg skal ta meldingen seriøst, har jeg skrevet det inn i profilteksten min 'Hvis det kommer meldinger fra de under 45 og uten bilde og minst tre egenproduserte setninger så forutsetter jeg at du ikke egentlig venter et svar'. Hvis du har skrevet at du bare vil ha meldinger fra menn du har sendt hjerte til kan du jo med god samvittighet ignorere de andre. Poenget er at hvis vi ønsker initiativ fra gutta så må vi gi dem forutsigbare rammebetingelser. Man får jo ikke lyst til å ta initiativ hvis man opplever at jenter ikke svarer, eller blir irritert for at man har skrevet 😊

Skjult ID med pseudonym Zodiac lø. 20 aug. 2016 15:41

Gammel tråd, men lurer fælt på dette med hjerter, for det er jo på en måte en veldig sentral del av utformingen av denne siden.

Synes også det var en god ide. Send et hjerte, og få et hjerte tilbake er en invitasjon til å sende en melding. Sånn tenker i alle fall jeg, men det virker som ingen damer bruker slike hjerter i det hele tatt?

Har ikke vært her så lenge og har fått en god del besøk, men veldig få damer sender hjerter, uten at man selv sender et først i alle fall.
Det kan selvsagt være fordi jeg ikke er attraktiv nok eller andre ting ved profilen min, men det er kanskje mer at jeg bor i grisgrendte strøk, og at langt unna Oslo betyr nada hjerte?
Blir i grunn ikke klok på hva som er koden man må knekke her inne om da ikke avstand er den ene og viktigste faktoren som gjør at man blir sortert bort.

Skjult ID med pseudonym Fjærnavn lø. 20 aug. 2016 16:21

@zodiac. Ja jeg sender hjerter, lite respons å få av de som interesserer meg. Om jeg får et hjerte av noen som interesserer meg svarer jeg med enten et hjerte eller en melding. Ikke så nøye hvem som tar initiativ.
Grisgrendte strøk ja....har samme problem :-/
Blir heller ikke klok på koden, lurer litt på samme som du.